Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Päivitetty 10.6.2020

Teemme kaikkemme, jotta asiointisi meillä olisi mahdollisimman turvallista myös poikkeustilanteen aikana ja työntekijämme voisivat tehdä työnsä mahdollisimman turvallisesti.

Seuraamme hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronavirukseen liittyen. Toimimme ja ohjeistamme työntekijöitä toimimaan niiden mukaisesti.

Palvelumme toimivat normaalisti
Tilaaminen netissä jatkuu normaaliin tapaan.

Toimitustavan asiakas voi vapaasti valita Postin-, Matkahuollon- ja DB Schenkerin vaihtoehdoista. Myös Postin Fast Track toimitus on taas käytössä.
Postin kotiinkuljetus on erinomainen vaihtoehto jos haluaa välttää ylimääräisiä kontakteja.

Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti, joten vastaamme yhteydenottoon viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Toimitustilanne ja saatavuus Varastotilanteemme on todella hyvässä kunnossa. Tämän lisäksi tavarantoimittajillamme on varastot hyvässä kunnossa muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

Käsittelemme tilauksen normaaliin tapaan. Arkisin klo 14.00 mennessä tehdyt tilaukset käsitellään ja lähetetään varmasti samana päivänä, joten tilauksesi on sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

Meistä riippumattomista syistä postin kulku voi toki ajoittain hidastua, mutta takaamme, että me postitamme kaikki arkisin ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset samana päivänä.

Voiko koronavirus tarttua tilaamastani tuotteesta?
Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisara- ja kosketustartuntana. Virus selviää pinnoilla muutamasta tunnista pariin päivään, mutta pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan kuitenkaan ole merkittävä. Pintojen, elintarvikkeiden tai tavaroiden välityksellä tapahtuvia tartuntoja ei ole toistaiseksi havaittu.