Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

PMV20 - TONE G-SPOT VIBRATOR

Retrohenkinen vibraattori toi mieleen 90-luvun koripallokengät, mutta onneksi hieman nautinnollisemmassa merkityksessä. Vibraattori sai kehuja monipuolisista värinäohjelmistaan, laadukkuudestaan, muotoilustaan sekä tehokkaista moottoreistaan. "Tämä on yksi harvoja vibraattoreita, jotka ovat tulleet oikeasti käyttöön."

n00bsM22,N20,

Nyt puhutaan vibraattoreista. Nimenomaisesti eräästä tietystä värikkäästä kaverista; eli PMV20 Tone g-spot vibraattorista. Melkoinen suullinen sanottavaa jo nimessä.

PMV nimi on lyhenne sanoista Post Modern Vibes, joka on lähde vibraattorin muotoilulle ja värimaailmalle. Kuten varmasti jo kuvista näkee, on kyseessä melkoisen räväkkä laite, joka ei häpeä tulla nähdyksi. PMV ei siis ole se jonka haluat ostaa piilotettavaksi matkalaukkuun ettei kukaan vahingossa sitä sieltä huomaisi, mutta tuo käyttötarkoitus ehkä muutenkin tämän kanssa on jätettävä huomiotta muidenkin seikkojen takia. Mutta tosiaan, muotoilu ja väri on hyvin räväkkä ja hyvällä tavalla. Vaikka se onkin hyvin kirjava luovat värit omanlaisen harmonian ja PMV20 on hyvin miellyttävä pelkästään jopa katsella. Muotoilu muutenkin huokuu suuresti retroa henkeä ja ainakin omaan mieleen tulee hyvin paljon tietyt vanhemmat koripallokengät 90-luvulta.

Muotoilusta päästäänkin sitten itse laitteen rakenteeseen ja materiaaleihin. Kyseessähän on aikalailla keskiluokan hintatasossa oleva vibraattori, joten kultaa ja smaragdeja ei tässä ehkä odotetakkaan. Kaikkiaan ulkopuolelle näkyvät materiaalit ovat hyvin odotettavissa olevia ja tuttuja myös muista leluista. Pääasiassa ulkokuori on laadukasta silikonia ja alkupään violetit osat ovat kovaa kirkasta muovia. Kauttaaltaan hyvin tukevan oloinen kapistus. Käsiosassa on kolme nappulaa, joiden tuntuma on hyvä. Ainoa moitittava asia rakenteellisesti on keltaisen osuuden puolessa välissä sijaitseva rako sisäisten komponenttien välissä. Raosta johtuen kovassa taivutuksessa pääsee ulkokuori hieman venymään ja komponenttien reunat hieman ikävästi painautuvat kuorta vasten. Tämä tuskin käytössä tulee ollenkaan haittaamaan ja ilmenee vain, jos lelua kaksin käsin alkaa tutkailemaan ja vääntelemään.

Sitten päästäänkin siihen mitä lelusta kaikkein eniten mainostetaan, eli moottoreihin ja nappuloihin. Ja pakko heti sanoa, että moottori on kyllä todellakin tehokas! Lelussa on siis kaksi moottoria. Toinen on lelun päässä ja pitää huolta sisäisestä stimulaatiosta. Kun taas ensimmäinen on melkein heti kahvan tuntumassa pienen ulokkeen kohdalla ja on tarkoitettu hoitamaan ulkoisen stimulaation. Kaikkiaan moottorit ovat oikein hyvä yhdistelmä ja pelaavat oikein mukavasti vibraattorin muun muotoilun kanssa luoden hyvin tasapainoisen ja tyydyttävän kokonaisuuden. Tämä on yksi harvoja vibraattoreita, jotka ovat tulleet oikeasti käyttöön eivätkä jääneet esimerkiksi hieromasauvan tai muiden suosikkien varjoon laatikkoon toivomaan päivänvaloa. Leikkien huumassa tuli myös mukavana yllätyksenä se, että PMV:n kahvaosuus on yllättävän mukava ja monipuolinen. Kahvasta tuntuu saavan hyvin kiinni niin asennossa kuin asennossa ja leikkejä on helppo jatkaa vaikka välillä pitäisi vähän kättä vaihtaa. Lelusta löytyy myös kaikenlaisia värinä vaihtoehtoja, mutta niitä ei kovin monipuolisesti tullut tutkittua, kun omissa menoissa tasainen värinä on ollut jo pitkään se suosikki. Tämän takia ehkä hieman valintoihin pettyi, kun tasaisia vaihtoehtoja oli vain kolme.

Vaikka lelu onkin kaikkiaan hyvin monipuolinen, laadukas ja tuntuu jäävän vakaasti käytyyn arsenaaliin, pitää siitä muutaman ikävät puolet myös mainita. Ensimmäisenä ylempänä hieman kiusoiteltu hyvin luultavasti kovasta tehosta johtuva ominaisuus, eli ääni. Vibra ei käytännössä koskaan ole hyvin hiljainen ja melkein aina kuulostaa liki yhtä äänekkäältä kuin osa muista vibraattoreista äänekkäimmillään. Tämä nyt ei paljoa meitä haitannut, mutta hyvä ottaa huomioon, jos itselle hiljaisuus on pakollista. Toinen asia, josta haluan mainita on tapa, jolla ohjelma valitaan. Nappuloita on siis kaksi, jotka vaikuttavat värinään; toinen laittaa orgasmimoodin päälle sekä pois ja toinen vaihtaa värinäohjelmaa. Värinöitä on 13 ja niitä pääsee tuolla yhdellä painikkeella selaamaan vain yhteen suuntaan. Kerran taisi käydä niin että kesken leikin tuli vahingossa painettua tuota ja sitten hetken joutui naputtelemaan, että löyty takaisin tuo käytetty ohjelma. Mainittakoon myös, että lelu sai myös palautetta olevansa hieman isohko, joten se kannattaa pitää mielessä. Mutta eipä sen enempää negatiivista!

Kaikkiaan siis oikein nappeli vaihtoehto, etenkin jos tykkää tällaisesta retrosta hengestä!

RedscorpioNaispari, 33 v. ja 39 v.,

Saimme sydäntalven lämmikkeeksi todella kasari-värisen PVM20:n Tone G-piste vibraattorin. Pakkausta ihastellessa ja tarkastellessa löytyi sieltä ilahduttavia tietoja kuten että on vesitiivis ja usb-portissa ladattava. Vibraattorin pinta on mukavan pehmeää silikonia. Kädessä huomasin sen olevan yllättävän paksu. Sen siitä tekee sauvan toisen reunan poimutus koko varren mitalta. Ne tuntuvat aika kovilta käteen pehmeästä silikonipinnastaan huolimatta. Vibraattori on jämäkkä ja keskellä pientä joustavuutta.

Kaikin puolin vaikutti kivalta lelulta joten laitoinkin sen heti latautumaan, jotta pääsen sitä mahdollisimmman pian kokeilemaan, niin kivalta se heti vaikutti. Vibraattorin merkkivalon jatkuva palaminen ilmoitti muutaman tunnin päästä täyteen latautumisesta. Kahvasta löytyi 3 selkeää kohokuvioitua nappia, jotka oli helppo löytää katsomattakin. Yhden takaa löytyi ohjelman säädin, joita sauvasta löytyykin 13 erilaista rytmiä ja voimakkuutta. Jo ensimmäinen käynnistys sanoi että tämä kahden moottorin sauva tulee kyllä tuntumaan, oli erittäin voimakas täristäjä ja ohjelmia oli sitten siitä ensimmäisestä sekä miedompia hitaita ja voimakkaampia rytmejä.

Pinta tuntui ensipesun jälkeen nahkealta ja silikonin haju oli voimakas, käytin pesuun leluille tarkoitettua saippuaa kahdesti ja auttoi hajuun. Vesiliukoista liukuvoidetta mukaan ja ennen iltasaunaa pieni hetki itselle.

Sauvan ääni oli illan hiljaisuudessa aika kova mutta ei kuitenkaan keskittymistä häiritsevä.

Ensi kosketus vibraattorilla klitorikselle oli minulle liian kova ja kokeilu olisi loppunut hyvin lyhyeen, jos siihen olisin jäänyt hiukkaakaan leikkimään. Sauvan kaarevuus ja muotoilu antoi kuvitella, että osuisi hyvinkin juuri suunnitellulle g-pisteelle, mutta jouduin hieman hakemaan sopivaa kulmaa sauvan joustavuudesta ja muotoilusta huolimatta.

Sauvan juurelle sijoitetut aallon muotoiset harjanteet hieroivat mukavasti klitorista ja siitä iso plussa.

Kauaa ei tarvinnut tämän kanssa leikkiä, kun jo huippu oli saavutettu. Kaksi voimakasta moottoria kyllä tuntuivat ja hieroivat lupaamansa.

Tämä g-piste vibraattori saa kyllä minulta hyvät suositukset. Ensi kerralla ajattelin ehdottaa kumppanille kokeiltaisiinko kakkoseen tätä, wirn.

Tämä tulee käyttöön useamminkin ja moneen leikkiin, yksin ja yhdessä.Edellinen arvio: Fucking Machine Seuraava arvio: Rebel Masturbator with 2 Functions


PMV20 - Tone g-spot vibrator
6990

PMV20 - Tone g-spot vibrator

Kun haluat ERITTÄIN voimakasta kosketusta niin länsinaapurin värejä tunnustava, pirteä PMV20 - Tone g-spot vibrator omaa erittäin voimakkaan moottorin.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv