Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Kaalimato Joulukalenteri on nyt saatavilla - hinta vain 139 euroa.
Katso tuoteryhmät
Seksilelut Naisille Naisille Seksilelut Miehille Miehille Seksilelut Pareille Pareille
Kaalimato Joulukalenteri

Kaalimato Joulukalenteri

139,00 €

Aloita joulun odotus entistäkin upeamman sekä laadukkaamman Kaalimato joulukakalenterin seurassa. Uudistuneen joulukalenterin kanssa saat joka päivä annoksen eroottista jouluiloa!

Ylellinen ja tyylikäs Kaalimato joulukalenteri on täynnä korkealaatuisia, eroottisia välineitä, tarvikkeita sekä kosmetiikkaa. Jokaisesta lahjalaatikosta löytyy hyödyllinen seksiväline, tarvike tai kosmetiikka, jota voitte mm.

Tutustu tuotteeseen
Lataa Kaalimato soittoaani

Uutuudet

Katso kaikki

Tarjouksessa

Katso kaikki

Kaalimato suosittelee

Katso kaikki
Satisfyer - Pro 2+ Vibration
 

Satisfyer - Pro 2+ Vibration

44,90 €66,90 €

Huikean suursuosion saanut Satisfyer Pro2+ antaa useimmille naisille hekumallisen klitorisorgasmin! Satisfyer Pro 2 -sarjan klitoriskiihottimeen on lisätty vibraattoriominaisuus joten klitorista nautinnollisesti paineaalloilla imevä sekä erilaisilla vibraatioilla hierova Pro 2+ Vibration -klitoriskiihotin mahdollistaa aiempaa helpommin orgasmin myös niille, joille se on haasteellista.

Tutustu tuotteeseen

Suosituimmat tuoteryhmät

Orgasm Gel with Mint Oil, 80 ml

Orgasm Gel with Mint Oil, 80 ml

9,90 €

Orgasm Gel with Mint Oil on erittäin voimakastehoinen orgasmigeeli klitorikseen ja VAIN klitorikseen! Kun haluat ekstrastimulaatiota klitorikselle etukäteen ja nauttia esimerkiksi penetraatiosta ilman että klitorista tarvitsee enempiä lämmitellä, on tämä tuote juuri Sinulle! Mikäli kuitenkin klitoriksen hierominen on kivaa ja ihanaa, se voimistaa entisestään geelin tehoa.

Tutustu tuotteeseen
Kaalimato.com uutiskirje
  • Alennukset, kampanjat ja uudet tuotteet
  • Uusille tilaajille 10% alekoodi
  • 1-2 kertaa kuukaudessa
Tilaa kirje tästä
Kaalimato.com suomen suosituin seksikauppa

Kaalimato.com - Suomen suosituin seksikauppa

Seksilelujen ja erotiikkatuotteiden ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja mukavaa! Seksikauppa Kaalimato.com tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun, joka kattaa laadukkaat tuotteet, miellyttävän ostoskokemuksen verkossa, erinomaisen asiakaspalvelun sekä tietysti mielenkiintoista ja hauskaa asiaa seksin ja nautinnon alueilta.

Kaalimato.com on vähän erilainen aikuisten seksikauppa - sen ovat monet huomanneet! Meidän avulla uskallat helposti lähteä ennenkokemattomiin seksiseikkailuihin, sanalla sanoen uudelle nautinon tasolle

Meiltä löydät kenties maan laajimman valikoiman seksivälineitä, eroottisia asuja sekä mahtavan joukon intiimituotteita. Tietysti seksikaupastamme löytyy myös naisten kestosuosikki seksilelu eli Satisfyer Pro 2 sekä suositut miesten seksilelut Bathmate -penispumppu ja Fleshlight tekovaginat eli tuttavallisemmin "flesukat".

Kaalimadon Matoklubissa saat etuja jokaiseta ostosta ja lisäksi nautit vain klubilaisille suunnatuista tarjouksista. Jos et vielä ole jäsen, liity liity Klubiin täällä.

Tarjoamme lisäksi laajan artikkelikirjaston nimellä "Seksuaalisuus ja seksitietous". Siellä voit tutustua seksivälineiden käyttöohjeisiin tai lukea faktaa seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen liittyvistä asioista. Asiantuntijamme vastaa kysymyksiin seksistä, seksuaalisuudesta ja seksivälineistä.

Toimitamme tuotteet sinulle aina huomaamattomasti eri lähettäjänimellä, siististi pakattuna ja ilman merkintää sisällöstä.

Eli ei muuta kuin Hekumallisia hetkiä Kaalimadossa!
t. Kaalimato.com tiimi
Lue lisää