Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

PASSIONATE SHADOWS BOX

Fun Factoryn "lelulaatikko" testattiin taidolla ja tarkkuudella testiryhmäläisten toimesta. Molemmat testaajat olivat sitä mieltä, että monipuolinen tuotepaketti tuo jännitystä ja säpinää vällyjen väliin. Näiden tuotteiden kanssa kannattaa ottaa aikaa ja nautiskella niistä rauhassa. Tuotepaketti sopii hyvin aloittelijoille ja niille jotka kaipaavat uutta piristystä makuukammariin. Erityistä kiitosta sai tuotepaketin erikoinen hierontaöljykynttilä.. Tätä kannattaa kokeilla!

HeManPari, 30v

Tällä kertaa testaukseen pääsi ajan hermoilla oleva 50 shades of grey -tyylinen tuotepaketti . Fun factoryn Passionate shadows box.

Paketti ei itsessään herätä tunteita juurikaan suuntaan tai toiseen, mutta sisältö kutkuttaa kokeilemaan. Boxissa on pieni, lupausten mukaan vedenkestävä vibra, geishakuula, liukastetta, silkkistä nauhaa esim. silmien sidontaan, sekä kynttilä. Jos ei ko. aiheeseen ole aiemmin tutustunut, vaikuttaa tämä setti hyvältä vaihtoehdolta! Se ei sisällä mitään pelottavaa, ja kynttilästäkin pitäisi valua vain hierontaöljyä..!

Smartball-geishakuula tuntuu suhteellisen laadukkaalta, ja kuulemma tuntuu hyvältä varsinkin liikkeessä. Positiivinen yllätys paketissa oli pieni vihkonen, jossa oli hyvät ja selkeät ohjeet ja faktaa geishakuulien käyttöön liittyen.

Sidontanauha tuntuu laadukkaalta ja jo ajatus sen käyttämisestä saa kylmät väreet iholle. Pieni vibra on materiaaliltaan ja muotoilultaan todella laadukas, mutta värinätoimintojen ollessa on/off -tasolla, jää se pieneksi pettymykseksi. Värinää kyllä riittää, mutta pieni säätövara olisi mukava.

Jos ei kotona ole pieni leikittely kuulunut makuuhuoneeseen, kannattaa sitä kokeilla tällä paketilla! Meillä on joskus kokeiltu kaikenlaista, joten tämä paketti toimii enemmän romanttisessa mielessä, kun haetaan vain pientä jännitystä arkeen . en suosittelisi siis hardcore-ammatilaisille. ;)

Hinta/laatu -suhde: 9/10 = Hyvälaatuinen paketti aloittelijoille!
+ Materiaalit
+ Käyttöohjeet
+ Jännittävyys
+ "Helppokäyttöisyys"
- Vibrassa ei säätövaraa

Sopii jokaiseen makuuhuoneeseen tuomaan pientä jännää.

GeronimoNaispari, 24-27v

Saimme Kaalimadolta Fun Factoryn paketin, joka osoittautui todelliseksi lelulaatikoksi. Paketti sisälsi seuraavat tuotteet: silkkinen side sidontaleikkeihin (sai todella harmittelemaan sitä, ettei sängyssämme ole pylväitä), kaksi toy fluid-liukkaria, naisen kiihoitusgeeli, seksileikkeihin soveltuva ihanalta tuoksuva kynttilä sex candle, pieni musta vibra tehokkaalla värinällä ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä Smartball. Käymme jokaisen tuotteen läpi yksi kerrallaan, jotta kaikki tärkeä informaatio varmasti tulee sanotuksi.

Silkkinen side

Kyseessä on noin 1,5-metriä pitkä ja about kymmenisen senttiä leveä silkkinen sidontaliina/huivi/kangas/side, you name it. Aitoa silkkiä tuote ei luonnollisestikaan ole, mutta fiilis samanlainen. Itse tykkäsimme eniten toisen silmien sitomisesta ja vallan antamisesta kokonaan toiselle osapuolelle. Silmät sidottuina aistit vahvistuvat ja tilanne luo jännitettä, kun ei tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Tähän yhdistettynä jo mainittu .sex candle., niin johan toimii!

Toy fluid-liukkari

Kyseessä on/oli kaksi kolmen millin vesipohjaista hajusteetonta liukuvoidepakkausta. Kertakäyttöisiä siis, ovathan melko pieniä. . Melko neutraalin makuinen/ tuoksuinen, ehkä hieman makeahko. Kaikin puolin ihan ok, ajaa asiansa ja ei tahmannut ikävästi, niin kuin jotkut liukkarit tuppaa tekemään vähän liiankin kanssa.

Kiihoitusgeeli

Paketissa lukee excitement gel for women eli todella tuote on naisille suunnattu kiihoitusgeeli. Käytimme geeliä klitorikseen alueelle, tuotteesta tuli alkuun ihanan viileä ja kihelmöivä tunne. Se jollain tavalla sai alkukihelmöinnin jälkeenkin kaikki kosketukset tuntumaan jollain tavalla vahvemmilta. Äärimmäisen hyvä tuote käytettynä nimenomaan toisen sitomisen ja vain toisen hyvään oloon keskittyvän aktin yhteydessä. Ei ehkä paras tuote ns. rähinä-seksiin, sillä vaikutukset jäävät huomaamatta, jos ei pysty keskittymään nimenomaan jokaiseen pieneen tuntemukseen. Suosittelemme!

Seksikynttilä

Ehkä koko setin paras tuote! Kynttilässä on kätevä kaatonokka ja siitä ei suinkaan valu steariinia iholle vaan kun kaadat, iholle kaatuukin öljyä. Tuoksukin on aivan ihana ja lisäksi kynttilä kestää monta käyttökertaa. Ah, miten ihana on ottaa ohjat, sitoa toisen silmät ja kiusoitella kynttilällä! Ja toisaalta antaa ohjat toiselle ja vain nauttia jokaisella aistilla. Ihana pieni polte kun kynttilän öljyä valuu iholle, nam!

Pieni musta vibra

Tästä ei nyt hirveän pitkää tarinaa saa aikaiseksi: kyseessä on pieni, noin kymmenen sentin pituinen vibra, joka värinätehoillaan yllätti meidät täysin. Pieni vekotin, joka ei tehoissa häviä isommilleen. Materiaali on miellyttävää ja muotoilu on hyvännäköinen. Tuotteessa on jonkin verran uria, mutta sen saa kuitenkin pestyä helposti. Toimiva lisä koko tähän FF:n pakettiin.

Smartball Uno - geishapallo

Kyseessä oli meidän molempien ensikontakti jo legendaksi muodostuneeseen Smartball- nimiseen tuotteeseen. Tätä ei juuri hyödynnetä tunnelmallisissa seksileikeissä, joissa on mukana kynttilöitä ja kiihoitusgeeliä, mutta omassa sarjassaan ilmeisen lyömätön. Tuote laitetaan emättimeen ja sitä käyttämällä pystyy kehittämään lantionpohjalihaksia, jotka puolestaan ovat olennainen osa toimivaa seksikoneistoa. Pidä huoli lihaksistasi, niin seksi sujuu aina vaan paremmin ja nautinnollisemmin. Näin se menee, kaikin puolin hyvä tuote ja kokeilemisen arvoinen!

All in all: Loistava tuotepaketti, mahtava lahjaidea kumppanille tai vaikka kaverille lahjaksi. Varma piriste vällyjen väliin. Tällä paketilla väljähtäneinkin suhde saa uutta säpinää! :DEdellinen arvio: Tenga - Iroha Mikazuki, vibraattori Seuraava arvio: Lelo - Mona Wave


Passionate Shadows Box
5990

Passionate Shadows Box

Todellinen rakkauspaketti teille molemmille! Mielihyvää, treeniä, kiihottumista, viettelevyyttä, leikittelyä, kipua sekä tietoa samassa laadukkaassa Fun Factoryn paketissa!

Laadukkaassa ja monipuolisessa pakkauksessa on kaikki mitä saatat tarvita joko yksin tai kahden kesken leikitellessä!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv