Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Parantavatko seksivälineet seksielämääsi? Kerro miten seksivälineet ovat parantaneet seksielämääsi.

Parantavatko seksivälineet seksielämääsi? Kerro miten seksivälineet ovat parantaneet seksielämääsi.

Pelit , M54 07.09.2021
Kyllä parantavat! Parisuhteessani erilaisten seksuaali-identiteettien yhteensovittaminen on ollut hedelmätöntä, vaikka lisääntymismielessä hedelmällisiä olemme olleet. Niinpä parempaa kiihotusta, nautintoa ja tyydytystä etsiessäni olen löytänyt välineillä masturboinnin. (Olisi varmasti upeaa kokeilla yhdessä, mutta puolisoni ei syty mistään välineistä, kokeiltu on.) Perinteinen kuiva käteenveto on viimeisen vuosikymmenen aikana jäänyt kokonaan pois, ja tilalle ovat tulleet liukkaat laitteet. Teknisen kehityksen ohella myös asenne itsetyydytykseen on muuttunut: se on nykyään hyväksytty ja laadukas tapa nauttia seksuaalisuudesta. Tie miehen nautintoon kulkee alavatsan kautta tällä reseptillä: oikea mielentila, omaa rauhallista aikaa, valitut videot viihdykkeenä, välineet ja vehkeet esille, tunti puolitoista hurmion huipulle kiipeämistä, tulivuorenpurkausorgasmi ja nautinnollinen raukeus. Parasta välineiden kanssa on ollut stimulaation syvyys ja laajuus, itsenäinen omaan tahtiin eteneminen, orgasmin kontrollointi (edging) ja hekuman hurjuus. Haastavinta välineiden maailmassa on ollut sopivien löytäminen, koska käytännöllisesti katsoen kaikki sellaiset moottoroidut välineet, joihin työnnytään sisälle, on suunniteltu käyttäjien enemmistön penisten pituuden ja ympärysmitan ehdoilla.
Moivaan, Nainen 26v 08.09.2021
Kyllä ovat! Ne tuovat monipuolisuutta seksielämään ja opettavat kummallekin osapuolelle avoimuutta kaikenlaisiin uusiin nautintoihin. On hauskaa valita yhdessä jokin uusi vimpain ja katsoa miten toiselle ja itselle voi tuottaa hyvää oloa sillä, se lähentää ja luo luottamusta valtavasti.
Leluja, Pian avioitumassa mies 30 ja nainen 28 08.09.2021
Minulla ja puolisollani on seksileluja, mutta emme käytä niitä kovin usein. Edellisessä suhteessa tuli käytettyä enemmän leluja kun nykyään.
Käyttäjä001, Opiskelija, uusi seksilelujen käyttäjä 12.09.2021
Ehdottomasti! Sooloseksistä on tullut paljon mielekkäämpää välineiden kanssa. Seksilelut luovat kiihottavamman tunnelman makuuhuoneeseen kuin perus porno tai sormeilu, niiden avulla jaksaa fantasioida ja esileikkiä pidempään, puhumattakaan käytössä saadusta mielihyvästä. Olen saanut voimakkaita, kehon valtaavia orgasmeja seksilelujen avulla. Sellaisia, joita ilman välineitä ei noin vain saavuteta. Ne antavat aivan erilaisia, nautinnollisia tuntemuksia. Koen seksuaalisesta mielihyvästä saadun energian voimaannuttavan minua. Tunnen itseni energisemmäksi, aktiivisemmaksi ja omat keholliset tunteeni voimakkaammin kuin koskan aikaisemmin. Seksilelut mullistivat yksipuolisen seksielämäni.
Kosteat lakanat, Aviopari M40 N45 12.09.2021
Seksivälineet ovat parantaneet seksielämäämme. Olemme kokeilleet penisrengasta jossa oli klitoriskiihotin, kaalimadon G5:sta, g-pistesauvaa. Kaikki eivät ole toimineet, mutta ovat kuitenkin olleet piristysruiskeita makuuhuoneessa ja antaneet kokemusta. Satisfyer on näistä kokeiluista ollut se PARAS, sitä ei turhaan ole kehuttu. Vaimoni saa sillä voimakkaita orgasmeja, on mukavaa katsella kuinka vartaloa ravistavat orgasmit tulee yksi toisensa perään, ja kyllä niitä tosiaankin tulee useita. On mukava yllättää vaimo uudella lelulla ja katsoa kuinka hän siihen reagoi. Mitähän sitä seuraavaksi kokeilisi, taidan hieman selailla tarjontaanne?
Krista, Nainen 33v 13.09.2021
Harvakseltaan, lisämausteena käytettyinä kyllä. Liian usein saattaa tulla tottumus, eikä seksi ilman leluja enää toimikaan niin hyvin.
Miesopiskelija, Pariskunta M27v(opiskelija) N25v 14.09.2021
En ole lähes ollenkaan käyttänyt leluja aktien aikana. Penisrengasta silloin tällöin ja on ollut kyllä hyötyä ja tuonut lisänautintoa. Nykyisen parin kanssa ollaan käyty avointa keskustelua, että haluttaisiin tilata ja kokeilla uusia ja erilaisia välineitä. Valitettavasti tämänhetkinen rahatilanteemme elämässämme ei ole vielä sallinut tätä, mutta juuri laitoin erittäin hyvässä alennuksessa olevan Satisfyer Pro 2 tilaukseen ja kokeiluun. Onneksi kuulin mainoksen tästä Radio Rockilla.
Kullinaristi, Single 45 rpm 14.09.2021
Välineet rikastuttavat minunlaiseni yksinäisen miehen itsetyydytyspainotteista seksielämää suuresti. Välineiden tarjonnan ja kehityksen sekä käyttäjäkokemusten seuraaminen mm. täällä Kaalimadossa on mielenkiintoista, käy ihan esileikistä. Erilaisilla välineillä masturbointi tarjoaa yllättävän monipuolisia ja nautinnollisia elämyksiä. Hyvillä välineillä yksittäisten itsetyydytyskertojen ajallinen pituus on kasvanut, saadun tyydytyksen laatu lisääntynyt ja orgasmien voimakkuus parantunut. Omistan tusinan verran huolella valittuja ja kohtalaisen arvokkaita välineitä, mm. Autoblow, vibraattoreita terskalle ja varrelle sekä hiljalleen lisääntyvä Fleshlight Girls -kokoelma.
Flesu, Mies 25 14.09.2021
Käytämme leluja kumppanini kanssa. Ostimme flesun ja sillä saa mukavat leikit. Kumpikin tykkää kun käytämme flesua leikeissä.
horny, Nainen 22v 15.09.2021
Aiemmin orgasmin saaminen oli kauhean vaikeaa. Heti kun alkoi käyttää leluja niin se huomattavasti paransi orgasmin saantia ja piristää sänkytouhuja paremman puoliskon kanssa.
Mcr, Mies 25 15.09.2021
Kyllä parantavat! :) yhteistä uutta puuhaa tai tuttua turvallista. Pääasia että nauttii kumppanista ja hänen kehostaan ja arvostaa sitä kaikin tavoin. Välineet tuovat monipuolisesti lisää nautintoa puuhiin.
Adelheid, Nainen 39v. 19.09.2021
Minun on aina ollut vaikea saada orgasmia ja välillä jopa täysin mahdotonta, kiitos mielenterveysongelmien ja sängyn ulkopuolisen elämän. On ollut ihana löytää leluja, joiden avulla orgasmin helpommin saavuttaa - toki mitään laukeamistakuuta mikään ei takaa, mutta. Omia fantasioitaankin on päässyt toteuttamaan kaikenlaisen rekvisiitan avulla ja toki siihen on pitänyt olla samanhenkinen kokeilukumppani myös.
Kokeilija, nainen 34v, Seurustelen 20.09.2021
Kyllä parantavat. Käytän niitä yksin, sekä miehen kanssa. Mies tykkää käyttää etenkin Men-X -kiihotusrengasta. Molemmat meistä ovat kokeneet seksilelujen tuovan piristystä seksiin ja ne valitaan yleensä yhdessä. Seksivälineiden käyttö on myös tehnyt seksistä keskustelun avoimemmaksi, kun kumpikin kertoo mitä haluaa seuraavaksi kokeilla.
Arska 20.09.2021
Kivat ja huippuihanat orgasmit!
Amatööri, N25 26.09.2021
Kokeilen pian ensimmäistä dildoani jonka tilasin kaalimadosta. Odotan innolla!
Road, M31 parisuhteessa 28.09.2021
Pidempään olemme kumppanini kanssa yhdessä käyttäneet leluja lähinnä häneen, monesti minun pyynnöstäni. Olen herkästi laukeavaa sorttia ja sen vuoksi oma nautintoni on ollut minulle välillä vaikeaa. Tähän on vielä sekoittunut pientä häpeää mastruboinnista. Minulle se on ollut tylsää paineiden purkua pitkään. Kunnes viime talvena tilasin itselleni muutaman eturauhaskiihottimen. Näillä leluilla aukesivat aivan uudenlaiset nautinnonportit. Vaikka miehille anaalileikit ovat edelleen pieni tabu, tunnen että omat lukkoni ovat auenneet. Samalla myös koen saavani näillä leluilla lähes samanlaista syvempää nautintoa kuin kumppanini kanssa, tai niin kivaa kuin ilman toista voi olla. Samalla koen saaneeni itseluottamusta jonka avulla kestän pidempään kumppanini kanssa.
lemmenpesä, Pari M 28.09.2021
Ovat parantaneet. Olemme vasta aloittelemassa seksivälineiden käyttöä, mutta tähänastiset kokemukset ovat olleet positiivisia ja mieltä avartavia.
Jättimuru, N20 01.10.2021
Minusta tuntuu siltä että kyllä tulee parantamaan. Paras kaverini juuri osti minulle satisfyer number onen ja kokeilen seksileluja ensi kertaa. Mutta toivon et tulen pitämään jatkossakin.
Vibra, Pariskunta M27v ja N28v 02.10.2021
Käytämme seksileluja usein. Vibrat toimii ja mukava katsella kun kumppani saa kunnon orgaaninen!

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: