Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

KAALIMATO LIUKUVOIDE - MANSIKKA

Kaalimadon omaa Mansikka-liukuvoidetta testasi kuusi testiryhmäläistä ja palaute oli sekä positiivista että negatiivista. Kehuja sai pääasiassa liukuvoiteen koostumus ja liukuvat ominaisuudet. Haukkuja puolestaan liian esanssinen tuoksu ja olematon maku. Lue kaiken kattavat arvostelut, joista selviää yksityiskohtia kuinka liukkaria testattiin.

PeppufantasiaaN30v,

Saimme mieheni kanssa testaukseen Kaalimadon oman liukuvoiteen. Olimme tyytyväisiä, koska harrastamme isoja dildoja, niin liukuvoiteet ovat aktiivisessa käytössä. Liukuvoide on 100 ml kokoinen tuubi, josta löytyy Kaalimadon logo ja muut tuotetiedot, sekä iso mansikka, mikä antaa vinkkiä, että kyseessä voisi olla makuliukuvoide. Sitähän se olikin. Liukuvoide on vesipohjaista ja lupailee tuoksuvansa ja maistuvansa mansikalta.

Lähdimme mieheni kanssa testailemaan tuotetta. Aluksi haistelimme liukuvoidetta suoraan tuubista ja hajusta pisti ehkä aivan hitusen nenään jokin mansikanlainen esanssi. Tuoksu ei kuitenkaan tuonut mieleen sellaista mansikkaa, minkä haluaisi suuhunsa laittaa. Seuraavaksi teimme makutestin. Maku oli valitettavasti hyvin kaukana mansikasta. Se maistui lähinnä laimealta saippualta. Ajattelimme, että vaikka maku ja haju ei ollut sitä mitä tuubi lupasi, niin liukuvoide toimii ainakin itse panemisessa. Se toimikin kyllä aluksi liukuvoiteen tavoin, mutta tuntui, että se imeytyi todella nopeasti ja kaiken lisäksi vaahtoutui valkoiseksi vaahdoksi.

Liukuvoide ei tällä kertaa päässyt meidän liukkarilistamme kärkeen. Se on kuitenkin ihan käyttökelpoinen, kun unohtaa mahdollisuuden saavansa mansikanmakuista kullia suuhunsa, eikä pieni vaahtoutuminen haittaa menoa.

AtroquinineNainen, sinkku, 30v

Sain testattavakseni harjoituskuulien lisäksi myös Kaalimadon mansikantuoksuisen ja -makuisen liukastusvoiteen. Olen aikaisemmin testannut Kaalimadon perusliukkarin, joka on oikein mainio tuote ja itselläni nykyään säännöllisesti käytössä. Tämänkertainen testituote on aika pitkälti sama, tuota tuoksua ja makua lukuun ottamatta.

Valitettavasti maun vuoksi ainesosaluettelosta löytyy sorbitoli, joka muiden vastaavien makeutusaineiden tapaan saattaa altistaa hiivatulehduksille. Tästä syystä itse käytän mansikkaliukkaria varauksella, ja suosittelen samaa muille, joilla on taipumusta tulehduksiin. Muutoin Kaalimato-liukkari on ainesosiltaan turvallinen ja laadukas, ja vesipohjaisena sopii käytettäväksi myös kondomin tai silikonisten lelujen kanssa.

Koostumus on miellyttävä. Sopivan paksu, jolloin liukkari ei valu heti esim. lelun päältä pois. Ajaa asiansa moitteettomasti. Tuoksu on tosiaan kivan mansikkainen, mausta en nyt varsinaisesti samaa sanoisin. Hienoinen makeus siinä tuntuu, mutta ei ihan mansikkaa kuitenkaan tuo mieleen. Aiheutin myös ystävässäni hämmennystä maistattamalla liukkaria hänellä, josta seurasi kommentteja tyyliin "tähänkö me ollaan tultu?" ja "jos mä laitan tätä kielen päälle ja hengitän syvään niin suussa maistuu vähäsen mansikalle".

YonaNainen, 40v

Liukuvoidetuubi on simppeli ja Kaalimadon värinen. Voide, tai kai se on enemmänkin geeli, tuntui sormissani todella hyvältä: liukkaalta ja tahmaamattomalta. Nuuhkaisun perusteella tuoksu on todella esanssinen, ja maku ikävä kyllä vielä esanssisempi. Ei kutkuttele mun makuhermoja. Mutta tuntohermoja kyllä.

Testasin liukkaria kahdella tavalla.
Eka testaus oli harjoituskuulan kanssa: siinähän liukkaria tarvitaan vain vähän ja käyttötarve on ajallisestikin pieni, joten vaikea sanoa olisiko tuon tyyppisessä testaamisessa toinen liukkari parempi tai huonompi kuin toinen. Anyway hyvin toimi tuossa.

Toinen testaus oli kumppanin kanssa ja aiheena oli käsityö. Lämmitin geelin ensin kämmenissäni. Miehen kalu oli valmiiksi juhlakunnossa eikä lämmittelyjä muutenkaan tarvittu kun liukkari pääsi töihin. Tuntuma oli tosi hyvä ja liukkari kesti pitkään hyvänä eikä sitä tarvinnut lisätä ollenkaan. Eli tämä liukkari ei kuivu eikä tahmaa helposti. Eikä se tarraa sormia toisiinsa niin kuin jotkut. Myös kumppanin mielestä koostumus ja tuntuma olivat hyvät. Yhdynnässä tai peppuseksissä tätä liukkaria ei testattu mutta uskon sen toimivan niissäkin hyvin.

Eli lyhyesti: koostumus ja tuntuma tosi hyvät. Tuoksu ja maku olivat esanssisia eivätkä kovin mansikkamaisia.

karkkiPari, Noin 20v

Ensivaikutelma tuotteesta

Ilokseni sain testattavakseni toisen Kaalimadon liukuvoiteen, tällä kertaa mansikanmakuisen ja jopa 100ml:n kokoisen pakkauksen. Koska kokemukset hajuttomasta ja mauttomasta Kaalimadon liukkarista olivat niin positiiviset, odotin innolla myös tämän liukuvoiteen kokeilua. Ensivaikutelma mansikan tuoksusta oli melko sopiva, sillä tuoksu ei ollut liian voimakas tai liian teollinen. Liukuvoide maistui hieman mansikalle, mutta oli aika mieto.

Tuntuma ja käytettävyys

Liukuvoide teki tehtävänsä ja luisti tarvittavasti. Käytin liukuvoidetta ensimmäisen kerran Kaalimadon harjoituskuulien kanssa ja liukkarin kanssa sainkin kuulat helposti paikoilleen. Koska ihoni on välillä todella herkkä ja ärtyy joistakin aineista, olen todella kriittinen liukuvoiteita kohtaan. Kaalimadon liukkari ei onneksi kirvellyt tai tuntunut epämukavalta, päinvastoin. Mansikan tuoksu tuoksui huomattavasti voimakkaammalta purkin kannen avaamisen yhteydessä, sillä kun liukuvoidetta levitti iholle, tuoksu alkoi hälvetä. Myöskään maku ei ollut liian voimakas.

Käytön jälkeen

Kaalimadon liukuvoiteet ovat edelleen yksiä lempiliukkareistani niiden luotettavan laadun takia. Itse en pidä liian voimakkaan hajuisista tai makuisista liukkareista, joten suosin Kaalimadon liukuvoidetta. Mikäli kaipaa voimakkaampaa haju- tai makuelämystä, suosittelisin jotain toista liukuvoidetta. Kaalimadon liukuvoide on kuitenkin mielestäni hinta-laatusuhteeltaan erinomainen perustuote yöpöydän laatikkoon ja 100ml:n pakkauskoko riittää varmasti vähän pidemmäksikin aikaa. Ei valittamista!

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

Heti alkuun täytyy sanoa etten kuulu tuotteen kohderyhmään, koska en inhoa ihmisen sukuelinten makua jos ne vain ovat hyvin pestyt. Päin vastoin, rrrrrrakastan rakastajieni maistelua! Makuliukkareista ei tule ikinä mieleen kuin huonoja assosiaatioita: jos eivät toisen ihmisen paikat maistu, kyseessä täytyy olla jokin terveydellinen, hygieeninen tai asenteellinen ongelma, taikka sitten käyttäjä joutuu maistelemaan jotain inhoamaansa työkseen tai partnerin painostuksesta. Oman kokemukseni perusteella hyvin putsattu pyllykin maistuu paremmalle kuin yksikään liukuvoide ja ylipäätään en tykkää siitä että liukuvoide tulee tielle maistelin sitten mitä partnerini kolkkaa tahansa.

Mutta no niin, se selityksistä. Ensivaikutelma liukkarista oli kuitenkin että se on ihan ok, tuota mansikkaa lukuunottamatta: se ei ole liian paksua ja tuntuu peräti riittoisammalta ja pitempään kestävältä kuin mauton versio, vaikka en hirveän pitkiä sessioita harrastanutkaan. Emätinseksiin se on ihan mukava ja liukastaa juuri sopivasti. Myös glyseriinittömyys lienee plussaa niille joiden alapää ei siitä tykkää

Peppuun tätä kokeillessani sain kuitenkin ikävän yllätyksen, koska tämä pirulauta kirveli, joten anaalihommiin en tätä suosittelisi alkuunkaan. Anaaliseksi on muutenkin semmoista hommaa johon moni pettyy turhaan huonojen ensimmäisten kokeiluiden jälkeen, ja jos käytössä on ollut kirvelevä liukkari niin vastaanottava osapuoli voi assosioida tuon kivun anaaliseksiin itseensä. Miehet, älkää valitko tätä jos aiotte houkutella naisenne anaaliseksin ihanuuksiin!

Maku on sinänsä vähemmän hirveä ja verensokereita vähemmän heilauttava kuin jotkut äklönmakeat tuotteet, joten siitä plussaa. Olen maistanut jotain aivan karmeita makuliukkareita ja -kondomeita, joten tämän maku oli suht siedettävästä päästä jos sitä makua sitten täytyy väkisin olla. Vaikka se jäi ikävästi kielelle kummittelemaan, se ei kuitenkaan jäänyt suuhun ihan koko loppupäiväksi. Which was nice. Esanssi toi tuoksultaan ja maultaan mieleen lähinnä marjasiiderit ja muut makeat marjaiset alkoholijuomat. Heti tuli mieleen että tämähän varmaan olisi hyvä lisä johonkin pervoon fantasiaan missä käyttäjä haaveilee olevansa/vetelevänsä jotain teinimimmiä, niin elävästi siitä tulivat mieleen nuoruuden perjantait! Joten ehkäpä koulutyttöfantasioihin tuhmille sedille ja neitokaisille...;)

Summa summarum: ihan hyvä perusliukkari emätinseksiin ja makuliukkariksikaan ei ole huonoin vaihtoehto, mutta itse valitsisin mauttoman version. Ei B-rapun rasvaamiseen, anaaliseksiin löytyy parempaakin kamaa.

Asiallinen kotirouvaPari, 40-50v

Testissä liukkareista Kaalimadon oma mansikan tuoksuinen ja makuinen liukuvoide.

Ennakkoajatus tästä oli kieltämättä, melko negatiivinen. Liukkareita on tullut kokeiltua monia eri merkkejä, tuoksullisia/maustettuja ja ilman minkään laista lisiä. Tästä ei valitettavasti tullut meidän suosikkia, ajaa toki asiansa sen suhteen mihinkä se on tarkoitettu, eli liukastamaan.

Mutta henkilökohtaisesti, en edes hyvällä mielikuvituksellani saanut tuoksusta mansikan tuoksua mieleeni, ja mielestäni makua ei ollut yhtään. Eli on lupaustensa mukaisesti miedosti maustettu/hajustettu. Käyttämättä tämä ei kuitenkaan jää, muuten oikein mainio liukkari, ei tahmaa ja peseytyy helposti pois.

Asiallinen Kotirouva antaa pisteet 3/5Edellinen arvio: Kaalimato Duo G4 - Pinkki Seuraava arvio: Lelo - Pino, Black


Kaalimato Liukuvoide - Mansikka
1490

Kaalimato Liukuvoide - Mansikka

Ihanalle mansikalle tuoksuva ja maistuva Kaalimato liukuvoide tekee seksistä jännittävämpää.

Todella liukuva, vesipohjainen Kaalimato-liukuvoide tuoksuu ja maistuu miedosti mansikalle ja se sopii käytettäväksi niin yhdynnässä kuin kaikkien seksilelujenkin kanssa.
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv