Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Entä, jos ei seiso?

Toisin kuin täydellisissä elokuvamaailmoissa, tosielämässä miehen seisokilla voi olla täysin oma tahtonsa. Erektion pysymisen kanssa voi joskus kohdata haasteita kesken lemmenpuuhien tai erektiota on vaikea saada lainkaan. Miten reagoit, jos itselläsi tai kumppanillasi ei seisokaan tunnelman käydessä kuumaksi? Jaa tarinasi ja keinosi, kuinka olet ratkaissut tilanteen?

Seksipommi, Aktiivinen nainen 23v 28.01.2020
Jos miehellä ei ole seissyt kuumuuden edetessä on tilanne tietenkin miehenne hankala ja kiusallinen. Tilanne minusta on aivan normaali ja olen hyvin eloisa ja iloinen ihminen, joten ratkaisen tilanteen postiviitisuudella ja luon tilanteeseen ''ei se haittaa'' asenteen. Minusta seksi ei aina tarvitse olla yhdyntää vaan miehen/naisen voi saada tulemaan jopa eroottisilla kertomuksilla ja hetkillä. Ei tarvitse hävetä vaan tulee keksiä jotain uutta ja ihanaa!
i'ts okay, Nainen, 22v 28.01.2020
Tärkeää on mielestäni, että miehen erektiovaikeuteen suhtautuu ymmärtäväisesti ja lempeästi, ei missään nimessä kielteisesti tai häpeää osoittavasti. Asia tulee hyväksyä, kertoa, että se ei haittaa ja yhdessä keskustelemalla ja eri asioita kokeilemalla voi yrittää saada erektiota aikaan. Tärkeintä kuitenkin, että miestä ei painosta ollenkaan.
Alfanaaras89, Whorefuckers 28.01.2020
Sitten levätään hetki. Tai vähän kauemmin.
Masto alhaalla, opiskelija M21 29.01.2020
Kun itsellä lopahtaa niin se on vain sanoa että "sori nyt ei oikein seiso". Aina se on otettu hyvin. Sen jälkeen voi hyväillä toista ja koittaa jonkun ajan päästä uusiksi.
Kivutar, Genderfluid 30v 30.01.2020
En koe erektion olevan lainkaan edellytys seksuaaliselle nautinnolle! Jos ei seiso mut haluttaa, niin keksitään jotain mihin stondista ei tarvii - tai kaivetaan leluja esiin jos se on se mitä tahdottiin. Myös rennolla peniksellä voi leikkiä kunhan sen ottaa nautinnon kautta ja ilman mitään päämäärää, se vaan tuntuu ihan erilaiselta ja omalla tavallaan tosi nautinnolliselta jos sitä rentoutuu havainnoimaan. ;) Väitän et suurin osa erektiovaikeuksista liittyy miehisiin suorituspaineisiin ja stressiin elämässä, ja se on täysin ymmärrettävää. Jos erektion ylläpitoon liittyy siinä tilanteessa (tai ylipäätään) häpeää, niin oon kokenu vaan tosi tärkeeks uskaltaa puhua siitä avoimesti ja suoraan seksikumppanille. Aina on löytyny yhteisymmärrys, ja jos ei ni sehän on si tärkee aihe jubailla. Eniten omalla kohdalla on auttanu ku on opetellu suhtautuun seksiin kohtaamisena jonka tavoite on molemminpuolinen nautinto ilman mitään tulosvastuuta. Sen myötä on vapautunu ihan vaan rauhassa ja läsnäollen havainnoimaan tilannetta ja tutkimaan avoimesti mitä tarpeita missäkin kohtaa vallitsee ja kuinka niihin voi yhdessä vastata. Nauttimaan siitä mitä toverin kanssa tapahtuu siinä hetkessä, ilman odotuksia tai valmiita sääntöjä siitä mitä sen kuuluis olla tai saada aikaan. Ku ei tarvi seisoo ni siin ei oo mitään vaaraa ja sit erektio onki yhtäkkii paljon helpompi asia pitää yllä ku sitä ei ajattele. <3
Kemmo, M25v 01.02.2020
Yleensä siitä jatketaan sen kummempia asiaa ihmettelemättä muihin hyväilykeinoihin, kyllä se stondis tulee jos on tullakseen, muttei sen puute seksiä estä, onhan sitä kädet, kieli ja kaikenlaista lelua olemassa :) Joskus on hetken harmittanut jos yhdyntä on ollut molempien mielessä, mutta kumppanin kanssa peuhaaminen on aina mukavaa niin unohtuu nopeasti. Kun oppii ottamaan rennosti niin ei lerppu veijari ole ongelma; se on yksi osa seksiä, muttei pakollinen. On myös hyvä että kumppani ymmärtää, ettei siihen aina ole erityistä syytä ja halu on edelleen olemassa. Paras lopputulos on molemmille hyvä olo, tapoja sen saamiseen on monia.
M@iskuliini, 47v hyvin seksuaalisesti aktiivinen nainen 03.02.2020
Sanon ensinnäkin miehelle, ettei ihminen ole kone, kaikki tapahtunut on normaalia. Kysyn mahdollisesti, haluaako minun tekevän jotain... Tai hyväilen ja otan suihin ihan oma-aloitteisesti. Kaikenlainen muu hyvänäpito ja läheisyys on yhtä tärkeää, kuin varsinainen yhdyntä.
Mr. P, M41 03.02.2020
Eihän sitä aina ja jokakerralla voi onnistua! Ne harvat hetket kun seisokki päättääkin pakoilla syystä tai toisesta kuitataan yleensä naureskelulla kuinka "valtikkaa väsyttää". Sitä sattuu kaikille ja on ihan luonnollinen asia, ei meillä tehdä siitä numeroa. Siitä seuraakin sujuva siirtyminen suuseksin suuntaan tai käsipeliin. Jos sen jälkeen erektio päättää näyttäytyä, niin naiminen voi alkaa. Mikäli velttous jatkuu niin toisella kertaa sitten.
Mr. Pill, M57 03.02.2020
Eipä siinä muu ole auttanut kuin erektiolääke. Joskus toki voi pieni taukokin auttaa.
Vain elämää, N41 03.02.2020
Itse olen kyllä hyvinkin helposti valmis lemmenleikkeihin, mutta suhtaudun lempeästi, jos ei seiso. Eihän miehetkään mitään koneita ole... Keksitään jotain muuta kivaa!
Hiipivä kauhu, Naimisissa 34v 04.02.2020
Eipä ole vielä onneksi käynyt niin, ettei seisoisi. Vähän kyllä pelottaa milloin niin käy. Kaikesta huolimatta mitä naiset suustansa päästelee, on aina penis heränny henkiin ja hoitanut homman niin sanotusti himaan. Jos heittää toimimasta pitää alkaa käyttään viagraa.
Hikisukkakostaja, Nainen 48 04.02.2020
Eihän seksi pelkkää yhdyntää ole. Hyväilyä hierontaa puolin ja toisin, toiselle hyvän olon ja nautinnon tuottaminen ei ole pelkästä yhdynnästä kiinni. Kosketus, kun se tulee rakkaudella tuntuu hyvältä, aina ei ole pako päästää kliimaksiin asti, moni asia tapahtuu pään sisällä ja toimivassa parisuhteessa se ettei toisella seiso, osataan käsitellä niin että molemmille jää hyvä mieli.
Ili73, Mies47v neljän lapsen isä 04.02.2020
Kyllähän näitä noloja tilanteita on tullut matkan varrella ja nuorempana tuli tehtyä virhe kun puoliso joutui auttamaan runkkaamalla ja tietenkin kun heppu oli täydessä terässä ei tarvinnut montaa työntöä tehdä kun jo laukesi Mut nykyään on tullut hankittua aikuisten leluja ja huomaan et puolisoni on aika kiihkeenä niin kyl sitä itselläkin alkaa mojova seisokki tulemaan.
Nauttija, Mies 26 04.02.2020
Aina ei vaan toimi, silloin on kyllä tullut vihellettyä peli poikki ja jatkettua hommia muilla keinoilla. Voihan sitä muutakin kivaa tehdä kumppanin kanssa kuin penetroitua. Itse olen kokenut ettei kannata ottaa liikaa paineita vaan nauttia.
NOON, M30v. 04.02.2020
Itse koen tilanteen todella turhauttavaksi ja ahdistavaksi, siinä on sitten loppu päivä pilalla kertaheitolla. Tilannetta ei myöskään auta että naisystäväni kokee tilanteen lähinnä henkilökohtaisena loukkauksena.
Kaikenkanssaok, N18 05.02.2020
Mielestäni asia on täysin normaali, ja sen mukainen on reaktioni. Varsinkin alussa voi miestä jännittää, vaikkei syytä varsinaisesti ole. Eikä seksi ole välttämättä samanlaista kun elokuvamaailmassa. Asian ratkaisee keskustelemalla ja ottamalla oman aikansa. Aina voi edetä hitaasti. Toki jos miehellä ei yhtäkkiä seiso ollenkaan, olisin tukena ja suosittelisin lääkärillä käyntiä.
Nohjah, Mies, 21v 06.02.2020
Jos ei seisoisi, kysyisin toki miten toinen haluaa edetä. Nautintoa voi tuottaa muillakin tapaa ilman varsinaista yhdyntääkin, joten omasta puolesta olisin valmis ihan vain niihinkin.
Panokone, Mies 19 11.02.2020
Tuo ei ole ongelma eikä mikään! Jossei satu syystä tai toisesta seisomaan niin sitten mennään käsi ja kieli pelillä ja nainen tykkää varmasti! Ja tuo onkin kivaa vaihtelua kummallekkin ja sen seisokin käytön voi jättää seuraavalle kerralle.
Parhautta, Nainen 40 18.02.2020
Seksi näyttelee isoa osaa arjestamme. Välillä vaan yhdyntä ei onnistu loppuun asti. Veikka vaan väsähtää. Ratkaisu on löytynyt estottomuudesta. Mieheni tykkää katsella kun masturboin ja erityisesti tykkää kun saa tyydyttää minua lelujen avulla. Jos ei heti saman session aikana mies kykene tulemaan, niin kipinä jää kyllä kytemään hyvin, ja ei mene montaa tuntia kun voidaankin taas harrastaa hellyyttä ilman lelujakin.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: