Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Unohtuiko ehkäisy?

Oletko joskus päätynyt harrastamaan suojaamatonta seksiä uuden kumppanin kanssa? Mistä syystä kondomi on jäänyt tai jätetty pois?

Aurinkoinen, Nainen 24v 11.08.2020
Olin vasta 18 enkä niin järin viisas, kai se sitten jäi pois vaan sen takia ettei viittinyt tai jaksanut hakea kaupasta. Suhdetta takana jo 7v tuon miehen kanssa ja nykyisin kumi aina käytössä.
Mauno 11.08.2020
Ensimmäinen kerta oli ilman ehkäisyä, se jäi koska humala ja kyseinen pariskunta ei käyttänyt toistensa kanssa, joten heillä ei sellaisia ollut.
ATM, Nainen 20v 12.08.2020
Sain nykyinsen mieheni ystäviltä lempinimen ATM, kun hän oli kertonut että ensimmäisessä yhdynnässämme kondomia ei käytetty ja kaiken kukkuraksi anaaliseksi vaihtui lennossa suuseksiin. Kaverit taisitvat olla niin pöyristyneitä tempauksesta että sain lempinimen lyhennettynä sanoista Ass To Mouth.
MistyEye, Nainen 30v 12.08.2020
Kiihko oli liian kova ja kondomeja ei ollut kummallakaan. Emme voineet vastustaa kiusausta.
tiko, vaalea 62v 15.08.2020
Olen harrastanut suojaamatonta seksiä.
Tyhmä?, Nainen 26 15.08.2020
Olen allerginen lateksille eikä ollut lateksittomia kondomeja ja panetti ihan liikaa joten päätin ottaa riskin.
Forever Young , Nainen 28 16.08.2020
Nuorempana pelkäsin sen pilaavan tunnelman, joten hetken huumassa uuden tuttavuuden kanssa se on jäänyt. Nykyisimmin pidän huolen, että kumi on aina mukana eikä huuma mihinkään siitä katoa.
Omena, N38 - ikä tuo viisautta 17.08.2020
Nuorena tuli luotettua uuden seksikumppanin taudittomuuteen aivan sanan perusteella. Yhden kumppanin kanssa emme koskaan päässeet yhdyntään saakka, koska kummallakaan ei ollut kumia matkassa, fiksua! Ehkäisy on molempien asia eikä pilleri suojaa taudeilta ja kumikin voi puhjeta tai lähteä lätkimään. Kumin laittamisesta voi tehdä osan esileikkiä :)
Viisastunut, Yhden yön juttu 17.08.2020
Olimme kumpikin nauttineet alkoholia ja saavuimme taksilla luokseni. Luulin, että kyseisellä miehellä olisi kondomeja mukanaan.. Eipä ollut, eikä minullakaan niitä sattunut olemaan. Tietenkin kaupat olivat jo kiinni, mutta joltain huoltoasemalta olisi varmaan paketin saanut haettua. Miestä ei ainakaan sillä hetkellä kiinnostanut selvittää josko jostain olisi niitä vielä saanut ostettua, tai enää lähtä taksilla ajelemaan. Julkiset eivät kulkeneet siihen aikaan yöstä. Kaiken lisäksi tämä mies oli minulle entuudestaan tuntematon, ja aloin jo vähän katua koko hommaa. Toisaalta vaikutti siltä, etten pääse tilanteesta enää poiskaan.. joten hölmöyksissäni otin todella suuren riskin. Niinpä päädyimme seksiin ilman suojausta, mutta nykyään olen viisaampi. Myöhemmin kävin testeissä, ja onnekseni sain puhtaan paperit.
Blender, Sinkku N29 17.08.2020
Touhuttuani monta vuotta vain muiden naisten kanssa parisuhteessa tulivat ehkäisyn "hankaluudet" yllätyksenä. Kylmäävin muisto on kun olin sopinut miehen kanssa seksitreffit kotiini ja olin vatsallani hänen touhutessa takanani. Muistan yhä kuinka jouduin vahtaamaan häntä että aikooko hän edetä ja kaivaakohan hän kumin. Lopulta kun kysyin asiasta niin hänellä ei ollut kumia edes mukana. Onneksi minulla oli. Onneksi seksi oli hyvää, koska hänen pisteensä laskivat.
Mr. P., M41 17.08.2020
Ainoa kerta kun on suojaukset jääneet pois, oli tietenkin ensimmäisellä kerralla. Hyvinkin himokas nainen ja tuntien kiusoittelu johtivat siihen että jäin yökylään illanistujaisten jälkeen. Nainen kyllä kysyi että haluanko käyttää kumia, vaikka hänellä on pillerit. Järki seisoi vehkeen kanssa samaan aikaan, jolloin kumi jäi pois. Harrastimme seksiä vielä muutamia kertoja ilman kumia kun "ei aiemminkaan käytetty". Oli kyllä hyvää ja nautinnollista!
Pöljä, Mies 23v, bi 17.08.2020
Joskus teininä (17v.) tuli harrastettua suuseksiä silloisen seurustelukumppanin kanssa ilman mitään suojaa ja täysin tietoisena siitä että toinen osapuoli on ennenkin harrastanut seksiä, en tarkalleen muista mikä johti tähän riskin ottoon mutta epäilen että kyse on ollut silloisesta välinpitämättömyydestä ja lyhytnäköisestä asenteesta. Ei taidettu kumpikaan saada mitään tauteja, mutta nykyään en jättäisi suojausta pois missään tapauksessa.
Mustarastas 17.08.2020
Harvemmin tullut käytettyä. Partnerit olleet tuttuja ja luotetettavia. Sekä heillä yleensä ollut pillerit.
Juhannushuumaa, N25V 17.08.2020
Kerran juhannuksena kun olin vielä teini, olimme poikaystäväni kanssa mökillä. Olimme juuri puoli vuotta tätä ennen aloittaneet harrastamaan seksiä. Hormoonit hyrräsivät, kesähelle helli, pientä kesäkiimaakin oli ja juhannuksen taika ilmassa = päädyimme innoissamme rantasaunaan harrastamaan seksiä. Niin kiire oli, ettemme intohimon lumoissa tajunneet ehkäisyn tarvetta. Onneksi poikaystävän äiti oli ymmärtävää sorttia ja jälkiehkäisypilleri haettiin yhdessä aamulla.
liian kiimanen, nainen 22v 23.08.2020
Baarista lähti yks yö kundi mukaan. Mistään ei löytyny kumeja ja oli niin kiima jo siinä vaiheessa päällä, että ei haitannu menoa. Nopeesti kyseltiin että on tauditon. Toki myöhemmin tarkistutin itseni ja ei mitään löytynyt. Siitä lähtien oon kantanu kumeja aina mukana, jos vaikka se flaksi käy :D
Hups, Vielä toistaiseksi lapseton 23.08.2020
Nykyisen mieheni kanssa suhteen alkuaikoina. Oltiin kyllä puhuttu entisistä kumppaneista ja heidän ehkäisystä. Meidän ensimmäisellä kerralla kyllä ihan kuuliaisena kansalaisena olimme varanneet kondomeja ja minulla oli e pillerit käytössä, mutta miehellä oli todella pahoja suorituspaineita ja ensimmäisillä 5 kerralla miehellä aina lopahti kun oli aika laittaa kondomi. Seksisessiot jäi niillä kerroilla aina siihen ja puhuttiin niiden jälkeen kyllä sukupuolitaudeista tms ja molemmat luottivat toisiin kun kuitenkin järki-ihmisiä ollaan ja pitkät vakituiset parisuhteet molemmilla takana. Yksi kerta sitten sanoin ettei kondomia varmaan tarvitse laittaa ja johan seksi sujui loppuun asti intohimoisesti. Jos nyt myönnetään, niin koko suhteen ajan olen unohdellut ottaa pillereitä, ja ei ole käytössä muuta ehkäisyä. Miehelleni kuitenkin kerron aina kun olen unohtanut pillerin, mutta hän kerran tokaisi "kerta tässä loppuelämä yhdessä eletään ja jos muksu tulisi suunniteltua aikaisemmin, niin sitten tulee. Ei se ole maailman loppu" Joten käytännössä olemme suojaamatonta tai "riskiseksiä" harrastettu koko suhteen ajan aika ajoin, mutta olemme valmiita ottamaan sen riskin jos lapsi tuleekin pari vuotta suunnitelmista etuajassa.
Hups, N25v 23.08.2020
Huomattiin, ettei ollut kortsuja kummallakaan vasta kun oltiin jo aika pitkälti revitty vaatteet pois. Ei voinut jättää kesken enää siinä kohtaa panetuksen vuoksi...
jaa, Nainen 19v 24.08.2020
Nuorempina kiihotus pääsi liian kovaksi ja kaikki kondomit oli jo käytetty, joten päätettiin vetää hetki paljaalla.
kerranelämässä, N42 25.08.2020
Olen allerginen joten aika usein ei ole käytössä mitään, tuurilla mennään.
Suojassa, Nainen 32 25.08.2020
Ei ole kyllä koskaan unohtunut.
Hanzenki, N31v, M37, pankkilaina ja lapset 25.08.2020
Aviomieheni kanssa ensimmäisen tapaamisen aikaan jo paljaalla hoidettiin hommat kotiin. E-pillerit oli käytössä, mutta kortsua ei tehnyt mieli käyttää; eikä ole sen jälkeenkään käytetty. Sehän on sama kun kättelisi hanskat kädessä ;P
Pave, mies 37 26.08.2020
SIlloin kun kiima on päällä niin siinä on munakin tiellä. Usein kun on päätynyt harrastamaan seksiä jonkun vieraan kanssa, niin ei siihen ole mitenkään varustautunut.
Sellaisia täällä, Pariskunta 38 27.08.2020
Se itseasiassa jäi pois, kun löysin tuon nykyisen mieheni ja hän sai minut hulluksi haluista ja kun kummallakaan ei kondomia mukana ollut, niin silloinhan siinä sitten kävi. Onneksi kummallakaan ei mitään ollut ja sen jälkeen välittömästi ehkäisy kuntoon, koska ikää jo tarpeeksi, ettei lapsia enää toivota.
TindörMääs, M29 29.08.2020
Olen harrastanut seksiä jo vuosikymmenen verran ja olen huomannut, että neitseellisen naisen paneminen ilman kumia on paljon luontevampaa eikä vie itseltänikään halua samalla pois, kun useammat kondomit tekevät sen. Olen vuosikymmenen aikana kokeillut satoja eri kondomeja ja kaikki ovat olleet surkeita, olen kokeillut edullisimpia sekä myös niitä kalliita premium luokan kumeja, mutta ei niistä yksinkertaisesti mihinkään ole. Ja olen saanut kerran klamydian ja sekin on hoidettua lääkkeillä tiehensä. Muutoin ei minulla ole ollut seksitautia...
Kohmelo1, Mies 43 29.08.2020
Aikaisemin aina pelkäsi, että kumi viesen nautinnon tunteen pois kunnes löysin nämä ohuet ja erittäin ohuet kumit. On kuin ihmeen kaupalla säästynyt yllätysraskauksilta vaikka ilman kumia onkin harrastettu. Nyt aina kumi käytössä.
#KyllähänSitäOlisPitänytKäyttää, Mies35v 30.08.2020
On tullut harrastettua seksiä ilman kondomia. Useimmiten humalatilan ja jonkun viitsimättömyyden jne takia... Ainahan se virhe on jättää kumi pois, olisi jatkossa vapautuneempi fiilis kun ei tarvitse miettiä mahdollisia seurauksia mitä saattaisi perästä kuulua. Ja jos niitä tulisi niin itseäänhän siitä saisi syyttää! Huomatus: Kumeissa on paljon eroja - Sitä itselle sopivaa ja varsinkin SOPIVAA kannattaa etsiä!
Poks, M48n40 31.08.2020
Kerran aitan ylisillä pantuamme hoksasimme kortsun rikkoutuneen. Sen jälkeen meno paljaalla jatkunut jo vuosia. Nyt jo kaksi lasta kasvamassa.....
Pip, Sinkku N 29 02.09.2020
Olin tavannut kiinnostavan miehen ja viestit olivat muuttuneet tulisiksi. Lopulta olin matkalla hänen luokseen tarkoituksena selvästi harrastaa seksiä. Olimme puhuneet että molemmat ovat käyneet vähän ajan sisällä testeissä, mutta olin silti ajatellut että periaatteesta en halua sallia häntä paljaalla sisään. Kuitenkin tilanne eskaloitui niin että annoin huumassa mennä ilman kumia, ei se tullut edes puheeksi. Jälkikäteen harmittaa oma luottamus pelkkään toisen sanaan, varsinkin kun tapaaminen jäikin lopulta kertaluontoiseksi.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: