Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Miten lemmikkieläimet vaikuttavat seksielämääsi?

Nuo ihanat lemmikit voivat olla joskus oikea päänvaiva, kun on kyse omistajan seksielämästä. Kissa tuijottaa ja yrittää metsästää varpaita juuri, kun vällyjen välissä on hekumallisin hetki menneillään. Koira työntää kuononsa joka paikkaan tai vartio omistajaansa herkeämättä, kun uusi tuttavuus tulee yövieraaksi.
Kerro mitä erikoisia tilanteita lemmikkieläimesi on aiheuttanut seksielämääsi.

kissanainen, Sinkku, 37 v. 02.09.2019
Kissa tulee joka kerta tutkimaan värisevää vibraattoriani, kun pidän omaa kivaa makuuhuoneessa. Jos laitan oven kiinni, se raapii ovea niin kovaa, etten pysty keskittymään. Minun on pakko päästää se takaisin huoneeseen, jolloin palaamme alkuperäiseen ongelmaan.
miesvaan, Mies 40v 02.09.2019
Minua hieman häiritsee kun rakastelemme niin emännän koira ilmeisesti tykkää meidän sexituoksuita ja tulee siihen melkeen mukaan nuolemaan jos on makkarin ovi unohtunut auki.
isokatar, Nainen18 02.09.2019
Aktia harrastaessa ranskanbulldoggi tulee kateelliseksi ja haluaa aina tulla nuolemaan naamaa tai hyppimään, koira muutenkin aina niin kaatteellinen jos edes pussailee miehen kanssa tai halii. Ihana se silti on <3
Sänky lainassa, sinkkunainen 46 v 03.09.2019
Tämä ei sattunut itselleni, mutta kodissani ja jopa sängyssäni. Olin luovuttanut asuntoni parhaan ystäväni ja hänen uuden miesystävänsä käyttöön. Meillä on perheenjäsenenä Helmi-kissa, joka tykkää ihmisistä ja heidän kanssaan seurustelusta. Kesken kiihkeän rakastelun Helmi oli bongahtanut sängylleni vauhdilla, sillä seurauksella, että ystäväni miesystävineen olivat saada p*skahalvauksen. Helmi istui hetken sängyn laidalla, pälyili ympärilleen silmät lautasina ja muutoinkin vauhkon näköisenä ja hävisi lopulta yhtä vauhdikkaasti, kuin oli ilmestynytkin. Rakastavaiset saivat niin hillittömän nauruhepulin, että hetki kuulemma yritettiin päästä tunnelmaan uudelleen.
Mr. P, M40 03.09.2019
Aikanaan kaverini koirat olivat luonani hoidossa ja tyttöystäväni oli yötä luonani. Samalla kun me puuhailimme sängyssä, koirat järsivät hänen pikkarinsa rikki. Ei ollut vaihtovaatteita sillä kertaa mukana, joten joutui palaamaan kotiinsa kommandona.
Inksu, Nainen 25v 03.09.2019
Seurankipeä kissamme tulee nolostelematta viereen makoilemaan ja kehräämään, kun petipuuhat ovat kesken. Kissaa ei häiritse edes asentojen vaihtaminen ja se, että häntä joudutaan hätistelemään pois alta... Jos oven sulkee, kissa jää maukumaan surkeana oven taakse.
Herrasmies, M20v 03.09.2019
Kerran oli häiritsevä tilanne kun oltiin hommissa ja tyttöystävän kissa istui ikkunalaudalla katselemassa hommia.
Els, nainen 20 v 07.09.2019
Miehen koiralla on tapana ryömiä sängyn alle nukkumaan, ja on siellä myös niin hiljaa että unohtuu koko koiran olemassaolo. Siispä monesti on käynyt niin että kesken hommien koira tulee ärsyyntyneen oloisena pois sängyn alta, mulkoilee siinä hetken mutta lähtee käskystä pois. Pahin on ollut kun puuhailtiin vähän rajummilla otteilla ja "läimäys äänestä " koira rymistää haukkuen ja muristen sängyn alta sänkyyn. Niin on opetettukin puolustamaan jos toista lyödään, että ainakin opetus mennyt perille ??
Saara, Pariskunta27 09.09.2019
Kissan ja koiran omistajana tilanteilta ei olla vältytty. Mikäli halutaan miehen kanssa rauhassa puuhastella täytyy makkarin ovi sulkea. Kissa kyllä oppinut miten ovi avataan, joten ei se kauan heitä pidättele. Erikoisinta on kun vibraattorin käynnistää kissa ryntää täysiä tutkimaan.. Varmaan joksikin leluksi luulee. :D
ErGus, Mies 28v 10.09.2019
Emännän kanssa kun rakastelemme lähetyssaarnaajassa niin on usein on käynyt niin, että koira tulee nuuhkimaan mun persettä ja itse yhdyntää ja lipomaan reisiä siinä sivussa. Toinen ikävämpi on kun laukeaa ja haluaisi vain maata orgamin kourissa hetken toisen vieressä ja samantien koira tulee nuuhkimaan ja nuolemaan.
Metsä kaikuu kun sinne huudetaan, N19 10.09.2019
Joskus välillä kumppanin kissa päättää piristää intiimejä petipuuhiamme juoksemalla seinää päin huoneen ulkopuolella tai pitämällä hirven soidinhuutojen kaltaista möyryämistä suoraan oven takana. Yritä siinä sitten ottaa kumppanilta pokkana poskeen.
Nap, N27 12.09.2019
Koiraa kiinnostaa seksin eritteet. Aina vessaan mennessä yrittää tulla nuolemaan jalkoväliä. Jos on samassa huoneessa seksin aikana niin ei varmasti saa rauhassa olla, hyppii syliin ja väliin. Siksipä onkin aina eri tilassa ettei pääse häiritsemään.
Koiran piinaama, N24v 18.09.2019
Aina kun käytän lelujani koirani rupeaa pitämään hirveää hätääntyneen kuuloista huutoa ihan kuin se luulisi että olen pulassa. Olen varma että naapurini tietävät mitä täällä tapahtuu tai sitten he ovat hyvin hämmentyneitä kuunnellessaan koiran avutonta huutoa ja minun voihkintaa tai ainakin rappukäytävässä näen vain vaivautuneita katseita.
Tuijotusveihalut, Nainen 21v 18.09.2019
Useaan otteeseen sessio keskeytynyt eläimien takia. Koira tullut nylkyttämään tai joskus pelkkä eläimen tuijotus on vienyt halut.
Wrong bone, Pariskunta N30v M30v 24.09.2019
Koirat tiettävästi rakastavat kumisia puruleluja. Kun ensimmäinen koiramme oli vielä melko nuori vietimme pitkää joululomaa vanhempieni luona maalla. Olin pakannut mukaan koiran lelujen lisäksi muutaman omankin lelun pimeiden iltojen ratoksi. Edellisen illan laiskuuksissani oli vain kääräissyt aidonnäköisen tekopeniksen pyyhkeeseen ja työntänyt sängyn alle sillä ajatuksella, että pesen sen seuraavana päivänä, kun saan sen kuljetettua huomaamattomasti vessaan. En osannut arvata, että koiramme, joka normaalisti inhoaa ryömimistä viehättyisikin seksintuoksuisesta silikonista niin paljon, että kaivoi käärön esiin ja viiletti keskellä päivää läpi talon ihonvärinen jötkäle suussaan ja häntä heiluen. Jollekin ylemmälle taholle kiitos siitä, että satuimme olemaan poikkeuksellisesti yksin talossa juuri silloin. Muuten en varmaan vieläkään pystyisi katsomaan ketään muuta perheenjäsentä silmiin...

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: