Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

MAGIC MASSAGER

Vibrator Massager on pitkään markkinoilla ollut hieromalaite, jota on kehuttu tehokkuudestaan. Hieromalaite sai testiryhmäläisiltä kehuja helppokäyttöisyydestään sillä siinä on sykäyksittäin värisevä vibraattori "vain" kahdella nopeudella. Testiryhmäläiset todellakin todistivat tuotteen tehokkuuden ja sen, ettei sillä voi missata naisen herkimpiä kohtia millään.

JoleneSinkku, Alle 30 v

Heti postipaketin avattuani koin saaneeni laitteen, jonka kanssa saa jättää tunnelmallisuudet sikseen ja hoitaa hommat kotiin täysin mekaanisesti. Sain kuitenkin huomata tutustuvani vain uuteen kategoriaan, nimittäin intiimihierojaan.

Joku saisi kyllä suunnitella paketin uusiksi, sillä kannessa oli alaston naikkonen suoraan jostain pornoelokuvasta. Jotenkin itse toivoisin jotain mielikuvituksellisempaa ja usein naiselle suunniteltuna laitteena voisi olla enemmän keskitytty esteettisyyteen. Esimerkiksi selatessani kaalimadon muita intiimihierojia, Womanizer näytti ulkokuoreltaan paljon lupaavammalta. Ulkomuodon puolustukseksi voisi todeta kuitenkin miestenkin ehkä innostuvan masiinasta, sillä voihan sillä suorittaa paljon muutakin kuin klitoriksen hieromista.

Ihanaa, että hieroja sisälsi latauspiuhan, patterit olikin jo kulutettu. Vibrator Massager itsessään vaikuttaa kyllä joltain autokorjaamon eksyneeltä työkalulta tai ehkä jopa jonakin ei-intiimihierontaan käytettävänä laitteena. Myös vähän isohkona mikrofonina sitä tuli testattua ja saatiin miehen kanssa hyvät naurut.

Vähän toisiamme tökittyämme ja naurettuamme masiinan hirveälle ja kolisevalle ulkoasulle, saatoimme vahingossa mennä vähän leikkien puolelle. Tarkoituksena ei ollut testata sitä keskellä kirkasta päivää, mutta saimme tunnelman rakennettua ympärille ja unohdimme hierojan tökerön ulkoasun; Vibrator Massagerilla sai ihan mahtavat vibat! Usein miehen kanssa on ollut ongelmana monilla klitoriskiihottimilla antaa toisen yrittää löytää oikeat spotit, mutta Vibrator Massagerilla saa unohtaa tähtäämiset ampumaradalle. Massagerin valtava pyöreä silikoninen pää ei anna kellekään mahdollisuutta missata naisen herkimpiä kohtia, vaikka tarkoituksena oli alun perin saada minut vain märäksi! Montaa sekuntia tarvinnut pyöritellä kun sai ihanan orgasmin. Helppo siinä oli sujauttaa vielä parit panot ja illalla uusiksi Euroviisujen peittäessä laitteesta lähtevän metelin.

Miinuksena Vibrator Massager on kovaääninen ja sen saa helposti ritisemään ja rätisemään jos haluaa hirveästi asentoa vaihdella. Myös jousitus värisevän pään ympärillä on enemmänkin häiritsevä, sillä välillä jos haluaa kunnon tehoa niin joutuu painamaan päätä omaa häpyään vasten ja koko käden saa ihan tunnottomaksi. Sama homma käyttäessä laitetta toisen hieromiseen, johon värinää kuitenkin riittää ja mieheni toivoikin jatkossa Massageria mukaan hierontahetkiin. Vertailin myös värinää vibraattoreihini ja huomasin sen olevan huomattavasti voimakkaampi, mutta taajuus ei ole sellainen matala ja herkkä kuin usein vibraattoreissa, jotka koen nautinnollisimmiksi. En myöskään ihmettele ihmisten kommentteja laitteen kestävyydestä; tuntuu ettei saumoja ole ihan loppuun asti hitsattu. Värinän säätö on myös välillä vähän buginen, sillä säätönamikka jää ihmeellisiin asentoihin eikä vaihda joka klikkauksesta seuraavaan värinään.

Allekirjoitan myös laitteen hyvän soveltuvuuden liikuntarajoitteisille, sillä ei tarvitse sihdata eikä venyä lähelle omaa jalkoväliään pitkän varren ansiosta.

Asiallinen kotirouvaPari, 40-50v

Tänään posti toi isomman paketin, josta paljastui lähes 30 cm pitkä vibraattori. Ulkonäöltään ja kooltaan tuote on poikkeava muista käyttämistäni vibroista tai sauvoista. Olen aiemmin kuullut positiivisia arvioita kyseisen tyyppisistä tuotteista. Niissä kuulemma riittää tehoja. Eikun paketti auki ja laite ulos. Tuotteessa oli todella kokoa ja näköä. Sauvan päässä oli isompi silikonipallo, jota moottori tärisytti. Mitenköhän tämän kanssa homma toimii? Pitkä kahvaosa sisälsi ilmeisen voimakkaan moottorin. Laite toimii akulla, joka ensin ladataan muutaman tunnin, kunnes laite ilmoitti valolla akun olevan täynnä.

Ensituntumalta kahvasta oli hyvä pitää kiinni ja sitä oli mukava pitää kädessä makuuasennossa, koska pituutensa ansiosta sillä ylettyi helposti jalkoväliin. Käteen kokeiltaessa värinä oli voimakasta, joten tiedossa oli kovempaa kyytiä. Laitteessa oli yksi kytkin, joissa oli kolme toimintoa: Off, voimakkaalla värinällä ja vielä voimakkaammalla. Heti alkuunsa on sanottava, että mikäli ei pidä voimakkaasta värinästä, niin tämä on sellaiselle henkilölle aivan väärä laite. Itse pidin, että vaihteeksi jalkovälissäni oli laite, jossa ei tarvinnut painella nappeja selatakseen 15 eri värinää läpi löytääkseen sopivan. Tässä kun oli valittavana tasan tarkkaan kaksi eri vaihtoehtoa.

Tämä ei ole laite, jota käytetään piilossa peiton alla ja pimeässä salaa. Tässä on parempi laittaa peitto sivuun, valot päälle ja jalat levälle. Sen verran on laitteessa kokoa, tehoja ja ääntä. Laite on selkeästi äänekkäin käyttämäni vibraattori ja myös tehokkain. Vibran palloon riittävästi liukastetta ja testiajolle. Nopeimmillaan Asiallinen Kotirouva sai orgasmin 2 minuutin käytön jälkeen, joten täytyy sanoa, että kyllä lähtee. Leveän pallopään ansiosta voimakas värinä osui hyvin koko klitoriksen alueelle.

Kontillaan takaapäin laitteen pituus tuli hieman haitaksi, koska laitteella oli pituutta kuitenkin noin 30 cm ja varsi oli kovaa taipumatonta muovia, joten tältä osin takaapäin asento ei ollut kaikkein helpoin yhdessä tämän sauvan kanssa, mutta kyllä sekin onnistuu. Parhaiten ja mukavinta laitetta oli käyttää selällään. Pidempään käytettäessä ainakin itsellä paikat turtuivat voimakkaaseen värinään, joten orgasmi oli Asiallisella Kotirouvalla pidempään käytettäessä vaikeampi saavuttaa tämän laitteen avulla. Värinä on isommalla teholla todella voimakasta.

Lisäväriä tällä laitteella saa suuseksiin ja käsitöihin, asettamalla laitteen pallopään peniksen tyveen, jolloin voimakas värinä leviää koko penikseen. Positiivista oli laitteen helppous ja kytkinten vähäisyys. Asialliselle Kotirouvalle tehot olivat ehkä jopa liiankin voimakkaat ja laitteen ääni on kuuluva. Sauva ei ole vesitiivis, joten varovaisuutta laitteen pesun yhteydessä.

Asiallinen Kotirouva antaa tuotteelle arvosanaksi asteikolla 1-5 (5 on paras) 3,5 pistettä. Vibrator Massager on laite kovaan ajoon.Edellinen arvio: Deluxe Fantasy Door Swing, Ovikeinu Seuraava arvio: Kaalimato G5


Magic Massager
6690

Magic Massager

Monikäyttöisen ja erittäin tehokkaan Magic Massager -hieromalaitteen erikoisuutena on erityispitkä varsi ja leveä, pallomainen pää. Voit käyttää sitä koko vartalolla ja erityisesti kehon erogeenisillä alueilla!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv