Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Päivitetty 9.7.2021

Teemme kaikkemme, jotta asiointisi meillä olisi mahdollisimman turvallista myös poikkeustilanteen aikana ja työntekijämme voisivat tehdä työnsä mahdollisimman turvallisesti.

Seuraamme hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronavirukseen liittyen. Toimimme ja ohjeistamme työntekijöitämme toimimaan niiden mukaisesti.

Palvelumme toimivat normaalisti

Tilaaminen netissä jatkuu normaaliin tapaan.

Asiakas voi valita toimitustavan vapaasti Postin-, Matkahuollon- ja Postnordin vaihtoehdoista.
Voit myös tilata tuotteita Kaalimadon noutopisteeseen.

Jos haluaa välttää ylimääräisiä kontakteja, on Postin kotiinkuljetus erinomainen vaihtoehto.

Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti, joten vastaamme yhteydenottoon viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Toimitustilanne ja saatavuus

Varastotilanteemme on todella hyvässä kunnossa. Tämän lisäksi tavarantoimittajiemme varastot ovat hyvässä kunnossa muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Käsittelemme tilaukset normaaliin tapaan. Arkisin klo 14.00 mennessä tehdyt tilaukset käsitellään ja lähetetään varmasti samana päivänä, joten tilauksesi on sinulla jo seuraavana arkipäivänä!

Meistä riippumattomista syistä postin kulku voi toki ajoittain hidastua, mutta takaamme, että postitamme kaikki arkisin ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset samana päivänä.

Voiko koronavirus tarttua tilaamastani tuotteesta?

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisara- ja kosketustartuntana. Virus voi säilyä pinnoilla muutamasta tunnista pariin päivään, mutta pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole kuitenkaan merkittävä. Elintarvikkeiden tai tavaroiden välityksellä tapahtuneita tartuntoja ei ole toistaiseksi havaittu.