Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Onko yhdyntä ohi liian nopeasti?

Joskus yhdyntä voi päättyä jo ennen kuin se on kunnolla alkanutkaan. Onko sinulla tai kumppanillasi kokemusta liian nopeasta laukeamisesta? Päättyikö lemmenhetkenne siihen vai jatkoitteko seksiä jollain muulla tapaa? Entä millaisia ratkaisuja olette keksineet liian nopeaksi koettuun laukeamiseen?

 

Juljul, Nainen 24v, sinkku, seksisuhteita 12.03.2020
Yleensä miespuoliset kumppanini laukeavat mielestäni liian nopeasti, muutaman minuutin jälkeen yhdynnän aloittamisesta. Useimmiten seksi päättyy siihen, ellen jatka itse esim. vibraattorilla. Liian nopea laukeaminen latistaa tunnelman ja usein miehet ovat haluttomia jatkamaan muita seksipuuhia oman laukeamisensa jälkeen, esim. hyväilemällä tai suuseksillä tms., jolloin en välttämättä enää itsekään halua masturboida. Tulee vähän inhottava olo joskus.
Opin masturboimaan ennen lukemista, M38N42 15.03.2020
Meillä ei ole ongelmia liian nopeasta tulemisesta. Peräänkuulutan miesten sooloseksiä. Mies, masturboi, kyllä tee sitä paljon. Älä vain runkkaa nopeasti vaan tee sitä nautiskellen ja tutkien. Masturboi lähelle orgasmia ja rauhoita itseäsi ja jatka taas hiukan ja koita pysytellä tilassa jossa tuntuu hyvältä mutta et mene rajan yli jolloin laukeat. Yhdynnässä teet sitten sanoin. Etsi peniksen asento jolla et stimuloi liikaa terskaa. Kokeile eri asentoja ja syvyyksiä ja ota välillä ulos jos tuntuu että tulee. Ulkona voit liu'uttaa penistä klitorista vasten ja jatkaa kohta sisälle takaisin. Hyvä panija opettelee tuntemaan itsensä ja sitä on tehtävä koko elämä koska keho ja penis muuttuu.
Ex machine, Mies 34 15.03.2020
Nuorempana kestin, kestin, kestin, kestin ja kestin. Nykyään meinaa ruuti syttyä jo aloitellessa. Olen keksinyt tähän hyvän syyn. Nuorena sitä tehtiin joka päivä kolmesti. Nykyään ei tahdo löytyä aikaa saati energiaa, eikä puolisoa kiinnosta niin paljon. Uskon että kesto palautuisi jos kertoja olisi useammin ja tiiviimmin.
Pepo, Nainen 26 15.03.2020
Yleensä hommat hoituvat miesten osalta aika nopsasti eikä itse saa koko hommasta mitään irti. Jää vähän huono fiilis koska hommaa ei jatketa minun osaltani loppuun asti.
Hitaastilämpeävä, Nainen, 21 16.03.2020
Kumppanini on ihana ja kestävä sängyssä, mutta itselläni on aina ollut ongelmana se että oman orgasmin saaminen vaatii tavallista kauemman aikaa. Vasta nykyiselle seksikumppanille uskalsin sanoa etten ollut kertaakaan ehtinyt tulla sängyssä ennen miehen laukeamista ja seksin loppumista. Yhdessä sitten shoppailtiin vibraattoreita, liukkareita ja asuja esileikkejä varten ja nyt olenkin tajunnut ettei seksi lopu kun mies laukeaa enkä tyydy liian vähään. Uskaltakaa te ihanat myös vaatia tyydytystä älkääkä tyytykö yhtään vähempään!
Mr. P., M40 16.03.2020
Joskus jos kiima on päässyt kovaksi jostain syystä (pitkä tauko tai äärimmilleen viety kiusoittelu päivän aikana) voi liemet lentää jo muutaman työnnön jälkeen. Tämä on osa elämää, eikä se ole katastrofi. Yleensä puoliso on jo tyydytetty ennen varsinaista yhdyntää, joten usein seksi loppuu laukeamiseen.
Drpepper, PkN38M40 17.03.2020
Ex-mieheni jätti kylmäksi, oma laukeaminen hänellä pääosassa 1-3min. ja homma oli paketissa. Nykyinen aviomieheni on saanut tajuntani räjähtämään ja saanut seksinkin maistumaan, leluilla tai ilman, osaa hallita omaa laukeamistaan ja tyydyttää myös minut joka osa-alueella.
Hanski, Elektrio ongelmia 18.03.2020
Minulla on todellakin yhdyntä nopeasti ohi. Kun jotenkin saan vehkeeni juhlakuntoon ja pitäis alkaa hommiin, niin laukeen ennen kuin saan sen sisään. Tämä on todella häpeällistä ja muutenkin on noita erktio-ongelmia. Olisikohan penispumpusta apua?
Satisfied, Nainen 22v 18.03.2020
Kumppani on ihana sängyssä(kin), mutta itselläni on aina ollut ongelmana se, että oman orgasmin saaminen vaatii kauemman aikaa. Keskustelimme asiasta ja päädyimme tilaamaan Satisfyer Pro 2:n yhteiseen käyttöön. Paras päätös ikinä!
LisääKiitos, sinkku N28 19.03.2020
Monet miehet kyllä huomioivat minua ruhtinaallisesti ennen yhdyntää. Nauttisin kyllä mieluusti pitkään penetraatiosta, mutta sytyn kyllä jos mies laukeaa sisääni - vaikkakin kumilla! Jos itse olen yhä halukas jatkamaan niin kiehnään vieressä kunnes partneri ymmärtää kyltymättömyyteni. Sen jälkeen esittelen mieluusti lelulaatikkoni sisuksia ja leikin toisen katseen alla. Usein se eskaloituu uusiin kierroksiin, jos ei kalulla niin sormin tai suulla.
Himokas, N23 19.03.2020
Muutama vuosi takaperin oli seksisuhde, jossa mies tuli ekalla kierroksella kirjaimellisesti parin työnnön jälkeen. Minun onnekseni kyseisellä kaverilla ei ollut pelkästään oma nautinto hakusessa, vaan hommia jatkettiin sitten hetki muilla tavoin ja siitä sitten uudelle kierrokselle!
Kapusta, Pari alle 30 v 20.03.2020
Meillä käytetään leluja välillä jos tuntuu että kumppani ei kestä siihen saakka että molemmat on valmiita ?? Ja jos laukeaa ennen minua niin lelujen kanssa loppuun. Penisrengas auttaa kestämään, kannattaa kokeilla!
Mama, Pariskunta M56 N51 20.03.2020
Ite aloitan Satisfyer vibrationilla, vetäsen muutamat orgasmit. Sit malttaa paremmin keskittyä mieheen. Satis on muuten mahtava laite, ehkäpä jopa liian koukuttava ??
Lapista, M29 20.03.2020
Välilä saattaa kuti karata yllättävänki äkäsesti ku on varsinaiseen yhdyntään viimein päästy. Tätä ennen on lähes aina vaimo jo kerran päässy tutiseen ja itekki saanu kunnon huulihölökkää. About joka kolmannela kerrala tullaan kuitenki yhdynnäsä yhtäaikaa ja jos ei vaimo kerkiäkkää mulle matkaan nii saattaa jäähä ite leipoon loppuun. Yleensä mulle ei myyä siihen pääsylippua, välilä revitään matkaan. Että vaihtelee!
Minä vaan, Nainen 44v. 21.03.2020
Funky Viberette G Spot on ollut loistava tuote. Toimii sellasissakin asennoissa missä pelkillä sormilla ei tunnu missään =) Täytyy vielä kokeilla/harjotella lisää =)
Happy end x2, M40N30 22.03.2020
Välillä kun sattuu niin että laukean ennen puolisoani, niin varmasti silti hoidan homman loppuun joko kielellä tai sormilla. Ei saa jättää toista nuolemaan näppejään. Itsellä ainakin vaihtelee paljon kuinka herkässä kuti on. Välillä tuntuu että laukeaa heti, toisinaan ei meinaa millään tulla.
Kivaa yhdessä, M48N41 30.03.2020
Hoidan yleensä seksin aloituksen antamalla vaimolleni esim. suuseksillä ensimmäisen orgasmin sitten hyvä jatkaa rakastellen kohti seuraavaa huippua joka joskus jää vaimolla saamatta laukeamiseni takia. Kun huolehtii vaimolle kunnon org. joko suuseksillä tai leluilla normaalin yhdynnän lisäksi on vaimo aika usein vailla lisääkin. Ei tarvi ilman kulkea.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: