Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Oletko teeskennellyt orgasmin?

Oletko joskus turvautunut feikkaamaan orgasmin? Mikäli kyllä, kerro miksi päädyit kyseiseen ratkaisuun? Jaa tarinasi ja kerro myös, koetko onko orgasmin feikkaamisella ollut vaikutusta seksielämääsi?

 

Mr. P, M40 01.04.2020
En ole joutunut koskaan feikkaamaan orgasmia. Joskus on jäänyt tulematta ja rehellisesti olen sanonut jos ei tahdo kuti laueta. Tyhmäähän se olisi feikata, koska silloin partneri luulee tekevänsä hyvää, vaikka ei tuntuisi siltä. Tämä kostautuu myöhemmissä sessioissa. Ole oma itsesi, niin seksikin sujuu paremmin.
Kepe, Nainen 40 01.04.2020
Olen feikannut koska on liian suuri vietti ajatella toisen nautintoa. Saan itse vain yksinää klitoris orkkuja. Ei pysty toisen kanssa rentoutumaan ja oma keho hävettää. Mua itseäni ei häiritse etten saa toisen kanssa. Kivahan se ois kokea kyllä
Kohtelias, Nainen 34v. 01.04.2020
Olen teeskennellyt. Baarista lähdin puolitutun matkaan. Kännissä ja huono pano, joka ei tuntunut lopettavan ikinä.... Oli pakko feikata, siinä toivossa, että äijä lopettaisi joskus... Vakituisessa suhteessa myös, ehkä kerran tai pari. Ei vaan ollut fiilistä just sillä hetkellä.
Vive69, N35 02.04.2020
Joskus kauan aikaa sitten, erään baari-illan jälkeen, lähdin komean adoniksen mukaan "jatkoille" hänen luokseen.. Noh, yksi asia johti toiseen, ja aloimme harrastaa seksiä. Aluksi tuntui, kuin olisin taivaassa (vanhempi mies, kuin itse, niin annoin hänen viedä juttua...) itse asiaan päästyämme hämmästyin/nolostuin kun äskeinen taivaallinen tunne ei kauaa kestänyt, kun mies ei jotenkin holdannut sittenkään itse antia.. Joten jouduin hippasen itse leikkimään mukana, tuntui tosi kiusalliselta tilanteelta. Mihin hävisi se itsevarma(ehkä liiankin?!) sexipeto, jonka kaa lähdin baarista, mietin!?
Nykyisin aina oikeasti laukeava, Nainen 34v. 02.04.2020
Valitettavasti olen teeskennellyt orgasmin. Mies oli ensirakkaus, jonka kanssa homma jatkui on/off suhteena eron jälkeen lähinnä keskittyen seksiin. Joskus mies yritti niin kovin olla macho ja saada naisensa laukeamaan kovalla jynkytyksellä. Ei sitä halunnut tuottaa pettymystä niin kovalla uurastuksella joten oli parempi matkia pornokuvia ja voihkia hieman ja vääntyillä sopivasti, siinä se.
lgbtq girl, Nainen 18v 02.04.2020
Kyllä olen. Silloinen tyttöystäväni kyseli koko ajan milloin olisin tulossa ja hänen kätensä alkoi krampata. Päätin lopettaa lyhyeen, kun en jaksanut hirveää hoputtelua.
Yökukkuja, Nainen, 20 03.04.2020
En ole teeskennellyt, olen avoimesti kertonut miehelleni jos jokin helpottaisi orgasmin saamista joka kerta sama asia ei välttämättä ole se joka juuri nappaisi, joskus sitä kaipaa vielä vaikka läpsäisyä pakaroille!
Pohtija, N20 03.04.2020
Sillon alussa tuli feikattua, kun ei oikei täysin tiennyt mitä oli tekemässä ja kaikki oli räpellystä. Myös omaepävarmuus vaikutti asiaan paljon, kun ajatteli vain miltä näyttää. Nykyään ei tarvetta moiselle ole, onneksi ?? Ei tule murehdittua miltä näyttää tai kuuleeko naapurit!
Liian kiltti, Nainen 54 03.04.2020
Valitettavasti olen feikannut orgasmia useasti yhden suhteen aikana. Hän ei oikein saanut minua syttymään ja oli kohtalaisen kömpelö, joten toivoin vain hänen tulevan pian valmiiksi. En myöskään halunnut loukata. Järjestin sitten kaikessa hiljaisuudessa sormella itselleni orkun, kun mies singahti sängystä tekemään jotain muuta. Ei ollut hyvä seksielämä tuolloin. Onneksi nykyisen miehen kanssa on helppo jutella ja kertoa, mistä tykkää.
pitkästynyt, Nainen 20.v 03.04.2020
Olen joutunut. Harrastin joskus yhden illanjuttuja ja luokseni oli tulossa oikeasti ihana mies ja kiihoituin aina hänen näkemisestäänkin muttta todellisuus oli se että hänellä kesti ehkä 10min tulla jolloin jatkoi ja jatkoi että tulisin ja esitin hänelle että tulin että pääsen hänestä eroon mahd. nopeasti.
PikkuHuijari, Nainen 23v 04.04.2020
Olen feikannut nauttivani seksistä, mutta en orgasmia. Joskus tuntuu siltä, että on feikattava oma nautinto, jotta toinen voi nauttia ja saavuttaa oman huippunsa. Omaa orgasmiani en kuitenkaan ole feikannut, sillä en halua kumppanini luulevan, että tekemällä niitä asioita joista en oikeasti nauti, voisin päästä huippuuni.
Sanon suoraan, Nainen 24v 04.04.2020
Olen aiemmin teeskennellyt saavani orgasmin. Halusin miellyttää toista ja saada hänet tuntemaan olonsa hyväksi. Nykyään ajattelen feikkaamisen olevan typerää enkä tee sitä enää. Sanon mieluummin suoraan, jos tuntuu siltä etten saa.
jooo, Nainen 21v 04.04.2020
En ole koskaan. En halua huijata ketään ja se tuntuisi itsestä väärältä tehdä niin. Jos joku on huono, niin miksi antaisin hänen luulla olevansa uskomaton?
Oo oma ittes, N21V 04.04.2020
En ole teeskennellyt, en vain koe tarvetta nykyisen kumppanin kanssa feikata. Ollaan jokaisen kerran jälkeen opittu toisistamme lisää ja kerrotaan aina mikä tuntuu hyvältä. Ollaan aitoja toisillemme <3
Lipsikka, Nainen 30 05.04.2020
Olen feikannut orgasmin. Uskon että se on yleisempää kuin oletetaankaan. Itse tein sen lähinnä kohteliaisuudesta ja päättääkseni seksin. Aina ei jaksa, sis ei voi huvittaa. Ei mikään optimaalisin tila.. Mutta onpa käynyt niinkin, että kun olen alkanut feikkaamaan, niin olen saanutkin siitä sitten uuden nousun seksiin, tarkoitan että olen kiihottunut feikatessani orgasmin ja saavuttanut näin oikean orgasmin. Jos välittää partnerista niin silloin on joskus halunnut jättää toiselle vain hyvän mielen mitä vain että lopettaisi kesken kaiken.. mutta minkään baaripanon takia en jaksaisi feikata, vaan lopettanut ja hoitanut miehen loppuun jos oma innostus on laskenut ha tuntunut ettei kohokohtaa saavuta. Tässäkin tosin joskus käynyt niin että viimeistelyssä onkin sitten itse innostunut. :)
pony, mies 20v 05.04.2020
En ole koskaan feikannut orgasmia, jos on ollut huono pano niin oon vaan pistänyt poikki ja lähtenyt :D. Tsempit teille ketkä joudutte feikkaamaan vaikka parisuhteessa!
Linda, Nainen 21v 05.04.2020
Kerran teeskentelin kun en vain pystynyt tulemaan. Olin silloin vakituisessa parisuhteessa ja feikkaaminen oli yksittäistapaus
Keskustelu auttaa, Nainen 22 v 05.04.2020
Kerran olen feikannut suhteeni alku vaiheessa, sillä poikaystäväni odotti niin paljon että milloin minä tulisin. Hän oli niin innoissaan ja oli antanut "kaikkensa peliin". En halunnut pilata tunnelmaa vaan päätin feikata. Myöhemmin kyllä kerroin että tuleminen ei ole helppoa ja se on auttanut kun avasin aiheeseen keskustelun. Nyt ei ole tarvinnut feikata vaikka en tulisikaan.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: