Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato kysyy, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Millaiset lupaukset toimivat?

Uusi vuosi on perinteisesti erilaisten lupausten aikaa, mutta omaa seksielämää parantavia lupauksia voi ja kannattaakin tehdä pitkin vuotta! Millaisia parisuhdetta tai seksielämää parantavia lupauksia sinä olet joskus tehnyt ja todennut toimiviksi?

Naminami, Ikikiihkeät vanhukset 22.01.2021
Lupasimme toisillemme enemmän erikoisempia,eroottisia hetkiä. Yllätämme toisiamme eroottisilla lahjoilla,asuilla ja itsetehdyillä tuhmilla lahjakorteilla. Tänään mieheni sai kortin "suklaahoitoon". Jännityksellä odotan omaa yllätystäni.
Sähikäinen, Pariskunta n52 m57 18.01.2021
Pariskunta puolivuotta seurustelleet. Seksi loistavaa, mutta nyt haluaisimme kokeilla jotain muuta lelujen kera.... Siis kohti uusia seikkailuja.
Mango, Nainen 27v 10.01.2021
Lupaan pitää itsestäni huolta, jotta voin olla paras versio itsestäni kumppanilleni. Tähän kuuluu myös lantionpohjan kunnossa pito treenilelujen avulla. Lisäksi lupaan olla avoin uusille ideoille. Toimivuus on taattu kun itse haluaa pitää lupauksensa ja on motivaatiota.
Vähemmän ei:tä, Nainen 21 04.01.2021
Yritän olla avoimempi ja yritän sanoa enemmän kyllä, kuin ei. Helposti tulee vain torpattua toisen ajatus sanomalla ei jaksa/ei huvita/en halua. Opettelin siis laskemaan mielessäni kymmeneen jos olin sanomassa etten halua ja tämä kyllä lisäsi seksin määrää ainakin meillä, koska lämpenenkin alku epäröinnin jälkeen.
Miesrakkautta 02.01.2021
Lupasin poikaystävälle, että otan suihin tammikuussa aina kun hän haluaa. Ei ole kaduttanut tämä päätös ;) Mies 27
Tuutti, N 25v 02.01.2021
Kommunikaation avoimuudesta. Mitään ei tarvitse nolostella ja samalla myös opettelee pyytämään toiselta asioita ja rohkeasti kertomaan mikä ei toimi.
ei lupauksia ja samat halut, N38 N30 28.12.2020
Ei siinä lupauksia tarvita kun on seksuaalisesti aktiivinen ja kokeilunhaluinen pari. Kumppanille voi ehdottaa kaikkea avoimesti. Kiihkoon ei onneksi tarvita rekvisiittaa, kiihkoa on onneksi omastakin takaa, ja kaikkea on kiva kokeilla. Seksiä voimme harrastaa aina kun siltä tuntuu ja aina toinen syttyy siihen, joten halut keskenämme kohtaavat todella hyvin.
Avovaimo, Nainen 38v. 25.12.2020
Olen luvannut olla tulevana vuonna aiempaa kokeilunhaluisempi.
Ukkomies, Mies 41v 25.12.2020
Kun huomioi puolison pitkin päivää, niin yleensä viimeistään illalla saa siitä kiitoksen :)
Kokeileva, Nainen 32v 24.12.2020
Lupasin aikoinaan poikaystävälleni kokeilla muutamia seksivälineitä sängyssä ja se kannatti. Seksielämämme piristyi huomattavasti.
Rekkalesbi, N23, M24 23.12.2020
Lupaus koskettaa toista jokapäivä. Tämä pelasti meidän parisuhteen sekä seksielämän. Teininä aloitettu seurustelemaan ja nyt 10 vuotta yhteistä elämää sekä 2 ja 3 vuotiaat pojat.
Hunajakaktus, n21 11.12.2020
Lupaukset jotka pidetään ovat parhaita. Lupaus rehellisyydestä ja avoimmuudesta sängyssä on todella hyvä alku.
Lillis, Nainen 23v 10.12.2020
Olen antanut itselleni luvan (päättänyt) tutustua itseeni, siihen mistä tykkään, kokeilla eri asioita uteliaisuudella vaikka sitten ilman seksikumppania ja iskostaa päähän sen ajatuksen että se tosiaan on fine. Siinä ei ole mitään "outoa" tai hävettävää.
Nuorimuttakokenut, Elämässään kokenut nainen 22v 09.12.2020
En ole aiemmin tehnyt suullisia uuden vuoden lupauksia parisuhteessa. Mutta olen toivonut mieheltäni ja hän on luvannut antaa enemmän pieniä huomionosoituksia esim. Takaapäin halauksia, pieniä pusuja ja kosketuksia päivittäin ja kun olen niitä saanut olen tullut huomattavasti iloisemmaksi. Sytyn eniten "härnäyksestä" jota tapahtuu pitkin päivää kuin ennalta arvattavista eleistä.
Sonni, Pariskunta M30 N25 09.12.2020
Lupaus varata yhteistä aikaa läheisyydelle. Myös etukäteen jo aamupäivästä annetut lupaukset illan toiminnasta pitävät vireyttä yllä iltaan saakka.
armollinen itselle, Nainen21 08.12.2020
Olen luvannut olla itselleni armollisempi. Ei mies välitä siinä kiihkossa jos seksin aikana vatsamakkara muodostuu tai reidet hyllyy. Ja vaikka haittaisi, niin se on häneltä pois ja laittakoon silmät kiinni. Olen opetellut olemaan itselleni armollisempi ja se vapauttaa myös seksin aikana jännitteet ja rajoitteet.
Nainen-96, Neitsyt 03.12.2020
Halusin kokeilla uusia tuotteita/mieltymyksiä. Annoin itselleni luvan tilata tuotteita kokeilumielessä ja kyllä se on pitänyt mielenkiinnon korkealla kun testaan mistä pidän.
Mr. P., M41 03.12.2020
Ei varsinaisia lupauksia vaan ennemmin päätöksiä... Aina silloin tällöin ajattelen yllättäväni vaimoni ja hoidan hänen kotiaskareensa alta pois jolloin illalle jää enemmän kaksinkeskistä aikaa. Samalla ilahtunut vaimo "lämpiää" helpommin intiimille toiminnalle. Olemme myös kahdestaan päättäneet pitää treffi-iltoja säännöllisin väliajoin jolloin voimme keskittyä vain toisiimme ensi hyvän ruoan ja viinin kanssa ja loppuillasta sitten herkuttelu jatkuukin makuuhuoneen puolella...
Yksin tai kaksin, miksei useammankin kanssa, Pariskunta, N21 M24 02.12.2020
En/emme ole varsinaisia lupauksia tehnyt/tehneet. Rajoistamme parisuhteessamme olemme tietysti jutelleet sekä mahdollisista kolmenkimpoista yms. Pyrimme piristämään suhdettamme aina ajoittain, kun jommasta kummasta tuntuu olevan tarvetta sille tai vaikkei varsinaista tarvetta olisi niin huvin vuoksi kuitenkin. Tykkäämme esim. käyttää leluja, pukeutua/laittautua seksikkääksi tai harrastaa seksiä joko muualla asunnossa sängyn sijaan tai kodin ulkopuolella, missä milloinkin huvittaa. Emme ole vielä ottaneet leikkeihimme mukaan ketään muuta/muita, mutta sekin voisi toimia oivana piristeenä parisuhdearkeen.
glorya, Nainen27v. 02.12.2020
Olimme ehtineet seurustella nykyisen mieheni kanssa jo 5 vuotta emmekä kumpikaan ollut "piristänyt" tavallista seksiä mitenkään. Alkoi seksielämä tuntua liiankin arkiselta asialta, joten lupasin itselleni tehdä asian eteen jotain ja ostin pientä extraa mukaan (mm.stimuloivan voiteen ja seksikkäitä vaatteita. Voin vain ihmetellä miksen ole sitä aiemmin tehnyt. Mieskin innostui kokeilemaan uusia asioita ja kyllä on nyt seksielämä parantunut!
LNM, Nainen 37 01.12.2020
Yön yli treffit kerran kuussa, saa kerrankin panna ilman keskeytyksiä ja häiriötekijöitä. Pelasti parisuhteen suurperheessä.

Juuri nyt suosittua: