Tilaa uutiskirje
Huipputarjous nyt - Fleshlight Girls tarjous 59,90 euroa
TESTIRAPORTTI

SATISFYER - CURVY 1+

"Kaiken kaikkiaan olemme laitteeseen äärettömän tyytyväisiä. Avioliiton paineita keventää huomattavasti väline, joka jaksaa nuolla pillua orgasmiin asti silloinkin, kun miestä jo nukuttaa."

Raija ja JorkkaPari, N. 41 v., M. 42 v.,

Useat alan toimijat tuntuvat tänä päivänä suosivan älypuhelinten appien yhdistämistä omiin uutuus-tuotteisiinsa. Näin on käynyt myös Satisfyer Curvy 1+ -tuotteen kanssa: seksi ja teknologia lyövät kättä. Tällainen toki sopii hyvin joillekin ihmisille, mutta toisille erilaiset app-toiminnot tuntuvat omassa seksielämässä täysin toissijaisilta (saattavat päinvastoin jopa luoda negatiivista ajatusmaailmaa tässä asiassa).

Appi tuotteen lisämausteena toki mahdollistaa paljon, mutta silti tuotteissa ei pidä mennä kännykkäsovellus edellä. Appit mahdollistavat perus-hyvän tuotteen customoinnin käyttäjän persoonallisiin tarpeisiin. Tämä on kuitenkin järkevää vain, jos itse tuote on riittävän hyvä: Näin onneksi on Satisfyer Curvy1+ -tuotteen kohdalla (jotkut Satisfyer-ryhmän tuotteet ovat testiparille tuttuja jo entuudestaankin).

Kuten monet naiset (ja paritkin), olemme mekin tyytyväisiä tämän Satisfyer Curvy 1+ -tuotteen imevään tekniikkaan. Sillä on Raijan tosiaankin mahdollisuus saada hyvinkin voimakkaista orgasmeja. Useimmiten homma toimii, mutta aina päivät eivät ole samanlaisia: Imuun perustuvissa leluissa on vaarana se, että toisinaan imusta klitoris voi turtua. Joinakin kertoina Raijan lemmenherne on hieman hämmästellyt tuotteen kanssa ja turtunutkin imusta helposti. Päivissä ja fiiliksissä on siis tietysti eroja. Parhaiten Satisfyer Curvy 1+ tuntuu toimivan pariskunnan leikkien osana. Soolo-suoritteissa Raijalla on - toistaiseksi - muita suosikkeja.

Imu ja värinä ovat periaatteessa kutkuttava yhdistelmä, sekä se, että niitä voi kontrolloida erikseen. Tälle tuotteelle on hetkensä. Raija on kuitenkin mieliala-pelaaja: joinain päivinä mielihalut suuntautuvat vahvasti voimakkaaseen värinään ja tässä laitteessa imu on Raijasta se dominoivin efekti. Toisinaan tuntuu, että tuotteen kärjen kookkaan renkaan ansiosta värinät suuntautuvat hiukan kauaskin itse napakympistä.

Tuote siis itsessään toimii hyvin - ilman sitä appiakin. Sovellus kuitenkin kannattaa ladata ja tutustua siihen ihan ajan kanssa. Ja vaikka ei käyttäisikään kaikkia appin mahdollistamia ominaisuuksia, voi löytää jotain, mikä itseä lopulta miellyttää. Joka tapauksessa, on appin käyttöön varustauduttava: Ensin on tietysti asennettava Satisfyer Connect .appi ja on tutustuttava sen (mieluisaan) käyttöön. Valmisteluihin menee oma aikansa. Parempi onkin tehdä appiin tutustuminen ihan rauhassa etukäteen. Ei meillä ainakaan tule appin teknisten hienouksien läpikäynti mieleen tilanteen päällä ollessa.

Appin ulkonäkö on tyylikäs (kuten varsinaisen tuotteen pakkauksenkin), eikä herätä huomiota puhelimessa ja on suojattavissa koodilla. Sisäiset tutoriaalit helpottavat myös pulaan joutunutta käyttäjää. Yhteys katkesi laitteen väliltä jokusesti, mutta pääsääntöisesti homma tuntuu toimivan luotettavasti. Jännä mahdollisuus on kiihottaa partneria kaukokaipuun iskiessä, vaikka työmatkalta tai operoida jopa useampaa seksilelua yhtä aikaa. Tämän toteuttaminen tuntui Raijasta ja Jorkasta jo aikamoiselta hifistelyltä. Applikaatio lieneekin parhaimmillaan juuri tällaiseen pieneen eksotiikkaan, mutta ihan peruspanetukseen tuntuu sopivan vanhanaikainen käsikäyttö.

Kaikkia Appin ominaisuuksia emme koe omiksemme, mutta mielestämme keskeisin positiivinen asia sovelluksessa on se, että se tekee naiselle suunnatun seksilelun käytöstä enemmän yhteisen kokemuksen partnerin kanssa.

Tässä tuotteessa on trendikästä imua.

SandyPari, N. 24 v, M. 33v,

Kun näin paketissa komeilevan tuotteen nimen "Satisfyer", olivat odotukset heti korkealla ja yllätyin, mikä oli tämä minulle uusi tuttavuus. Olin innoissani ja paketin ulkoasu antoi välittömästi laadukkaan tuntuman uudesta tuttavuudesta. Kiihottimen pinta oli lähes ihoon verrattavan pehmeä ja sileä. Mikä parasta, Satisfyer oli vesitiivis - tämä on iso plussa leikkeihin, jotka saattavat välillä kastella lakanat.

Nyt ei ollutkaan kyseessä mikään perusmallin vibraattori, vaan kännykkäsovelluksella ohjattava paineaaltokiihotin. Olin hieman peloissani osaanko käyttää sitä, sillä tekniikka ei ole vahvinta alaani. Onneksi miehelläni on se puoli paremmin hallussa, ja hän innostuikin samantien tästä uutuudesta ja oli yllättäen jo ladannut kiihottimeen yhdistettävän sovelluksen kännykkääni. Bluetooth-yhteyden avulla kännykkä tunnisti heti laitteen, ja akkukin oli lähes täynnä! Pääsimme heti tositoimiin.

Kun ensimmäistä kertaa laitoin laitteen kiinni klitorikseeni, painoi mieheni heti täyden tehon päälle. Tämä osoittautui yllättävän voimakkaaksi, ja voimakkuus onkin omaan mieleeni. Värinä vaihteli rytmikkäästä jyskytyksestä hellempään lipomiseen. Sovellus oli suhteellisen helppokäyttöinen, ja muiden käyttäjien valmiita ohjelmia pystyi hyödyntämään. Olin hekuman äärirajoilla, mutta ensimmäinen käyttökerta jännitti sen verran, että orgasmi pysytteli piilossa. Uuden mahdollisuuden Satisfyer sai heti samana iltana. Mieheni suunnittelema, laitteeseen tallennettu rytmikäs värinäohjelma osoittautui toimivaksi ja sain kuin sainkin tajunnanräjäyttävän orgasmin.

Jos jotain negatiivista tästä tuotteesta pitää tuoda ilmi, niin sen muotoilu oli makuuni hieman liian hankala. Tuntui, että kädet olivat liian täynnä; toisessa kädessä puhelin ja toisessa lelu. Mutta mukavaa vaihtelua ja haastetta tämä toi hommaan! Ja onnistuihan se siten, että puhelin lepäsi sängyllä ja toisen käyttäjän valmiiksi suunnittelema ohjelma värisi laitteessa. Tallensin itsekin muutaman erilaisen rytmityksen leluun, ja niiden suunnitteleminen oli hauskaa hommaa!

Suosittelen kokeilemaan tätä teknologista uutuutta - erityisesti kumppanin kanssa, jolloin hommassa on pari lisäkättä mukana!

PuputPari 25 v.,

Saimme arvosteltavaksemme Satisfyer Curvy 1+ -klitoriskiihottimen. Tämähän ei mikään perinteinen vibraattori ole, vaan käyttää Satisfyerin ainutlaatuista paineaaltoteknologiaa. Lopputuloksena on kokemus, joka tuntuu koekaniinin mukaan "suuseksin ja vibraattorin ihanalta yhdistelmältä". Kuin vibraattori 2.0 . muut lelut ovat enimmäkseen istuneet visusti lelulaatikkomme perällä tämän pienen enkelin tulon jälkeen.

Kone itse on pieni ja sievä, luonnollisesti intiimialueille sopivista materiaaleista valmistettu, vedenpitävä ja USB-ladattava . eipä tarvitse säätää paristojen kanssa! Erityisominaisuutena tuotteessa on Bluetoothin välityksellä toimiva, iOS- ja Android-yhteensopiva älypuhelinohjaus, joka on varsin mielenkiintoinen: sen avulla voi luoda omia värinäkaavoja, etäohjata vehjettä ja jopa väristää musiikin tahtiin. Älypuhelinta ei käyttöön vaadita, ja käytännössä suurimman osan ajasta laitteen omat ohjelmat riittivät mainiosti tarpeisiimme, mutta onhan se aina hyvä tietää, että toiminnallisuutta saa tarvittaessa laajennettua entisestään! Sovellus toimi muuten erinomaisesti, mutta musiikkiominaisuutta emme pystyneet testaamaan, koska emme saaneet sitkeistä yrityksistä huolimatta sovellusta yhdistettyä Spotifyhin, jonka kautta kuuntelemme kaiken musiikkimme.

Laite on hyvin hiljainen käytössä, eli soveltuu myös hienotunteisuutta vaativiin tilanteisiin. Halusimme testata etenkin tätä näkökulmaa, joten kun olimme lähdössä viikonlopuksi ystäväpariskunnan luo, päätimme tarttua rohkeasti tuumasta toimeen. Ensimmäisenä iltana vaimo laukesi Satisfyerille yksin suihkussa, eikä laitteen ääniä voinut mitenkään kuulla etenkään juoksevan veden alta. Voihkinta sen sijaan olisi voinut kantautua olohuoneeseen asti, joten kun seuraavana yönä testasimme uudestaan vierashuoneessa, laitoimme kekseliäästi vaimolle suukapulaksi peniksen. Ja miehet, jos ette ole vielä koskaan kokeneet, miltä tuntuu, kun nainen laukeaa ottaessaan teiltä suihin, ostakaa tällainen heti. Ja koska tämä teknisesti ottaen palvelee ensisijaisesti naista, kelpaa se myös syntymä- tai vuosipäivälahjaksi!

Curvy 1+ soveltuu erinomaisesti myös yhdynnässä käytettäväksi . testeissämme tämä toimi parhaiten lähetyssaarnaaja- ja koira-asennoissa. Suosittelemme tätä siis vahvasti niin masturbointiin, esileikkiin kuin vanhaan kunnon nussimiseenkin!

Kaiken kaikkiaan olemme laitteeseen äärettömän tyytyväisiä. Avioliiton paineita keventää huomattavasti väline, joka jaksaa nuolla pillua orgasmiin asti silloinkin, kun miestä jo nukuttaa. Vielä kun saisimme testattavaksi tämän kaveriksi koneen, joka ottaa suihin silloinkin, kun vaimoa ei huvita, niin avio-onni olisi taattu!Edellinen arvio: Private - Original Seuraava arvio: Magnificent Stimulator


Satisfyer - Curvy 1+
4990

Satisfyer - Curvy 1+

Curvy 1+ imevä klitoriskiihotin ja ilmainen puhelinsovellus ovat vallankumouksellinen yhdistelmä, jonka jälkeen et muuta enää kaipaa. Curvy 1+ on tuttuun tapaan imevällä paineaaltoteknologialla varustettu, värisevä klitoriskiihotin, jonka tehon ovat todistaneet lukuisat naiset ympäri maailman.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv