Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Onko korona-aika vaikuttanut seksiin?

Oletko harrastanut poikkeusaikana normaalia enemmän tai vähemmän seksiä, mistä se johtui? Miten korona-aika on vaikuttanut haluihisi?

Kirjain, M reilu 30v, pitkä avoliitto 26.04.2021
Kyllä ja ei. Kotona olo on johtanut siihen että avokin kanssa tulee rakasteltua huomattavasti säännöllisemmin, siitä on myös tullut selkeämmin osa viikkorutiinia joka helpottaa korona-arkea. Kuitenkaan itse akteista ei ole tullut rutiininomaista onneksi, samalla myös keskustelu ja sekä henkinen että seksuaalinen yhteys kumppaniin on parantunut. Samalla sooloseksi on vähentynyt, syystä että olen kotona harvoin yksin. Ei sinällänsä haittaa, mutta juuri tänä aikana olen saanut kerättyä rohkeuteni ja kokeillut anaalileluja. Niiden kanssa on ollut kiva leikkiä yksin, vaikka tuntuu että paljon on vielä kokematta ja oivaltamatta ennen kuin uskaltaa säännöllisemmin ottaa niitä mukaan yhteisiin hetkiin. Ensimmäinen yhteinen kokeilu oli kiva mutta en täysin osannut tai uskaltanut nauttia siitä täysin.
Paluu tulevaisuuteen, Aviomies 54 v 28.04.2021
Etätöistä johtuen molemmat ovat olleet aiempaa useammin yhtä aikaa kotona. Niinpä arkipäivien (s)ex tempore päiväpanot ovat palanneet repertuaariin sekä vaimoni että minun suureksi iloksi. Seksi on sitä paitsi erinomaista taukoliikuntaa. On vaikea sanoa varmasti, kuinka suuri on ollut koronan vaikutus asiaan, mutta kuluneen runsaan vuoden aikana olen panostanut enemmän kuin koskaan aiemmin välineillä masturbointiin. Tautitilanne ei sinänsä ole minua ahdistanut, mutta voi hyvin olla, että korona-ajan rajoitetumpi elämänpiiri on ajanut etsimään fyysistä ja psyykkistä nautintoa uudenlaisista itsetyydytyskokemuksista. Ja upeita kokemuksia ovatkin olleet! Onko jotain jäänyt pois koronan takia? Kyllä. Aiemmin tapanani oli käydä silloin tällöin nauttimassa eroottisesta hieronnasta tai private show?sta, ja koska olen biseksuaali, viihtymässä samanhenkisten kanssa erotiikkaliikkeiden ryhmäkatseluhuoneissa. Tartuntavaaran takia nämä huvit ovat jääneet pois.
Hermanni, Mies 19v 30.04.2021
Ei ole onneksi kun asuu muijjan kanssa yhdessä:))
Hulluuntunut, Pari30v 30.04.2021
Olemme hullantuneet harrastamaan useasti seksiä ja eri tavoin. Kerrassaan mukava tämä karanteeni!
Musu92, Nainen 29v 02.05.2021
Vähemmän! Mitä tulee mieheni kanssa harrastettavaan seksiin. Omaa kivaa on tullut harrastettua aiempaa enemmän puolestaan. Jatkuva yhdessäolo ja liika arkisuus on saanut halut vähenemään miestä kohtaan, mutta oma mielikuvitus vie muualle.
Señorita, Nainen 38v. 03.05.2021
Itselläni on seksin harrastaminen ja seksihalut heränneet koronan aikana kun tapasin erään miehen kenen kanssa nyt tapailtu puolen vuoden ajan. Tän miehen kanssa seksi on hauskaa ja niin erilaista kuin muiden kanssa. Olemme myös molemmat olleet valmiita kokeilemaan mitä vaan uutta ja pystymme myös keskustelemaan avoimesti seksistä ja mieltymyksistämme.:) eli korona on tuonnut ainakin minulle vaan nautintoa!;)

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: