Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Mitä mieltä olet suuseksistä?

Mikä on ollut hauskalla tavalla mieleenpainuvin kokemuksesi suuseksistä joko antavana tai vastaanottavana osapuolena? Miksi pidät tai et pidä suuseksistä?

Tintti, N38 12.07.2021
Ajoimme kesän loputtua hevosautolla kohti laidunta. Menomatkalla oli 2 hevosta kyydissä ja 6 hevospaikkaa tyhjänä. Kahvitauolle päästyämme menimme juottamaan hevosia, kunnes samalla keksin sitoa kuljettajan ranteet kiinni kuljetusseiniin riimunnarulla. Tämän jälkeen polvistuin hänen eteen ja imaisin täyden lastin suuhuni. Siinä oli hevoset ihmeissään ja kuski jatkoi matkaa hymyillen.
Suustaladattava, Mies 46 13.07.2021
Minulla on neljänlaisia suuseksikokemuksia, ja koska jokainen on primus inter pares, kuorin kustakin kerman. 1. Kauan sitten minulla oli lyhyt ja kiihkeä romanssi itseäni lähes 20 vuotta vanhemman naisen kanssa, joka ei ollut harrastanut seksiä kahdeksaan vuoteen. Aviomiehellä oli lapsen synnyttyä naksahtanut jotain päässä ja hän oli seksuaalisesti hylännyt vaimonsa. Joulukuussa auton takapenkillä 69:ssä, ulkona pakkasta, ikkunat huurussa, pimeä metsätie. Totaalinen kokemus: ylläni huohottava nainen suutelee, nuolee ja imee kaluani ja kiveksiäni, minä kasvot lemmennesteistä märkänä painan nenäni pehmeään lihaan ja karvoihin, livon pitkin vedoin pillua ja välilihaa, imeskelen huulia, lirputtelen kielenkärjellä klitorista ja upotan kieltäni reikään. 2. Pari vuotta myöhemmin minulla oli kokeilu homomiehen kanssa. Hänellä oli lyhyt kalu ja pienet kivekset, joista vain toinen oli laskeutunut. Täydellinen vastakohtani, mutta se ei menoa haitannut. Seisotamme ja runkkailemme saunassa, siirrymme sitten suihkuun. Kyykistyn hänen eteensä ja hotkaisen jäykän pikkuelimen kokonaan suuhuni. Toimin vaistonvaraisesti ja teen kaikki temput kielellä, huulilla, poskilla ja hampailla jököttimen joka osalle. Mies huokailee ja kiemurtelee. Otan pakaroista kiinni ja kiihdytän tahtia. Viimein hän purkautuu suuhuni, mutta en lopeta, vaikka miesparka voihkii ja kouristelee tuskallisessa nautinnossaan. Lopulta hän voipuneena lyyhistyy lattialle ja huokaisee: Se oli paras suihinotto ikinä! 3. 2000-luku on tuonut suihinottokoneet miesten, minunkin, iloksi. Yksikään elävä olento ei jaksa aktiivisesti lutkuttaa penistä tuntia. Kone jaksaa. Autoblow AI:n suihinottosimulaation stimulaatio ja orgasmi ovat järisyttävät. 4. Olen pitänyt itseni hoikkana ja taipuisana, minkä lisäksi penikseni on pitkä. Pystyn ottamaan ja antamaan itselleni suuseksiä kymmenisen senttiä noin puolivarteen asti. Asento on vaikea, joten max pari minuuttia ja tauko. Mutta kuuman terskan tuoksu ja maku ja suun hyväilyn antama nautinto korvaavat pienen epämukavuuden. Tunne on sanoinkuvaamattoman kiihottava, hekumallinen, hurmioitunut, kun oma lämmin sperma täyttää suun.
Neilikka, Nainen 38 14.07.2021
Pidän suuseksistä lähinnä vastaanottajan roolissa. Ensimmäinen poikaystäväni pakotti minut ottamaan suihin 14v ja siitä jäänyt kammo. Joskus oikein kiimoissani pystyn ottamaan, mutta homma tyssää yleensä touhutippoihin jotka laukaisevat kauhun. Kumin kanssa helposti loppuun, kun vain päähäni ei kosketa. Mielelläni antaisin myös mieheni nauttia, mutta trauma estää. On helpottanut kuitenkin kun on luotettava pitkäaikainen kumppani, silloin onnistuu helpommin.
Lickme, N35 14.07.2021
Rakastan sitä, kun minua nuollaan, mutta on se muna myös välillä mukavaa ottaa suuhun. Munan otan mieluiten suuhuni kortsun kanssa, kun en tykkää mm. touhutippojen mauista. Mieleenpainuvin suuseksikokemus oli se, kun ensirakkauteni nuoli minua tosi kauan ja sitten hän väsyi nuolemiseeni ja hoiti minut ns. loppuun asti sormin. Se oli elämäni ihanin orkku.
HkiM30, Mies 30v 14.07.2021
Itse pidän suuseksistä molempiin suuntiin. Naista on mukava nuolla, jos toinen nauttii siitä, niin nautin myös itse. Ennen yhdyntää tai yhdyntöjen välissä, ei väliä. Saavana on myös todella mukavaa ennen tai yhdyntöjen välissä.
Staton , M36 14.07.2021
Vaimo tykkää kun ajelen hänet ja kun valmista on niin kielellä kokeilen että kaikki karvat on pois joka johtaa siihen että otamme mukaan leikkeihin satisfayr 3pro mukaan
Kielimies. , Lick. 14.07.2021
Suuseksi on parasta mitä omalle naiselle voi antaa. Sitä hellyyttä, tarkkuutta, nautinnollisuutta. Omassa rauhassa, kiireettömästi. Olisipa oma rakas taas joskus.
Rouva kohta 40 v., N 39 M 36 aviopari 14.07.2021
Mieleeni jäi tänä kesänä kun annoin pitkän käsittelyn miehelleni. Makasin vuoteella selällään kun mieheni laukesi kasvoilleni sillä seurauksella että nenänsieraimet olivat täynnä spermaa :)
Taas sinkku, Nainen, 35v 14.07.2021
Nuorempana pidin paljon sen antamisesta. Jostain syystä joitain vuosia en tykännyt antaa, ottaa kylläkin. Parisuhteessa en halunnut, mutta suhteen jäätyä taakseen sinkuksi taas jäätyäni en muuta tekiskään ku ottaisin suihin! Miehelle sen kiusauksen ja odottamisen hyvän tuskan antaminen kuumottaa ja kiihottaa.... nykyään olen mielummin antaja kuin ottaja. Pidän kyllä nuolemisesta, mutta orgasmiin pääseminen vaatii sisäänikin jotain.
Jännitystä pelissä, Nainen 45v. 14.07.2021
Saavana osapuolena tykkään yleensä vain ku on tietty kiintymys tullut. Antavana osapuolena myös sama juttu. Kerran oli jännitys päällä saavana osapuolena ja en osannut rentoutua, ilta ei muutenkaan päättynyt hyvin ????
Seikkailumieltä, Pariskunta M40v ja N29v 14.07.2021
Oltiin iltaa viettämässä mieheni kanssa parinkymmenen minsan matkan päästä kotoa pari vuotta sitten talvella, joten päätimme soittaa taksin alkuyöstä kotiin. Jo alkumatkasta kumpaakin himotti aivan valtavasti, joten avasin mieheni housut ja otin suihin taksin takapenkillä. Lisäjännitystä toi mukavasti se että huomaako kuski mutta ei huomannut. Oli oikein mukava kotimatka josta oli hyvä jatkaa kotona puuhia :)
Heisu, N36 14.07.2021
Kylän kova urheilumies oli muuten isokokoinen, pitkä ja raamikas, mutta omasi prinssinakin. Koolla on väliä koska niin pieni ei tuntunut suussa miltään ja käsihoitelukin oli enemmän kahden sormen taktiikkaa. Ihmettelen miten muka oli kovasti urheilupiireissä vientiä sillä varustelulla. Hauska kokemus ja lyhyeksi jäi suhde.
Dumbo37, Nainen 37v, suhde ollut samaan mieheen jo yli 7 vuotta ja seksi on yhä taivaallista. 14.07.2021
Miehellä on ystäviä ja peheenjäseniä joilla on tapana paukata kylään sen enempiä ilmoittelematta. Ja nyt tuntuu että meillä on joku karmanlaki siihen että kun minä haluaisin vain antaa miehen nauttia niin jollei miehen isä tupsahda ovesta niin sitten joku kaveri. Parhaimmillaan kello on ollut yhdentoist mais illalla kun tyypin kamu on tullut extempore kylään ja näkymä eteisestä suoraan olkkarin sohvalle on ollut minä polvillaan,vehje suussa ja pää tikkaa kuin singerin ompelukone.??
Neitonen76 14.07.2021
Mieleenpainuvin on eittämättä mökki reissu, jossa miesystävän sukelsi peiton alle otsalamppu päässä.
Vihreiden Varisten edessä, M39 14.07.2021
Tämä tapahtui vuosia vuosia sitten kun olin vielä nuori miehenalku. Olin erään tytön kanssa viettämässä alkuiltaa kaupungilla kun sade yllätti meidät, joten juoksimme kirjaston suojiin. Pitkin päivää olimme jo vaihtaneet makujäänteitä kitarisoistamme ja nuoria kun olimme, halusimme jatkaa tätä kielten valssia, mutta kohteliaisuussyistä hieman rauhallisemmassa paikassa. Meidän onneksemme lastenosasto oli takanurkassa ja nopealla vilkaisulla vielä aivan tyhjillään. Menimme hyllyjen väliin ettei ylänurkassa oleva peili täysin näkisi meitä. Suutelumme lomassa nuoruuteni "voima" kasvoi, eikä se jäänyt tytöltä huomaamatta. Vienon hymyn jälkeen tyttö olikin jo kolmannen kourani kimpussa ja eikä aikaakaan kun tunsin jo tuttua kihelmöintiä varpaissa. En tiedä johtuiko se kiinnijäämisen pelosta vai hänen taidoistaan, mutten ikinä ollut tullut niin vauhdikkaasti. Vielä tänäkin päivänä huomaan tahtomattani palaavan tuohon hetkeen nuoruudessani ja miettiväni, että johtuiko kirjastotädin puna poskilla siitä, että emme olleet niin huomaamattomia kuin halusimme vai oliko hänen pöytänsä alla joku kollega suorittamassa minun lempipuuhaani.
Penetraatio, kiitos, Nainen 28v 14.07.2021
En ole koskaan pitänyt suuseksin saamisesta. Olen kokeillut sitä useiden kumppanien kanssa mutta jokin siinä ei vain iske. Mutta suuseksin antamista miehelleni rakastan, kostun itsekin puuhassa ja usein päädymmekin yhdyntään pelkän huulihölkän sijaan.
Terska, Mies n.50v 14.07.2021
Itse miehenä kyllä tykkäisin antaa suuseksiä, mutta valitettavasti monikaan nainen ei ole vastaanottavainen. Hauskoina kokemuksina on jäänyt antajana mieleen se, kun onnistuneen suorituksen jälkeen yhdessä revettiin "pillupieruille" :D Saajana ehdoton ykkönen on erään eksän suoritus telkkaria katsoessa. Ensin ärsytti kun tulee siihen sillai kesken kaiken värkkäämään, sitten pikkuhiljaa kiihotti ja lopulta sekavin tuntein toivoin että tulis jo - älä tule vielä - tule jo - ei vielä... Tälle naurettiin monet kerrat jälkikäteen :D Vastaavaan ei ole kukaan pystynyt sen jälkeen, aikaa kuitenkin kulunut miltei 30v ja on muutama suihinottokin ollut tuossa välissä ;)
maalitauluthukassa, N30 14.07.2021
Muistan kun ensimmäisen poikaystävän kanssa päädyttiin ensimmäisiä kertoja kokeilemaan suuseksiä, hän siis vastaanottavana osapuolena. En muista enää varmasti, että oliko jopa ensimmäinen kerta kun otin suihin hänen maatessaan sängyssä selällään. Samassa kun hän hiukan yllättyneenä ilmoitti olevansa tulossa, irrotin suuotteeni hänestä ja mällit lens kaaressa sängyn päädyn yläpuolella olevan Teemu Selänteen julisteeseen. Ei sentään naamaan osunut, mutta kyllä oli hauska hetki ja sitä tuli monesti muisteltua. Kyllä sen on oltava ainakin yksi mieleenpainivummista, kuten myös toinen vastaava tilanne, mutta olimme vierailemassa sukulaisella ja tavara vain katosi JONNEKKIN. Makuuhuoneen sisustus oli valkoinen, ja tavarat katos aika kätevsti. Ei löydetty, eikä kysytty että löytyikö epämääräiset tahrat jostakin jälkikäteen.. Sitten on hiukan rohkeampia paikkoja, joita en muiden luettavaksi kehtaa kirjoittaa :) Itse rakastan suuseksiä, toki suurin osa kokemuksista on tekevänä osapuolena - ikäväkyllä.
Ei huono homma, Nainen 43,avio 14.07.2021
Antavana osapuolena on mahtavaa nähdä kun toinen nauttii, saa leikitellä ja härnäillä toisen ihan orgasmin partaalle??Tykkään ihan hitokseen
Susse, Nainen 29v 14.07.2021
Oli ensimmäinen kertani, kun olin vastaanottavana osapuolena suuseksissä. Olin n.16- vuotias ja siinä iässä jo muutenkin oli hyvin jännittävää, kelpaako oma keho sellaisena, kuin se on ja meneekö kaikki ns. suunnitelmien mukaan. Olimme olleet silloisen poikaystäväni kanssa ensin yhdynnässä, ja hän halusi yrittää saada minut tulemaan antamalla suuseksiä. Istuin hänen naamallaan, kunnes yhtäkkiä vaginaan yhdynnän aikana varastoitunut ilma purskahti ulos suoraan hänen kasvoilleen. Ääni oli kova pärskähdys, ja koska olin kostea niin koko tilanne oli kuin vaginani olisi juuri aivastanut. Ensijärkytyksen jälkeen molemmat naurettiin vatsamme kipeiksi ja hommat tyssäsi siihen - ainakin hetkeksi aikaa.
Neiti kesäheinä, Sinkku yh 14.07.2021
Tapahtui talvella... Kaikki alkoi vain pikkutuhmilla viesteillä. Sit tää mies ehdotti termarikahvitteluja kylän grillikatoksells. Juu hörpättiin kahvit ja hengityshän siinä rupes kiihtymään kun molemmat viesteistä latautuneina tahtoi enemmän. Kosleteltiin ja työnsin miehen penkille istumaan, hyväilin suulla loppuun asti. Ja monesti vielä sen jälkeenkin, missä milloinkin...
Haikailija, Mies 31 14.07.2021
Parhain kokemus on kun sain naisen tulemaan joka sanoi ettei koskaan ole suuseksillä orgasmia saanut. Itselleni parhain kokemus ehdottomasti oli keskellä yötä herätä siihen että vaimo päätti antaa suuseksiä ilman kyselyjä.
Mere, M31 14.07.2021
Oltiin ulkomailla vuokra autolla ilta-ajelulla ja pysähdyttiin tien viereen ihastelemaan etelän auringonlaskua. Siinä loman huumassa tuli hyvä idea poikaystävälle antaa hellyyttä ja eikun menoksi. Ongelmaksi tuli, kun joku vanhempi nainen koputti ikkunaan ja naputti jotain vieraalla kielellä. Pahoiteltiin ja jatkettiin matkaa. Ja kyllä pidän kumpaakin suuntaan
Tulikettu, Nainen 45v. 14.07.2021
Ehkä mieleenpainunein kokemus on ollut pienessä sievässä baarista tultuamme. Oltiin kavereiden kanssa jatkoilla ja jostain kumman syystä päädyin ottamaan miesystävältäni suihin muiden katsellessa sohvalta pöydän toiselta puolelta ja taputtaessa tahtia. Miesystäväni oli hieman heikossa hapessa=nukkui ja yhteinen ystävämme päätti käyttää tilaisuutta hyväkseen: hän tuli taakseni, riisui housuni ja pienen valmistelun jälkeen työnsi kalunsa sisääni. Kaverit edelleen katsoi ja taputti...
Empsku, M37v N35 14.07.2021
Pidän suuseksistä kaikin puolin, kerran suuseksiä miehelleni antaessa ja hänen tullessa tulivat myös mällit nenästä ulos, tuntuu ku vettä olis mennyt nenään, siinä vedet silmissä ja mällit nenästä valuen en voinu ku nauraa. Soitin sitten isälleni töihin ja kerroin hänelle mitä oli tapahtunut johon isäni hetken hiljaisuuden jälkeen totesi että on juuri palaverissa ja palaa asiaan myöhemmin....
Laukeaja, Muusu 30v 15.07.2021
Suuseksin vastaanottaminen on kuulunut fantasioihini niin kauan, kuin sellaisia olen kehitellyt. Sitten kun löysin nykyisen kumppanini, se tuli myös ihan todelliseksi osaksi (seksi)elämääni. Jo ensitapaamisella sain siitä näytöksen, mutta mieleenpainuvin kerta on ollu se, kun sain ensimmäistä kertaa sen avulla orgasmin. Olin jo luopunut siitä ajatuksesta, että voisin saada jonkun muun kuin itseni toimesta, mutta sitten se tapahtuikin. Nyt yli 10 vuotta yhdessä olleena on matkalle mahtunut monet suihinotot ja orgasmit.
Inu, Nainen 35v 15.07.2021
Yhtenä kuumana yönä tuli annettua lovea oraalisesti sen verran innokkaasti, että herra lähti kesken homman oksentamaan ja hänen palattuaan homma jatkui. Alkoholilla oli osuutta asiaan, hänen osaltaan.
vanulappu, Nainen, 20, sinkku 15.07.2021
Mielestäni suuseksi on kivaa, se antaa nautintoa ja nautinnon huomaa sen vastaanottajasta. Tulee hyvä mieli
Julps, Nainen 19 15.07.2021
Suuseksin antaminen kuin myös saaminen kuuluu omiin lemppareihin makuuhuoneen (miksi ei myös muualla) puolella. Siinä saa nauttia toisen nautinnosta, mutta myös vastaanottaessa suuseksiä saa kokea parhaat orgasmit.
Tarppa, Nainen 34v, avioliitossa 15.07.2021
Tykkään antaa suuseksiä. Ihana nähdä kun toinen nauttii. Tykkään tietysti itsekin, mutta jos pitää valita niin olen antajana.
Littlemiss, Nainen 40v. 15.07.2021
Mie nautin suuseksin antamisesta miehelleni. Hänen nautinto kiihottaa itseä. Paras muisto on kun alkoi illalla autossa parkissa himottaa niin pää vaan alas ja imien. Kyllä ukko puristi rattia kun satsi tuli ja sivulliset saattoi ihmetellä.. sitten vaimo sai helmojen alle sormitusta palkinnoksi..ja ajelu jatkui normaalisti.
Tuulia , Nainen26 15.07.2021
Nuorempana seksistä mitään tietämättä petikumppani liukui sängynreunalle ja luulin että hän nousee siitä pystyyn mutta pää oli yhtä äkkiä varoittamatta haaroissani ja kyllä oli senttien päässä etten potkaissut päähän ja se jäi siihen.. En ikinä tykännyt että mies nuolee koska kosteus määrä mikä tulee kiihottuessa on niinkuin vesiputous mutta nyt oppinut tykkäämään kun on huomannu ettei sitä tarvi hävetä ja jos mies osaa sen niin se tuntuu taivaalliselta :) sitten on näitä perus kun yrittänyt saada miehen kunnolla nauttii ja yrittäny ät syväkurkkua ja epäonnistunut niin puklannut toisen päälle :D
Mype, M32 N33 pariskunta 15.07.2021
No kerran rouvalla pääs paukku siinä kovimman kiihkon keskellä. Ei siinä mitään mutta kun hän ei naurultaan sitten oikein kunnolla saanut orgasmia. Sattuuhan noita. Muitakin keskeytyksiä on paljon tullut, mutta kaikista niistä on yli päästy. Suuseksin antaminen on ihanaa. Jostain syystä en oikein osaa nauttia siitä, jos joku ottaa multa suihin.
Takahuoneessa , Mies 38v 15.07.2021
Aikoinaan työskenneltiin ravintolassa vaimon kanssa. Kaiken kiireen keskellä livahdettiin usein keittiön takahuoneeseen ja sain nauttia ihanista suihinotoista monet kerrat. Kiinnijäämisen pelko ja nautinto oli hyvä yhdistelmä. Oi niitä aikoja...
Tampio, Mies 40 15.07.2021
Kyllä mieleen on jäänyt parhaiten tapaus,kun olin aikoinaan pienessä vaatekaupassa töissä,50², ja olin jo sulkenut liikkeen. (Oletus). Silloinen puolisoni halusi yllättää ja tuli töihin vastaan. Hänpä sitten päätti tiskin taakse polvilleen asettua ja ottamaan suihin,jolloin ulko ovi lävähti auki ja sisään asteli kolmen asiakkaan ryhmä,mies ja kaksi naista. Siinä sitten tiskiin nojaten kuin linkkuveitsi,puolisoni jatkaessa tekemisiään,kortin ääni väristen selittää että olemme jo sulkeneet ja että pitäisi huomenna uudelleen tulla. Naiset lähtivät ovesta ulos ja oviaukkoa lähestyessä mieshenkilö kääntyi ja tokaisi:" kyllä sunolis hyvä tulla ihan piakkoin"
Pau91, Nainen 29v 15.07.2021
Pidän suuseksistä sekä antavana että saatavana osapuolena. Onhan se eka kerta aina "hauskin", kun molemmat ei tiedä vielä miten pitäisi toimia. Mutta nykyään nykyisen miehen kanssa suuseksi on molemminpuolin (kysytty) parasta, ja välillä voi hieman panon välissä käydä antamassa suuseksiä,pitää nautintoa yllä.
Sandru, Pariskunta 52v ja 55v. 15.07.2021
Siis tykkään antaa suuseksiä ja tykkään myös kun sitä saan. No mieleen painuvin kokemus on jo vuosientakaa. Oltiin menossa reissuun mieheni kanssa ja yhtä äkkiä halusin vain antaa hänelle suuseksiä, hänen ajaessaan. Eikun housut auki ja pää sinne housujen väliin. Kyllähän siinä osa vastaantulevista autoilijoista väkisinkin näki, mutta se ei haitannnut
Santtu, Nainen 45 15.07.2021
Mieheni pitää suuseksistä kovin, mutta ei siihen itse ryhdy. Mutta onneksi on keksinyt käyttää dildoa, etten ihan "ilman" tyydytystä jää
Ninni, Räväkämpi tapaus87 15.07.2021
En ite tykkää ottaa suihin, mut taas ite tykkään olla saava osapuoli?? no ainakaan kikkelikoru ja kielikoru ei sovi yhteen?? hankaa ja kolisee ikävästi??
Avio"velvollisuus" hoidettu, Nainen 37v 15.07.2021
Mieleen painuvia on monia mutta eräs mille naurettu moneen kertaan oli se kun "hyvä aviomieshän" tyydyttää naisensa oli mikä oli. Mies oli tehnyt pitkän työputken vähillä unilla. Tuli kotia jossa minä odotin tyyliin housut nilkoissa jalat auki. Mies tuumi että hän ei kykene mutta mennään sängylle nii hän antaa suukäsittelyn. Kesken kaiken alkoi kuorsaus kuulua jalkovälistä ja sain orgasmin kuorsauksen aiheuttamasta pärinästä. Mies vain jatkoi kuorsaamistaan ja minä nauroin katketakseni orgasmin jälkeen kun herätteli mieheni. Mutta tyydyttihän hän vaimonsa.
Bull, M33 15.07.2021
Erikoisin varmaan oli kun nainen halusi ottaa minulta suihin mynthon suussa. En oikein pitäny kylmän tunteesta kalussa. Paras kokemus oli 69 asennossa naisen kanssa ja hän laukesi kasvoilleni. Naamani oli täysin hänen mällissään kun hän kääntyi suutelemaan minua. Tämän kokemuksen myötä olen rakastunut pillun nuolemiseen!
Muikkeli, N41 16.07.2021
Nuorempana tykkäsin olla vastaanottavana osapuolena suuseksissä, mutta jotenkin viime vuosina en osaa enää rentoutua, ja koen oloni epämukavaksi, joten en sitä halua ja nautin muunlaisesta esileikistä. Tykkään kyllä antaa suuseksiä miehelleni, ja se on välillä hyvinkin kiihottavaa. On tullut otettua suihin autoa ajavalta mieheltäni, hänen ollessa puhelimessa, joskus vähän julkisemmallakin paikalla jne. Joskus aiemmilla kumppaneilla tosin sperma on ollut niin karsean makuista (maussa on oikeasti valtavia eroja), että meinasi tulla väkisinkin kakomisreaktio, mutta sitä ongelmaa ei onneksi nykyisellä kumppanillani ole. Leuat on välillä vähän koetuksella kyllä, mutta se on pientä :D
Conde, N 18.07.2021
Tykkään suuseksistä sekä antavana että saavana osapuolena. Olen aina tykännyt hyväillä kumppaniani monipuolisesti ja tuottaa nautintoa, mutta viimeisimmän kumppanin kanssa olen saanut tästä eniten irti. Minua itseäni kiihottaa kuunnella kumppanini kiihkoa ja nautintoa, tuntea lihasten värinä itseäni vasten ja kerryttää huippuun kerta toisensa jälkeen laukaisematta. Yleensä siinä kohtaa kun kumppanin kovuus alkaa verottamaan leukoja, totean että on aika imeä loppuun lastin viimeiseen tippaan. Omakohtaisesti rakastan kielen hellää mutta varmaa kosketusta. Kieli on pinta-alaltaan ideaali, lämmin ja aina kostea. Nuollessa kumppanilla on kädet vapaana käyttää avukseen leluja ja kumppanin armoilla oleminen tuo tietynlaista haavoittuvuutta, mikä kiihottaa entisestään. Orgasmin voimakkuus suuseksin yhteydessä on myös omaa luokkaansa!
Opiskelija, Nainen22v 18.07.2021
Tykkään antaa suuseksiä, sillä rakastan nähdä kun toinen nauttii. Parasta se on tehdä suihkussa, sillä silloin penis on varmasti täysin puhdas. Vastaanottavana osapuolena en osaa rentoutua, sillä pelkään miehen kyllästyvän minuun. En tule kovin nopeasti, enkä kovin herkästikään, joten minun nautintoni eteen mies saa tehdä kovasti töitä. Tilanne saa minut stressaantumaan ja toivomaan, että tulisin nopeasti (never), jotta mies ei kokisi epäonnistuneensa. Vaikka eihän se tietenkään koskaan sitten toimi niin. Stressaaminen vaan pahentaa tilannetta.
Munaa suuhun, Nainen 37 19.07.2021
Mieleenpainuvin kokemus suuseksin antamisesta oli kumppanini kanssa autossa. Vaarallista toki, koska kumppani ajoi autoa, kuitenkin vain pienellä soratiellä. Suuseksin antaminen on ihanaa, kun tuntee toisen nauttivan. Laukean lähes itsekin siinä samalla.
Fart Vader, Pariskunta M 34/ N 39 19.07.2021
Paras muisto on jäänyt kun vaimoni kanssa näimme ensimmäisen kerran, olimme ensimmäistä yötä yhdessä ja seuraavana aamuna kun aloittelimme taas hommia niin lakana oli antamani suuseksin jälkeen niin läpimärkä etten koskaan ole nähnyt vastaavaa ?? Toinen muisto liittyy jokusen kuukauden eteenpäin kun toimituksessa hänellä pääsi pieru, olin kuitenkin herrasmies eikä hajua juurikaan tullut joten jatkoin kylmän viileästi hommia. Itse tykkään todella paljon antaa suuseksiä sekä vastaanottaa sitä. Vaimolla varmaan pornosta jäänyt "tietämys" että mela pitäisi hotkaista juurta myöden kurkkuun jonka takia meillä ei miehelle tarjottua suuseksiä juuri ollut. Noin vuosi sitten sattumalta sivusimme aihetta ystäväpariskunnan kanssa (olemme kaikki asioista aika avoimia) niin jopa emäntä uskoi kun kun kaverin vaimo ja minä kerroimme että pelkkä terskan hoitelu tuntuu taivaalliselta. Tarinan opetus on että jopa usean vuoden jälkeen puhumalla kaikki selviää. Olemme olleet yhdessä jo kohta 8 vuotta.
Minttumojito85, Nainen, 36 20.07.2021
Kun hauskinta tarinaa kysytään, niin mieleeni tulee parikin tarinaa lähes 20 vuoden takaa, kun olin n. 18 - 20-vuotias. Silloisen poikaystäväni kanssa kerran IC:n yläkerrassa huomattiin olevamme ainoat matkustajat. Otimme ilon irti, joten otin häneltä suihin. Kerran samaisen poikaystävän kanssa automatkalla, kun hän ajoi, otin häneltä myös suihin. Kuulemma meinasi olla vähän hankalaa keskittyä ajamiseen. ;)
LadyKN, Nainen 34 21.07.2021
Suuseksi on mainio tapa nauttia ja antaa nautintoa! Pidän erityisesti sen antamisesta kumppanilleni, sillä voin kontrolloida hänen orgasmiaan viemällä hänet yhä uudelleen laukeamisen rajalle ja nostattaa hänen seksuaalienergiaansa. Saan itse äärettömän paljon tyydytystä, kun annan hänen lopulta laueta, ja voin aistia kaikin tavoin hänen orgasminsa intensiivisyyden.
:) , parikymppinen nainen 21.07.2021
Tapailin erästä miestä. Seksi oli ihanaa ja itse suuseksiä rakastavana tykkäsin antaa sitä hänelle usein. Kuitenkaan en itse koskaan ollut vastaanottavana osapuolena ja mietin, oliko vika minussa. En ottanut asiaa esille, sillä muutoin olin erittäin tyytyväinen kaikkeen, kunnes hän itse otti asiaan puheeksi ja kertoi olevansa hyvin epävarma pimpin nuolemisesta. En ollut kohdannut tällaista tilannetta ja minusta oli hellyttävän ihanaa, että hän kertoi minulle avoimesti fiiliksistään. Puhuimme asiasta tovin ja halusin vain halata häntä ja kertoa, ettei se haittaa ja hän saa ottaa asian kanssa oman aikansa. Eikä omasta mielestäni siinä hirveän pahasti pieleen voi mennä, että kuinka sitä nuolemista tekee ja ainahan voi kysyä ja vastaanottavana taas neuvoa. Ja kyllä itsekin muistan että jännää se aluksi oli, mutta oikeastaan silloin kun miettii vähiten ja kokeilee vain niin syntyy paras lopputulos :) Siitä pikkuhiljaa alkoi kehittyä meidän ?suuseksi-elämä? ja kiihottavinta oli se, että saatiin vuorotellen olla kontrollissa toisen nautinnosta ja vastaanottavana vain nauttia siitä, kun toinen tietää juuri mitä pitää tehdä.
Julkku, Nainen 24 22.07.2021
Muistan sen hetken ikuisesti miten poikaystäväni kanssa teineinä yritettiin jotain siinä säheltää. Yritin häneltä ottaa suihin (se oli eka kerta kummallekin) kunnes oksensin, minä ihan olin ihan häpeissäni, mutta onneksi poikaystäväni lohdutti. Tämän nolon tilanteen jälkeen poikaystävä lähti suihkuun, joten päätin yllättää hänet tulemalla sinne kanssa. Hommat lähtivät paremmin sujumaan, eikä tilanne enään haitannut. Nyt olemme naimisissa ja nauramme tilanteelle yhdessä.
Tytsykkä, Nainen 18 23.07.2021
Tapasin viime viikolla miehen jonka kanssa olin jutellut tinderissä, en aluksi edes halunnut ladata tinderiä mutta kaverit "pakottivat". No tämän miehen kanssa sitten varattiin hotelli ja muutaman shotin jälkeen homma alkoi sujumaan hotelli huoneessa, sain mieheltä parhaimman suuseksin ikinä! En ole ikinä tykännyt olla vastaanottavan osapuolena, mutta tämän miehen ansiosta rakastan suuseksiä enemmän kuin koskaan!<3
Monsieur, M26 23.07.2021
Antajana muistan lämmöllä kumppania, jonka sai laukeamaan kuin suihkulähteen ja aneluista huolimatta jos jatkoi, ei orgasmi tai suihkuaminenkaan nähneet loppua. Joskus oli puolet sängystä kastuneena :) Joskus taas, kun kumppani on rakkaudella ja intohimolla ottanut suihin, on tuloksena ollut kolmekin orgasmia itselläni suihinoton seurauksena.
Kisu, N33 24.07.2021
Aika pian ensimmäisten seksikertojen jälkeen silloisen - ja samalla nykyisen - kumppanini kanssa päädyttiin kokeilemaan 69:ää. Siihen nähden, ettei kummallakaan ollut asennosta aiempaa kokemusta, suuseksi tässä asennossa oli mielettömän ihanaa ekasta kerrasta lähtien. Kumppanini kietoo usein kätensä ympärilleni ja taivas miten nautin hänen käsittelystään (vai pitäisikö sanoa "kielittelystään" ;)) kun olen pääsemättömissä hänen kanssaan. Tykkään myös ottaa kumppaniltani suihin erityisesti suihkussa. Parasta toiselle antamisessa on se miten toisen nautinto kiihottaa myös itseä, jäykkä ja isoksi kasvanut penis tuntuu ainakin omaan suuhuni himottavan hyvältä. Usein kalu täytyykin saada pian jompaan kumpaan jalkovälini aukoista.
Minea, N37 27.07.2021
Minulla oli työpaikkaromanssi samassa toimistohuoneessa työskennelleen miehen kanssa. Samassa toimistohuoneessa oli myös kaksi muuta työskentelypistettä. Eräänä myöhäisenä iltapäivänä, kun huoneessa oli jäljellä vain me kaksi, mies halusi antaa minulle suuseksiä. Oli pieni pelko, että joku tulisi huoneeseen ja toisaalta oli epävarmaa oliko toimistossamme kameraa. Siinä kiihkon keskellä nämä jäivät kuitenkin sivuseikaksi, kun istuin toimistotuolille, käänsin selkänojan ovelle päin, laskin housut polviin ja jalat kohti kattoa. Mies kyyristyi tuolin eteen ja antoi elämäni parhaan JA nopeimman orgasmin. Tuota muistelen edelleen vuosienkin jälkeen.
Mike 29.07.2021
Itse tykkään antaa suuseksiä, oppiihan siinä vähän partnerin anatomiaakin samalla. Jonkin verran matkan varrella olen ollut saavanakin puolena ja mutta ei nyt varsinaisesti mitään järisyttävää kokemusta tällä saralla. Vaimokaan ei koskaan ole tähän lähtenyt, vaikka tuntuu kelpaavan toisinpäin varsin hyvin. Oma parta kyllä vähän häiritsee itseäni, saa saippuoida ihan huolella aktin jälkeen.
Sellasta, Nainen 21 01.08.2021
Rakastan antaa suuseksiä kumppanilleni ja pidän myös olla nuolettavana. Olimme miehen kanssa syrjäisellä uimarannalla illalla uimassa ja uinnin loputtua polvistuin mieheni eteen ja otin häneltä suihin samalla silmiin katsoen ja otin täyden lastin suuhuni ja kiltisti nielin kaiken. Mielestäni se on yksi mieleenpainuvin hetki, koska se hetki oli mielestäni erikoisen eroottinen. Suuseksi on meille tärkeää ja rakastamme antaa sitä toisillemme.
MissRoxy, N28 02.08.2021
Itselleni suuseksi ei ole koskaan aiemmin ollut kovin iso osa seksiä, mutta nykyisen kumppanin kanssa nautin siitä sekä antavana että ottavana osapuolena. Aina aiemmin on suuseksi aiheuttanut erittäin epämukavan olon, varsinkin ottavana osapuolena. Olen kyllä erittäin onnellinen, että nykyinen kumppani on auttanut pääsemään sen epämukavan tunteen yli, sillä huomasin nauttivani suuseksistä todella paljon!
Kohmelo , Mies 44 03.08.2021
Suuseksiä on todella nautinto antaa naiselleni kun toinen on ihanan märkä ja klitoris on mukavasti paisunut. Ja kun toisen on tuntenut jo pitkään niin osaa etsiä ne oikeat herkät kohdat.
Annie, Nanen 20 04.08.2021
Mieleenpainuvin suuseksikertani on ollut entisen kumppanini kanssa. Katsoimme yhdessä tietokoneelta mielenkiinnolla erikoisia pornokategorioita ja niiden sisältämiä videoita. Jostain kategoriasta mies piti erityisen paljon, koska kesken videon hän käänsi työtuolini ympäri, ja seisoi edessäni jäykistynyt penis suuni korkeudella. Katsoin häntä flirttailevasti, ja aloin antamaan tälle suuseksiä antaumuksella. Lopulta mies tuli suuhuni, ja se oli ensimmäinen kerta kuin näin tapahtui. Sperma maistui kiihottavalta, ja tuntui ihanalta, kun vihdoin mies oli "merkannut" minut omakseen ;)
WP, M28 05.08.2021
Nykyisen puolisoni kanssa olen vasta päässyt kunnolla suuseksin makuun. Kun nainen aidosti nauttii suuseksistä, en tiedä mitään kiihottavampaa. Paras kokemukseni oli ensimmäinen 69 puolisoni kanssa, se oli molemmille ensimmäinen kerta kyseisessä asennossa ja saimme molemmat orgasmin melkein yhtäaikaisesti. Viivyttelin tarkoituksellisesti että nautinto olisi mahdollisimman uniikki ja räjähtävä, pyysin vielä kumppaniani hieman reisillä puristamaan kaulaani ja viimehetkellä hän osasi päästää irti kun itsekkin laukesi ja jalat alkoivat luonnollisesti tärisemään. Laukeamisensa jälkeen hän ei kuitenkaan lopettanut ja joitakin sekunteja myöhemmin tulin hänen suuhunsa, makasimme molemmat tyytyväisenä jalat täristen ja hien sekä muiden kehon nesteiden liukastamana.
Laiva hurmuri, Mies, 29, silloin 25. 08.08.2021
Oltiin silloisen kumppanini kanssa ruotsinlaivalla. Iltaa viettettiin aika "normaalisti" diskoissa ja baarissa. Kävin vielä illalla suihkussa hytissä, samalla tyttöystäväni laittoi sängyt kuntoon. Me oltiin saatu neljän hengen huone vaikka kaksin matkustettiin. Kun yks sänky toimii sohvana, päätettiin että toinen nukkuu alhaalla ja toinen ylhäällä. Mä nukuin alhaalla ja hän sitten ylhäällä. Aamulla ennen kuin tultiin Tukholmaan, Oltiin puettu jo lähes yllemme. Siinä sohvalla istuttiin ja juteltiin miten oli saatu nukuttua. Siinä sitten alettiin hieman suutelemaan ja tälläistä. Hän avas farkkujen vyön ja alko ottamaan suihin. Hän imas koko satsin ja lähettiin aamiaiselle. Oli työntekijät hieman ihmeissään kun hymyssä suin astelin aamiaiselle.
Kaarna, Mies 40v 08.08.2021
Pidän suuseksistä sekä saavana että antavana osapuolena. Vaimoni nuoleminen on ihanaa, hän kostuu helposti ja hänen pillumehunsa maistaminen saa minut kiimasta sekopäiseksi. Vaimoni on lisäksi erittäin innokas ja taitava ottamaan suihin, mikä ei ainakaan vähennä intoani suuseksiin. Sitä harrastetaankin meillä varsin usein.
Kiihottaa, Mies 23 08.08.2021
Jäähilettä suussa ja kunnon imut kun itse istut autonratissa. Naiselle mukavin antaa kun nainen istuu naamanpäällä tai on kontillaan.
Kielillä puhuja, Mies 18v 09.08.2021
Olen antanut tyttöystävälleni kielellä neljä peräkkäistä orgasmia. Tämän jälkeen hänen jalkansa tärisivät niin paljon, ettei hän pystynyt kävelemään kunnolla vähään aikaan. Olen myös itse lauennut eniten, kun hän on ottanut suihin ja hyväillyt kielellä, imemällä ja käsin. Suuseksi on todella hyvää esimerkiksi esileikkiin.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: