Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiraportti - Dolphin Loop
TESTIRAPORTTI

DOLPHIN LOOP

Dolpin Loop kuuluu vibraattorilla varustettuohin penisrenkaisiin, ja se on monille pariskunnille ollut niitä ensimmäisiä seksileluhankintoja. Vehje tuottaa nautintoa molemmille joten se sopii oikein hyvin pariskunnille.

Kaksi testiryhmämme nuorta paruskuntaa pääsivät kokeilemaan miten käytännössä Dolphin Loopilla hommat hoidetaan, ja onko sillä vaikutusta petipuuhien sujumiseen.

Tiivistettynä voidaan jo tässä vaiheessa todeta, että positiivista vaikutusta kyllä oli!

JoleneSinkku, Alle 30 v "Tää oli sittenkin iha kiva yllätys!"

Huomasimme vasta kokeilun jälkeen kuinka kaavoihin kangistunut seksielämämme oli. Tuote toi esille uusia puolia poikaystävästäni ja potkua parisuhteeseen!

Ensivaikutelma tuotteesta

Ihan aluksi täytyy kertoa, että tuotteen käyttöönotossa oli sattua pieni kämmi. Haettuani paketin avasin sen heti, sillä uteliaisuuteni paloi halusta tietää, mitä kivaa olette keksineet. Ihan huippua! Poikaystäväni oli tulossa parin päivän päästä taas kotosalle, joten halusin tuotteen pikimmiten lähtövalmiiksi. Avasin paketin yksikseni. Pakkaus oli helppo avata, vaikka osat vähän sinkoilivatkin joka suuntaan. Paketissa annettiin selvät kuvalliset ohjeet, miten asentaa laite käyttöön. Pakkauksen mukana ei tullut liikaa turhia vihkosia ohjeineen, vaan pari selvää kuvallista liuskaa paperia. Sainkin sen toimimaan parin minuutin sisällä, kuulavibraattori todella oli pieni, mutta pippurinen ;). Aluksi tuntui, ettei rengas edes ylettyisi sormieni ympäri, mutta tuotteen materiaali oli todella joustavaa, eikä tuntunut kuitenkaan puristavan epämiellyttävästi. Itselleni en sitä kuitenkaan joudu asentamaan, vaan sain sittemmin kuulla poikaystävältäni käyttökokemuksia. Aluksi oli pieniä hankaluuksia saada vibraattori sopimaan paikalleen (tarvitsin ensin siskon auttavaa kättä....), mutta heti kun materiaalia uskalsi kunnolla venyttää, homma hoitui mutkitta. Laite ei sopinut enää asennuksen jälkeen pakettiinsa, joten panin sen erilliseen meikkipussiin ja laukkuuni.

H-hetki lähestyi, ja ennen poikaystävälleni lähtöä, tarkistin laitteen käyttökunnon. Se ei kuitenkaan enää tärissyt!! Oli iskeä kauhea paniikki, sillä alkoi olla kiire jo. Laitoin patterit 10 kertaa uudestaan paikoilleen, eripäin, purin ja kokosin. Luulin rikkoneeni laitteen (vaikka se oli maannut yksikseen laukkuni pohjalla). Olin aivan harmissani, olin jo kirjoittamassa teille sähköpostia kun luulin rikkoneeni sen, kunnes muistin, että se sisälsi ekstraparin paristoja. Vaihdoin patterit ja se toimi taas kuin unelma. Säikähdykseltä selvittiin. :) Huomasin kuitenkin, että laite on TODELLA HERKKÄ menemään päälle pienestäkin kosketuksesta, vaikka se pitäisi naksauttaa on/off -asennon välillä. En keksi muuta, kuin että se on värissyt laukussa itsekseen patterit loppuun, vaikka laukku oli lojunut koskemattomana. Tämä on todella suuri miinus, sillä laite pitää säilyttää erillään kaikesta mahdollisesta kosketuspinnasta sen herkän käynnistymisen takia. Sitä ei voi myöskään oikein pitää mukana missään, sillä tärinä olisi todella noloa monissa tilanteissa.

Itse tuotteen materiaali oli ensituntumalta miellyttävä. Väri oli sopivan unisex, sillä poikaystäväni olisi voinut menettää miehisyytensä pinkistä. Delfiini oli aika perus varuste, niitä ei voi vihata! :) Ne eivät kuitenkaan ole mitään seksuaalisia turn-onneja. Delfiini on kuitenkin parempi kuin jokin olematon mötti. Tuote tuoksui aluksi jotenkin kiihottavalta, saattoi kuitenkin olla vain oman pääni houreita. Muoto vaikutti aluksi toimivalta, ja halusin jo päästä koittamaan sitä tositoimissa!

Tuotteen käytettävyys

Paristot oli helppo asentaa, kiitos valaisevien kuvien. Harmi vain, kun paketin mukana tuli vain yhdet lisäparistot!

Moottoria oli yksinkertaista säätää. Aluksi mekanismi vaikutti hyvältä, mutta pienen kämmini jälkeen pidän sitä isona miinuksena. Sen ei kuuluisi täristä itsekseen, ja viedä meiltä pois hauskanpitoamme kun jo yhdet patterit ovat loppu! Jos asia on korjattavissa, suosittelen sen korjaamista. Värinän voimakkuutta ei voi säätää, mikä voisi olla myös vähän hankalaa kesken aktin. Hiljaisessa huoneessa moottorin ääni kuulosti vähän kovalta, mutta todellisuudessa en usko sen kuuluvan viereiseen huoneeseen. Aluksi tuote tuntui ihan toimivalta, en voinut kokeilla sen pukemista ennen kuin todella koitimme sitä. Harjoittelin kuitenkin, sillä halusin yllättää poikaystäväni. Vähän sormivoimia tarvittiin, että sen saisi sujuvasti paikalleen, mutta vaikutti helpolta ja yksinkertaiselta.

Tuntuma

Esileikin jälkeen hivuttauduin nappaamaan tuotteen piilosta. Varoittelin poikaystävääni vähän etukäteen, ettei hän pelästyisi ihan liikaa. Rengas meni suhteellisen hyvin paikalleen, vähän hän sai itse korjailla, mutta ei vastustellut. ;D Materiaali ei tuntunut hänestä epämukavalta vaikka aluksi hän oli ennakkoluuloinen. Laite toi myös hetkellisen pienen turn-offin, sillä se aiheutti pientä hämmennystä ja sählinkiä. Kuitenkin pääsimme piakkoin alkuun.

Laitteen pukeminen sujui hyvin ja alkuhämmennyksen jälkeen homma alkoi luistaa! Poikaystäväni sanoi, ettei laitetta edes huomannut päällä muuta kuin vedellessä pohjaan asti se muistutteli olemassaolostaan. Tuotteen muotoilu sopi ainakin poikaystävälleni, sillä hänellä on joskus ongelmia pitää kunnon seisokki, ja rengas auttoi tilannetta paljon. Stondis pysyi kauemmin ja laukeamispisteeseen tulemisessa meni enemmän aikaa. Alussa kuitenkin ongelmana oli, että tärinä stimuloi enemmän peniksen juurta ja vartta vieden huomiota herkemmistä alueista muualle, jolloin hänestä "ei oikein tuntunut niin hyvältä", mutta kunnon seisokissa taas laite stimuloi koko penistä, jolloin hän sai todellakin nauttia. Hän todella piti tuotteesta, ja otti sen seuraavalla kerralla heti aluksi esille. ;)

Odotin ehkä vähän liikoja delfiininpää klitoriskiihottimelta. Yleensä yhdynnässä minulla on vaikeuksia saada orgasmi, ja ajattelin sen olevan ratkaisu ongelmaan. Yhdynnän aikana laite ei kuitenkaan ihan osunut nappiin; se tuntui hyvältä vain, kun poikaystäväni piti sitä paikoillaan siinä kohdassa kuin halusin. Tämä taas sai hänet hieman närkästymään hänen halutessaan liikettä, mutta välillä hän kiusoitteli sillä tahallaan. Se tuntui kuitenkin koko ajan hyvältä, sillä se stimuloi koko aluetta. Ei kuitenkaan aivan sitä mitä toivoin.

Aktin aikana miinuksena oli, että moottori putosi kesken hommien! Emme jaksaneet ruveta säätämään sitä takaisin paikalleen, ja homma kuitenkin sujui hyvin ilmankin, vaikka värinän kanssa oli sujunut paremmin. Moottori oli sittenkin vähän huonosti kiinnitetty, vaikka aluksi se vaikutti toimivalta. Sammutimme vibraattorin, ja panimme sängynlaidalle, mutta kosketusherkkyytensä takia se alkoi itsestään täristä ärsyttävästi.

Seuraavalla kerralla poikaystäväni yllätti minut; hän ei pukenut sitä päälleen vaan leikitteli sillä klitoriksen alueella. Laite toimi hyvin niinkin, värinävoimakkuus ei ehkä ollut ihan riittävä. Hauskaa ja nautinnollista kuitenkin oli.

Tuotteen kuvaus vastaa hyvin käyttötarkoitusta, värinä antoi tunnetta ja nautintoa molemmille. Tuote tuo kivaa piristettä petihommiin! Delfiininpää ei kuitenkaan sinällään ainakaan minulla "kiihota" klitorista, mutta tuo lisänautintoa.

Molemmille tuotteen käyttö oli positiivinen kokemus, vaikka muutama hassu tilanne sattui ennen käyttöä ja sen aikana. Molemmilla oli hauskaa ja toi uudenlaista nautintoa ja eloa suhteeseen. Jotenkin myös luottamus kasvoi, ja uskallamme tehdä enemmän uusia juttuja.

Käytön jälkeen

Laitteen puhdistus on todella helppoa, sillä moottoriosan saa irti ja jelly-osan voi helposti pestä saippualla hanan alla. Aina voi luottavaisesti ja hygieenisesti aloittaa leikit, kun tietää että laite on kunnolla puhdistettu.

Laite on ainakin toistaiseksi pysynyt ehjänä, pattereista en voi sanoa samaa. Käytimme sitä n. 6 kertaa kahtena viikonloppuna, ja viimeisellä kerralla patterit hiipuivat! Tuoteselostuksessa kerrottiin mitä pattereita laite sisältää, joten niitä pystyy itse hakemaan lisää. Laitetta voi käyttää ilman värinääkin, vaikka sen kanssa on nautinnollisempaa. Miinuksena oli pattereiden lyhyt kesto.

Loppuun

Uusi kokemus päättyi positiiviseen lopputulokseen, nautimme laitteen testauksesta ja käytöstä. Muutamia pieniä vikoja löytyi, mutta kokonaisuudessaan mahtava ja nautinnollinen kokemus! Toivomme, että voimme jatkossakin osallistua tuotearvionteihinne.:)

Mr. ja Mrs. JacksiePari, Alle 30 v

Kun saimme Dolphin Loop penisrenkaan, yllätyimme ensimmäisenä helposta pakkauksesta. Pakkaus oli helppo avata ja tuotteen mukana tuli mini bullet vibraan sopivat paristot. Paristoissakaan ei oltu pihtailtu, sillä niitä tuli kaksinkertainen määrä tarpeeseen nähden. Pienien paristojen asennus mini bulletiin oli hieman hankalaa kömpelösormiselle, mutta mikäpä näpertely samassa koko luokassa olisikaan helpompaa. Ja naisten hermoille laitteen pattereiden asennus voi olla helpompaa, jolloin bulletin hattukin pysyy tallessa, eikä lennä lähimpään nurkkaan.

Vibrassa on vain kaksi vaihtoehtoa; päällä tai pois päältä. Laite käynnistetään ja sammutetaan vibran päästä painamalla, joka ei voisi olla yksinkertaisempaa. Mini bulleteista tämä dolphin loopin mukana tullut on ollut kaikista paras mitä olemme kokeilleet; se on kestävämpi kuin muut ja värinä oikeasti tuntuu molemmilla osapuolilla. Vibran äänikään ei naapureita häiritse, jos vain itse aktin harrastajat malttavat pitää melutason matalalla (varsinkin naisille saattaa tämä tuottaa hankaluuksia, nim. naapureilta "hiljaisen" joulun toivotuksen saanut).

Rengas itsessään oli violetti, joka molempien mielestä oli loistava valinta. Nimenmukaisesti penisrengasta koristaa delfiini, joka on suloinen ja sen nokka kutittelee naiselle hekumallisen orgasmin. Penisrengas on yllättävän tiukanoloinen, sillä se tuntuu puristavan jopa sormea. Paikalleen asettaessa se kuitenkin hoitaa tehtävänsä eikä ole lainkaan liian tiukan tuntuinen. Materiaaliltaan rengas on jellyä, joka on mukava ihoa vasten ja se on helppo pitää siistinä; vibra vaan kolostaan pois ja vesihanan alle huuhtelulle.

Penisrengasta voi käyttää esileikissäkin mukana, meillä ainakin hyväksi koettiin lelun sormien ympärille laittamien ja naisen klitoriksen hyväily delfiinin avulla. Ja mikä jottei toistekin päin; bulletin värinää voi käyttää hyväksi esim. hand jobin yhteydessä. Kaikkineen päivineen Dolphin Loop penisrengas on erittäin hyvä laadultaan, kestävyydeltään ja käyttötarkoitukseltaan. Suoralta kädeltä ohitti kaikki aikaisemmin kokeilemamme renkaat ja pääsi top 5 kärkeen leluissa. Ainoa mitä voisi ehdottaa lisäksi, olisi kivesrengas peniksen ympärille laitettavan lisäksi. Penisrengas ei tarvitse kaverikseen välttämättä edes liukkaria.

Tuote ansaitsee kouluarvosanan 10-. Ehdoton ostos, jos hakee hyvää ja laadukasta penisrengasta!Edellinen arvio: Collar, Wrist & Whip Kit Seuraava arvio: Honey Licker Vibrator


Dolphin Loop
1490

Dolphin Loop

Kiihotinrengas molempien mieleen. Asetetaan miehen peniksen juureen, jossa se puristaa hellästi.
Delfiinin pään muotoinen klitoriskiihotin hieroo ja kiihottaa klitorista yhdynnän aikana. Pieni, mutta pippurinen kuulavibraattori pujotetaan kiihotinrenkaan ja klitoriskiihottimen väliin.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.