Tilaa uutiskirje
Saatavilla nyt - Kaalimato Joulukalenteri hinta vain 159 euroa ( Tuotteiden arvo yli 400 euroa ).
TESTIRAPORTTI

ADRIEN LASTIC - MINI ROMEO CLIT & G-SPOT CLIP

Laadukas ja monipuolinen tuote sopii masturbointiin, yhdyntään ja peppuseksiin. Kaiken kukkuraksi tämä tuote hoitaa hommat itse jättäen kädet vapaaksi muihin touhuihin. "Seikkailunhaluisimmat voivat vaikka lähteä ulos tämä sisällään."

PuputPari 25 v.,

Saimme arvosteltavaksi Andrien Lasticin Mini Romeo -vibraattorin. Ja heti alkuun pitää täsmentää, ettei kyseessä ole mikään tavallinen vibraattori, sellainen värisevä pieni luoti. Ehei, kyseessä on C-kirjaimen muotoinen, pehmeästä silikonista valmistettu kaksoisvibraattori, jonka juomutettu osa menee vaginan sisään hyväilemään G-pistettä ja ohuempi pää jää ulkopuolelle syleilemään klitorista. Laite on varustettu kahdella moottorilla, joskaan hevosvoimista ei ole tarkempaa tietoa. Puhdistaminenkin on helppoa vedenpitävyyden ansiosta, ja tuote on täysin ftalaatiton.

Käyttöönotto oli enimmäkseen vaivatonta, joskin lataaminen tuotti alkuun pieniä hankaluuksia, sillä emme oivaltaneet työntää latauspäätä tarpeeksi syvälle vibraattorin sisään. Ohjekirjassakaan ei anneta kovin syvällisiä selityksiä yksinkertaisille opaskuville. Saimme kuitenkin laitteen toimimaan ongelmitta. Plussana mainittakoon myös, että sekä kaukosäädin että vibraattori ovat ladattavia - eipähän tarvitse säätää paristojen kanssa! Kaukosäätimestä puheen ollen, se on helppokäyttöinen ja yksinkertainen, ja toimii kiitettävän välimatkan päästä.

Entäpä itse vibraattori? No, vaimo on ainakin ollut tyytyväinen! Olemme käyttäneet sitä useita kertoja yhdynnässä (pillu on vielä tavanomaistakin tiukempi, kun sen jakaa värisevän silikonisen tekopeniksen kanssa), ja ensimmäisen kokeilun jälkeen, joka ikinen kerta peppuseksissä! Itse asiassa tämän laitteen ansiosta vaimo on jopa oppinut saamaan orgasmeja anaalista - nautinto on kuulemma välillä ylivoimaista, kun Romeo täristää klitorista ja G-pistettä ja oma mies panee perseeseen. Niistä orkuista vaimo onkin sitten myöhemmin kiittänyt polvillaan, muna suussaan ja Mini Romeo pimpissään.

Kaiken kaikkiaan tätä tuotetta on vaikea olla suosittelematta, etenkin koska se on niin monikäyttöinen. Sopii masturbointiin, sopii yhdyntään, sopii peppuseksiin, sopii TV:n katseluun... ja kaikessa tässä hoitaa hommat itsenäisesti jättäen käyttäjänsä kädet vapaaksi muihin puuhiin. Seikkailunhaluisimmat voivat vaikka lähteä ulos tämä sisällään - yhdistä siihen anustappi ja nänninipistimet, ja joudut ehkä keksimään lenkkikaverillesi selityksen siihen, miksi läähätät niin kovaa jo kilometrin jälkeen.

Viereisestä huoneesta alkoi juuri kuulua pientä värinää, eli taidankin hakea liukkarin ja liittyä seuraan. Hauskoja orkkuhetkiä!

SolttuseksiäPari N 18 v., M 19 v.,

Mini Romeo-vaginakiihotin on ollut meillä testattavana jonkin aikaa, ja kokemus on ollut aika vuoristorataa. Kun paketti saapui, olimme erittäin kiinnostuneita ja innoissamme, sillä konseptina tämä oli molemmille tuntematon. Lelu tuli erittäin tyylikkäässä paketissa, ja jo avatessa sai sen olemuksen, että kyseessä oli laadukas tuote.

Pinta on tehty pehmeästä, laadukkaasta silikonista, moottorissa on 10 eri ohjelmaa ja lelu itsessään on roisketiivis, se tyypillinen paketti siis. Etätoiminta oli kirsikka kakun päällä: kaukosäädin tuo leluun aina mahdollisuuden hyödyntää sitä kaikenlaisissa mahdollisuuksissa. Muotoilu tuotteessa toi itselleni kysymyksiä omaa anatomiaani ajatellen. No, kokeillessa sen saa selville.

Tuote toi itselleni lähinnä hämmennystä. Tuntui, että muotoilu ei ollut itselleni sopiva. Paksumpi osa vibraattorista, jonka kuuluu hieroa g-pistessä oli lähes liian suuri yhdynnän aikana, ja vaati erittäin paljon työtä saada mahtumaan. Klitorisosa tuntui tulevan liian ylös häpykummulle, eikä värisevä osa tuntunut yhtä voimakkaalta niissä kohdissa, missä se olisi tärkeintä. Yritimme yhdessä venkslata lelua toimimaan, mutta lähes kuukauden aktiivisen käytön jälkeen heitimme pyyhkeen kehiin.

Tuote ideana oli erittäin hyvä ja olen varma, että jollekin toiselle se toimii erittäin hyvin, mutta itselleni tämä oli huti. Vaikka kuinka yritin, tuote ei mahtunut seksin aikana mukavasti sisään ja se vei mahdollisuuteni nauttia vibraattorista. Yksin käyttäessä lelu oli mukavampi, mutta silti tuntui, että käyttö oli vähän kuin yrittäisi tunkea neliskulmaista palikkaa pyöreään reikään (heh). Veikkaanpa, että jollekin, kenelle ns. tila ei ole yhdynnän aikana ongelma, tämä lelu sopisi paremmin. Kaikki muu täsmäsi: materiaali, moottorin teho ja hiljaisuus. Yleisesti laadukas tuote, joka tällä kertaa ei sopinut omaan anatomiaan.Edellinen arvio: Dream Toys - Iris Vibrator Seuraava arvio: Adrien Lastic - Hands Free Double Penetration


Adrien Lastic - Mini Romeo Clit & G-spot clip
9990

Adrien Lastic - Mini Romeo Clit & G-spot clip

Elegantti ja sileääkin sileämpi Adrien Lastic Mini Romeo Clit & G-spot clip -vaginakiihotin tuottaa nautintoa sekä pari- että sooloseksissä. Pariseksissä tästä vibraattorista nauttivat molemmat osapuolet.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv