Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Vaikuttaako korona treffailuun?

Onko korona jollain tapaa vaikuttanut treffielämääsi tai seksin harrastamiseen uuden kumppanin kanssa, jos niin miten? Jos olet harrastanut uuden kumppanin kanssa seksiä, niin mitä kautta olette tavanneet? Edelsikö seksiä jotakin poikkeuksellisia toimia, kuten koronatestissä käymistä?

Mr. P, M40 04.05.2021
Uusia kumppaneita ei ole pahemmin tavannut "normaaleja reittejä" pitkin kun korona on pakottanut kaikki vakipaikat pistämään ovensa umpeen. Netin kautta onkin tullut tutustuttua uusiin kumppaneihin. Siinä on sitten vaihdettu ajatuksia ensin ja katsottu miten kemiat kohtaavat ilman ulkonäköpaineita. Kun tapaamista on alettu sopimaan, niin siinä on sitten muistutettu puolin ja toisin että nuhaisena/yskäisenä ei tavata vaan siirretään suosiolla myöhempään. Kun uuden kumppanin tapaa ensimmäistä kertaa nettijutustelun jälkeen niin siinä kohtaa myös tulee se ulkonäön ensivaikutus. Tämä on oikeasti ollut aika virkistävää vaihtelua että on päässyt ensin tutustumaan ihmiseen eikä ulkokuoreen. Onneksi myös ulkonäkö on miellyttänyt puolin ja toisin ja seksiin asti on päädytty.
Omenapuuro, BiN 39v 05.05.2021
Onhan se, vähemmän tulee vastattua, että joo sopii. Miettii tarkemmin, että uskaltaako. Enimmäkseen tulee kirjoiteltua eroottisia tarinoita muiden kanssa, kuin laittamalla tarinat käytäntöön =)
Tiuku, Pariskunta 29v 10.05.2021
Meillä on korona-aikana ollut tosi vilkkaitakin kausia. Toisaalta me ei puolison kanssa olla edes muutenkaan mitenkään sosiaalista sorttia että ollaan enemmän tälläsiä kotona viihtyviä. Tässä on kyllä tullut useammin shoppailtua tuhmia lelujakin ja kokeiltua uutta.
Lähiaikoina, Queer 10.05.2021
Harkitsen paljon pidempään ennen uusien ihmisten tapaamista. Molemmat varmistavat toisiltaan koronaturvallisuuden ja treffaillaan ensin ulkona ennen muita puuhia. Yhteinen ymmärrys pitää löytyä koronaturvallisuus asioissa ennen etenemistä jotta molemmilla turvallinen olo:)
Tirppa, aikuinen 15.05.2021
Kun on jo puoliso ja poikaystävä, niin aika ei riittäis ees ilman koronaa kaikille, jos olis enemmän.. :D

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: