Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Lisääkö lämmin sää seksihalujasi?

Lämmin sää voi vaikuttaa positiivisesti seksihaluihin. Kerro meille lisääkö lämmin sää sinun seksihalujasi ja mitkä muut asiat saavat halusi heräämään?

Janne, miekkonen, 43v 01.07.2019
Kyllähän se alkaa tehdä mieli kun naisilla hameenhelmat kipuavat ylöspäin yhtä matkaa lämpömittarin kanssa! Liian kuumalla tosin, vaikkapa Epsanjan lomalla, voi olla sitten jo liian hikistä, no onneksi yleensä on ilmastointi hotellissa;)
Hurjastelijatar, Nainen 39 01.07.2019
Kyllä lisää, ajatuskin panosta luonnonhelmassa kiihottaa. Ja pian olis taas tarkoitus miesystävän kanssa ajella autolla sopivaan paikkaan. Luonnossa on yleensä oma ilmastointikin ??
Mr. P., M40 02.07.2019
Lämpimillä ilmoilla naisten vaatetus vähenee ja enemmän silmänruokaa on tarjolla, kyllä siinä vähemmälläkin alkaa ajatukset siirtymään seksin puolelle. Jos tunnelma on sopiva niin kyllähän se seksi maistuu. Liian kuumalla helteellä tosin seksi jää vähemmälle. Mikäpä siinä on uima-altaaseen pulahtaessa ja viilennystä hakiessa vaimon kanssa.
Jöntikkä, m29horny 02.07.2019
Helteellä töitä paiskiessa rupeaa kyllä ajatus juoksemaan ja harhailemaan kaikenlaiseen seks pätäng -toimintaan. Ulkotöissä vähän hankalaa toimia noiden jömppisten kanssa
PVE, Mies 35 02.07.2019
Kyllä lämmin sää saa seksihalut kasvamaan. Vaatteita on vähemmän päällä joten paljasta pintaa näkyy ja se saa mielen virkeäksi. Valoisuus lisää myös haluja!
Surinasussu, Nainen 56v 03.07.2019
Helle ei sinänsä vaikuta sexihaluihin, koska muutenkin tekee aina mieli, mutta onhan se mukavampaa harrastaa ulkoilmapanoja kun on lämmintä. Sitä onkin sitten tähän ikään tullut nautittua jo vähän siellä sun täällä. Helma ylös ja hommiin!
Kuuhullu, N23v 03.07.2019
En ole huomannut säällä olevan vaikutusta. Enemmän vaikuttaa kuinka paljon nukkunut ja alkoholi. Halut saa heräämään, kun toinen puhuu seksiin liittyviä asioita ja tietynlainen kosketus tai tilanne.
Mies 46v, Mies 46v 04.07.2019
Kyllähän aurinko saa hormonit hyrräämään ja seksiä tulee harrastettua enemmän ja puolisonsa lelut tulee etupäässä hankittua kevään ja kesän aikana
Isännän pieninarttu, Nainen 29v. 04.07.2019
Kyllä lisää, tosin haluja löytyy joka päivä säällä kuin säällä. Mutta lämpimillä keleillä voi ulkosallakin tehdä vaikka mitä! Jos on mökillä ja lapset nukkuu niin ulkona on kiva vähän touhuilla ;) Ei tule kylmä eikä ole liian kuuma.
Parina, Pariskunta 05.07.2019
Kun kauniimpi osapuoli bikineissä keinuu niin minkäs sille mahtaa kun halut iskee. Kyllä molemmat tykkää:)
Automies, mies 18 05.07.2019
Tänä kesänä on tullut nyt kahdesti harrastettua juttuja autossa, alkaa pian löytyy jo vakkaripaikka mihin ajaa :D.
Linduska, N26 06.07.2019
Ehdottomasti! Lämmin sää, vähemmän vaatteita, helpommin saatavilla.. ja valoisuus. Pitkät automatkat saavat upean lisän, kun pysähtyy milloin missäkin nauttimaan.. myös niitä maisemiakin. Liian kuumalla säällä on ihanaa testailla miten saa viilennettyä itseään ja kumppaniaan vaikka järvessä.. kyllä se suihkukin kelpaa.
Tiikerihai, Mies 25v 09.07.2019
Ulkoilmalla ei ole varsinaisesti vaikutusta seksihaluihini. Aina sitä vähän tekee mieli ja eri pukeutumistyyleistä on helppo löytää omat viehättävät puolensa ;)
Maalikato, M37 11.07.2019
Olimme nähneet lähikaupan kassalla useasti kera viipyilevien katseiden. Satuimme samoille festareille ja jutustelimme niitänäitä. Hän käväisi jossain ja palattuaan laittoi jotain taskuuni. Taskuani kopeloidessani löysin sieltä kosteat pitsiset pikkuhousut. Loppuilta hänen luonaan oli unohtumaton...
Alasti kotona, Mies 23v 14.07.2019
Kyllä lämmin sää lisää seksihaluja. Tulee kotonakin puolison kanssa oleskeltua enemmän vähemmissä vaatteissa joka herättää halut herkästi!
Söpö, N27 16.07.2019
En näe eroa viileisiin ilmoihin. Olen vasta-alkaja ja hormonit hyrrää suhteessa tuhannen kuun voimalla, säällä kuin säällä.
Quito, Pariskunta n20v m23v 20.07.2019
Ruskettunut iho, vähentyneet vaatteet ja kasvoille tulleet pisamat. Ei tarvitse edes selittää.
Nuori neiti, N19v 21.07.2019
Lämmin sää lisää seksihalujani aivan mielettömän paljon. Olen haaveillut seksistä luonnossa jo kauan, pitäisi löytää vain sopiva hetki. Muu asia mikä saa haluni heräämään on se, kun mieheni ajaa autoa, lippis väärinpäin ja käsi minun sisäreidellä. Kostun alta aikayksikön ja jos asia tulee puheeksi, niin kotiin päästyämme se on menoa.
Hornyteddybear, Mies28v 22.07.2019
Kyllä se melko kokemattomalla saa halut nousemaan kun vaatteet vähenee oli sukupuoli mikä tahansa. Varsinkin masturbointi lisääntyy ja aina sitä yrittää katsoa näkisikö luonnossa rohkeita ihmisiä nauttimassa. Useimmiten joutuu tyytymään omaan käteen tai leluun valitettavasti.
Hoo, N34 22.07.2019
Lämmin sää ei lisää seksihalujani, niihin vaikuttavat ihan muut asiat. Toki lämpimillä ilmoilla tulee ehkä liikuttua enemmän ulkona ja nähtyä ihmisiä, että ehkä sitä kautta kiinnostus seksiinkin voi lisääntyä.
nainen 17, nainen17 22.07.2019
Olen huomannut että lisää! Asioita jotka saavat haluni heräämäät ovat esimerkiksi kosketus, dirty talk, kehon suutelu, hiveleminen ja hierominen, rintojen tai pepun puristelu ja itsensä hierominen minua vasten.
NinniE, Pariskunta noin 40v 22.07.2019
Haluja riittää ympäri vuoden, mutta kesälomalla seksin määrä lisääntyy. Kiireettömät aamuheräämiset kumppanin kanssa lusikassa, pikaiset päiväpanot ja illalla pidemmän kaavan mukaan, lelujen kera.
Rouva Kani, Nainen 53 v 28.07.2019
Lämpimällä mieheni vähentää vaatetta ja kyllähän pienehköissä alushousuissa puuhasteleva mies vie helposti ajatukset seksiin. Itsekin mielellään kuljen pikkuvaatteissa kun tarkenee ja se selvästi miellyttää mieheni silmää.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: