Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Miten sinä saat orgasmin?

Orgasmin saavuttaminen on hyvin yksilökohtainen asia. Keinoja siihen on monia, mutta kaikille se ei ole yhtä vaivatonta. Minkä keinon olet todennut itsellesi parhaaksi saavuttaa orgasmin? Entä oletko joskus saavuttanut orgasmin jollain muullakin keinolla kuin tuolla parhaaksi kokemallasi tavalla? Entä mikä on yllättävin tapa, jolla olet päässyt nautinnon huipulle?

 

Taas yksi Finskipervo, Mies 43 v. 26.04.2020
Sooloseksissä parhaat orgasmit olen saanut sähköstimulaattoreiden kanssa. Olen alustanut asiaa ajelemalla alapään huolellisesti, tyhjnetämällä peräsuolen, ja sitten herkistämällä penistä alipainepumpumlla. Tästä on ollut hyötyä naisilta saadun kommentin perusteella jotta myös kalu on pitkäaikaisessa käytössä kasvanut. Pidempiaikaiseen käyttöön on liittynyt kuitenkin kiristysrenkaiden kanssa ratkeamia virtsaputkeen ja siemenjohtimien liikkumista, joten tämänkin kanssa varovaisuus olisi mielihyvän aikana jotenkin hyvä oppia muistamaan. Sähkölaitteisiin kannattaa tutustua turvallisuuspuolelta myös hyvin, pitkäveteisyydestä huolimatta. Eniten käyttöön on jäänyt peruselektrodipari, jonka toisen pään laitan johonkin kohdin terskaa/jännettä/esinahkaa ja toisen välilihaan tai peräaukon tietämille. Sopivien voiteiden kera 9 voltin Mystimistä riittää itselle tarpeeksi tehoja vääntää tiheätaajuinen virta hissukseen täysille, eikä prosessiin liity kipuun assosioituvia tuntemuksia (en koe itseäni masokistiseksi persoonallisuudeksi). Joskus olen käyttänyt toista päätä pitkähköön sauvaan, jolla olen etsinyt ja tulittanut muuten tunnottomassa suolessa eturauhasta. Vaihtoehtoisesti olen saattanut venyttää takamustani ja käyttää jotain isoa ja/tai värisevää hieromasauvaa. Aivan puhdasta hands-free orgasmia en ole oppinut vielä saamaan, ehkä rentous puuttuu ja perinteisempi raju masturbointi on aikaansaanut itselleni keskivahvan tunnottomuuden. Myös tuon takia tämä sähkösysteemi ei sovellu itselleni kovin tiheään tyyppäilyyn. Yleensä orgasmi on kahdesta neljään tuntiin kestävän metsästelyn jälkeen niin voimakas, että saan laitteet ja paikat putsattua niin voimakkaan lisäkiiman, jotta yleensä masturboin tämän päälle ilman välieitä noin viidessä minuutissa toisen keskisuuren toisen orgasmin, mitä normaalisti muuten en koe. Niin koukuttavaa tämäkään mielihyväntasolta suhteessa ei ole, että erikseen tekisi mieli toimivissa parisuhteissa.
Minävain, Nainen 33v 26.04.2020
Kaikista parhaimmat orgasmit saan suihkussa hanan avulla. Orgasmien aatelia, mutta hyväksi kakkoseksi porskuttaa Satisfyer.
OlenOmena, Nainen 30v 26.04.2020
Sooloseksissä paras tapa on emättimen ja klitoriksen stimulointi samaan aikaan, dildolla ja vibralla tai imevällä kiihottimella. Kumppanin kanssa suuseksi ja etenkin 69 toimii parhaiten. Yllättävin tapa on ollut orgasmi pelkästään nännejä stimuloimalla.
Vaativa, N20v 27.04.2020
Orgasmin olen aina saanut ainoastaan masturboimalla, ja Satisfyer Pro 2 mullisti maailmani, kun homma helpottui huomattavasti. Nyt olen hankkinut erilaisia leluja, joiden kanssa olen tutkinut omaa kehoani, ja löytänyt seksikumppanin, joka ottaa huomioon toiveeni erittäin hyvin ja toiveissa olisi, että hän onnistuisi minut tyydyttämään
Mr. P, M40 27.04.2020
Sooloillessa orgasmi tulee parhaiten fantasioiden kautta. Kuvittelen jonkin tilanteen tai muuten kiihottavan näkymän ja alan samalla hyväilemään itseäni. Ensin kevyemmin ja lopuksi peniksen vartta reilummin puristaen. Joskus liukuvoide antaa "irstaamman" tuntuman tuottaen märkää ääntä hyväilyn aikana. Myös penispumppua käyttäen on joskus orgasmi päässyt tulemaan. Puolen tunnin pumppailun jälkeen on penis niin herkässä tilassa että tuntuu että keveinkin kosketus riittää aikaansaamaan laukeamisen. Pumpussa oleva alipaine ja muutama veto edestakaisin riittää liemien lentämiseen. Yllättävin orgasmi on ollut kun kokeilin eturauhaskiihotinta ensimmäistä kertaa. Huolellinen liukastaminen ja kiihotin sisälle. Naksautin kiihottimen päälle, jolloin hento värinä hieroi eturauhasta juuri oikeassa kulmassa. Ei mennyt kauaa ennenkuin kalu alkoi sykkimään ja syöksemään spermaa melkomoisia määriä lakanoille. Ei tarvinnut edes koskea kaluun! Yksi parhaista orgasmeista koskaan!
Neiti X, N24 27.04.2020
Saan orgasmin hieromalla itseäni mieluiten sängyssä tyynyä vasten. Nyt kun olen hankkinut lasisen dildon ja penisrenkaan niin ne yhdistämällä tyynyleikkiin orgasmista tulee yleensä vielä parempi. Haluaisin vielä lasisen lisäksi joustavamman dildon. Joskus saan myös yhdynnässä orgasmin, tosin sitä tapahtuu aika harvoin (ehkä joka viides kerta) ja se on mahtavaa varsinkin jos saan yhtä aikaa kuin puoliso tai pian hänen jälkeensä. Ihanaa on tulla keskellä yötä jos on jo vähän nukkunut ja yhtäkkiä herää harrastamasta seksiä puolison kanssa. Ja sekin jos puoliso työntelee ensin dildoa sisääni ja sitten vasta omaansa.
Maratoonari, Sinkku N29 29.04.2020
Olen suuri lelujen ystävä! Mielellään mahdollisimman monta ja monin tavoin. Partnerin kanssa eniten sytyttää asetelmat ja intohimo, mutta sooloillessa keskityn enemmän tuntemuksiin. Toki fantasiat voivat vahvistaa kokemusta. Elämäni ikimuistoisimman orgasmini olen saanut kun ensin runkkasin dildon ja wandin kanssa yli tunnin ajan päästämättä itseäni rajan yli. Kun noin tunnin päästä aloitin uudestaan, alkoi kokemus olla sellainen ettei puhe kulkenut. Lopulta kun ylitin rajan, kesti orgasmini 4 minuuttia putkeen (kuka hullu sitä nyt leluja irrottaisi juuri kun alkaa käydä hauskaksi).
Kyltymätön kiima, Parisuhteessa N21v, M24v 30.04.2020
Saan parhaiten orgasmeja poikaystäväni sormittaessa mua, hänellä kun on näppärät sormet klitoriksen stimulointiin sekä hänen sormensa ovat pidemmät kuin minun, joten hän ylettyy ihanasti g-pisteeseeni. Sooloseksissä tarvitsen yleensä leluja avukseni, vibra klitoristani vasten saa haluni jylläämään, myös emättimessä värinä kiihottaa. Olen haaveillutkin lelusta, joka stimuloisi sekä klitorista, että g-pistettä yhtäaikaisesti, mahtaa olla nautinnollista. Olen saanut muutamia kertoja orgasmeja yhdynnässä poikaystäväni kanssa, kerran yhtä aikaa hänen kanssaan, mikä tuntuikin unohtumattoman taivaalliselta. Olen myös harkinnut pariskuntavibraattoria, jotta voisimme kokea noita unohtumattomia hetkiä useamminkin ;) En osaa sanoa yllättävintä tapaa orgasmiin, lähinnä jotkut kokemukset itsessään ovat yllättäneet.
Himokas kolmekymppinen, Nautiskelija 30v 06.05.2020
Joskus ammoisina aikoina en ollut kuullutkaan orgasmista, mikä se on... Olin vain lukenut ja haaveillut, että saisinko ikinä kokea moista. Nykypäivänä, uuden mieheni kanssa orgasmit ovat taivaallisia ja erittäin nautinnollisia. Sanoin miehelleni suhteen alussa, että jos hän onnistuu laukaisemaan minut kerran, niin toista en pysty saamaan. Väärin meni ja orgasmi toisensa jälkeen kuuluu nykyisin rakastelumme kulkuun. Saan orgasmin parhaiten jos klitoristani hyväilee sormella tai erittäin hyväksi havaitulla satisfyerilla ja penis tekee rauhallista liikettä yhtä aikaa kakkosessa. Orgasmi on tajunnan räjäyttävä. Lakanoiden kastelu on myös uutta, ihmeellistä ja erittäin kosteaa. Mieheni on taitava käsistään ja on paikantanut herkimpäni, g-pisteen. Lakanat kastuvat usein ja orgasmi tällä tavoin on aivan uskomaton. Monta erilaista ja nautinnollista orgasmia olen saanut kokea ja tiedän ettei tämä himo ole todellakaan hiipumaan päin ;)
Enkeli, Nainen 26v 18.05.2020
Saan orgasmin vain masturboimisen avulla yksin. En koskaan miehen kanssa. Vibra ja Satisfyer ovat luojan lahja minulle.
Yksinkin voi olla... , Mies 45v. 24.05.2020
Olen käyttänyt silloin tällöin fleshlightia ja parhaillaan olen lauennut siihen 3 kertaa peräkkäin kun olen jatkanut hurmiossa :) Yllättävintä on ollut se kun tyydytin itseäni käsin ja katselin pornoa jossa kaksi naista tyydyttivät toisiaan ja yhtäkkiä kuvaan astui kaksi miestä jotka tyydyttivät toisiaan käsin ja hetken päästä samalla sängyllä oli 1n 1m ja 1n 1m ja he suorittivat vielä parinvaihdon jolloin laukesin niin voimakkaasti että spermani purskahtivat melkein naamalleni. Mitähän olisi tapahtunut jos olisin samaan aikaan käyttänyt fleshlightia... Hmmm... ;)

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: