Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

H2O Vibe - Vesivibraattori, Lila

TESTIRAPORTTI

Uusi H2O Vibe vesivibraattori testattiin kahden testaajan voimin. Suihkussakin käytettävä vesivibraattori oli toisen testaajapariskunnan naiselle liian tehokas, kun taas UsFuntastic piti vesivibraattorista juuri suihkussa. H2O vibraattoria voidaan käyttää myös tavallisen hieromasauvan tapaan makuuhuoneen puolella ja se tuntui toimivan hyvin myös siellä. Kaiken kaikkiaan H2O Vibe on oivallinen naisen sooloseksiin suihkussa tai sängyssä!

UsFuntasticPari, M 20v, N 20v

H2O Vibe oli enemmänkin minun, kuin mieheni heiniä, sillä tykkään harrastaa pitkiä suihkuja ja joskus intoudun vesileikkeihin yksinään. Innostukseni näki naamaltani kun saimme Kaalimadolta tämän suihkussakin pelaavan vibraattorin kotiimme. Olenkin saanut nyt testata lähinnä yksikseni tätä, mieheni ollessa sairaalan pedissä, ja tämä onkin aivan mainio sooloseksilelu.

Vibran teho jää hieman heikonlaiseksi etenkin suihkutellessa, kun itse vesisuihku kutkuttelee mukavasti klitorista, mutta suihkun ulkopuolella värinä tuntui juuri sopivalta leikitellessäni yksin peiton alla. Rakastuin etenkin vibraattorin tuntumaan, joka oli sileä ja samettinen pinnaltaan. Se liukui mukavasti sisään ja ulos, ja välillä olen vain käsin hivellyt vibraa sen tuntuessa niin mukavalta! Se taas on jo useamman kerran johtanut minut leikkimään itsekseni makuuhuoneen tai suihkun puolelle!

H2O Vibe on helppo käyttää, kun siinä on vain yksi nappula mistä toiminnot saa päälle ja pois päältä, ja eri värähtelytoiminnot olivat hauskoja ja vaihtelevia.

Vibran ulkonäöstä voisin vielä sen verran, että muotoilun ja tuntuman lisäksi, (toiminnoista puhumattakaan!) H2O Vibe näyttää laadukkaalta ja se suorastaan houkuttelee joka kerta leikkimään.

Mieheni puolestaan ei juuri saanut sanavaltaa tähän vibraattoriin, koska käyttelen sitä lähinnä yksinäni, pitäähän minullakin olla välillä omaa laatuaikaa ;) H2O sai myös kuitenkin mieheltänikin kehuja sen samettisesta pinnasta ja hyvästä muotoilusta.

Kaiken kaikkiaan olin todella positiivisesti yllättynyt tästä vesileikkeihinkin sopivasta lelusta, ja juurikaan huonoa sanottavaa ei ole juurikin sen vuoksi, että se on yksinkertainen käyttää ja hyvin toteutettu. Ainoa miinus lienee värinän tehottomuus suihkussa nauttiessa.

Kirjoittanut: UsFuntastic
LelulaatikkoPari 30+

Paketti-ilmoitus tuli juuri joulun alla, joten pukin konttiin saatiin vielä yksi yhteinen paketti. Paketin kanssa ei kuitenkaan maltettu jouluaattoon asti odottaa, vaan avaaminen tapahtui jo aattoa edeltävänä päivänä. Paketista ilmaantui vibra. Tarkemmin H2O Vibe, eli jonkinlaisia vesileikkejä olisi tiedossa.

Myös pakkaus itsessään antaa hyvän kuvan siitä, että veden kanssa on lupa leikkiä. Paketissa on kuvattuna vettä, ja suorat ohjeet siihen, että vibran saa liitettyä suihkuletkuun. Tässä vaiheessa tosin ei ollut mitään tietoa siitä, miten tuote sitten suihkuletkun kera toimii, mutta idea on kyllä mielenkiintoinen. Luonnollisesti vibra on siis täysin vedenkestävä suihkupäällä, mutta myös vaihtopää sänkykäyttöön on mukana. Laite toimii kahdella AAA paristolla sekä suihkussa, että "kuivalla maalla".

H2O Viben pakkaus on mielestämme tyylikäs ja informatiivinen. Koko tuotteen näkee kokonaisuudessaan paketista, joten yllätyksiä paketin avaamisen jälkeen ei enää tule. Paketin väritys on myös hillitty ja kaikki kriittinen tieto on painettu pakettiin. Paketista ei tule ollenkaan ns. tuhma fiilis, vaan ennemminkin hieman sensuelli tai hienostunut tunne. Pahvipakkaus on erittäin helppo avata, eikä siihen tarvita mitään apuvälineitä.

Peruskäyttöohjeet ovat hyvin yksinkertaiset, ja sisältävät käytännössä neljä kohtaa kuvien kanssa. Näissä katetaan pattereiden asettaminen ja eri päiden vaihtaminen. Lisäksi löytyy varsinaista käyttöä varten ohjeet. Vibran käyttöä onkin selvästi mietitty, ja etukäteen se tuntuukin näppärältä. Kaikki tapahtuu yhden napin takaa. Vibra menee päälle nappia painamalla ja pois päältä, kun nappia painetaan pitkään. Vibran päällä ollessa lyhyt napinpainallus vaihtaa värinän voimakkuutta ja rytmiä. Vibrassa on kymmenen erilaista esiohjelmoitua moodia, joista luulisi jokaiselle sopivan löytyvän. Monipuolisuutta lisää suihkuvaihtopää, jonka toiminta ei täysin selviä pakkauksen ohjeista. Tästä ohjeen puuttumisesta tuleekin ainoa miinus dokumentaatiopuolelle. Muuten sekä pakkaus ja ohjeistus ovat täyden kympin arvoisia.

Itse vibran asentaminen oli kokonaisuutena hieman hankalaa. Vibran patterikotelo on kyllä helppo avata, mutta vempeleeseen itseensä ei ole mihinkään painettu pattereiden napoja. Ellei tulevaisuudessa ole ohjekirja tallessa (johon ne on merkitty), voi pattereiden kanssa tuhraantua aikaa niitä vaihtaessa, jos ei pistä mieleen, miten päin kumpi patteri oli. Lisäksi pään asettaminen vibraan on hieman hankalaa, sillä pää loksahtaa paikalleen ennen kiristystä vain täsmälleen yhdessä asennossa.

Vibran materiaali on mukavan tuntuista, hieman mattapintaista pinkkiä silikonia. Muuten vibra on muovia. Kokonaisuutena vibran mielikuva putoaa halvan ja laadukkaan välimaastoon. Muoviosat tuntuvat heikkolaatuisilta, mutta silikoniosat taas parempilaatuisilta. Pituutta vibralla on noin 19 senttiä, josta pilluun sisään voi työntää käytännössä noin 12,5 senttiä. Vibra ei siis ole missään nimessä iso sen halkaisijan ollessa 3 cm (ympärysmitta noin 10cm).

Suihkupään kanssa vibrasta jäi hieman kaksijakoinen fiilis. Suihkupään sai kiinnitettyä vibraan helposti, mutta siihen se huvi sitten jäikin. Hanan vääntämisen jälkeen kävikin aika selväksi, että vibran vesisuihkua ei voitaisi käyttää sen voimakkuuden takia. Pilluun suunnattuna sitä ei voinut pitää alkuunkaan, joten suihkuletku lähti vibrasta irti nopeasti. Suihkussa tuli kuitenkin koitettua myös ihan vibraa ilman suihkuletkuun yhdistämistä ja kyllä vibrasta selvästi johonkin on. Monet rytmeistä olivat lähinnä outoja tai eivät pillulla hyvältä tuntuneet, mutta hyviäkin mahtui joukkoon. Suihkussa touhuamisen haittapuoliin pitää kuitenkin lukea se, että mukaan pitäisi ottaa liukuvoidetta (ei vesiliukoista) jos meinaisi vibran pilluun asti laittaa tai sitten pitäisi sulkea suihku, mutta emme oikein keksineet syytä miksi vibraa sitten käyttäisi suihkussa. Sopivaa liukuvoidetta meiltä ei kuitenkaan löytynyt, joten suihkussa touhu rajoittui pelkästään pillun ulkopuoliseen hyväilyyn. Joskin täytyy vibran ansioksi sanoa, että sekin tehosi ihan hyvin, sillä suhteellisen nopeasti tuli vibran käyttäjälle käsky vaihtaa vibra kulliin.

Vibraan kuuluu kuitenkin myös toinen pää, joka on tarkoitettu sänkyyn, joten pitihän sitä sielläkin testata. Toisella testisessiolla oltiinkin sitten rehellisesti sängyssä ja meille tutummassa ympäristössä. Ensimmäinen huomio tuli, että vibran materiaali oli aika vilpoinen ilman lämmittämistä, joten heti touhuun ei päästy. Vibran lämmittyä sitä pääsikin koittamaan paljon vapaammin parin näkökulmasta, sillä suihku on paikkana sänkyä paljon rajoittavampi. Toinen huomio oli, että vibra on meidän makuun aika äänekäs. Mutta eipä se käyttöä silti estä, ja perinteiseen kiihottamiseen vibra sopiikin hyvin sen eri rytmien takia. Vibraa koitettiin myös pillussa sisällä, mutta tähän tarkoitukseen se oli kuitenkin aika lailla keskinkertainen. Kullin hyväilyyn vibra on samaa tasoa, kun kaikki muutkin kokeilemamme vibrat, joten tämäkään vibra ei tuottanut oikeastaan minkäänlaista reaktiota. Vibra onkin selvästi tarkoitettu vain naisille. Parhaat fiilikset tuli siten, että vibraa käytettiin klitoriksella panemisen aikaan kumman tahansa toimesta.

Kokonaisuutena vibra jätti hieman kaksijakoisen fiiliksen. Suihkuun se ei ainakaan parin käytettäväksi mielestämme kovin hyvin sovellu, tai ei ainakaan niin hyvin, että meillä suihkusessio uusittaisiin. Tilanne voisi olla toinen, jos käytössä olisi kylpyamme. Silloin vesisuihkukin olisi varmasti hellempi veden vastuksen vähentäessä painetta. Sänkypuuhiin vibra on keskinkertaista tasoa, mutta plussaa tulee helposta käytöstä ja monipuolisista vibran rytmeistä. Petipuuhissa vibra on tosin aika lailla samanlainen kuin muutkin vibrat joita olemme kokeilleet, joten se ei erottunut hyvässä eikä pahassa tässä asiassa. Mielestämme vibra onkin parhaimmillaan varmasti naiselle, joka käyttää vibraa yksin kylpyammeessa. Vibra kun kestää täysin veteen upottamisen, niin sen kanssa voisi puuhastella teoriassa, vaikka salaa toiselta vaahtokylvyssä. Parihommiin vibra ei kuitenkaan juuri mielestämme mitään ihmeellistä tuo, vaan on kuin muutkin vibrat (joskin vedenkestävä).

Suosittelemmekin tuotetta sellaiselle naiselle, joka haluaa ihan OK yleissauvan, mutta haluaa siltä myös iltojen ilostuttajaa kylpyammeeseen!

Tuotteelle annamme seuraavat arvosanat:
Naiselle käyttöön makuuhuoneessa ja kylvyssä: 7,5 / 10
Miehen käyttöön: 1/10
Parihommiin: 6,5/10

Kirjoittanut: Lelulaatikko
Edellinen arvio: SlapHappy, vibraattori, litteä, lila Seuraava arvio: X-Pointer vibraattori 5,5", kulta