Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Millaisia orgasmeja olet kokenut?

Oletko joskus kokenut erilaiselta tuntuneita orgasmeja vai tuntuvatko orgasmisi aina samanlaisilta? Entä oletko saanut joskus järisyttävän voimakkaan orgasmin - jos kyllä, mikä sen sai aikaan?

Mr. P, M40 28.01.2021
Orgasmeja on koettu laidasta laitaan. Joskus hiljaisia ja vaatimattomia ja toisinaan räiskyviä ja tajuntaa hämärtäviä. Parhaimmat orgasmit ovat tulleet eturauhasta hieromalla tai pidempien itsetyydytyssessioiden lopuksi. Pitkään jatkunut leikki tuottaa yleensä voimakkaimman kliimaksin. On yhdynnässäkin tullut koettua voimakkaita laukeamisia, mutta ne ovat hieman harvemmassa.
3 tyypin tyttö, Nainen21 01.02.2021
Tällä hetkellä erotan 3 erilaista orgasmia. Kumppanin kanssa saan orgasmeita syvältä emättimestä ja klitorikseen kohdistuvasta paineesta esim. kun minä olen päällä. Sen lisäksi uusi orgasmityyppi on tullut satisfyer pro 2 next generation klitoriskiihottimella. Ensimmäisen kerran sitä kokeillessa hämmennyin miten klitoriksestakin saa kahdenlaisia orgasmeita jotka tuntuvat aivan erilaisilta. Satisfyerin avulla orgasmi on hyvin voimakas tietyllä tavalla ja tuntuu, että jalat menee alta ja alkaa tärisemään. Mutta en osaa sanoa mikä noista 3 tuntuu parhaimmalta. Ainahan orgasmi hyvälle tuntuu, mutta kaikki omalla tavalla erilaisia ja hyviä.
Nautinnollinen nainen , Nainen 23v 02.02.2021
Olen kokenut erilaisia orgasmeja niin yksin kuin yhdessäkin. Klitorisorgasmi tuntuu huomattavasti rajummalta ja hetkellisemmältä, kun taas g-pistettä stimuloidessa orgasmi on lempeämpi ja kokonaisvaltaisempi. Näiden kahden yhdistelmä on taivaallinen! Tajunnan räjäyttävin kerta oli entisen kumppanin kanssa, kun ensimmäistä kertaa sain rentouduttua tarpeeksi suuseksissä: tulin kerta toisensa jälkeen enkä enää muistanut tai kokenut siinä hetkessä mitään muuta kuin autuutta. Toivoisin samanlaista vapautumista myös tulevissa suhteissani!
Judge, M52, N51 04.02.2021
Aivan järisyttävä orkkuja tulee jatkuvasti. Mul on niin ihana muija et oksat pois. Kaikkee kivaa kokeillaan ja häntä ei haittaa vaikka vedän käteen hänen silmien edessä aivan yllättäen.
Blehmder, N29 04.02.2021
Sinkkuna on tullut tehtyä enemmän käsitöitä ja panostettua leluihinkin. Parhaimmillaan orgasmeja on tullut nautittua 14 yhden päivän aikana. Olen huomannut että vaginaalinen penetraatio antaa itselleni eniten iloa, silloin orgasmi on hidas, pitkä ja aaltoileva. Klitoriksen kautta saadut orgasmit ovat kevyempiä ja lyhyempiä. Pelkästä anaalipenetraatiosta en ole vielä saanut orgasmia mutta senkin haluaisin kokea. Järisyttävin orgasmi oli kun leikin pitkään leluillani antamatta itseni laueta. Lopulta orgasmi kesti useita minuutteja ja loppui vasta kun irrotin lelut itsestäni.
Omenapuuro, N39 - onnea on <3 04.02.2021
Nuorena orgasmin sai aikaan veden paine ja menikin hyvin pitkään, ennen kuin sain orgasmin muulla tavalla, kuin saamalla tarpeeksi painetta klitorikseen. Exän kanssa oli monta kertaa niin lähellä, mutta keskittyminen ja muu fiilis ei vaan osunu koskaan oikein kohdalleen. Lukioikäisenä seurustelin yhden ihanan pojan kanssa, tiet erosi vuosiksi. En sen jälkeen kokenut samanlaista fiilistä kenenkään kanssa, en edes lasteni isän kanssa. Ensimmäinen vaginaorgasmi olisi vienyt jalat alta ellen olisi jo ollut makuullani. Murun sormet taikovat orgasmeja nänneistä, klitoriksesta, g-pisteestä, kohdunkaulasta =D Penis hieroo g-pistettä takaa niin taitavasti, että laukean kuin ilotulitusraketti ja monta kertaa. Järisyttävin orgasmi tulee, kun yhdistetään anaaliseksi sekä klitorisvibra. Melkein taju lähtee ja olo on sen jälkeen hyvin euforinen =)
Kaikenlaista, M40( N30) 04.02.2021
Todellakin on eroavaisuuksia orgasmeissa. Välillä on sellainen puolihuolimaton ja välillä taas tuntuu että taju lähtee. Itsellä ainakin omasta(ja toisen) fiiliksestä paljon riippuu myös orgasmin laatu. Yleensä kiimainen seksi tuottaa paremmat orkut kuin laiskat panot. Sama pätee myös sooloseksiin.
Nainen 35, Nainen 35v 04.02.2021
Olen saanut ainoastaan itseäni tyydyttäessä orgasmin, miehen kanssa en ikinä.
Huolella hyvä tulee, Nainen 44 04.02.2021
Kyllä niissä on eroja. Yhdynnässä parhaat saan yleensä takaa tai joskus ratsastaessa. Molemmissa tapauksissa orkku tuntuu joka sopukassa ja pienikin liike saa pillun supistelemaan rajusti, mikä saa yleensä miehenkin tulemaan nopeasti. Hiljattain tapailin miestä, jonka kalu tuntui taivaalliselta ihan tavallisessa lähetyssaarnaajassa. Hän osasi hallita omaa laukeamistaan ja vei minua tiukasti silmiin katsoen kerta toisensa jälkeen ennen kuin antoi itsensä laueta. Oih, se oli upeaa! Ei orgasmeja, mutta voimakkaita kiksejä saan myös siitä, kun kiusaan miestä orgasmin rajoille. Se on itsellekin lähes orgastinen kokemus, kun toinen on kiemurrellut minun käsittelyssäni ties kuinka kauan ja lopulta annan hänen laueta suuhuni.
Ovuraptor, N32v 07.02.2021
Orgasmeja on tullut koettua laidasta laitaan. Räjähtävimmät on tullu erittäin pitkän leikkimisen ja lievän kiusoittelun päätteeksi ja semmosen tulemisen jälkeen vois vaan nukahtaa suoraan(ja on nukahdettukin). Oon vasta viime vuosina ruvennut tulemaan myös ilman klitorikseen koskemista ja se on todella erilaista! Eka kerta tais olla KingCockilla tai Kaalimato G5:lla ja tuli yllätyksenä itsellekin. Vaihtelu orgasmeissa tietty virkistää, mut tällä hetkellä suosikki varmaan se mikä tulee kun stimuloi sekä g-pistettä että klitorista samaan aikaan. Tai jos haluan tulla kahdesti peräkkäin mutta eri tavalla niin pidän erillisen session molempien pisteiden kanssa.
Squirtting-girl, Nainen 31v 07.02.2021
Saan erittäin monenlaisia orgasmeja. Oikeastaan mikään orgasmi ei ole samanlainen, vaan kaikki ovat omanlaisiaan - yksilöitä. Pelkkää klitorista sormin hieromalla orgasmit ovat yleensä keveitä ja pehmeitä. Jos mukaan ottaa hieromasauvan, saavat orgasmit syvyyttä ja voimakkuutta. Satisfyeria käyttäessä squirttaan usein. Voimakkaimmat orgasmit saan kuitenkin silloin, kun mieheni nuolee minua samalla kun joko sormin tai lelulla penetroituu sekä pilluuni että anaaliini. Ne orgasmit ovat jopa melkein liian isoja.. :)
KunnanSaksija, M30 09.02.2021
Tavallista jännittävempi tilanne takaa yleensä tavallista vahvemman orgasmin. Esimerkiksi autossa seksikerrat ovat tuottaneet kovia orkkuja.
MisterY, 50 mies, 30 v parisuhde 10.02.2021
Ikä on tuonut muutoksia: orgasmin laatu on korvannut määrän ja matka on tärkeämpi kuin maali. Vaikka elettynä on pitkä parisuhde ja koettuna useita seksikumppaneita, ei yhdyntä ole ollut minulle koskaan parhaiden orgasmien lähde. Parhaat orgasmit nykyään saan itsetyydytyksellä. En enää juurikaan perinteisesti "vedä käteen", vaan käytän välineitä, joista Autoblow on paras. Tunti intensiivistä kiihotusta huipentuu orgasmiin, joka miehisellä mittapuulla on syvä, laaja ja pitkäkestoinen, äänekäs, kouristava ja hikinen. Puolison kanssa seksi ja orgasmit ovat 30-vuotisen sod... suhteen aikana valitettavasti laimentuneet. Mutta aikoinaan vaimon tarjoama jopa 1 1/2 tunnin öljyrunkkaus antoi hurjan orgasmin ja mielikuvituksellisen siemensyöksyn! Välineet eivät tarjoa ihmisen kanssa koettua henkistä yhteyttä, mutta niiden avulla masturbointi on paljon parempi kuin ei mitään. Kesto-ongelmana ja rajoitteena niiden kanssa valitettavasti on se, että riittävän kokoisia välineitä erittäin isokaluiselle miehelle on niukasti tarjolla. Siksi uudenlaisten tuntemusten ja erilaisten orgasmien tavoittelumahdollisuudet supistuvat. Tähän toivon hartaasti parannusta ennen kuin tarve kohdallani muuttui tarpeettomaksi.
Kipukroonikko jo 10 v., N41v, puoliso M54 11.02.2021
Nykyään tulen yleensä aina useamman kerran peräkkäin ja toinen (ja sitä seuraavat) laukeaminen on usein laajempi ja voimakkaampi kuin ensimmäinen. Tämä on ihanaa, koska takanamme on pitkällinen jakso, jolloin en meinannut millään päästä kliimaksiin, sekä masennuksen että yhdyntä- ja muiden endometrioosikipujen seurauksena. Ennen seksilelujen käyttöönottoa mieheni joutui tekemään kirjaimellisesti hartiavoimin töitä saadakseen minut orgasmiin saakka, mitä ei todellakaan tapahtunut aina. Seksivälineiden avulla hän saa minut kiemurtelemaan ja kirkumaan hyvinkin nopeasti, mikä on herkkua hänellekin. Kaikkein voimakkaimmat orgasmini ovat muodostuneet jännitteen, odotuksen, kovan kiiman, sekä voimakkaan yhteyden tunteen seurauksena. Kun olemme ottaneet käyttöön uusia leluja tai lähestyneet uusia alueita, joko fyysisesti tai henkisesti, laukeaminen on yleensä ollut ensimmäisillä kerroilla voimakkaampi, nopeampi, ja eri tuntuinen kuin "tavallisessa" seksissä. Usein olen virittäytynyt mielikuvin ja fantasioin, lukemalla eroottista kirjallisuutta tai sarjakuvia, tai audiokirjoja, -pornoa tai suggestioäänitteitä kuuntelemalla. -- On muuten sanoinkuvaamattoman kiihottavaa huomata olevansa niin kiimassa, että valun pitkin reisiäni ennen kuin mieheni on edes koskettanut minua. -- Toisinaan taas jännitettä kasvattaa - flirttailun ja vihjailun jälkeen - pidemmällä kaavalla koskettelu ja kiusoittelu, esim. hieronnan tms. muodossa, jolloin intiimeihin kehonosiin ei kosketa ennen kuin kohde suorastaan vaatii sitä. On myös aivan eri asia kun tulen Satisfyer Pro 2:n klitoriskiihotuksesta parissa minuutissa terävästi, käyttämällä suoraan "ihannevoimakkuutta", kuin hiljalleen nostaen tehoa, jolloin laukeaminen nousee kuin aaltoina. Täysin erilainen, lämmin, pehmeämpi laukeaminen seuraa mieheni kalun pannessa g-pistettäni ja Miss Bi:n täristäessä vulvaani samalla kun mies hieroo pehmeästi peräaukkoani. FunFactory Miss Bi:n tai Satisfyer Mr. Rabbitin matalan jyrinän hieroessa vuoroin g-pistettä ja häpykieltä saan helposti roiskimiseen (squirttaamiseen) johtavan orgasmin. Matalan jyrinän tuoma stimulaatio suorastaan pakottaa roiskeet minusta. Samoin toimii Doxy 3, joko yksin, pelkästään ulkoisena kiihokkeena, tai yhdessä yksinkertaisen, kovamuovisen eturauhaskiihottimen kanssa: Doxy järisyttää koko vulvaani samalla, kun kiihottimen pyöreä kärki välittää tärinää tarkasti g-pisteeseeni ja kapea häntä peräaukkooni. Toinen vaihtoehto on käyttää vibraattoria sisällä. En voisi estää tuosta käsittelystä toisaalta kuin varkain päälle hiipivää, mutta samalla räjähtävää, koko kehoa ravisuttavaa, kirkuvaa orgasmia tulemasta vaikka yrittäisin. Viimeisin uudenlainen versio laukesi, kun mieheni sormetti anustani samalla, kun vibra täristi vaginassani ja Doxy viimeisteli padon räjäytyksen vulvani yläosassa. Menin niin tainnoksiin orgasmeistani, ettei edes kirkuna irronnut kurkustani, ja laskeutumiseen meni paljon kauemmin kuin ennen. Itsetyydytyksessä orgasmini jäävät nykyisin kovin laimeiksi, kuin hädin tuskin kiepahtaisin reunan yli - riippumatta siitä, käytänkö leluja vai en. Se on hetkellinen humahdus, kun taas aviomieheni kanssa tulen laajemmin ja kokonaisvaltaisemmin silloinkin, kun laukeaminen jää pienemmäksi.
n4in, N25 13.02.2021
Orgasmeja on sekä vahvoja että laimeita. Saan vahvimman orgasmin klitorista hyväilemällä, yhdynnästä saatu orgasmi on sitten täysin erilainen.
Bi 28, Mies 17.02.2021
Parhain orgasmi on tullut ilman käsiä, pelkästään peppuleikeillä. Aivan tajuton kokemus joka kerta.
M30, M30 17.02.2021
Pitkän kiusoittelun jälkeen tulee sellaisia koko kehon orgasmeja. Myös seisten laukeaminen tuntuu jostain syystä erilaiselta.
Johanon, Nainen 35 18.02.2021
Orgasemaja olen saanut vain yhdenlaisia, nekin pääasiassa itsetyydytyksessä.
Iso-O, SinkkuN28 23.02.2021
Erilaisista orgasmeista on kokemusta. On sellaisia pieniä, jotka eivät ole maata järisyttäviä ja sitten on niitä, jotka järisyttävät maata ja on ihan loppu. Riippuen miehen taidoista, suuseksistä, omasta olotilasta, vaihtelee hyvinkin paljon.
Tappi, Nainen 21v 24.02.2021
Itsellä orgasmit ovat olleet hyvin samanlaisia. Ainut tapa jolla saan tultua on se että jännitän jalkoja, ja teen paljon itse töitä. Hyvin harvoin tunnelma osuu niin kohdalleen että pystyn tulemaan kumppanin kanssa, vaikka kuinka yritän panostaa, tsempata itseäni, kokeilla erilaisia tuotteita ja erilaisia tilanteita.
Helista , Nainen 51v 26.02.2021
Saan aina seksissä orgasmin ja useita melkeinpä peräjälkeen. Nautin suunnattomasti jo niistäkin mutta useimmiten myös Skenen rauhanen alkaa tuottamaan eritettä ja sitä sitten tuleekin... Mullei ole tällä hetkellä vakikumppania ja moni mies on autuaan tietämätön koko asiasta. Olenkin hyvissä ajoin ennen petipuuhien aloittamista kertonut taipumuksestani nauttia ylikaiken.. Onko täällä muita kanssa siskoja joilla sama probleemana ja miten olet toiminut sen kanssa?? Mikä sauva olisi hyvä omatoimiseen skenen rauhasen tyhjennykseen? Isoa en halua.
Riikka, 23 v. transfem nainen 06.03.2021
Orgasmeja on kyllä eritasoisia ja ehkä erilaisiakin! Mitä pidempään on laukeamatta ensin, sitä voimakkaammalta ja paremmalta orgasmi ehkä tuntuu, tosin vaikutus ei ole suuri muutaman päivän jälkeen. Orgasmin laidalla nautiskelu hetken aikaa myös voimistaa orgasmia, samoin anuksen stimulointi samalla.
Peruna, N18 10.03.2021
Parhaat orgasmit tulevat minulla yhdynnästä ja perus lähetyssaarnaajasta, jolloin orgasmit ovat voimakkaita. Itsetyydytyksessä orgasmit ovat lievempiä. Parasta on pitkä esileikki ennen yhdyntää.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: