Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Humper - Värisevät anaalihelmet, musta

TESTIRAPORTTI

Kaksi testaajaa suosittelee Humper anaalihelmiä sekä aloittelijoille, että kokeneemmille käyttäjille. Sopiva koko ja ihana värinä tekevät näistä anaalihelmistä nautinnollisen tuntuiset juuri aloittelijoille. Kokeneemmat käyttäjät saavat näistä helmistä oivallisen tuotteen leikittelyyn ja kiusoitteluun. Vesitiiviit ja ladattavat anaalihelmet ovat kaiken lisäksi helppohoitoiset.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Tällä kertaa testiin saapui jotain siroa, Humper värisevät anaalihelmet. Lähetystapa oli hyvin tuttu. Pakettipostiin saapunut ruskea paketti, jonka sai ihan rauhassa kiikuttaa kotiin kenenkään tietämättä mitä paketti sisältää.

Sisältä löytyi hyvin sirot sekä pienet anaalihelmet, selkeä ohjekirja sekä latausjohto. Anaalihelmiä emme olleet koskaan kokeilleet, sillä peppuleikit ovat meille melko tuttuja ja olemme tottuneet käyttämään melko kookkaitakin leluja eikä koskaan tullut mieleen, että helmiäkin voisi koittaa.

Helmet ovat valmistettu silikonista, joka on ehdottomasti parhaita materiaaleja joista lelun voi valmistaa. Se on pehmeää sekä joustavaa eikä tunnu kylmältä. Silikoni myös luistaa hyvin voideltuna ja on helppo pitää puhtaana.

Kooltaan Humper anaalihelmet ovat hyvin hillityt. Neljä ensimmäistä palloa on vain sormen paksuisia ja viimeinenkin osa kahden sormen kokoinen. Helmet saa sisälle ilman suurempia lämmittelyjä ja esivalmisteluja. Leveämpi kantaosakaan ei ole mikään mahdoton ja sen saakin kohtuu vaivatta peppuun, kun helmillä on hetken leikitellyt.

Ehkä leikittely onkin tämän lelun juttu. Noilla neljällä pienellä pallolla on hauska leikitellä partnerin kanssa. Liikutella niitä sisään ulos, joka tuntuu melko hauskalta ja samalla antaa vaikka suuseksiä. Parasta olikin, kun kantaosan jätti ulkopuolelle ja antoi vai kevyttä painetta peppureiälle. Erityisen hyvältä tuntui, kun palloja veti hyvin hiljalleen ulos niin että pallo kerrallaan pullahti pepusta. Tämä yhdistettynä suuseksiin tuntui taivaalliselta. Kantaosasta saa hyvän otteen eikä pallot mulju minne sattuu, joten homma tuntuu hellältä, eikä kauhealta survomiselta.

Helmien kantaosaan on sijoitettu USB laturilla ladattava värisevä moottori. USB lataus onkin todella hyvä juttu, koska turhaa patterien kanssa pelaamista ei ole. Patterit kuitenkin unohtuvat lelun sisälle ja alkavat vuotaa ja näin on koko lelu pilalla. Tämän välineen kanssa sitä huolta ei ole. Roiskevesitiiviys on myös loistava ominaisuus ja me päädyimmekin kokeilemaan näitä helmiä suihkussa pariinkin kertaan. Roiskevesitiiveys tekee helmien pesemisestä myös todella vaivatonta.

Värinöitä löytyy monenlaisia ja niitä saa vaihdella pienestä painikkeesta kantaosassa. Me olemme tottuneet, että leluista löytyy todella voimakkaita värinöitä ja siksi emme kokeneet että tästä helmistä lähti ihan riittävää tehoa meidän käyttöön. Leikittelyyn kuitenkin aivan riittävästi, mutta mitään tajunnanräjäyttävää värinää nämä helmet eivät tarjonneet. Toki täytyy muistaa, että meidän suosikkivälineet ovat yleensä huomattavasti kalliimpia, joten mahdottomia ei voi vaatiakaan.

Kaiken kaikkiaan ihan hauska tuote. Jos olet aloittelija niin nämä helmet ovat juuri oikean kokoiset kokeilemiseen tai jos olet kokeneempi käyttäjä ja tahdot kiusoitella ja leikitellä, kannattaa kokeilla.

Kirjoittanut: FreeWheelers
ArcticLovePari, M60, N36

Tällä kertaa testattavaksi tuli anaalin kuningas eli värisevät anaalihelmet. Laite vastasi taas kerran moniin odotuksiimme täydellisesti . se värisi ihanan kiihottavasti, kiihotti erityisesti anaaliaukkoa ja samalla meni helposti sisään. Kokeilimme tätä myös klitoriksen hierontaan vaan kyllähän kakkoseen tarkoitettu lelu sinne kuuluu. Tässä sopiva pituus yhdistettynä tarpeeksi kovaan värinään teki siitä kerralla kakkosen kuninkaan.

Materiaali oli miellyttävää ja se sopi todella hyvin sekä sooloseksiin että yhdessä käytettäväksi. Erityisesti se tuntui naisesta kiihottavalta yhtä aikaa muiden seksileikkien kanssa.

Näissä uuden ajan seksileluissa on tosi mahtavaa myös niiden helppohuoltoisuus. Lataus onnistuu USB-kaapelin kautta ja mitään patteria tai akkua ei tarvitse pestessä varoa. Antaa roiskua vaan, vettä ja vähän muutakin. Ehdottomasti suosittelemme Humperin hankintaa . se sopii yhtä lailla kokeneille kuin ensikertalaisillekin.

Kirjoittanut: ArcticLove
Edellinen arvio: Fist It - Inflatable Play Sheet Seuraava arvio: SLT - Easy Grip Masturbator XL, vaginal