Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

CALLA G4 - VIBRAATTORI, PINKKI

Fun Factoryn hieman erikoisen näköisen vibraattorin saivat testattavakseen kaksi pariskuntaa. Ladattava, silikonista valmistettu Calla G4 sai huomiota ennen kaikkea tehokkaan moottorinsa vuoksi. Toiselle testaajapariskunnan naiselle moottorin värinä oli jopa liian voimakas. Moottorin tehokkuuden ansiosta tämän vibraattorin kanssa on myös orgasmivaroitus päällä. Testaajan mukaan jos et ole varuillasi, saatat saada orgasmeja liian nopeasti! Vaikka Calla G4 sopiikin muotoilunsa ansiosta myös peppuun, oli se testaajien mielestä ehdottomasti parhaimmillaan klitoriksen kiihottamisessa sekä emättimessä käytettynä.

HeManPari, 30v

Kaalimadon paketti sai odottaa postissa tasan 15 minuuttia siitä, kun postipoika pudotti luukusta saapumisilmoituksen. Pientä innostusta havaittavissa.

Paketista löytyi mukava yllätys . Fun Factoryn Calla G4-vibra! Tuotteen pakkaus oli todella tyylikäs (ainakin suhteutettuna tuotteen luonteeseen) ja sen laadukkuuden pystyi aistimaan ennen pakkauksen avaamistakin. Paketista paljastui hyvin erikoisen näköinen vempele, jonka kuitenkin tunnistin vibraattoriksi. Meillä ei ollut Fun Factoryn tuotteista aiempaa kokemusta, joten ei kun tutkimaan vaan!

Vibraattorissa on magneettinen USB-laturi, eikä verkkovirta-adapteria ollenkaan! Tämä hieman ihmetytti, koska mietin tosissani, että kuka lataa vibraattoriaan läppäristä käsin..! Vähän aikaa ihmeteltyäni tajusin kuitenkin lähes kaikilla jo olevan esim. puhelimen laturissa ko. adapteri. Joten ei hätää, tuotteen saa lataukseen myös piiloon, jos siltä tuntuu! Laturi pysyy yllättävänkin hyvin paikallaan, ja uudenlainen lataustyyli tuo lisää laadukkuuden tuntua. Koska laturi lataa magneettien kautta akkua, ei tuotteessa ole vesivahingolle alttiita saumoja juurikaan.

Pinkki, kukan nuppua muistuttava vibraattori on suhteellisen tyylikkään näköinen, mutta ensikosketus silikoniseen .nuppuun. tuntuu hieman karhealta. Tämä epäily kumoutui kuitenkin myöhemmin liukuvoidetta lisätessä! Miellyttävän pehmeä! Materiaali on todella neutraalin tuoksuinen, eikä siihen käytössäkään tartu hajut/tuoksut oikein huollettuna.

Vibrassa on kolme painiketta (joissa on myös valot!), joilla saa säädeltyä vibran voimakkuutta, sekä siihen ohjelmoituja erilaisia rytmejä. Rytmit kuitenkin katoavat, kun tärinän voimakkuutta pienentää. Tämä hieman häiritsee varsinkin käytössä, koska moottori on todella tehokas ja .normaali. voimakkuus on jo melko hurja. Sauvan tyvessä oleva reikä takaa tukevan otteen, ja painikkeet ovat helposti hallittavissa.

Testaamaan!

Luonnostaan hieman karhea silikoni muuttuu liukuvoiteella liukkaaksi ja miellyttäväksi materiaaliksi, joka liukuu sisään suht helposti. Kuten arvelimme, värinän .oletustaso. on melko kova, ja se ei tuntunut hyvälle sauvan ollessa sisällä. Pelkän klitoriksen stimuloimiseen värinän taso olikin jo sopivampi! Tähän tarkoitukseen myös rytmiset värinäohjelmat sopivat vallan mainiosti. Tai siis todella, todella hyvin.

Tuotteen muotoilu on hieman erikoinen . se paksunee oikeastaan ihan tyveen asti. Tämä oli ongelma lähinnä peppukokeiluissa, sillä sauva ei pysy ilman jatkuvaa työntämistä sisällä ja tuntuu melko suurelta. Toisaalta kokoajan .elävä. vibra tuntuu paremmalta. Kaareva muoto helpottaa sauvan käyttöä naisella klitoriksen stimulointiin (yksin tai seksin aikana), ja miehellä g-pistettä tavoiteltaessa.

Vibran puhdistus on helppoa ja kuten mainittu, saumojen vähyyden vuoksi ei tarvitse pelätä vesi-, tai muiden roiskeiden rikkovan tuotetta.

Molemmat ollaan oltu pienistä vioista huolimatta todella tyytyväisiä tuotteeseen! Vibran voimakkuuden vuoksi ei ole ihan jokapäiväisessä käytössä, mutta se ehkä tekee siitä vielä jännittävämmän. Ja BTW, akkua ei ole tarvinnut ladata ensimmäisen kerran jälkeen uudestaan!

Hinta/laatu -suhde: 8-/10 (= jos olisi ylimääräistä rahaa, ostaisin heti!)
+ Miellyttävä materiaali, joka käy myös kakkoseen!
+ Laadukas ja tyylikäs olemus
+ Akun kesto
+ Värinäohjelmat
+/- Melko voimakas värinä
- Muotoilu ei (ainakaan tässä tapauksessa) sovi täydellisesti kakkoseen (lyhyt ja paksu)
- Melko kallis

Unelmia ja toimistohommiaPari, M25, N23

Ensivaikutelma tuotteesta: Melkeinpä tyylikäs, houkutteleva, arvokas (kuten olikin kun hinnan googlasimme) ja mukavan tuntuinen käteen. Materiaalikin on jo ennestään tuttu, mutta tämän tyylistä vibraattoria ei muuten ole tullut ennen testattua.

Latauspiuhan laitettuamme tietokoneen USB-porttiin meni hieman aikaa ennen kuin keksimme mihin toinen pää vibraattorissa kiinnitetään. Melko nopeasti kuitenkin keksimme magneettikiinnityksen metalliseen Fun Factory -logoon, mikä sai suun virneeseen. Ehdottomasti hienoin latausmekanismi mitä olemme vibraattoreissa nähneet. Tämä tekee myös vibraattorista vankan oloisen kun siinä ei ole mitään irrotettavia osia, vaan lataus sujuu .langattomasti. ja ilman vaihdettavia paristoja. Lisää lapsenomaista intoa aiheutti tuotteen tyylikkään futuristiset valot, jotka aktivoituvat latauksesta ja sormen viemisestä vibraattorin säätönappuloille. Parisuhteen maskuliinisempi osapuoli toivookin näkevänsä yhtä hienoja innovaatioita myös miehille suunnatuissa tuotteissa. Joka tapauksessa muotoilulle ja visuaaliselle ilmeelle annamme täyden kympin.

Ensimmäisellä testikerralla ryhdyimme hommiin yhdessä, heti kun olimme malttaneet odottaa vibraattorin latautumista riittävän pitkään. ;) Tällä kertaa .puikoissa. heilui mies. Alkulämmittelyjen jälkeen tuote tuntui hyvinkin mukavalta heti häpyhuulia hipaistessaan. Ei tullut vilunväristyksiä, kuten voisi jonkin muun materiaalin kanssa tulla. Aloitimme varovasti käyttäen vain muutamaa ensimmäistä voimakkuutta. Vibran voimakkuudesta voi kyllä sanoa sen, että varmasti riittää tehoja vaativampaankin makuun. . Oma anatomiani ainakin toimi hyvin yksiin klitoriksen stimulointiin tarkoitetun ulokkeen kanssa ja tuntemukset olivat samalla tasolla tuotteen antamaan ensivaikutelmaan. Miehen antama kielikylpy klitorikselleni samalla kun värinät kutittelivat pilluani..taivaallista! Vibraattori sopii siis hyvin miehenkin käteen ;) Täytyy vain olla varovainen vibraattorilla yhdessä leikkiessä, jos tarkoitus olisi vain kiusailla eikä saavuttaa huippua ennen yhdyntää. Tämä kapine yllättää antamalla salakavalasti nopeita orgasmeja, jos ei osaa olla varuillaan :P

Seuraavilla testikerroilla paneuduin vibraattoriin ihan sooloillen. Tuotteen käyttäminen on todella helppoa ja nappulat ovat yksinkertaiset ja selkeät. Sängyllä maatessa vibraattoria oli helppo käyttää ja sen kanssa vierähtikin muutama tovi miehen ollessa töissä ;) Yksin touhutessa tuli kyllä sellainen pieni miinuspuoli esiin, että kun ei ole ketään tuottamassa lisästimulaatiota niin liukuvoiteen käyttöä joutui vakavasti harkitsemaan. Luonnon liukkarit eivät tuntuneet riittävän, kun ei ollut ketään nuolemassa ja näykkimässä nännejä samalla kun vibraattoria liu.utti sisään. Ei muuta kun liukuvoidetuubi kaapista ja mielikuvitusta kehiin. Käyttömukavuus parani huomattavasti liukuvoiteen jälkeen ja tulos oli erittäin nautinnollinen. Tavallisesti käytän/käytämme liukuvoiteita erittäin harvoin, sillä itseltäni löytyy sitä kunnolla kyllä ihan omastakin takaa. Monesti seksin jälkeen huomaakin, että on häntäluuta myöten ihan .nesteissä.. Liukkarin tarve johtuukin vibraattorin pintamateriaalin hieman karheasta olemuksesta.

Vibraattori tuntui juuresta jotenkin paksulta, vaikkei se kyllä visuaalisesti siltä näyttänyt. Tämä saattoi kyllä johtua ensikertojen liukuvoiteen puutteesta. Pituutta sillä olisi voinut olla ehkä hiukan enemmän tai sitten kärjestä vähän paksumpi. Tosin tuotteen muodon kyllä ymmärtää, sillä sitä voi käyttää myös anaaliseksiin. Suippo pää kun .uppoaa. paremmin kuin tasapaksu jötkö. ;) Yhdynnän yhteydessä vibraattori pysyy vähän huonommin menossa mukana sillä siinä ei ole mitään kapenevaa kohtaa joka kiinnittäisi sen tukevasti, mutta sooloilussa toimii hyvin .

Puhdistaminen, kuten käyttö muutenkin, oli hyvin simppeliä. Vähän saippuaa ja vettä niin homma on selvä. Nukkaavia pyyhkeitä kehotamme kyllä välttämään kuivaamisessa, sillä Kaalimadon tuotekuvauksenkin mukaan vibraattorin materiaali kannattaa pitää pölyltä suojassa. Se nimittäin imee pölyhiukkasia itseensä kuin magneetti! Onneksi kahvassa on reilunkokoinen reikä, joka ratkaisee tämänkin ongelman. Siitä vain roikkumaan johonkin toviksi.

Se jäi ihmetyttämään, että tuotteen mukana tulleessa ohjelappusessa oli kuva pistorasiaan liitettävästä päästä, mutta pakkauksesta sitä ei kuitenkaan löytynyt. Laturi voisi olla ihan kätevä, vaikka mökillä missä harvoin tulee kuljetettua läppäriä mukana.

Hinta-laatusuhde on kyllä tässä vibraattorissa kohdallaan. Hyvästä kannattaa näköjään jo vähän maksaakin. Kaiken kaikkiaan Fun Factoryn vibraattori asetti kyllä riman korkealle ja jos elämäämme vielä joskus ilmaantuu muita vibraattoriehdokkaita, on niillä kova työ tämän päihittämisessä.

Kaalimadon vinkki: Fun Factoryn ladattavien tuotteiden latauskaapelit ovat muuttuneet ja ne ovat varustettu USB kaapelilla. Käyttöohjeessa on vanha kuva. USB latauskaapeli voidaan ladata tietokoneen lisäksi myös älypuhelimen verkkovirtalaturin avulla. USB laturi/adapteri voidaan ostaa myös erikseen esimerkiksi Kaalimadon verkkokaupasta.Edellinen arvio: Spider Keinovagina, musta Seuraava arvio: Roto-Bator Mouth, pyörivä keinosuu


Calla G4 - vibraattori, Pinkki
8900

Calla G4 - vibraattori, Pinkki

Calla -vibraattorin muotoilu muistuttaa pian aukeavan kukan nuppua ja terälehtiä, herättäen lämpöisen, kiihottavan mielikuvan tulevasta nautinnosta. "Terälehtien" ääriviivat toimivat varressa kiihotusjuomuina, stimuloiden kehon herkkiä erogeenisiä pisteitä ja alueita.
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv