Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

PDX ELITE - DIRTY TALK STARTER STROKER

Tuhmia puhuva masturbaattori sai kahdenlaista palautetta. Tuotteen vibraattori ja tunnelin imu saivat toiselta miestestaajalta kehuja, mutta toinen ei taas kokenut niitä hyviksi. Lue kaiken kattavat arviot, niin tiedät tästä tuotteesta kaiken!

CoupleTPari, N 25 v., M 31 v.,

PDX eliten tuhmia puhuva runkkausvekotin vaikutti aika mielenkiintoiselta tuotteelta. Paketti on todella laadukkaan ja houkuttelevan näköinen.

Ensivaikutelma tuotteesta, kun sen käsiin sai, oli ihan hyvä. Se vaikutti aika kookkaalta ja muoviselta ulospäin. Aika paljon tuotteen laadukkuutta laski, kun vehkeen laittoi latautumaan. Laturin plugi jäi noin puoli senttiä ulos törröttämään liittimestä ja aluksi tuntui, että ei voinut mennä vielä kunnolla paikoilleen, mutta kylläpä se latautumaan alkoi.

Kun putki alkoi olla virtaa täynnä, niin pääsin koeajolle. Tuote on erittäin tiukka, mikä tietysti tuntui erittäin hyvälle, kun ilman kunnon liukuvoidemäärää ei sisälle ollut asiaa. Puristus ja "imu" mikä putkesta lähti, tuntui kyllä todella hyvälle. Vastaavaa imun tunnetta en ole mistään tuotteesta saanut. Vibra oli hyvä ja mukavaa oli se, että siinä oli erilaisia vibroja, jotka vaihtuivat suoraan lennosta. Jos jotain lisäystä vibraan toivoisi, niin koko matkalle voisi olla paremmin vibraatiota. Tuntui, että tuntumat jäivät aika lailla tuotteen kärkeen.

Tuhmia puhuva nappi piti tietysti myös kokeilla ja kyllähän se oman pikkulisän toi hommaan, kun tyttö kehui niin vuolaasti ja tahtoi lisää. Äänenvoimakkuuden säätö olisi hyvä olla.

KumitorviMies 30v,

Pipedreamin "Dirty Talk Starter Stroker" on lelujen sveitsiläinen linkkuveitsi. Se tärisee, voihkii, tarrautuu, tyydyttää ja kaiken lisäksi mukaan tulee liukuvoidetta, pesuainetta, talkkia sekä kolme penisrengasta. Määränsä ansiosta ostos kuulostaa loistavalta sijoitukselta, mutta miten on hinta/laatu suhde?

Rikotaan lelun ominaisuudet eri kategorioihin.

Imukuppi
Kuten voi olettaa, ainoat pinnat, johon imukuppi tarrautuu pysyvästi, on lasi sekä kaakeli. Mikäli siis haluat handsfree kokemuksen. Ole varovainen olohuoneen kahvipöydän kanssa ja suihkussa muista, ettei lelu ole vedenkestävä.

Vibra
Tuoteseloste lupaa kymmenen erilaista tärinäohjelmaa ja kaikki kyllä erotin pitäessäni luotia nyrkissä. Ikävä kyllä tärinä oli vaimeaa jo silloin ja tunneliin laitettuna on vaikea tuntea, saati erottaa mikä kymmenestä tärinästä on päällä.

Ääni
Isoin kiinnostusta herättävä ominaisuus oli se, että lelu osaa puhua ja vaihtaa persoonaansa nappia painamalla.

Ehkäpä yhtenä päivänä lelu kertoo mihin tahtiin sitä pitää nussia, ennen kuin vaatii laukeamaan syvälle sisäänsä ja toisena päivänä vain voihkii sinun kiihokkeeksi.

Mainio idea ainaiselle pornon katselulle runkatessa.

Vaihtoehtoina on kuulla ääni kaiuttimesta, mikäli naapurit tai kanssaeläjät ei haittaa tai omilla kuulokkeilla 3.5mm liitännän kautta.

Äänenlaatu ei ole päätä huimaavaa, kuten olettaa saattaa. Kaiuttimen kanssa muovikotelo resonoi pahasti, mutta kuulokkeilla ääni on... ei paljoakaan parempaa.

En ole varma johtuuko se äänenlaadusta vai näyttelijästä. mutta kaikki kolme eri ääniraitaa on hyvin tasapaksuja, kuten kirjasta ensikertaa ääneen luettuja.

Kahdessa ensimmäisessä raidassa on kokematon ja kokenut nainen, pituutta molemmilla on minuutti ilman mitään taukoa. Ennen kuin neitosen viimeinen voihkaisu loppuu alkaa ensimmäinen repliikki jo pyörimään alusta. Itse asiassa ääniraidassa ei ole mitään taukoja ja nainen heittää kysymyksiä sekä kommentteja konekiväärin lailla ilman mitään välissä. Ainoat voihkinnat ovat ääniraidan lopussa ja niistäkään ei voi Oscaria jakaa.

Kolmas raita on pelkkää voihkintaa, jonka pituus on 20 sekuntia. Joten senkin loopin kuuntelu alkaa ärsyttämään hyvin nopeasti.

Tunneli
Pipedreamin patentoitu fantaflesh on ehdottomasti yksiä jämäkämpiä materiaaleja mitä seksileluihin tulee ja se varmasti tuntuu liian rajulta, mikäli kyseessä on ensimmäinen lelu. .Starter stroker. on erittäin tiukka ja vaikka suuaukko onkin muotoilta lievästi vitun näköiseksi, on se paremminkin anaali insertti. Tunneli on myös umpinainen, jotta sisällä oleva elektroniikka pysyy suojassa ja toiseksi, jotta lelu imisi. Fantafleshin jämäkkyyden vuoksi kuitenkin alipainetta ei synny ja lelu paremminkin panee vastaan ja yrittää sylkeä kyrpää ulos, ominaisuus tuokin.

Talkki, pesuaine, liukuvoide ja penisrenkaat
Kokonainen kourallinen kaupanpäällisiä, joista ei voi valittaakaan. kaikki jauheet ja nesteet toimii kuten pitääkin, tosin Pipedreamin liukuvoiteen kanssa itselläni on allergisia reaktioita.

Parempia renkaitakin kaalimadolta löytyy, mutta ensirenkaina sekä houkuttimina "kunnon" malleihin nämä toimivat mainiosti (koot 25mm, 32mm, 38mm).

Kootut sanat
Pipedreamin "Dirty Talk Starter Stroker" on kuin se Revengers lelupaketti Avengers lisensoitujen actionfiguureiden vieressä. Sen sijaan että ostaisit Ironman figuurin, saat samaan hintaan koko Revengers paketin, johon kuuluu Muumipappa, Shrek sekä Mersu.

"Dirty Talk Starter Stroker" tuntuu enemmänkin mallikappaleelta kokoushuoneessa, saati viimeiseen hiotulta hyllytuotteelta. Tämä on ollut mielipiteeni Pipedreamin tuotteista jo vuosia, mikä on sääli, sillä Pipedream on kärkipäässä mitä tulee ideoihin, mutta ei koskaan tunnu tekevän mitään loppuun asti.

Toki on totta, jos kaikki ylläolevat ominaisuudet olisi tehty korkeiden standardien mukaan, olisi hinta helposti nelinkertainen. Mutta ehkä mahdollisimman monen hilavitkuttimen lisäämisen sijaan keskityttäisiin vain laadukkaaseen puhuvaan masturbaattoriin.

Nykypäivänä ei tarvitse uhrata voittoja, jotta audio ei kuulosta siltä, että joku puhuu kertakäyttö muovimukiin. Kolmen eri minuutin mittaisen tauottoman audion sijaan, voitaisiin tehdä yksi kymmenen minuutin raita, jossa puolet on puhetta ja puolet voihketta lauseiden välissä, joka antaisi edes jonkinlaisen immersion siitä, ettet nussi robottia.

"Dirty Talk Starter Stroker" Jättää karvaisen maun suuhun, joka pysyy siellä tasan tarkkaan niin kauan, kunnes Pipedream keksii uuden keksinnön, jolloin taas mietin "millainenkohan tuo on?"PDX Elite - Dirty Talk Starter Stroker
8490

PDX Elite - Dirty Talk Starter Stroker

Pane tuhmia puhuva tekovagina voihkimaan ja nauti aidosta tunteesta! Dirty Talk Starter Stroker on uskomattoman monipuolinen keinovagina, joka kiihottaa kaikkia aistejasi!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv