Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Mitä mieltä olet vihjailevista kuvista ja videoista?

Oletko joskus lähettänyt vihjailevia kuvia tai videoita kumppanillesi - entä jollekulle muulle? Kerro myös, oletko itse vastaanottanut tai haluaisitko vastaanottaa vihjailevaa materiaalia kumppaniltasi!

Nimimerkitön, Mies 18v 24.06.2020
Olen ottanut tavaksi kuvata itseäni siveysvyössä pomppien isojen sekä pienien dildojen päällä, Lähetän nämä videot usein kumppanilleni joka on mielestämme äärimmäisen kuumaa. Usein fantasion siitä että joku muu näkisi nuo videot mutta toivon kuitenkin että niin ei oikeasti tapahdu... Olen useasti vastaanottanut vastaavia viestejä kumppaniltani ja nautin sekstailusta paljon.
Kiihkeää seksiä kaipaava, Parikymppinen nainen 25.06.2020
Miehen kanssa suhteen alussa lähettelimme vihjaavia viestejä ja hennosti paljastavia kuvia toisillemme työpäivän aikana. Seksielämämme oli hyvin aktiivista, joka päivä ja jopa neljä kertaa päivässä. Se oli ihanaa ja kiihkeää aikaa. Yhteen muuttaessa seksin määrä luonnollisesti hieman väheni, mutta nyt seksielämämme on kokenut jonkunlaisen lamaannuksen ja haluaisin jotain yhteistä uutta kiihkeää tekemistä. Olisi mukava jos mies lähettäisi työpäivän aikana minulle paljastavia kuvia tai videoita, kuitenkin niin, ettei mitään vielä näy, mutta melkein näkyy, joka on entistä kiihottavampaa kun mies pääsisi töistä kotiin riisuttavaksi.
Avio-onnea ja perhe-elämää, N31 M32 26.06.2020
Aviomiehen kanssa emme välitä kuvista tai videoista. Arvailun varaan jättävät, seksuaalissävytteiset viestit toimivat paremmin ja niitä on kiva sekä lähettää että saada. Varsinkin kun näemme harvoin toisen reissutyön vuoksi. Aiemmissa suhteissani ei myöskään ole kuvin tai videoin pelattu, pelkästään viestein.
psiloC, M43 27.06.2020
kyllä olen toisinaan ja vastaanottanutkin. Mukavaa.
Nautinnollinen kuvailija, Rakastunut pariskunta 27.06.2020
Lähetän miehelleni paljon vihjailevia viestejä ja kuvia. Mies on tuonut erittäin hyvin julki, että hän nauttii kuvistani ja nykyisin jopa odottaa saavansa aika ajoin miellyttävän kuvan. Vähän aikaa sitten tein viettelevän ja pikkuisin himokkaankin kuvasarjan yllätykseksi miehelleni. Vastaanotto oli hänen mielestään yllättävä ja hän tykkää katselle kyseisiä kuvia. Itse tykkään etenkin kuvien lähettelemisestä, kun tiedän minkä vastaanoton ne miehessäni aiheuttaa ja miten hän niitä himokkaati kommentoi. Tämän kaltainen pieni piristys kesken työpäivän, on arjen parhaita pieniä tekoja enkä aio lopettaa niin kauan kun se miestäni innostaa
Erotiikastariipuvainen, Pariskunta m38 n36 28.06.2020
Olemme lähetelleet toisillemme vihjailevia ja myöskin alastonkuvia itsestämme. Ne on kiva piristysruiske vaikka noin kesken työpäivän kun vaimoni alaston kuva tai eroottine viesti tulee puhelimeen.
Odotas vaan, M40N30 28.06.2020
Kiihottavaa saada vihjailevia kuvia tai videota töihin tai jos muuten on poissa toisen luota. Kiima kasvaa vaan odotellessa koska pääsee repimään vaatteet pois ja naimaan oikein kunnolla.
Itserakas vai itsevarma?, Neito parhaassa iässä- aina 29.06.2020
Olen lähettänyt ja vastaanottanut -paljon! Tykkään kiusoitella miestäni ja virittää häntä valmiiksi työpäivän jälkeiseen yhteiseen hetkeen.. Olen tyytyväinen vartalooni ja rakastan sekä miestäni, että itseäni. Hullua myöntää, mutta onnistunut pikkutuhma.. tai isostikin tuhma valokuva tai pelfie kiihottaa partnerini lisäksi jopa itseäni. Se kohottaa itsetuntoa, mikä näkyy myös seksin aikana kumppanille. On myös mukavaa ja kiihoottavaa kun itse istuu kahvitauolla ihmisten ympäröimänä ja watsapissa odottaakin poskia punastuttava ja sykettä nostattava otos.... Piristää päivää kummasti.. ja sopivan tuhmasti.
Sinkku_84, Nainen -84 -heti sitten eronnut huonosta suhteesta ja nyt tarvin seksi leluja, pliis! 29.06.2020
Oon kyllä saanut dick pic ja video mutta en oo mitään ite lähettäny ??. Tämä mies piti kyllä kunnon show kullinsa kans mulle. Nauroin että itkin. Aivan mahtavaa ??
Kiimassa , Muunsukupuolinen 53v, mies 47v 29.06.2020
Seksitekstiviestittely on hyvin kiihottavaa kun siihen liittyy yhteisiä sekstailumuistoja. Sanonnat, teot, mitä minä teen sinulle ja mitä sinä teet minulle. Mitä haluat juuri nyt? Sillä minä saan nännit koviksi ja alakerran suorastaan märäksi. Enkä millään kestäisi seuraavaan tapaamiseen...
Mr.P, M40 29.06.2020
Kuvia tai videoita ei ole lähetetty puolin eikä toisin, mutta sanallisia viestejä sitten reilummin. Joskus kevyempiä kuten "Illalla erotiikkaa?" tai pikkutuhmia "Miten olisi tänään: Minun huuleni ja sinun häpyhuulesi?" Kyllähän nuo kivasti piristävät päivää ja onpahan jotain mitä odottaa kun pääsemme kotiin päivän jälkeen.
kesho, Mies 26v 29.06.2020
Vihjailevia kuvia tulee vaihdettua puolison kanssa. Aluksi niissä oli alastomuuttakin, mutta nykyään ne ovat useimmin pikkutuhmia ja asennon ja ilmeiden kautta huomaa, mistä on kyse. Viestejä niissä ei ole, ne ovat vähän kuin mystinen yllätys joka voi tulla missä vain, milloin vain. Lähetän niitä mielelläni, mutta vielä mieluummin vastaanotan niitä.
PK26, Nainen 34v 29.06.2020
Olen lähettänyt sekä kuvia että muutaman videon omalle puolisolle. Omakuva.org - sivustolle olen ladannut pari kuvaa. Vastineita en ole saanut, vaikka haluaisin. Olen asiasta sanonutkin jonkun kerran, mutta ei ole ollut vaikutusta.
Kuvaaja, Vaaleanpunaisessa kuplassa 30.06.2020
Lähetän kuvia vain, kun voin luottaa ihmiseen ja olen varma, että hän ei väärinkäytä niitä edes eron jälkeen. Olen lähettänyt paljastavia kuvia aikoinaan exälleni, mutta enemmän tämänhetkiselle vakiintuneelle deitilleni. Kiihotun itsekin kuvien lähettelystä sillä tiedän, miten paljon hän niistä tykkää ja miten hän niihin reagoi, lisäksi hän kommentoi niitä ihanasti. Näemme deittini kanssa harvoin ja kuvat ovat ihana piristys päivään. Mies ei lähettele ollenkaan vastaavia kuvia, vaikka niistä tykkäisinkin. Toisaalta nautin hänen lähettämistä ihan perus selfieistäkin.
Kiusoittelua , Pariskunta N20 M24 01.07.2020
Olen silloin tällöin lähetellyt nykyiselle kumppanilleni kuvia ja videoita sekä aiemmin sinkkuna ollessani muillekin. Kumppanini tykkää myös lähettää kiusottelevia kuvia itsestään saaden sukat pyörimään jaloissani. Ilo siis taitaa olla molemminpuolista??
Tirpu, Nainen 44 02.07.2020
Olen lähettänyt kumppanilleni kuvia itsestäni. Ja toisinpäin. On helppo pitää pientä kipinää yllä näin :)
Minimasokisti, Nuori nainen, sinkku 06.07.2020
En itse ole ottanut vielä kumppanille mitään kyseisiä kuvia, kun en ole oikein pitkään aikaan ollut vakavassa suhteessa, eikä edellisissä ole tullut oikein puheeksi. Ajatus kuitenkin on jännittävä. Pieni pelko tietenkin on, että mitäs jos kumppani näyttelee niitä muille tai laittaisi nettiin kostoksi vaikka eron jälkeen (kuuntelin varmaan liian paljon Jenni Vartiaisen nettiin kappaletta nuorena??). Joskus kuitenkin esim. Tinderissä saattaa tulla ihan yllättäen kyseisiä kuvia, mistä en oikein välitä. Jos erikseen pyytäisi niin olisi mielestäni jees, mutta jos yhtäkkiä melkein ensimmäisten viestien joukossa tulee kyseisiä kuvia niin se on itselleni vain turn off.
Pillukuvia maailmalle, N 07.07.2020
Nuorena laitoin vihjailevan kuvan sen hetkiselle poikaystävälleni. Erottuamme hän kertoi kaikille kuvasta. Onneksi hänellä ei ollut kuvaa enää tallessa. Nykyään kuvien laittaminen on todella vastenmielistä.
Tälläistä täälllä, Pari M37 N34 08.07.2020
Tulee silloin tällöin lähetettyä vihjailevia viestejä. Päivä menee kivasti kun puolin ja toisin tulee pientä vihjailua mitä illalla voisi tapahtua. Tulee eroottinen lataus työpäivään, varsinkin kun peliä jatkaa päivän mittaan. Tietenkin liika on liikaa eli ei pidä liian tarkkaan kertoa eikä liian montaa viestiä pidä lähettää vaan pieniä sanaleikkejä. Kun illalla kohdataan niin jo pelkkä ilme kertoo fiiliksestä minkä viestit ovat aiheuttaneet.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: