Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

MAIN SQUEEZE - JESSIE ANDREWS

Tämä tekovagina sai erityisesti kiitosta aitoa muistuttavasta ulkonäöstään ja kotelon sivussa olevasta levystään, jota painamalla saa tekopilluun lisää tiukuutta ja painetta. "Lyhykäisyydessään, tuote on kestävä, laadukas, helppokäyttöinen ja kätevä. Nautinto on taattu".

Doktor KuriousMies, 30 v.,

Ensivaikutelma

Testiryhmäläiselle joulu tulee useammin kuin kerran vuodessa. Tälläkin kertaa Kaalimato yllättää mukavalla yllätyksellä. Pahvilaatikosta löytyy Main Squeeze Stroker, Jessie Andrews, tekopillu. Harmaanvärinen pakkaus edustaa melko perinteistä tyyliä. Sitä koristaa Jessie Andrews -pornotähti. Pakkauksessa mainostetaan tuotteen ominaisuuksia kuvien ja tekstien muodossa. Pakkaus näyttää kokonaisuudessaan melko uskottavalta ja herättää eroottisen vaihteen elimistössä. Pakkaus avautuu ylhäältä. Pakkauksesta nousee yllättävän isokokoinen, 23cm pitkä, lieriön muotoinen musta kotelo, joka on toisesta päästä paksumpi. Isompi kierrekorkki avautuu helposti ja sieltä paljastuu tuotteen kaunein asia. Yllättävän paljon oikeata pillua muistuttava pillunsuu, jossa on pienet häpyhuulet, klitoris ja emätin anatomisesti oikeilla paikoilla. Palaan vielä pakkaukseen. Löydän sieltä englannin kieliset käyttöohjeet, jotka ovat selkeät ja kertovat kaiken olennaisen tuotteen käytöstä ja puhdistamisesta. Ohjeiden kääntöpuolella mainos saman valmistajan tekovaginoista. Otan tekovaginan käteen. Kierrekorkki löytyy kotelon toisestakin päästä. Ilmeisesti tuotteen puhdistusta varten. Kotelo rakenteeltaan vankka, mattapintainen ja miellyttävän tuntuinen. Ilmeisesti ABS-materiaalia. Kotelon sivussa on levy, jota painalla saa ilmeisesti tiukkuutta lisää. Levy on kotelossa kiinni magneettien avulla. Vaikuttaa toimivan asianmukaisesti. Tekopillu, insertti, on tietojen mukaan trademarkattu UltraSkyn. Pehmeä, joustava ja laadukkaan oloinen. Insertti hieman tuoksuu, mutta ei ainakaan omasta mielestäni kovin pahalle. Niin kuin aikaisemmin mainitsin, pillu näyttää hyvältä. Kävin tässä vaiheessa tarkistamassa miltä Jessie Andrewsin pillu oikeasti näyttää ja täytyy sanoa, että todella hyvin on mallinnettu. Työnnän sormeen pillunreikään. Aukko tuntuu tiukalta, selkeästi vaatii liukuvoidetta. Sisällä on enemmän tilaa. Reunoilla on erilaisia kierteitä ja juomuja. Voin uskoa tässä vaiheessa, että peniksen sisään työntäminen tuntuu varmasti hyvältä. Noudatan ohjeita ja yritän irroittaa insertin kotelosta. Alkuun olin varovainen, sillä en ollut täysin varma kuinka paljon voimaa insertti kestää. Lopulta kun insertti nousi kotelosta tarpeeksi paljon, tajusin, että insertin ympärillä on stoppari, mikä täytyy huomioida. Pesen tekopillun huolella ohjeiden mukaisesti. Työnnän insertin takaisin koteloon, johon se asettuu melko helposti. Hieman jää reunoihin kiinni prosessin aikana.

Tuntuma

Laitan pari lirausta vesiliukoista liukuvoidetta pillun suulle ja sisälle. Kieltämättä alkaa muistuttamaan oikeata märkää pillua. Runkkaan penikseni kovaksi ja rupean lähestymään kohti pillunsuuta. Terskan pyörittely pillunsuulla tuntuu miellyttävältä ja simuloi melko hyvin oikeata tilannetta. En malta olla työntämättä penistä sisälle. Tekopillu tuntuu alkuun tiukalta, varsinkin pillunsuusta, syvemmällä väljempää. Työntelyn lomassa liukuvoide leviää ympäri penistä ja tekopilluun paneminen tuntuu entistä paremmalta. Täysin pohjaan työntäessä UltraSkyn tuntuu mukavalta ihoa vasten. Painan tuotteen alaosassa olevaa levyä, jotta saan lisättyä tiukkuutta ja painetta. Huh, toimii! Lyhyen ajan päästä laukean äänekkäästi tekopillun sisälle. Sykkimisen jälkeen jätän hetkeksi munani tekopillun sisälle. Fiilis on erittäin hyvä. Lähes sama fiilis kuin hyvän seksin jälkeen. Käytön jälkeen tuotteen peseminen on helppoa ja nopeaa. Insertti on helppo irroittaa (heti kun löytää stopparin) ja pestä sisältä juoksevan veden alla. Pesujen jälkeen jätin tuotteen pystyyn roikkumaan, jotta saan kaikki vedet valutettua pois tuotteen sisältä.

Yhteenveto

Saatuani tuotteen kokeiluun, olen käyttänyt sitä lähes päivittäin. Runkkusessiot on ollut vaihdelleet 5-30min riippuen omasta aikataulusta ja fiiliksestä. Kokemuksen myötä tuote sopii sekä pikasessioihin että pidempijaksoiseen runkkaamiseen. Insertin sisäpinta tuntuu terskaa vasten miellyttävältä ja muistuttaa varsin paljon oikeaa emätintä. Tekopillua voi panna eri kulmista, jolloin saa enemmän painetta terskan eri kohtiin. Tuotteen pituus on ainakin omalle keskivertopenikselle oikein hyvä: pohja ei tule vastaan. Kotelon sivussa oleva levy on erittäin hyödyllinen. Sitä painamalla saa tekopilluun lisää tiukuutta ja painetta. Runkkaamisen loppuvaiheessa olen lähes aina painanut levyä lähes pohjaan asti nautinnon maksimoimiseksi. Laukeaminen tekopillun sisälle tuntuu nautinnolliselta. Sperma pysyy hyvin sisällä, eikä lähde valumaan ja sotkemaan paikkoja. UltraSkyn-insertti on omassa käytössä ollut kestävä ja laadukas. Insertti saa pienen miinuksen sen ominaishajusta, mikä voi jotakuta häiritä. Tuotteen puhdistaminen on helppoa ja nopeaa. Iso plussa isosta korkista, jolla saa pilluosan piiloon. Tällöin musta lieriön muotoinen kotelo ei herätä kovinkaan paljon huomiota. Se näyttää enemmän ilmanraikastimelta kuin tekopillulta. Olen säilyttänyt tuotetta yöpöydällä herätyskellon vieressä. Lyhykäisyydessään, tuote on kestävä, laadukas, helppokäyttöinen ja kätevä. Nautinto on taattu.Edellinen arvio: We-Vibe - Ditto Seuraava arvio: Pjur - Spa ScenTouch, Neutral Way


Main Squeeze - Jessie Andrews
7990

Main Squeeze - Jessie Andrews

Miehet, huomio: Doc Johnson on suunnitellut tyylikkään ja ainutlaatuisen Main Squeeze -tekovaginan SUUREEN NAUTINTOON! Siinä on aina juuri sopiva tiukkuus, puristus ja imu!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv