Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Satisfyer Pro 2 nyt 18,90 euroa - norm. 66,90 euroa.  
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Millaista on hyvä seksi?

Kerro meille ja muille millaista on mielestäsi hyvä seksi ja mistä asioista se muodostuu.

On tullu kokeiltua, Mies 26 09.08.2021
Hyvä seksi on nautinnollista. Nautinnon voi saada monella eri tavalla. Kondomeilla, ilman kondomia tai leluilla.
Haaveilija, Nainen 21 09.08.2021
Hyvä seksi koostuu luottamuksesta, aidosta molemminpuolisesta halusta ja tunteesta, kiihkeydestä, pienestä leikittelystä ja härnäämisestä, itse yhdynnästä ja päättyy siihen, kun molemmat osapuolet ovat saaneet mitä haluavat.
QB86, Nainen, 34v. 09.08.2021
Hyvä seksi saa alkunsa siitä, että seksikumppaneiden välillä on selkeää kemiaa ja sähköä. Siitä seuraava askel on ottaa selvää mistä toinen pitää ja missä toisen rajat menevät. Molemmilla on halu tyydyttää toinen ja seksi on mukavaa, ei pelkkää suorittamista.
Hyvää kannatti odottaa, N20 09.08.2021
Hyvä seksi on sellaista, jossa kaikkien tarpeet ja halut otetaan huomioon, mutta ketään ei kuitenkaan pakoteta mihinkään. Oma paras esimerkki tästä on eka kertani. Olimme olleet kumppanini kanssa suhteessa jo yli puoli vuotta. Käsipeliä oli harrastettu jo pidempäänkin. Lopulta myös yhdyntä tuli ajankohtaiseksi. Minua pelotti todella paljon, että se sattuu ja kerroinkin tästä kumppanilleni. Kumppanini lohdutti ja sanoi, että mennään täysin minun tahtiini ja lopetamme heti, jos yhtään pahalta tuntuu. Lopputulos oli maailman ihanin eka kerta; yhteisymmärryksessä ja se ei sattunut, päin vastoin, se tuntui taivaalliselta. <3
M31 parisuhde 11.08.2021
Hyvä seksi ei määrity määrällä eikä kestolla vaan yhteisellä intensiteetillä. Elän pitkässä parisuhteessa jonka aikana hyvä seksi käsitteenä on elänyt. Aluksi se oli primitiivistä ja nopeaa ja sitä oli paljon. Välillä se on ollut vain sitä että rakastellaan ihan pikaisesti ja tutun kaavan mukaan harvemmin, mutta silti se on ollut hyvää. Parhaimmillaan se on kuitenkin sitä jokainen kerta on edellistä upeampi vaikka kerrat olisivat olleet aivan erilaiset. Meillä tämä onnistuu hyvien yhteisten kemoiden ja sen että toisen halun ja nautinnon hyvin muttei koskaan täysin. Juuri pienet asiat ja muutokset antavat parisuhdeseksille suolansa.
Tallaajan, M31 pitkässä parisuhteessa 12.08.2021
Parisuhteessa hyvän seksin käsite elää suhteen kypsyessä, alussa se on villiä ja eläimellistä. Välillä se voi olla vain sitä että seksiä on. Meillä on kymmeneen vuoteen on mahtunut paljon erilaisia vaiheita hyvä ja välillä arkisen seksin kanssa. Nykyään sen tärkein komponentti on yhteys toiseen. Se että voidaan edetä hitaasti ja sanattomasti ja kumpikin tietää toisen nautintopisteet ja hyvät tavat koskettaa. Samalla on merkittäväksi on noussut keskustelu ja uusien juttujen kokeilu. Onneksi aina löytyy uutta niin seksistä kuin omasta kumppanista.
Pari, Pariskunta 13.08.2021
Hyvä seksi on sitä minkalaista molemmat haluavat ja hyvässä seksissä avoimuus ja toisen huomiointi on tärkeää! Myös yhdessä uusien asioiden kokeileminen on tärkeää.
Rehellisyys kunniaan, M23 13.08.2021
Parasta on kun molemmat on aktiivisia ja kertoo mitä haluavat.
Volvo-mies , Mies 31 13.08.2021
Hyvään seksiin tarvitsee luottamusta. Ilman luottamusta ei hyvää seksiä saa. Hyvään seksiin kuuluu myös nautinto ja se, että pystyy itse sanomaan minkälaista haluaa. Yhden illan jutuista ei kannata odottaa paljoa. Ainakaan omalla kohdalla nuorempana, ei yhden illan jutut ollut mitään hirveen nautinnollisia.
Puhuttaa, Mies 27 13.08.2021
Hyvään seksiin tarvitsee kolmea eri asiaa: 1. Voi luottaa toiseen. Luottaminen on ehkä tärkein asia seksissä. 2. Pystyy puhumaan seksistä. Puhuminen seksistä on myös iso osa hyvää seksiä. 3. Tietää mistä toinen tykkää. Tämän takia seksistä kannattaa puhua. Näitä tarvii ainakin hyvään sekä nautinnolliseen seksiin.
Opiskeliaa, Nainen 21, sinkku 14.08.2021
Se on jokaisella erilaista. Kaikilla yhdistävä tekijä on kuitenkin kaikkien osapuolten välinen nautinto ja intohimo, joka saa aikaan sen kutkuttavan tunteen mahan pohjassa ja täydellisen orgasmin.
Muuanpari22, Pariskunta 14.08.2021
Hyvässä seksissä molempien nautinto ja tarpeet huomioidaan. Molemminpuoleinen luottamus luo rohkeuden kertoa mitä haluaa ja samalla antaa takaisin. Suhteen kehittyessä onkin sitten jo hallussa mikä toisella tuntuu hyvälle ja löytyy jo yhteiset sävelet. Plussana leikkisyys, kokeilun halu ja heittäytyminen;)
Jonkija, Mies 29v 15.08.2021
Hyvä seksi on mistä kumpikin osapuoli nauttii ja on hauskaa ei suorittamista.
dahlia, inlovewithanenglishman 17.08.2021
Olen vielä virallisesti neitsyt. En ole harrastanut seksiä kenenkään kanssa livenä. Olen harrastanut vain nettiseksiä sekä puhelinseksiä miesystäväni kanssa. Minulle tällä hetkellä toimii pieni jännittynyt tunnelma ja katseiden vaihto sekä pienet hymynpoikaset ja kulmien kohotukset tunnelmanlataajana. Se usein jatkuu siten, että miesystäväni kertoo kuinka haluaisi suudella minua tai kaulaani, joka saa minut haukkomaan hengitystä. Yleisestikin molempien oleminen läsnä siinä tilanteessa ja samalla aaltopituudella täysin omana itsenään. Minusta on myös ihana kuulla kuinka mieheni kehuu ulkonäköäni tai kertoo kuinka seksikäs tai kaunis olen. Minut saa myös syytymään se, kun näen kuinka helposti saan hänet kiihottumaan. Asumme eri maissa ja koronatilanteen vuoksi emme ole vielä tavanneet kasvotusten, mutta mieheni kertoi, että ensimmäinen kertani tulee todellakin olemaan ikimuistoinen. En malta odottaa sitä.
Tommip, Toisessa suhteessa tällä hetkellä 18.08.2021
Kyl täytyy sanoa et paras seksi kokemukseni on nuoruus ajoilta häiden jälkeen jatkoille ja nainen minua pari kolme vuotta vanhempi sai luokseen mikä siitä illasta/yöstä jäi mieleen et elämäni parhaat panot tekemällä itse mitään aloitetta tietenkin nautinnon annoin kumppanille se nainen kyl osaa hommat.
Punahuulet, Nainen 44 parisuhteessa 20.08.2021
Toisen huomioon ottaminen, hitaasti härnäten suuseksillä, jossain muualla kuin kotona vähän salaa ja intohimolla. Koskettamista ja mielihyvän tuottamista joka aisteilla johtaen nautinnolliseen yhdyntään. Jonka jälkeen syleillään ja ollaan lähekkäin.
Marrru, Nainen 21v 20.08.2021
Hyvä seksi tarvitsee luotettavan ja silmää miellyttävän kumppanin, esim minulla oma puoliso. Tunnelmallinen paikka sekä riittävän pitkä esileikki. Halutessaan seksileluja mutta kaiken tapahduttava niin että kummankin halut tyydyttyvät! Se tunne että haluaa tehdä toiselle asioita ja nähdä toisen tyydytyksen.
Oot rakas<3, Nainen 19/parisuhde 21.08.2021
Hyvä seksi on minulle intohimoa, sellaista nautintoa joka jaetaan molemmin puolin. Päässäni ei liiku yhtäkään ajatusta sen lisäksi kuin, että haluan kumppaniani, nyt heti. Hyvään seksiin kuuluu myöskin pitkä ja kiusoitteleva esileikki, pidän myöskin lelujen yhdistelystä asentoihin, mutta toisaalta se voi olla myös erittäin spontaania. Kuten suihinotto metsälenkillä tai käsipeli automatkalla. Tärkeintä minulle on tuntea itseni halutuksi ja seksikkääksi, että juuri minun oma kumppanini haluaa minut. Nyt.
Caf, N34 21.08.2021
Hyvä seksi on sellaista, missä saa aidosti olla oma itsensä mitään peittämättä. Otetaan huomioon kumppanin nautinto, ollaan läsnä hetkessä mutta voidaan myös nauraa ja kommunikoida.
Dalal, M23 22.08.2021
Jossa molemmat aktiivisesti mukana.
Seksiyhteys, Nainen alle 40 22.08.2021
Hyvä seksi on kumpaakin arvostavaa ja kummankin haluja kunnioittavaa. Hyvä seksi on sopivan hellää, mutta riittävän rajua. (Tämä toki riippuu myös tilanteesta/eri päivinä erilaista) Hyvässä seksissä ehdottomasti on mukana myös vahva henkinen yhteys. Hyvässä seksissä myös rajat sekoittuvat- yhteys on niin vahva, ettei tiedä mihin toinen loppuu ja mistä toinen alkaa.
Lupa nauttia, M40N30 24.08.2021
Hyvässä seksissä kummankin(kaikkien) halut, tarpeet ja toiveet ovat yhteneväiset, jolloin seksi on tyydyttävää itselle ja toiselle osapuolelle. Keskinäinen luottamus on myös tärkeää ja mahdollisuuden vain heittäytyä nautintoon, ilman ylimääräisiä paineita.
Lortto 57, Sinkku 31.08.2021
Hyvä seksi on kun ennen orgasmia, kehon valtaa värisyttävän kuuma tunne ja tietää huipun olevan lähellä. Ja kun se tulee, se on voimakas ja se tuntuu koko kehossa. Raukea olotila...
Yembou, Pariskunta N36, M41 31.08.2021
Hyvä seksi lähtee siitä ettei ole suorituspaineita, ei tarvitse pelätä epäonnistumista, nolostumista, ääniä, sotkua, asentoja, mahaa, tissejä, häpeää. Sen jälkeen alkaa hauskanpito. Meillä tykätään spontaaniudesta ja rajustakin menosta. Ollaan oltu 10 vuotta yhdessä mutta vasta tänä vuonna löydetty viimein seksilelujen ihana maailma. Välillä menee säätämiseksi ja nauretaan yhdessä. Seksistä on tullut ihana yhteinen asia.
Havaintoja, N20 01.09.2021
Hyvä seksi on molemminpuolista kanssakäymistä, jossa muistetaan kommunikoida keskenään ja molemmat osapuolet luottavat toisiinsa. Hyvä seksi ei ole suorittamista, jossa esimerkiksi toisen täytyy saavuttaa orgasmi, vaan se on yhteinen nautinnon hetki. Mielestäni seksistä puhuminen kumppanin kanssa muulloin kuin sen harrastamisen aikana vähentää paineita, saa luottamuksen kasvamaan kumppaniin = tuloksena hyvää seksiä!
Tyri nyt, Mies 55 01.09.2021
Avoimuus, luottamus. Rakastaa toista. Omat haluaa. Läheisyys. Silloin se on parasta. Aina ei tarvitse päästä maaliin. Kiire pois.
ukko27, Mies 27v 02.09.2021
Seksi jossa on valmis tekemään kaiken toisen eteen. Pienetkin muutokset ja erinäiset kokeilut, seksilelut tuovat todella paljon uutta kipinää.
Läsnähetkessä, Nainen 24v 03.09.2021
Hyvä seksi syntyy jo ennen kumppania. Itseen tutustuminen, itsetyydytys ja oma pyrkimys seksuaaliseen kasvamiseen ja avoimuuteen on lähtökohta. Kun osaa vapautua seksuaalisesti itsensä kanssa ja tutkia omaa kehoaan uteliaasti, niin oppii hyväksymään itsensä ja tuntemaan oman seksuaalisuutensa, sekä saa paljon itsevarmuutta. Näin myös kumppanin kanssa seksistä tulee paljon parempaa, kun ei jumita oman päänsä sisällä suorittamassa, vaan antautuu himon vietäväksi.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: