Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Piristääkö seksi sinua?

Monia seksi piristää. Kerro meille ja muille, miten seksi vaikuttaa sinun mielialaasi ja miltä seksin jälkeen tuntuu.

Peitto heiluu, M23 30.09.2019
Seksin jälkeen olo on poikkeuksetta raukea ja uni tulee heti!
Mr. P, M40 02.10.2019
Seksi rentouttaa ja poistaa päivän aikana kertyneitä jännitteitä. Itse aktia odotellessa on hienoinen innostunut olo, joka osaltaan virittää tunnelmaan. Seksin jälkeen on usein raukea ja rauhallinen olo ja halu vain maata vaimon vieressä. Joskus kalu kuitenkin päättää toisin ja uutta kierrosta aletaan virittelemään...
Me 2, m42n56 02.10.2019
Kyllä se on niin rentouttava tunne kun yhteinen sävel lelujen kera löytyy parilla. Ihana tunne silloin ja jälkeenkinpäin. Ja kun sen tekee useamman kerran päivässä niin mammakin pysyy tyytyväisenä.
Ms?, Nainen21 03.10.2019
Tulee hyvä, rentoutunut fiilis, päivä alkaa hyvin seksillä ja loppuu hyvin seksillä. Se piristää päivää ja saa hymyilemään ja päivästä tulee välittömästi parempi ja saa olonsa kauniiksi ja haluttavaksi.
Pidän seksistä, Mies 37 03.10.2019
Seksin jälkeen minulla ainakin tulee rento ja hyvä olo. Ja myös jos on ollut huono päivä töissä ja saa seksiä niin tulee paremmalle tuulelle.
Iloisin mielin päivään...., M48 N41 05.10.2019
Vaimolla iltavuoro viikko ja aamulla lapset kouluun. Aamupesun jälkeinen lelu/ suuseksi sessio laittaa päivän käyntiin iloisin mielin. Ei tarvi kinastella mistää asioista. Molemmilla hyvä ja raukea olo seksin jälkeen.
Rauhoittuja, N21 07.10.2019
Seksi rauhoittaa ja vie ajatukset kauas arjesta, se luo herkän ja turvallisen tunteen minun ja kumppanini välille.
Rva32Mr36, pariskunta M36 N32 08.10.2019
Seksi poistaa täysin kaiken stressin ja jännityksen. Ja usein sitä molemmat piristyy hetkesi. Laukeamisen jälkeen hyväilemme toisiamme. Ja annamme pulssin tasaantua. Ja jaamme helliä suudelmia. Ja nautimme euforisesta tunteesta. Itse aktin aikana rakkauden Tunne vahvistuu.
Naine22, Parikymppine pariskunta 08.10.2019
Seksi on oman rakkaan kanssa intiimiä ja ihanaa. Suutelemme, katsomme silmiin, huokailemme toisillemme rakkauden tunnustuksia ja kehumme toisiamme. Hän saa itsetuntoni kohenemaan ja minä hänen. Tiedän olevani rakastettu ja haluttu. Minnekään ei ole kiire ja jos tunnelma laskee kesken seksin, jatketaan hommia hellyydellä ja läheisyydellä. Seksi vahvistaa välistämme rakkaussuhdetta ja antaa uutta voimaa jokaiseen päivään. On ihanaa maata orgasmien jälkeisessä udussa rakkaan rintakehällä - sen parempaa paikkaa ei ole.
Jo} 09.10.2019
Having Sex makes my days brighter. :) For best satisfaction we always choose a new /different place in the house for our romance.. Usually after, I get hungry for more, not at nights though as it relaxes me. But every time I feel better in my soul. ;) P. S. We're a very active couple.
Dildobingo, Pariskunta30 09.10.2019
Seksi on parasta mielen virkistystä.. Mies ikävä kyllä haluaa aina ja ikuisesti vain lähetyssaarnaajaa tai 69 vaikka miten yrittäisi.. Joka tapauksessa seksin jälkeen olo on rentoutunut!
Seksi is bäst, M23v 11.10.2019
Seksi piristää jo pelkästään ajatuksen tasolla. Päivän aikana vihjailu ja koskettelu tekee koko päivästä piristävämmän ja ylläpitää hyvää vibaa kumppanin kanssa. Itse seksi jättää raukean ja hyvän mielen ja tämä hyvä vaikutus kestää jopa seuraavaan päivään.
thgh, m22 12.10.2019
onhan se ihan 5/5
Tyllerö, Parisuhteessa N20(M20) 12.10.2019
Riippuen kerrasta. Joskus se virittää jännitettä ja nostattaa halut pitkäksi aikaa, jolloin tulee vietettyä aika haaveilleissa. Joskus se purkaa negatiiviset mielestä ja rentouttaa ns. nollaa aivot, jolloin voi asettua kumppanin kanssa halimaan peiton alle lämpimään ja nukahtaa siihen.
Tylsä aviopari, M32N27 14.10.2019
Koko päivän kestänyt pieni kiusoittelu viestien työpäivän lomassa, alkuillasta koskettelua telkkaria katsellessa ja lopuksi kunnon akti missä molemmilla halu ihan tapissa! Ihan mieletön fiilis orgasmien jälkeen! Piristää kummasti pieni koko päivän kestänyt esileikki ja loppuhuipennus :) Läheisyyttä ja rakkautta on joka päivä, se on ihanaa.
Mcr, Mies 23 15.10.2019
Tulee ihana olo, ja tekis mieli vain maata partnerin kanssa!
Samasta sukupuolesta utelias, M28 15.10.2019
Pieni rutiineista poikkeaminen saa mielen ihmeen virkeäksi taas. Kunhan vaan malttaa uskaltaa jotain mitä on fantasioinut ja tiennyt että jos itse haluaa niin saa ;)
muru, Nainen22 16.10.2019
Seksin jälkeen on rento ja jotenkin ihanan itsevarma olo.
Tuulta purjeisiin, Pari M22 N21 16.10.2019
Illalla pidempi sessio takaa hyvät unet ja piristää tulevaa päivää, sekä lisää läheisyyden tunnetta. Pikaiset juuri ennen alkavaa työpäivää taas antavat ihan uutta virtaa karuimpaankin päivään!
Rento rakastaja, Pariskunta n37/m42 18.10.2019
Seksi rakkaansa kanssa on aivan ihanaa. Aamun kun aloittaa seksillä niin siitä saa hyvin energiaa ja jaksaa lähteä niihin päivän pakollisiin työ/koulutus paineisiin tai lapsien kanssa muuten touhuamaan. Kun elämme niin hektistä aikaa ja aina on kiire niin kumppanin kanssa voi sopia että illalla palkitaan toisemme seksillä. Seksin jälkeen tulee euforinen olo varsinkin jos molemmat saavat orgasmit tai useamman. Siinä kun silittelee kumppania raukeana ja jakaa hellyyden osoituksia niin uni tulee varmasti. Ja herääminen seuraavana aamuna ei voi kuin tuoda hymyn huulille kun tietää että nautinto on taas alkamassa. Suosittelen.
Univeikko, N21 24.10.2019
Yleensä seksi tekee unissasi ja raukeaksi. Se saa olon rentoutumaan ja yleensä parantaa huonomminkin päivän. On myös ollut päiviä jolloin se vain piristää ja vois vaan jatkaa uudelleen ja uudelleen.
herkkis, N22 24.10.2019
Seksi rentouttaa ja vähentää stressiä. Olo seksin jälkeen on hieman kuin olisi omassa raukeassa kuplassa kumppanin kanssa ja seuraavana päivänäkin vielä hymyilyttää hyvän seksin jälkeen. Se on myös tapa saada kaikkein intiimeintä läheisyyttä kumppanilta ja osoittaa sanattomasti tunteita häntä kohtaan.
Lalal, N18 24.10.2019
Ei yksikään Burana tai Panadol helpota päänsärkyyn yhtä hyvin kuin masturboiminen.
Pitäisikö pyytää saikkua?, sinkkunainen 29 25.10.2019
Hyvä orgasmi voi joskus olla kuin avaisi Pandoran lippaan. Sen jälkeen voi tuntua siltä, että halu on tyydytetty mutta samaan aikaa vasta sytytetty. Yhtäkkiä maailma näyttäytyykin eri valossa: katse jää seuraamaan komeaa vastaantulijaa, kesken työpäivää mieleen nousee kollegaan liittyvä villi ja yllättävä fantasia, jokin arkinen ja tylsä tilanne onkin kipinä pikkuhousut kostuttavalle ajatusleikille. Omat mietteet saattavat jopa säikäyttää: Mistä nämä ajatukset tulevat? Olenko muka tosiaan näin kiimainen ja perverssi? Tuntuu että himokkuus paistaa naamalta kuin täysikuu, ja kuka tahansa voi nähdä mitä sisälläni tapahtuu. Se ehkä vähän nolostuttaa, mutta samalla myös lisää kiihotusta. On kuin minun ja ulkomaailman välillä olisi jokin maaginen yhteys. Paluu normaaliin voi tapahtua vasta monen päivän kuluttua.
HugBear77, Mies 42 28.10.2019
Seksi,se tekee onnelliseksi, punaposkiseksi ja uniseksi.
Uusia kokemuksia, pariskunta m20 n20 30.10.2019
Olemme kokeilun haluinen pariskunta. Olemme pyrkineet kokeilemaan kaikkea uutta. Se luo mukavaa piristystä ja jännitystä parisuhteeseen kun tuo uuden lelun kotio ja kokeilee sitä kumppanin kanssa yhdessä. Suosittelen siis jokaista kokeilemaan leluja joka luokasta vaikka ne alkusi tuntuvatkin oudolta tai pelottavalta. Leluilla saa huolet ja murheet heitettyä hyvin pois ja pääsee rentoutumaan sekä purkamaan paineita orgasmien kera. Eikä aina tarvitse leluja. Kun tilanne sitä vaatii niin puuhiin vain.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: