Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Vibrassage - Fondle vibrating clit massager

TESTIRAPORTTI

Hieman erikoisempi klitoriskiihotin sai testaajanaisilta todella positiivista palautetta: "Tämä tuote sopii laadukkaita klitorista stimuloivia leluja rakastavalle." "Lelu on aivan mahtava esileikeissä ja saa minut kostumaan kuin Niagara konsanaan."

Kotiäiti 32Nainen 32 v.

Ensimmäisen testituotteen jälkeen aloin jo odotella milloin mahtaa seuraava tuote saapua. Sitten kuin tilauksesta oli paketti saapunut! Jes! Kuinka ollakaan ruuhkavuodet ja huono tuuri iski päin näköä ja paketti kuumotteli oikeaa hetkeä siivouskaapissa viikon..

Paketista paljastui taas jotain ihan uutta! Wau! Itse pakkaukseen ei mielestäni tämän lelun kohdalla oltu niin kovin panostettu, mutta sisältö löi ällikällä. Käsiini sain mielettömän pehmeäpintaisen luxusta huokuvan esineen.

Tunnelma virittyi heti kutkuttelevaksi ja odotukset koviksi. Aika oli rajallinen, joten tällä kertaa päädyin pesemään tämän upeuden ja lataamaan sen. Ohjeistuksen puutteellisuuden vuoksi turvauduin Kaalimato.com verkossa olevaan tuotekuvaukseen, josta kävi ilmi se, mitä jo epäilin. Tuote kestää vettä. Pakkauksessa mukana tuleva laturi kiinnitettiin pienen pisteen kohdalle lävistäen sillä pinnan. Tarkistin heti, jäikö siitä näkyvää reikää, eikä jäänyt. Pinta oli kuin koskematon. Ensimmäisen kerran lataukseksi riittää tunti, joten odotuksen ei tarvitse olla piinaavaa, minulla se kuitenkin vielä jatkui.

Uusi päivä kääntyi iltaan. Kaikki nukkuu paitsi minä. Vihdoin! Säntään siivouskaapille, jossa odottaa valmiiksi ladattu ja pesty Vibrassage. Liukkarit kehiin, vaikka kutkuttavan odotuksen puolesta se tarpeetonta olikin.

Ääntä lähtee, mutta ei mitenkään hurjasti. Kaksi nystyrää pyörii hieroen, yksi värisee. Käytettävyys on helppo. Plussa ja miinus napit, kuusi tehoa ja pitkällä painalluksella Vibrassage menee päälle ja sammuu. Tämä pitkä painallus on mielestäni hyvä, koska se varmasti vähentää vahingossa laitteen käynnistymistä esim. laukussa ja samoin myös sammumista kesken session. Värinä on tasainen ja napakka. Myös hierovat päät pyörivät nopeammin tehoja lisättäessä ja hidastuvat pienennettäessä. Vibrassage on näppärän kokoinen, sopivan pieni säilytystä ajatellen, mutta samalla kuitenkin riittävän iso hyvän otteen saamiseksi. Alan hommiin, ennen kuin joku herää. Aloitan pienimmällä teholla, joka onkin yllättävän voimakas. Itse toki toiminnan naisena tykkään, että potkua löytyy. Minulle sopiva teho oli se kaikista hellävaraisin ja sillä mentiin tämä sessio.

Itse koin oikeiden paikkojen etsinnän tarvitsevan hieman harjoittelua, koska kolme erillistä päätä. Kääntelin laitetta ja omalla kohdallani tällä kertaa parhaaksi osoittautui pitää vibra päätä lähimpänä häpykumpua ja hierovia päitä enemmän emättimen aukon suunnalla. Oman ajatukseni mukaan vähän niin kuin väärinpäin verrattuna siihen miten oletin tuotetta käytettävän. Hyvä ote löytyi näinkin ja orgasmi oli ah niin suloinen!

Ajattelin, että tämä täytyy kokeilla ehdottomasti kylvyssä. Pesin lelun ja hampaat, mutta päätin vielä pikaisesti palata kaapille ja kokeilla kuinka irtoaa toinen iso-O, kun kaikki edelleen nukkuivat. Ja irtosihan se. Hyvän lämmittelyn ja ennalta oikeiden paikkojen löydyttyä todella nopeasti! Mutta nyt uusi pesu ja lelu kaappiin. Kylpyhetki täytyy ottaa ehdottomasti vielä tähän testaukseen!

Kylvyssä testattu! Alku lähti lupaavasti. Huomasin, että moodiin pääsy kesti vähän kauemmin, muu perhe kun oli hereillä ja hälinä kuului ovien läpi. Kokeilin kaikkia tehoja ja jo kolmas pisti koko kehon tärisemään. Se oli hieman liikaa, vaikkakin tämän tyyppiseen vibran tärinään usein nopeasti turtuukin. Siispä himmailin tehoa ja vuorottelin 1 ja 2 tason välillä. Pääsin kuitenkin laskeutumaan tunnelmaan ja otin "esileikki asenteen". Nyt parhaan tuntuman sain niin, että ns. "kahvaosa" oli ylöspäin, eli niin, miten uskon alkujaankin tuotteen olevan tarkoitettu käytettävän. Nautiskelin ja olin orgasmin rajoilla pitkään. Vibrassage todella on nimensä veroinen, hieroo ja hemmottelee samalla vibraillen. Orgasmi antoi odottaa tovin, mutta tultuaan se oli todella intensiivinen ja sai myös squirttaamaan. Kerran irrottuaan, irtosi helposti myös muutama lisää. Jossain vaiheessa kuitenkin huomasin, että hierovat päät eivät enää liikkuneet. Vedestä laitteen nostaessani, ääni kuulosti yhtäkkiä jopa voimakkaalta. Siispä lelu takaisin veden alle. Hierontapäät käynnistyivät, kun tehon nosti kolmannelle tasolle tai sen yli. Kylpyhetki jäi siis hieman kesken tämän vempeleen osalta.

Kun lelua ihmettelin myöhemmin illalla, toimi hierovat päät taas hetken aikaa myös hitaimmalla teholla.

Ostajaa ajatellen en pitäisi tätä kuitenkaan kynnyskysymyksenä, koska tuotepakkauksessa luvataan tuotteelle viiden vuoden takuu. Siispä jos päät lopettavat toimintansa, uuden tuotteen saanee tilalle. Pitäisin tätä takuuta itse lähtökohtaisesti laadun takeena, mutta myös turvana, mikäli hintava tuote lakkaa toimimasta.

Mielestäni tämä tuote sopii laadukkaita klitorista stimuloivia leluja rakastavalle. Tässä kokemus oli taas asteen erilainen, kuin tavan vibroissa ja klitoriskiihottimissa, tai alipaineella toimivassa lelussa (satisfyer). Näkisin tämän myös toimivana pariskunnan käytössä. Yhdynnässä voisin tämän kuvitella toimivan muotonsa ansiosta etenkin doggystyle asennossa tai lusikassa, joskin tämä on ainoastaan omaa pohdintaani ilman kokeilua. Omaan makuunkin tämän kaveriksi sopisi myös joku tuhti ja täyteläinen kaveri värähtelemään ja stimuloimaan G-pistettä.

Arvosanaksi antaisin 4/5 ja lähinnä tuon kylvyn aikaisen ongelman vuoksi. Mikäli tuote toimii täysin ilman ongelmia, ehdottomasti 5/5! Toivon kuitenkin, että ongelma oli kertaluontoinen ja saan nauttia Vibrassagesta vielä pitkään, koska ehdottomasti hykerryttävän ihana kaveri hän on.

Kirjoittanut: Kotiäiti 32
n00bsM22,N20

Kuukausien paras päivä on taas täällä, kaalimadon yllätyspaketti on postissa! Tällä kertaa paketista paljastui Vibrassage - Fondle vibrating clit massager inmiltä; söpö vaaleanpunainen ihanuus ruusukultaisin detaljoinnein. Lelussa on vain kaksi nappia (+,-), ja sen käyttö tapahtuu kuin luonnostaan. Päälle se menee yksinkertaisesti plussaa painamalla muutaman sekunnin. Nopeuksia lelusta löytyy kuusi kappaletta. Yleismateriaali on silkinpehmeää silikonia, ja se on täysin vedenkestävä! Vink vink teille ammeen omistajille, elätte mun unelmaa. Lelu on myös melko pieni ja sopii hyvin käteen. Juuri hyvä vaikkapa matkavibraksi viikon reissuille!

Sitten päästään Vibrassagen hienoon erikoisuuteen; se ei ole kuin mikä tahansa vibra. Sen värisevä pää koostuu kolmesta "kutittajasta" joista kaksi vielä pyörivät kuin sormet tai kieli konsanaan! Suosittelen lelua erityisesti suuseksin ystäville. Klitoriksen löytäminen laitteella on hieman hankalaa ainakin minulle, mutta tuntuma on ihanan herkkä ja hempeä (vaikka paketissa lukeekin, että "play hard"… Tirsk). Suosittelen käyttämään herkästi liukkaria, niin tuntuma on paljon mukavampi, kun lelu liukuu iholla eikä iho liiku mukana. Kovin kovaa lelulla ei kannata paikkoja painella, kaikki teho keskittyy juurikin vibraavien kutittelijoiden liikkeeseen ja painaminen estää tämän. Lelua voi käyttää myös ihan klitoriskiihottimena vähän muuttamalla sen asentoa, tai sitten samaan tyyliin keskittyä pelkkään pyörivään liikkeeseen kääntämällä lelua toiseen suuntaan.

Aluksi minua hieman jännitti käyttää lelua, ettei se vaan nipistele klitoristani, mutta lelun päälle saatuani ymmärsin, ettei se edes ole mahdollista. Kutittelijoiden väliin jää hyvin tilaa, ja ne hierovat klitorista ja sen ympärystä oikein oivallisesti.

Varsi on hyvin ergonomisesti suunniteltu ja siitä on hyvä pitää kiinni, eikä se varmasti luiskahda kädestä kesken kaiken, piti siitä sitten kiinni itse tai kumppani. Itsetyydytykseen se on silti selkeästi suunniteltu, kumppanin on vähän vaikea sitä pitää perus lähetyssaarnaaja -asennossa ainakin. Vähän jään kaipaamaan sitä, että kutittajat pyörisivät eri suuntiin alun peloistani huolimatta. Ehkä seuraavan generaation lelussa tämä olisi mahdollista?

Lelu on aivan mahtava esileikeissä ja saa minut kostumaan kuin Niagara konsanaan, oli esileikki sitten ihan perus heteroseksiin tai pidempään itsetyydytyssessioon. Lelu jää ehdottomasti ainakin viikoittaiseen käyttöön, mikä on paljon sanottu, sillä leluja on ehtinyt tässä vuosien aikana kertyä.

Kirjoittanut: n00bs
Edellinen arvio: Satisfyer - Majestic Duo Seuraava arvio: Mystim - Pubic Enemy No 1 penishäkki