Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

ZENN - VIBRATING INTIMATE MASSAGER

Tällä tuotteella pääsee kerralla tutustumaan erittäin kohtuulliseen hintaan penis- ja kivesrenkaisiin, anaalitappiin sekä vibraattoriin, jolla voi yksinäänkin kiihottaa esimerkiksi nännejä, kiveksiä tai frenulumia.

JäniinitPari, N23 & M23.,

Saimme pimenevien syysiltojen ratoksi testattavaksi miehille suunnatun eturauhaskiihottimen, jossa on lisänä myös puristavat renkaat penikselle ja kiveksille. Tämä ZENN Vibrating intimate massager näyttää heti pakettiin tutustumisesta lähtien mielenkiintoiselta, sillä penisrenkaiden ja eturauhaskiihottimen yhdistelmä näyttää ja kuulostaa todella kutkuttavalta!

Kiihotin koostuu kahdesta osasta - renkaat, välilihakiihotin ja tappi on yksi pehmeästä silikonista valmistettu osa ja vibraattori on erillinen luotivibraattori. Erillinen vibraattori helpottaa pesua, sillä sen ansiosta silikonisen osan voi täysin huoletta pestä miedolla saippuavedellä hanan alla tai vaikka tiskialtaaseen upotettuna. Kuten jo mainittu, myöskään välilihaa ei ole tätä lelua suunnitellessa jätetty huomiotta, vaan leluun on valettu pieniä nystyröitä tuomaan stimulaatiota lelun liikkuessa ja väristessä paikallaan.

Pikaisen tutustumisen jälkeen ja sopivan pariston löydyttyä oli lelua tietenkin päästävä heti testaamaan. Ensivaikutelma lelusta on hyvä, sillä mittasuhteet, erityisesti renkaiden ja tapin välinen etäisyys tuntuisi olevan allekirjoittaneelle juuri sopiva. Renkaiden halkaisijatkin tuntuvat juuri sopivilta myös tällaiselle varustukseltaan keskikokoiselle ja renkaiden osalta melko noviisille; ne puristavat melko napakasti, mutta eivät kuitenkaan missään nimessä epämiellyttävästi, vaikka leikkiminen hetken kestäisikin. Tappiosa taas herättää pieneksi hetkeksi epäilyksiä tylpän päänsä ansiosta, mutta liukkarin kanssa se kuitenkin sujahtaa helposti paikalleen. Kiihotin tuntuu kokonaisuutena hyvin miellyttävältä, sillä napakka puristus munan ja kivesten juuressa, kevyt paine välilihalla sekä hieman peukaloa paksumpi tappi pepussa luovat hyvin uudenlaisen ja kokonaisvaltaisen paineen tunteen koko alapäässä ja aiheuttavatkin selvästi keskivertoa kovemman erektion.

Hetken lelun aiheuttamiin tuntemuksiin totuttelun jälkeen oli aika kokeilla vibraa. Olen aiemmissa värisevissä peppuleluissa tottunut melko voimakkaisiin moottoreihin, joten vaikka tässä kiihottimessa vibraattori onkin pitkä ja yltää tapin paksumman osuuden päähän saakka, tuntuu se silti omaan makuuni melko vaisulta. Vibraattorissa on useita voimakkuuksia ja rytmejä, joista toki löytyy useita miellyttäviä vaihtoehtoja. Erityisesti moottorin taajuus tuntuu kuitenkin makuuni liian korkealta, eikä se merkittävästi lisää tapin nautinnollisuutta tai stimuloi eturauhasta erityisesti, mutta ei toisaalta myöskään nautinnollisuutta missään nimessä vähennä.

Isompi ongelma on tapin muotoilu sen juuresta. Tapin ollessa melko tasapaksu yli puoliväliin asti, se ei hetken jälkeen enää meinaa pysyä sisällä erikseen pitämättä. Tätä myös edesauttaa se, että kaikki liikkeet kiveksissä ja peniksessä liikuttelevat myös tappia ikään kuin kevyesti nykien sitä ulos. Tämä ei ole yksin leikkiessä läheskään yhtä iso ongelma kuin kumppanin kanssa touhutessa, sillä yksin runkkaillessa voi tapin päällä puolittain istua ja pakottaa lelu pysymään paikoillaan. Itselläni tämä aiheutti ohjelman vaihtumisia itsestään ja tämä voi tietenkin tilanteesta riippuen olla jännittävää vaihtelua tai turhauttavaa säätämistä . itselläni pääosin ensimmäistä. Kumppanin kanssa tappia käytettäessä on kuitenkin tapin käyttäjän pakko olla alla tappi alustaa vasten tai vaihtoehtoisesti pitää tappia kädellä paikallaan. Tästä tuotteelle keskikokoinen miinus.

Loppukaneettina lelusta voisikin todeta, että ensileluna sillä on valtava potentiaali, sillä samalla tuotteella pääsee erittäin kohtuulliseen hintaan kokeilemaan penis- ja kivesrenkaita, anaalitappia sekä vibraattoria, jolla voi yksinäänkin kiihottaa esimerkiksi nännejä, kiveksiä tai frenulumia. Varta vasten eturauhaskiihottimeksi emme kuitenkaan tätä lelua voi omien kokemusten perusteella suositella.

TL;DR Mikä? -Vibralla, penis- ja kivesrenkaalla sekä välilihakiihottimella varustettu eturauhaskiihotin
Hyvää? -Monipuolisuus, joka ottaa huomioon peniksen, kivekset, välilihan, anuksen ja eturauhasen. Lisäksi renkaiden koko sekä tapin ja renkaiden etäisyys ovat juuri sopivat.
Huonoa? -Vibraattori hieman tehoton, eikä tappi tahdo pysyä pitämättä paikoillaan
Kenelle? -Miehille, jotka haluavat edullisesti tutustua renkaisiin, anaalitappeihin ja eturauhaskiihottimiin tai vibraattoreihin

Doktor KuriousMies, 30 v.,

Tällä kertaa sain testiin värisevän eturauhaskiihottimen, jossa on integroituna renkaat penikselle ja kiveksille. Ensimmäiset fiilikset olivat jännittävät ja uteliaat. Penisrenkaat ovat itselleni hyvin tutut säännöllisen käytön myötä ja anaalileluihin suhtaudun myötämielisesti. Hienoa, että tässä tuotteessa on nämä kaksi hyvää asiaa yhdistettynä. Tuote tuntuu kädessä miellyttävältä ja joustavalta sekä laadukkaalta. Materiaalina on silikoni, mikä toimii hyvin liukuvoiteiden kanssa. Tuotteeseen on sisäänrakennettu kuulavibraattori, minkä sisään menee yksi AAA-paristo. Värinöitä on kolme erilaista ja niitä voi ohjata kuulavibran alaosassa olevalla yhdellä napilla. Värinä on melko hiljainen, mutta tuntuu varsin tehokkaalta. Värinä ulottuu tuotteet kärkeen saakka. Tuotteen tappiosuus on 10 senttiä, mikä näin äkkiseltään kuulostaa varsin hyvältä mitalta. Paksuutta parhaimmillaan 3,5 senttiä. Tappiin liitetyt kaksi rengasta ovat eri kokoisia. Ensimmäinen on kapeampi ja ilmeisesti tarkoitettu penikselle. Keskeltä löytyy isompi rengas, johon olisi sujautettava kivekset. Tähän asti kaikki vaikuttaa kiinnostavalta ja kiihottavalta. Ei muuta kuin testiin.

Aluksi sujautin hieman kovettuneen penikseni pienemmästä renkaasta läpi. Rengas on suhteellisen pieni, mutta hyvän joustavuuden vuoksi helppo asettaa peniksen varteen. Tiukkuus on vähän siinä ja siinä onko jopa liian tiukka. Seuraavasta renkaasta sujahtaa kivekset läpi. Se oli hieman vaikeampaa, kun ensimmäinen rengas on jo peniksen juuressa ja toinenkin rengas on suhteellisen kireä. Lopulta pienen säädön jälkeen molemmat renkaat sain sukuelimiin kiinni. Jäljellä jää tappi, jonka kärjen ehdin jo voidella liukuvoiteella. Anatomisesti tappi asettuu mukavasti juuri peppureiän kohdalle. Tappi uppoutuu reikään hyvin rauhallisella ja hitaalla etenemisellä. Ilman alkulämpöjä on hyvä edetä hitaasti taukoja pidellen. Vähitellen saan tapin työnnettyä pohjaa myöten sisään. Tappi tuntuu asettuvan ihan hyvin paikoilleen, mutta se ei pysy kokonaisuudessaan sisällä ilman että painaa sormella. Kokeilin myös erilaisia asentoja, kuten kyykyssä, seisten, istuen ja maaten. Totesin, ettei lelu millään meinaa pysyä sisällä itsekseen, vaan liukuu väkisin ulos. En antanut asian häiritä. Värinän laittaessani päälle, alkoi tuntumaan erityisen hyvältä. Värinä tuntui hyvältä välilihan alueella, peräaukon tuntumassa sekä eturauhasessa asti. Värinän voimakkuus ja rytmin vaihto onnistui yhtä nappia painamalla melko helposti. Värinä tuntui tarpeeksi voimakkaalta ja kohdistui erityisen hyvin nimenomaan eturauhaseen. Kiihotusta lisäsi tiukat renkaat. Penis täytyi verestä ja muuttui paksuksi ja punaiseksi masturboinnin edetessä. Kiveksissä tuntuma oli hyvä ja selkeästi vahvisti kiihotuksen tunnetta. Runkkaamisen aikana kiihotus alkoi yltyä kohti maksimia. Stimulaatio eturauhasessa alkoi näkyä vahvana kihelmöivänä tunteena alavatsassa. Lopulta eturauhasorgasmi alkoi tehdä tuloaan ja sperma purkautui hiljalleen ja pitkästi peniksen kärjestä. Orgasmi jatkui yllättävän pitkään ja tuntuu erityisen hyvältä.

Useamman käytön jälkeen toteaisin tuotteen ihan hyväksi eturauhaskiihottimeksi. Iso miinus tulee siitä, ettei tappi pysy sisällä ilman, että sitä painaa esim. sormella. Kyseessä ilmeisesti suunnitteluvirhe koska muiden samankaltaisen lelujen kanssa minulle ei ollut ongelmia. Pienellä korjauksella tästä tuotteesta voisi saada mainion. Renkaat ovat melko tiukat, mutta kuitenkin joustavat. Puristus tuntuu hyvältä ja voimistaa nautinnon tunnetta. Värinä on hyvä ja tehokas. Tuotteen pesu onnistuu vaivattomasti. Vaihtoehtoisesti tuotetta voi käyttää esim. pelkkänä värisevänä anaalitappina, vaikka tuolloinkaan tuote ei pysy sisällä ilman tukea. Renkaita voi laittaa sukuelimiin eri tavoin. Kokeilin tuotetta myös niinkin, että laitoin isomman renkaan peniksen tyveen ja tapilla yritin stimuloida terskaa. Tässä kokeilussa tapista lähtevä värinä tuntui melko heikolta, eikä juurikaan stimuloinut edes peniksen herkimpiä osia. Sen sijaan värinä stimuloi hyvin peräaukon aluetta ja erityisesti eturauhaselle on sopiva.

Tiivistettynä, tuote on ihan ok. Se stimuloi ja puristaa oikeita paikkoja, mutta ei ainakaan itselläni pysy sisällä ilman tukea. Voi olla, että tätä ei ole kaikilla. Eturauhaskiihotukseen tuote kuitenkin sopii hyvin. Voisin kuvitella, että tuote soveltuisi myös ensimmäiseksi leluksi.Edellinen arvio: Fleshlight - Fleshsack Seuraava arvio: Fun Factory - Limba Flex dildo, M


ZENN - Vibrating intimate massager
3290 2590
 

ZENN - Vibrating intimate massager

Eturauhaselle luvassa todellista herkkua: sisäistä värinää sekä ulkoista puristusta! ZENN Vibrating intimate massager eturauhaskiihottimessa on nautinnollinen muotoilu.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv