Tilaa uutiskirje
null

Missä kulkee sinun rajasi? Selaa tuotteita, jotka puhuttelevat mielihaluja

Dark on Kaalimadon tuoteryhmä rankempaan toimintaan

Kaalimato Dark tarjoaa Sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua pimeämpään puoleesi ja tekemään fantasioistasi totta oikeanlaisten välineiden avulla!

Kaalimato Dark esittelee Sinulle tuotteita jotka on valittu huolella asiakkaittemme toiveiden mukaisesti, ja joiden laatuun, toimivuuteen sekä kestävyyteen voi luottaa! Dark tutustuttaa Sinut maailmaan joka on täynnä kiellettyä hedelmää, rajojen ylittämistä, salaisten fantasioiden toteuttamista, kipua, nautintoa ja mielihyvää!

Kaalimato Darkin valikoimiin kuuluu ne rajummat ja tuhmemmat välineet joista ei kahvipöydissä keskustella: penisporat- ja plugit, ruoskat, latexasut, piiskat, eläindildot, panokoneet, kipua tuottavat sähkölaitteet, fistausnyrkit, ruoskat, sidontavälineet, suupallot ja monet muut erityistä nautintoa tuottavat välineet...Ole rohkea ja tutustu rohkeasti pimeämpään puoleesi!
Katso tästä kaikki DARK-tuotemerkit
LAPD - Sylinteri 2" x 9"
14900

LAPD - Sylinteri 2" x 9"

LAPD sylinteri on tuotekehittelyn huippua! Todella kestävä ja miellyttävä sylinteri saa kalusi kasvamaan uskomattomiin mittoihin. Lisäksi tarvitse vain LAPD -tyhjiöpumpun joka on lujaa tekoa ja varustettu painemittarilla (myydään erikseen).

Kovamuovista valmistettu sylinteri on käsityönä tehty ja viimeistelty. Sylinterin timanttileikattu 1,5 cm leveä suuaukon pinta muodostaa ihoa vasten pitävän sinettisauman, jonka läpi ilma ei pääse pumppuun käytön aikana joten alipaine on taattu. Tämän laatuvehkeen kanssa EI tarvita mitään ylimääräisä tiivisteosia!
Tutustu tuotteeseen
Zado - Fesselset
3990

Zado - Fesselset

Näistä nahkaremmeistä et pääse karkuun! Laadukkaat, aidosta nahkasta valmistetut Zadon kaulapanta ja käsiremmit tekevät sen mitä lupaavat!

Kaulapannassa ja remmeissä on kestävät metallirenkaat ja soljet. Kaulapannassa on ns. jatko-osa, johon saat helposti rannekahleet kiinni. Pakkauksessa on mukana irrallaan oleva paksu jousihaka, jonka avulla saat ranneremmit kiinni kaulapantaan.

Käytä mielikuvitustasi..... tai sido ranteet vaikka selän taakse tai sängyn päätyyn.

Tuotetiedot:
- Materiaali: Nahka, metalli
- Kaulapannan pituus n.
Tutustu tuotteeseen