Tilaa uutiskirje

Kaalimato.com - Suomen suosituin seksikauppa verkossa - tervetuloa!

Womanizer 2GO - Mint/Pink
15900

Womanizer 2GO - Mint/Pink

Uusi pirteän värinen huulipuna? Ei, vaan uskomattoman voimakkaita orgasmeja tuottava täsmäkiihotin! Hanki heti käteen, käsilaukkuun ja klitorikselle hyvin sopiva Womanizer 2GO ja voit antautua tajunnanräjäyttävien orgasmien pauloihin missä vain!

Womanizer 2GO näyttää hauskasti isolta ja värikkäältä huulipunalta mutta onkin taivaallista nautintoa tuova kiihotin! Womanizer 2GO-täsmäkiihotin tarjoaa sinulle muiden Womanizereiden tapaan useita peräkkäisiä orgasmeja jopa minuuteissa!
Tutustu tuotteeseen
Tykkää meistä Facebookissa!
Kaalimadon Testiryhmä Kaikki Kaalimadon kampanjat Klubi tarjoaa mahtavasti tietoa ja lukukoikemuksia seuksuaalisuuteen liittyen! Katso kaikki Kaalimadon seksilelu-uutuudet Seksilelutarjoukset, tarjous seksilelu

Kaalimato.com - seksikauppa esittely

Seksilelujen ja erotiikkatuotteiden ostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja mukavaa! Seksikauppa Kaalimato.com tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun, joka kattaa laadukkaat tuotteet, miellyttävän ostoskokemuksen verkossa, erinomaisen asiakaspalvelun sekä tietysti mielenkiintoista ja hauskaa asiaa seksin ja nautinnon alueilta.

Kaalimato.com on se vähän erilainen ja hauskempi seksikauppa - sen ovat monet huomanneet!

Meiltä löydät kenties maan laajimman valikoiman seksivälineitä, eroottisia asuja sekä ison joukon intiimituotteita. Tietysti seksikaupastamme löytyy myös naisten kestosuosikki seksilelu eli Kaalimato G5 hieromasauva sekä suositut miesten seksilelut Bathmate -penispumppu ja Fleshlight tekovaginat eli tuttavallisemmin "flesukat".
Kaalimato.com on vähän erilainen aikuisten seksikauppa - sen ovat monet huomanneet! Meidän avulla uskallat helposti lähteä ennenkokemattomiin seksiseikkailuihin, sanalla sanoen uudelle nautinon tasolle

Verkkokaupastamme löydät kenties maan laajimman valikoiman seksivälineitä, eroottisia asuja, DVD-seksielokuvia sekä ison joukon muita erotiikkatuotteita! Tietysti seksikaupastamme löytyy myös naisten kestosuosikki seksilelu eli Kaalimato G4 hieromasauva sekä suositut miesten seksilelut Bathmate -penispumppu ja Fleshlight tekovaginat eli tuttavallisemmin "flesukat".

Seksikauppa Kaalimadon Klubissa johdatamme sinut seksuaalisuuden ja seksileluihin liittyvän tiedon lähteille. Voit tutustua seksikaupan välineiden käyttöohjeisiin tai lukea faktaa seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen liittyvistä asioista. Asiantuntijamme vastaa kysymyksiin seksistä, seksuaalisuudesta ja seksivälineistä. Kaalimato Klubin jäsenenä saat klubikirjeitä mielenkiintoisista ja ajankohtaisista aiheista. Jäsenenä saat myös ensimmäisenä tietää kiihottavimmat seksiväline uutuudet ja viileimmät trendit. Jos et vielä ole Kaalimato Klubin jäsen, liity Klubiin täällä.

Toimitamme tuotteet sinulle aina huomaamattomasti eri lähettäjänimellä, siististi pakattuna ja ilman merkintää sisällöstä.

Hekumallisia hetkiä Kaalimadossa!
t. Kaalimadon väki
Sultan F*ck like a Finn -kuksimispakkaus
2490

Sultan F*ck like a Finn -kuksimispakkaus

Nauti Suomen seksuaalikulttuurista Sultanin kuksimispakkauksen kanssa. Koe kesäyön taikaa, eksy metsään yksin, kaksin tai joukolla ja lämmittele talven kylmyyttä vastaan. Hemmottele aistejasi palasella Euroopan viileintä seksikulttuuria jo vuodesta 1917.

Tuotteet:

Sultan Ultra Glide -liukuvoide
Koska suomalaiset tykkäävät, kun hommat sujuvat sutjakkaasti.

Koivuntuoksu
Mökkisaunan tunnelmaa kansallisromanttisiin lemmenleikkeihin. Rentoudu, riisuudu ja rakasta.
Tutustu tuotteeseen