Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Kerro epäonnistuneesta seksifantasian toteutuksesta tai odotukset ylittäneestä fantasiakokemuksestasi.

Kerro epäonnistuneesta seksifantasian toteutuksesta tai odotukset ylittäneestä fantasiakokemuksestasi.

Gg21, M20n20 07.10.2021
Kerran anoppilassa emännän kaa nussiessa palohälytin rupes soimaan. Kumpikaan meistä ei sitä huomannu ku luultii jääkaapin hämytykseks jos on liian kaua auki mut kaikki muut kyllä tajus. (se hälytin sijaitsi emännän huoneessa)
Sexhibitionisti, Aviomies 50 plus 08.10.2021
Ikäiselläni seksuaalisesti aktiivisella ihmisellä kokemuksia on kertynyt, mutta poimitaan pari maukasta. 1. Nyt jo 30-vuotisen suhteemme alkuaikoina rakastimme rakastelua paljastumisen kannalta vaarallisissa paikoissa. Meidän ja luontopolun välinen etäisyys on vain pari metriä, välissä tiheä puska. Polulla kulkee tuon tuosta ihmisiä, joiden askelten äänet, vaatteiden kahinat ja puheet kuulemme selvästi. Riisuudumme alastomiksi, olemme äärimmäisen kiihottuneita. Hyväilemme toisiamme. Molemminpuolista suuseksiä. Yhdyntää eri asennoissa: kyljittäin, takaapäin, ratsastusta, lähetyssaarnaajaa. Suudelmia, huohotusta, pidäteltyä voihketta. Paljastumisen korkea riski suoraan verrannollinen nautinnon määrään. Hirmuiset orgasmit huulta purren! 2. Vaihdoimme rooleja pyynnöstäni. Vaimo pukee strap-on-vyön ja siihen rasvatun dildon. Kumarrun löylyhuoneen ikkunalautaa vasten, levitän jalkani ja pyllistän selkä notkolla. Vaimo levittää pakaroitani ja ohjaa dildon peräaukolleni. Olen aiemmin totuttanut itseäni sormen ja sauvan anukseen työntämiseen, joten osaan jo rentoutua ja nauttia tunteesta. Toisen tekemänä se on kuitenkin huikeasti fantastisempaa! Vaimo nussii minua hitain työnnöin ja vedoin samalla hyväillen hikistä selkääni, pakaroitani, vatsaani sekä puolijäykkää kalua ja kiveksiä. 3. Yhdessä ohimenevässä vaiheessa avioeronsa jälkeen anoppi osoitti kiinnostusta minuun. Hän oli jo mökillä seurannut terassilta uinti- ja saunareissujani. Seison alasti peilin edessä partaa ajamassa. Ovi aukeaa takavasemmalla. Ai, anteeksi, sie ootkin täällä. Ovi sulkeutuu, melkein. Tiedostan, että naisen puuhailut kodinhoitohuoneessa ja ovensuussa olevalla komerolla ovat teennäisiä. Tilanne alkaa kiihottaa minua(kin). Penis paisuu, pitenee ja kohoaa pystyyn. Jatkan parranajoa. Laitan vasemman käden rennosti lonkalle, työnnän lantiota aavistuksen eteenpäin ja käännyn sen verran sivuttain, että takana ovenraossa tarkkaileva silmäpari saa haluamansa. Se jäi siihen kertaan, mutta tulipahan tyydytettyä vanhan rouvan fantasia.
Koulus, Mies 25v 14.10.2021
Kerran nuorena 16-vuotiaana tuli tyttöystävän kanssa vähän pusailtua (siis koulun vessassa) oltiin unohdettu ovi auki. Opettajalle tulee vessahätä ja hän avaa oven jonka takana olemme. Hän vain sanoi nopeasti sori ja meni toiseen vessaan. Pahinta oli että hän piti meille seuraavan tunnin ja oli nähnyt kasvoni! En ole sen jälkeen ollut koulun vessassa pussailemassa.
Emilia, N22v 17.10.2021
Olin 18-vuotiaana lomareissulla Espanjassa ja Tinderistä löytyikin USAn laivaston miehiä. Tapasin miehen ja nautimme toisistamme, jonka jälkeen aloimme jakaa fantasioitamme. Kerroin että minua kiihottaa ajatus useammasta miehestä samaan aikaan ja tapaamani mies soittaakin parille kaverilleen. Soitamme taksin hänen luokseen ja ovella odottaa pari hänen ystäväänsä. Ensin tapaamani mies ei äskeisen suorituksen jälkeen pysty uusintakierrokseen, joten päädyn kolmenkimppaan hänen kavereidensa kanssa. Kättelemme, unohdan saman tien heidän nimensä ja päädymme makuuhuoneeseen, jossa toinen panee minua takaapäin samalla kun otan toiselta suihin. Meno on nautinnollista kun minut täytetään molemmista suunnista yhtä aikaa ja lopulta molemmat laukeavat.
Koskaan en unohda, Lady 32v 18.10.2021
Harrastettiin ekan poikaystäväni kanssa aika äänekästä seksiä isäni asunnolla, kun vielä itsekin asuin siellä. Katsoin kellosta, että meillä on vielä aikaa leikkiä ennen muiden tuloa, joten riisuin vaatteet jättäen päälle vain minihameen ja korkeapohjaiset sandaalit. Tällä kertaa haimme jännitystä naimalla isäni sängyssä ja se seksi pysähtyikin aivan toisenlaiseen yllätykseen. Kesken touhun kuulin, että ovi kävi ja pian eteisessä seisoi hämmentynyt isä ja vielä hämmästyneempi pikkuveli. Juoksin pikkuvaatteissa tissejä peittäen omaan huoneeseen. Voi että sitä nolouden ja häpeän tunnetta. Huumorilla kyllä muistelen! ;)
Kokemusta kartuttamassa, N 22 v 18.10.2021
Kerron tuoreimman... Oon tähän mennessä squirtannut muutamia kertoja vain yksin leikkiessä. Hiljattain squirttasin ekaa kertaa kumppanini sormittaessa mua. Olimme kumpikin hämmentyneitä ja yllättyneitä, hyvällä tavalla toki. Sänky sekä kumppani ottivat osumaa. Ajatus tapahtuneesta kiihottaa edelleen. Seuraavaa kertaa odotellessa..
Fantasiafani, Single 45 rpm 21.10.2021
Mielestäni fantasiat tapahtuvat mielikuvituksessa tai unessa eivätkä voi onnistua tai epäonnistua, koska ne eivät toteudu todellisuudessa. Tämä pätee kaikenlaisiin fantasioihin niin taiteessa kuin seksissä. Fantasia on rajaton, siinä on kaikki mahdollista eikä mikään mahdotonta, kaikki sallittua eikä mikään kiellettyä. Jos fantasia toteutuisi, sitä säätelemään, ohjailemaan, kahlitsemaan jne. tulisivat välittömästi ihmiset, jolloin fantasia menettäisi vapautensa ja muuttuisi tavanomaiseksi käytännön toiminnaksi. Itse koen kiihottavimmat fantasiat unissa, jotka voivat parhaimmillaan olla niin todellisen tuntuisia, että kesken herätessä kestää aikansa tajuta kokemansa uneksi. Heräämisen hetkellä sydän sykkii voimakkaasti, hurja erektio tykyttää haaroissa ja lantio tekee työntöliikkeitä. Fantastisimmat sisällöt ovatkin jo sellaista, että niitä ei voi tässä kertoa.
Slam99, Nainen 21v 27.10.2021
Pitkään oli haaveena kokeilla panemista julkisella paikalla. Vihdoin kun tämä haave toteutui eräässä vessassa, hetken huumassa jäi ovi lukitsematta... Tietenkin joku avasi oven sillä hetkellä kun oli akti käynnissä. Silti mahtava kokemus kokeilla uutta.
Julia, N24 29.10.2021
Kerron nyt kummatkin tässä, koska molemmat ovat olleet erittäin hauskoja kokemuksia. Epäonnistunut kokemus alkoi tästä, kun olin kaverini kanssa ryyppäämässä 19-vuotiaana. Oli yö ja kaverini lähti poikaystävän luokse, joten jäin keskellä yötä yksin keskustaan. Sitten mietin yksin siellä pilkko pimeässä "mitä helvettiä nyt sitten". Aikaa kului sen 7 minuuttia kunnes joku mies tuli puhumaan minulle niitä sun näitä, hän jossain kohtaa ehdotti, että voitaisi mennä hänen luokse. Suostuin hetken mietinnän jälkeen, istuin hänen sängyllä sillä välin kun kyseinen mies kävi vessassa. Mies tulikin sitten alasti vessasta stondiksen kanssa, olin hieman hämmilläni asiasta mutta riisuidun itsekin siinä. Aloimme hommiin, siinä sitten hän otti takaan päin, kunnes yhtäkkiä tunnen järkyttävää kipua. Mies oli laittanut peniksensä peppuuni, anaali jutuista ei ollut mitään hajua siinä kohtaan joten sattui aivan jäätävästi. Siinä samalla lähti motivaatio petipuuhiin, joten laitoin vaatteet ja lähdin suoraa tietä kotiin päin. Paras kokemukseni sitten alkoi tästä, kun tapasin erästä tinder miestä. Juttu sujui hyvin ja mies yhtäkkiä kertoi, että oli varannut meille hotelli huoneen. Olin asiasta otettu enkä voinut kieltäytyä. Menimme huoneeseen ja siellä mies päätti ilmoittaa, että tykkää anaali jutuista. Ilmoitin hänelle, että kokemukseni ei ole kovin hyvät joten en oikein asiasta tykkää, miehelle se ei ollut ongelma. Harrastettiin aluksi tavallista seksiä, kunnes ilmoitin miehelle jos hänelle kävisi se, että hän voisi opettaa anaali juttuja. Homma lähti hyvin käyntiin apuvälineillä ja ilman, squirttasin myös monesti (harvoin siis squirttaan).
Mai 01.11.2021
Lelut oli kiva yllätys.
Mats, M40 01.11.2021
Suurimmat fantasiani liittyvät isommassa ihmisjoukossa tapahtuvaan seksuaalisesti virittyneeseen alastomuuteen. Tyyliin alastomien kaupunki, ryhmässä masturbointi, itse alastomana ja kiihottuneena toisten katseltavana oleminen. Etelä-Ranskassa olevassa nudistikaupungissa ja klubilla Berliinissä olen kaikkia noita myös oikeasti päässyt kokeilemaan. Tajuttoman kiihottavia ja tajuntaa vapauttavia kokemuksia!
VeryNiceOpe, Sitä oikeaa etsivä N 30 01.11.2021
Monta kertaa monistuskoneella käydessäni olin leikitellyt ajatuksella. Aluksi se tuntui vain huonolta pilalta muuttuen vähitellen polttavaksi pakkomielteeksi. Sitten oikea hetki koitti. Minulla oli vanhempainilta, jota jäin valmistelemaan muiden työntekijöiden lähdettyä. Olin siis yksin opehuoneessa. Nyt tai ei koskaan! Poskia kuumotti, sydän pamppaili, haaroissa tykytti. Vapisevin sormin suljin monistushuoneen säleverhot, koska monilla oppilailla oli tapana norkoilla koulun nurkilla iltaisin. Avasin koneen kannen, nostin hameen ylös ja riisuin pikkarit. Sitten taiteilin itseni monistuslasille ja levitin haarojani sen verran, että pääsin reisien välistä painelemaan starttia. Otin isoja A3-kokoisia värimonisteita vaihdellen asentoani, levittäen pakaroitani, nojautuen eteen ja taakse, avaten häpyhuuliani, työntäen sormea pilluun ja pyllyyn. Laite lämpeni peppuni alla ja kirkas, välähtävä lukija skannasi alapäätäni ja syöksi paperia kaukaloon. Kun maltoin parinkymmenen otoksen jälkeen lopettaa, olin hikinen ja huohotin. Koko vanhempainillan ajan olin ihan kiimassa ja olisin varmaan antanut kenen hyvänsä isän nussia sopivan tilaisuuden tullen. Kuvista tuli yllättävän hienoja, taiteellisia! Ai niin, arvatkaas oliko lasilevyssä pesemistä?

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: