Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

FLESHLIGHT - QUICKSHOT VANTAGE

Fleshligh tuotesarjan uusi ja hieman toisenlainen masturbaattori testattiin kahden miehen toimesta. Fleshlight Quickshot masturbaattori todettiin helppokäyttöiseksi ja helppohoitoiseksi. Molemmat testaajat totesivat masturbaattorin sopivan erityisen hyvin pariskuntien yhteisiin hetkiin esileikin ja suuseksin seuraksi. Joten huomio kaikki pariskunnat. Rohkeasti kokeilemaan!

KumitorviMies 30v,

Fleshlight on brändi, jonka jokainen alle 40 vuotias tietää. Eikä ihme, onhan se sentään yksi suurimmista, ellei suurin miesten seksilelujen valmistaja. Siksipä yllätyinkin, kun sain käteeni Quickshotin, joka näytti olevan enemmänkin lelu esileikkeihin, saati sooloseksiin.

Ulkonäkö

Fleshlight tuotteet ovat tunnettuja huomaamattomasta ulkonäöstä, vaikkakin "taskulampun" kaikki tunnistaakin.

Quickshot ei ole poikkeus. Tämä 11cm korkea tynnyri ei herätä huomiota hyllyllä yksinään ja näyttääkin etäisesti kameran vaihtolinssiltä.

Tuote aukeaa molemmista päistä ja paljastaa viattoman näköisen reiän, jonka sisällä kuviointina on poikkisiipiä ja täpliä.

Värinä on menty metallin harmaaseen, joka on outoa fleshlightiltä. Ehkäpä tämä on ensimmäinen testi android mallistoon?

Materiaali on pettymys. Tavallisen materiaalin sijaan on käytetty "fleshlight ice" kumia, joka ei ole silkin pehmeää vaan tahmeaa, joka tuo hieman käytetyn olon tuotteelle. Mutta voideltuna eroa ei huomaa, joten olen valmis tämän antamaan anteeksi.

Käyttö

Voitelusta puheenollen. Toisin kuin muissa tuotteissa, Quickshotissa ei tule pientä "fleshlight lube" näytepakettia, joten muista ostaa liukuvoidetta jo ensimmäiselle kerralle.

Quickshotissa on kaksi erittäin isoa plussapuolta ja ensimmäinen niistä on, ettei se tarvitse esilämmitystä. Pienen kokonsa ansiosta se lämpeää ruumin lämpöiseksi jo alle minuutissa leikin alettua ja leikkihän kestää.

Quickshot ei ole perinteinen työnny sisään ja nussi sydämen kyllyydestä lelu. Vaan se kehottaa hyväilemään terskaa tai vartta. Sillä molempiin lelun koko ei riitä.

Älä hämäänny nimestä quickshot, sillä ainakin itse kestin kauemmin, kuin yleensä. ja toisinaan orgasmi olikin kovan työn takana. Mutta uskokaa, kun sanon että se on sen arvoista.

Puhdistus

Vaikka aluksi en pitänyt ideasta seksilelusta, johon en voi laueta sisään. Oli se lopuksi helppoa ja sotkuja ei syntynyt.

Puhuin kahdesta isosta plussapuolesta ja toinen niistä on pesu.

On olemassa kolmenlaisia seksileluja. Ensimmäiset ovat mahtavia ja isoja, mutta pesu on niin vaikeaa, että käytät niitä kerran kuussa. Pienempiä, jotka kuivuvat kauan, joten käytät niitä viikonloppuisin ja sitten on Quickshot. En ole törmännyt huolettomampaan hoitoon.

Otat quickshotin pois kotelosta, käännät ylösalaisin, peset liukasteet pois, taputtelet pyyhkeellä kuivaksi ja käännät takaisin oikein päin. Siinä se, minuutissa olet valmis toiseen kierrokseen, tai paukauttamaan korkin kiinni ja unohtamaan sen hyllylle.

Tämän uskonkin olevan suurin myyntivaltti tuotteelle. Sillä sitä voi käyttää päivittäin (tai useammin). Kotona tai matkalla.

Yhteenveto

Olen edelleen sitä mieltä, että tuote on suunnattu enemmänkin pariskunnille esileikkiin ja suuseksin kaveriksi. Mutta toimii tuo myös sooloseksissäkin.

Kaiken kaikkiaan voin sanoa, että vaikkei quickshot tuo parasta mielihyvää leikin aikana. orgasmit ja pesun helppous antavat paljon anteeksi. Siispä voinkin sanoa, että tämä jää leluksi arkipäiville, mutta täysimittainen fleshlight menee edelle viikonloppuisin.

Mr. SledgehammerSinkku, Mies 28v

Testissä uusi Fleshlight-mallin miniversio.

Tuote on pakattu samoihin "kuoseihin" kuin muutkin "Flesarit" eli perinteinen paketointi siis. Paketissa ei tullut mukana tuotteen lisäksi liukkaria tai muuta itse tuotteen lisäksi mutta ikäväkseni huomasin että itse Fleshlight sukka oli todella tahmainen ja jouduin puhdistamaan sen ensitöikseni joten tästä miinukset.

Käyttökokemukset olivat todella erilaiset kuin muilla Fleshlight-malleilla mutta miellyttävät. Kuviointi tuntui myöskin erilaiselta ikään kuin olisi tehty juuri "makkaran" vartta eikä päätä huomioiden. Sanoisin tuotteen olevan suunnattu pariskunnille sekä niin kuin mainoksessakin sanottiin, miehille jotka eivät halua siivota Fleshlightiaan.

Itse käytän tuotetta vain suihkussa mutta sopii mielestäni myös muualla käytettäväksi. Toki tuote on pääosin mielestäni sinkku-miehille mutta minulle ainakin tuli mieleen tälle myös monta parisuhde-applikaatiota. suosittelen käytettäväksi Fleshlightin omaa triklosaani valmistetta sekä .puuteria..

Suosittelen tuotetta arvosanalla 9.0-
+ Todella pienikokoinen
+ Mukavan tuntuinen kuviointi
+ Mikäli hinnoittelu sijoittuu Flight-malleja alemmas (alimmalle portaalle) on tuotteella erittäin hyvä hinta/laatu -suhde
- Tuote oli tahmainen heti paketista otettaessa ja jouduin puhdistamaan sen heti ensitöikseni ettei mene rikkiEdellinen arvio: Crush - Sugar Plum Seuraava arvio: Rowdy - Tekopenis moottorilla 7,5"


Fleshlight - Quickshot Vantage
3490

Fleshlight - Quickshot Vantage

Monipuolinen, pieni ja kätevä Fleshlightin Quickshot Vantage sopii sooloseksiin sekä käsileikkiin ja suuseksiin pariskunnille. Kirkkaan materiaalin ansiosta näet jokaisen työnnön!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
Fleshlight - Quickshot Boost


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv