Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

LELO - PINO, BLACK

Lelon laadukas penisrengas lähti testattavaksi kahdelle testiryhmän pariskunnalle. Toisen testaajan mielestä penisrengas oli aivan liian tiukka ja toisen puristi juuri sopivasti. Molemmat testaajat tulivat samaan johtopäätökseen siitä, että tuote ei osunut kunnolla klitorikseen yhdynnän aikana käytettäessä. Voimakas vibraattori ja puristusvoima toivat kuitenkin nautinnollisia tuntemuksia erityisesti miehille. Tuote oli parhaimmillaan naisen hyväilyyn silloin kun sillä hyväiltiin naista sellaisenaan. Monipuolinen tuote siis..

HeManPari, 30v

Testattava tuote on laadukkaista tuotteistaan tunnetun LELO:n valmistama luksuspenisrengas Pino, black.

Tuote on pakattu tyylikkäästi mustaan laatikkoon. Laatikossa mukana itse laite, tyylikkäät kalvosinnapit (ihan oikeasti), ei-niin-tyylikäs setelipidike, USB-laturi (ei AC-adapteria, mutta niitähän löytyy nykyään joka nurkasta!), sekä silkkinen suojapussi.

Ensivilkaisulla sekä pakkaus, että tuote näyttävät laadukkailta ja tyylikkäiltä. Musta penisrengas on tyylikäs, ja painoakin tuotteelta löytyy jopa sen verran, että tietää kyseessä olevan laadukas tuote.

10-vaihteinen vibra menee päälle/pois sivuilla olevista .napeista.. Nappeja nämä eivät ole, sillä ilmeisesti hygienian ja vesitiiviyden vuoksi napit sijaitsevat päällimmäisen kerroksen alla, eikä näin siinä kohtaa ole saumoja. Voimakas, miellyttävä värinä. Innolla odotan kokeilua.

Rengas vaikuttaa melko jäykältä, mutta pakkauksessakin sanotaan sen olevan venyvää ja lämmön avulla joustavaa materiaalia. Onkohan näin.

Testaukseen!
Rengas on hankala saada päälle. Oikeastaan mahdotonta ilman kipua, ellen käytä liukastetta. No, sillähän se sinne luiskahti! Puristaa aika paljon. Vähän pelottaa, kiertääkö vehkeessä veri loppuun asti vai putoaako kesken pois. No, tältä sen varmaan pitääkin tuntua.

Vaikka tuote on muotoiltu tyylikkäästi ja mielestäni jopa toimivan näköisesti, ei se kuulemma osu oikeaan paikkaan kovin helposti. Eri asentojakin kokeiltiin. Vibra kyllä muuten tuntuu hyvälle. Itsestäni ainakin.

Vääntämisen ja kääntämisen jälkeen Pino välillä osuu, välillä ei. Ja puristaa melko paljon.

Itselleni jäi punainen hankausjälki vehkeeseen aktista, eikä kokemus kaiken kaikkiaan ollut mielenräjäyttävä. Vaikka mukavaahan se lähes aina on.

Muutaman kokeilun jälkeen on tuote jäänyt kaapin perukoille, koska kokemukset olivat joka kerta kutakuinkin samanlaisia; puristaa liikaa ja hankaa.

Lupaus venyvästä ja joustavasta materiaalista voi pitää paikkansa, mutta minulle se ei valitettavasti riittänyt . ja ei, en omista jättipenistä. Vibra kuitenkin on hyvä ja mielestäni muotoilu on toimivan oloinen. Jos kaipaa siis puristusvoimaa ja tyylikkyyttä vehkeen juureen, on tämä varmasti hyvä valinta!

Hinta/laatu -suhde: 6/10 = Melko hintava, mutta tyylikäs. Joillain saattaa toimia hyvinkin, itselläni pienehkö pettymys.
+ Materiaali
+ Muutenkin tyylikäs
+ Vibra toimii hyvin
+ Hienot käyttökelpoiset kalvosinnapit
- Tiukka (tässä tapauksessa negatiivinen asia)
- Ei lupausten mukaisesti kovinkaan joustava

Todella tyylikäs ja laadukas tuote, joka ei kuitenkaan veny ihan hirveästi. Hyvät värinät ja puristusvoimaa riittää.

Unelmia ja toimistohommiaPari, M25, N23

Vau! Tämä tuote huokuu tyylikkyyttä ja laatua heti pakkauksestaan lähtien. Pakkauksesta tulee ensivaikutelmana mieleen lähinnä sveitsiläisen arvokellon kotelo, ellei hopeinen LELO-logo paljastaisi sisällön olevan jotain vieläkin jännempää. Pakkauksen sisältö puolestaan jatkaa samaa arvokasta vaikutelmaa. Päällimmäisenä pakkauksesta löytyy kaksi hopeista kalvosinnappia, jotka paidassa kehtaisi mennä hienompiinkin juhliin. Niiden LELO-teksti voi helpottaa myös löytämään juhlista tarkkaavaisia laatumerkin ystäviä . Kalvosinnappien alta löytyy vaikuttavan näköinen musta penisrengas, mutta yllätykseksi myös hopeinen setelipidike. Pakkaus sisältää siis kaiken tarvittavan laatutietoisen vaikutelman luomiseen ja soveltuu mainiosti myös lahjaksi!

Itse penisrengas on ensituntumaltaan jämäkän oloinen ja muotoilultaan uniikki aiempiin kokeilemiimme penisrenkaisiin nähden. Materiaali tuntuu ihoa vasten lämpimältä ja silkin pehmeältä ja onkin käytössä erittäin miellyttävän tuntuinen. Materiaali myös puhdistuu helposti. Tuotteen puhdistaminen on muutenkin vaivatonta, sillä tuote on vesitiivis.

Muuten erittäin miellyttävästä materiaalista huolimatta, tämä ei ole muita helpompi pujottaa kalun juureen, vaan rengasta saa venyttää kunnolla paikalleen saamiseksi. Kalun ympärillä rengas tuntuu kuitenkin poikkeuksellisen miellyttävältä ja puristaa juuri sopivasti. Se pysyy myös käytön aikana hyvin paikoillaan, joten sitä ei tarvitse olla asettelemassa kesken leikkien . kädet voivat siis keskittyä tekemään jotain mukavampaa .

Moottori tässä penisrenkaassa on voimakas ja vaihtoehtoja löytyy runsaasti. Valittavissa on 10 eri voimakkuutta ja 10 eri rytmiä, joita on pienen totuttelun jälkeen helppo säätää renkaan kyljessä olevista + ja - näppäimistä. Moottori on myös poikkeuksellisen hiljainen eikä se siten juurikaan pidä ääntä.

Penisrengasta voi käyttää vibraattoriosuus ylöspäin esim. lähetyssaarnaaja ja nainen päällä .asennoissa ja vastaavasti takaapäin työnnettäessä vibraattoriosuus alaspäin. Vibraattoriosuus ylöspäin käytettäessä penisrenkaan paksuus osoittautui ikäväksi. Hetken käytön jälkeen se alkoi painaa alavatsaa epämukavasti ja tuntui lähinnä ylimääräiseltä .palikalta. meidän välissä. Myöskään klitorikselle emme saaneet vibraattoria osumaan parhaalla mahdollisella tavalla ja kokemus jäi tältä osin hieman vaimeaksi. Miehisestä näkökulmasta tuote aiheuttaa kaluun poikkeuksellisen tehokkaita värinöitä, joka tekee oman mausteensa penetraatioon. Kuitenkin paksu penisrengas estää työntymästä pilluun koko komeudessaan, mikä pilaa muuten hyvää kokemusta.

Enemmän tykkäsimme käyttää tuotetta vibraattoriosuus alaspäin, sillä tällöin paksu vibraattori ei ole penetraation tiellä, vaan hyväilee kiveksiä miellyttävästi. Takaapäin asennossakaan emme kuitenkaan saaneet vibraattoria osumaan yhtään paremmin klitorikseen. Käsin käytettävänä vibraattorina tuote toimi kuitenkin erinomaisesti. Tosin jos tuote jää pelkkänä vibraattorina käytettäväksi, paketin kokonaishinta muodostuu ehkä hieman suolaiseksi.

Varsin vaikuttavasta ensivaikutelmastaan huolimatta tuote jäi meille pettymykseksi. Tämä ei kuitenkaan välttämättä ole LELO:n vika, sillä emme ole penisrenkaista aiemminkaan suuremmin innostuneet. Muutamaan aiempaan tuotteeseen verrattuna LELO antoi parhaan kokemuksen, mutta edelleen jäimme kaipaamaan tehokkaampaa kiihotusta. Penisrenkaisiin mieltyneille pariskunnille LELO . Pino onkin hyvin todennäköisesti miellyttävä lisä lelulaatikkoon ja loistava lahjaidea vaikkapa ystävänpäiväksi!

Plussat:
+ erittäin miellyttävä materiaali
+ pysyy hyvin paikoillaan
+ tehokas ja hiljainen moottori
+ paljon säätömahdollisuuksia


Miinukset:
- Kookas vibraattori
- Muoto ei paras mahdollinen klitoriksen stimulointiinEdellinen arvio: Kaalimato Liukuvoide - Mansikka Seuraava arvio: Autoblow2 - Suihinottokone


Lelo - Pino,  Black
16900

Lelo - Pino, Black

Huippulaadukas ja sileäpintainen penisrengas, jossa hiljaisella mutta tehokkaalla moottorilla varustettu vibra tuottaa täydellisen tyydytyksen sekä miehelle että naiselle! Laatua arvostaville pariskunnille! 1 vuoden takuu!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv