Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

TENGA - SMART VIBE RING

Tenga tuotesarja on laajentanut reviiriään seksivälineiden maailmassa. Äskettäin markkinoille tullut Tenga . Smart Vibe Ring (SVR) näytti testiryhmän käsissä sen, että Tenga jatkaa tutuksi tullutta, laadukasta tyyliään. Erityisesti pariskunnan yhteisiin hetkiin sopiva Tenga . penisrengas päihittää testaajamme mielestä muut penisrenkaat mennen tullen. Tämä tuote ei ole pelkkä penisrengas vaan se on jotain paljon enemmän.

FreeWheelersPari, Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saapui Tenga SVR Kiihotinrengas

Olemme olleet puolisoni kanssa hyvin varautuneita penisrenkaiden suhteen. Kokemusta meillä on ollut lähinnä halvoista muutaman euron laitteista, joista jäänyt huono kokonaiskuva. Nyt testissä oli kuitenkin laadukas tuote ja mielemme penisrenkaiden suhteen muuttui täysin.

Kaalimadon ruskea pahvilaatikko tipahti taas postiin ja ulospäin paketista oli jälleen mahdoton sanoa mitä sisällä oli. Pieni siisti ja laadukkaan oloinen paketti sisälsi Tenga SVR.n. USB-johdon, ohjekirjan sekä pienen säilytysrasian. Kaikki hienossa paketissa jonka voisi kuvitella antaa rakkaalle lahjaksi ihan sellaisenaan.

Ilman ohjekirjaa emme osanneet sanoa mikä laite tämä olisi, mutta ohjekirjan luettuani tämäkin asia meille selvisi. Ohjekirja on selkeä ja on hyvin kuvitettu, joten sinuiksi tämän veijarin kanssa pääsee hyvin nopeasti. Erityistä kiitosta tulee värinän sekä rytmien kuvituksesta, joten etukäteen saa pientä aavistusta mitä tuleman pitää.

USB-lataus on nykypäivää ja kertoo tuotteen laadukkuudesta. Latausjohto on helppo napsauttaa paikalleen ja usb muuntajia meiltä löytyy jo ennestään, joten jätämmekin Tengan hetkeksi latautumaan.

Valmistaja kertoo että 60 min latauksella saadaan 60 min värinää. Kokemuksemme perusteella akku kestää kuitenkin huomattavasti pitempään sillä tätä kirjoittaessamme olemme käyttäneet Tenga SVR jo kolme kertaa eikä sitä ole ensimmäisen latauskerran jälkeen ole ladattu uudestaan.

Kiihotinrenkaan mukana tulee myös pieni säilytysrasia, joka on hyvä olla ettei silikonista valmistetut lelut pääse lelulaatikossa koskemaan toisiaan. Liian monta hyvää lelua on meillä mennyt pilalle puuttuvien säilytyspussien takia mutta tässä tuotteessa tämäkin asian on huomioitu.

Tenga itsessään on silikonista valmistettu sileä ja pehmeäpintainen, joka tuntuu kivalta iholla. Rengas on siro ja todella elastinen, joten se sopii isompaankin penikseen. Meidän tapauksessamme miehemme ollessa normaali varustettu oli rengas sopiva, ei kuitenkaan sellainen puristava penisrengas vaan sopi napakasti peniksen varteen. Rengas venyy tarvittaessa, vaikka ranteen ympäri, joten kookkaan omaavien ei tarvitse olla huolissaan.

Tenga SVR renkaan käyttö on helppoa ja se tapahtuu vain yhtä nappia painamalla. Värinöitä on hellästä melko voimakkaaseen, joten kyllä tästä riittää vaativaankin makuun. Rengas tuntuu pehmeältä peniksen varressa eikä värisytä penistä liian voimakkaasti niin kuin useammat penisrenkaat. Värinä kohdistuu sinne, minne pitääkin, naisen intiimialueelle.

Yhdynnässä Tenga oli ihan kiva, mutta parhaaksi tavaksi kuitenkin löysimme käyttää kiihotinrengasta esileikin aikana. Keskimmäiset sormet kun sujautti renkaan läpi jäi Tenga kämmenen sisään, jättäen sormet vapaaksi hyväilyyn. Sormien ollessa pimpsalla jäi Tenga klitoriksen ja kämmenen väliin tuntuen todella nautinnolliselta.

Tämä muodostuikin Tengan ylivoimaiseksi eduksi muihin vibraatoreihin nähden.

Tengan ollessa veden kestävä on pesu todella helppoa, tosin lataus pistoke on pienessä kolossa ja tämä kerää liukuvoidetta jonkin verran. Pestessä olikin tarkasti pestävä lataus kolo ettei sinne jäänyt liukuvoiteen jäämiä. Tämän totesimme laitteen ainoaksi huonoksi puoleksi, mutta huolellisuudella on tämäkin asia hoidettu.

Tenga SVR Kiihotinrengas oli siis meille todella positiivinen yllätys. Se on hiljainen ja todella laadukas. Tenga SVR ei ole vain penisrengas vaan se on paljon enemmän ja uskomme sen sopivan kaltaisellemme pariskunnalle, joka kaipaa jotain josta saa nauttia yhdessä niin esileikin kuin yhdynnän aikana.

Hyvin valmistettu tuote, jonka uskon kestävän pitkään.Edellinen arvio: Scorpions Tail, eturauhaskiihotin Seuraava arvio: We-Vibe - Nova


Tenga - Smart Vibe Ring
7990

Tenga - Smart Vibe Ring

Japanilaisen Tenga-tuotesarjan kestosuosikki Smart Vibe Ring yllättää sinut voimakkuudellaan, hiljaisella äänellään ja laadukkuudellaan. Kokeile tätä todella nautinnollista tuotetta yksin tai yhdessä etkä tule pettymään!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv