Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Saatko mielestäsi riittävästi seksiä?

Onko seksin määrä elämässäsi riittävä? Jos koet eläväsi seksin puutteessa, mikä siihen on syynä?

LaLaLandia, N31 12.04.2022
Kärsin valtavasti seksinpuutteesta sinkkuuden ja ujon luonteeni johdosta. Itsetyydytys ja fantasiat ovat ihania juttuja, mutteivat korvaa toista ihmistä. Kadehdin valtavasti ihmisiä, joilla on säännöllinen seksielämä!
Hyväkysymys, M50 /soolo/avio/fuck-buddy/bi 13.04.2022
Hyvä kysymys, jota aloin yllättäen ekaa kertaa ajatella määrän, ei laadun, näkökulmasta. Olen 50 ja seksi on ollut yli 40 vuotta voimakas tarpeeni. Usein on tuntunut, että seksiä ei ole riittävästi, mutta nyt rupesin oikein erittelemään seksielämääni ja laskemaan, onko näin. Tulokset yllättivät! Säännöllisen ja edelleen jatkuvan itsetyydytyksen aloitin varhain teini-iässä, joten kertoja täytyy olla yli 10 000. Naimisissa olen ollut yli 30 vuotta, ja seksikertoja on varmasti pari tuhatta. Vakituinen ns. fuck-buddy minulla on ollut koko 2000-luvun. Koko ajan sama henkilö, jolla myös on parisuhteen tarjontaa voimakkaampi seksin tarve, ja jonka kanssa synkkaa hyvin yhteen. Seksikertojemme määrä lasketaan sadoissa. Joskus käyn myös paikoissa, joissa harrastetaan miesten kesken ryhmäseksiä. Näistä kertyy kymmeniä seksikertoja. En voi väittää, että olisin puutteessa elänyt. Sperma- ja endorfiinilitroina laskettuna nautintoa on ämpärikaupalla! Ja kun seksikaupan sivuilla ollaan, täytyy kehaista, että hupi- ja hyötyvälineitä löytyy nykyään upeasti.
Riittävästi? Kenties, Mies 18v 14.04.2022
Sanotaanko näin, haven?t had any complaints, mutta ainahan enemmänkin voisi saada ;)
Jolene, Nainen, 36 17.04.2022
Seksin määrä elämässäni ei ole riittävää tällä hetkellä. Suuri syy siihen oli alun perin ero, jonka jälkeen en etsinyt seuraa. Tätä seurasi pandemia, joka rajasi mahdollisuuksia olla ihmisten ilmoilla ja tavata mielenkiintoisia ihmisiä. Kaikkein suurin este kuitenkin on ollut epävarmuus itsestä. Ero pisti pallon pyörimään ja pandemia pahensi entisestään heikkoa omakuvaa. Kun omaan kehoonsa ja ulkonäköönsä ei ole tyytyväinen, tuntuu raskaalta ajatukselta esitellä sitä muille, saati kuvitella, että kehostaan innostuisi itse. Itsensä tsemppaaminen siihen, että voisi olla avoin ja itsevarma (ne kuitenkin parantavat reippaasti seksikokemusta) tuntuu kaukaiselta ja liian isolta haasteelta. Lopulta isoin este seksin riittävälle määrälle lienee minä itse ja ajatus siitä, että oma ulkomuoto olisi jotenkin nauttimisen arvoinen.
Bubu, Nainen 26v 19.04.2022
Tuntuu ettei viime aikoina ole ollut aikaa kunnon seksille. Vaikka sanotaan, että aikaa löytyy, kun tarpeeksi haluaa, niin tällä kertaa olen kyllä hieman eri mieltä. Puolison kanssa aikataulut ja unirytmit menevät niin pahasti välissä ristiin, että aikaa on vain pikaiseen seksiin. Olisi mukava välissä ottaa pidemmän kaavan kautta. Vastaisin siis että ehkä "saan" riittävästi seksiä, mutta en välttämättä laadukasta.
Korkealibido, Mies 34v 20.04.2022
Ei ole riittävä. Itse haluaisin erittäin paljon seksiä kaikissa muodoissa mutta puolison kanssa ei halut kohtaa ja arki on aika kiirettä. Iltaisin yleensä puoliso erittäin väsynyt. Vaikka itse olen väsynyt myös haluaisin silti seksiä.
Hevi ukko, M23 20.04.2022
Olen nuori mies ja olen toisessa vakavassa parisuhteessa elämässäni. Seksin puute on selkeästi suurentunut viimeisen vuoden aikana, ei ole ollut todellakaan helppoa. Omat halut antaisivat helposti mahdollisuuden 7 kertaan viikossa vähintään, kumppanin taas kerran 2-3 viikkoon. Suurimman osan ajasta minulla ei ole "haluttu" olo. Ehkä kemiat eivät vain täsmää ja olemme erilaisia. Monta kertaa miettinyt eroa tästä syystä mutta en ole kehdannut tehdä sitä.
Julle75, Mies 46v 20.04.2022
Korona estää. Kumppani nukkuu toisessa huoneessa:(
Muumikeksi, N23 20.04.2022
Kieltämättä voisihan sitä olla enemmänkin olla mutta muu elämä pitää myös hoitaa kuten työt, lapset ja lemmikit.
kesseli, N25 20.04.2022
Olen todella tyytyväinen määrään. Harrastamme päivittäin seksiä. Olen aika sopeutuvainen määrän suhteen: jos toinen haluaa useammin, se sopii ja jos taas harvemmin, niin sekin sopii. Jos paikkani ovat kipeänä esim. kuukautiskierron johdosta, niin otan ilomielin mieheltäni suihin. Pidän pussit tyhjänä :)
Ram man, Mies 40 20.04.2022
Koen että en saa tarpeeksi seksiä, meillä meni emännän kanssa lusikat jakoon ja sen jälkeen käytännössä vain sooloseksiä. Ja pakko myöntää että en kyllä saanut tarpeeksi seksiä yli 20 vuoden suhteen aikanakaan. Ihme ettei ollut muita kumppaneita...
belle, Nainen, 39v 20.04.2022
Seksielämä on ollut pääasiallisesti epätyydyttävää, pitkän liiton aikana enin palo on sammunut enkä ole saanut itseäni tuntemaan puolisoa kohtaan sitä mitä joskus tunsin. Seksin määrä ja tarpeet eivät ole vuosiin kohdanneet. Olen harrastanut seksiä mieheni kanssa harvakseltaan lähinnä velvollisuudentunnosta nauttimatta asiasta juurikaan itse. Olen vuosikausia saanut orgasmeja vain leluilla ja masturboidessa. Muutama kuukausi sitten kyllästyin tilanteeseen, ja sen seurauksena tapasin miehen, jonka kanssa seksihalut ja kiinnostuksen kohteet seksissä kohtaavat melko lailla täydellisesti. Hän on antanut minulle enemmän orgasmeja kuin oma mies lähes kahdenkymmenen vuoden aikana. Ratkaisu ei ole tyypillinen eikä täydellinen, ja monen mielestä varmasti moitittava, mutta en ole enää valmis luopumaan nautinnollisesta ja vastavuoroisesta seksistä, jossa kumpikin antaa ja saa vuorollaan ja josta kumpikin saa yhtä paljon nautintoa ja tyydytystä. Hänen kanssaan voisin harrastaa seksiä enemmänkin, mutta arki tulee siinä vastaan. Nyt kuitenkin seksin laatu korvaa määrän; olen valmis hieman harvempiin kertoihin, kun kerrat ovat täydellisen tyydyttäviä.
Plus 40v ja lähes aikuinen, N42v 20.04.2022
Nykyään on. Uusi mies, seksiä joka ikinen päivä ainakin kerran, viikonloppuisin useammin. Ei voi valittaa kyllä ;)
Sumppa, Nainen 38v 20.04.2022
Voisi olla enemmänkin. Syynä seksin vähyyteen on arkiset asiat, lapset, ja tietysti myös väsymys. Toki itselläni myös se, etten saa seksistä sitä nautintoa mitä toivoisin. Kumppani kyllä tekee parhaansa mutta kehoni ei toimi kuten tahtoisin.
Ammattikortti2021, Mies 20.04.2022
Tällä hetkellä elämässäni on seksiä aivan liian vähän. Seksin määrä laski heti huomattavasti kun lapsi syntyi n. 3 vuotta sitten. Syitä voi olla monia mutta tukiverkkojen puuttuminen on yksi Isoimmista asioista. Kumppanin ei tee mieli kun on väsynyt koko ajan mutta siihen vaikuttaa tosin muutkin seikat. Siksi isoksi asiaksi on noussut oman seksinhimon hillittijäksi erilaiset lelut miehelle.
Ei pelkkää seksiä, Sinkkunainen, 46 21.04.2022
Tällä hetkellä tilanne on vähän kaksipiippuinen: saisin seksiä nykyistä enemmänkin, mutta se olisi tuskin laadultaan sellaista, mitä toivoisin. Pelkkä seksi ei nyt kiinnosta vaan haluaisin kokonaisvaltaisempaa yhdessäoloa, johon kuuluu fyysisen yhteyden lisäksi myös vahva henkinen yhteys. Sinkkuna on siis vaikea löytää hyvää miestä, joka osaisi ja uskaltaisi olla muutakin kuin pelkkää seksiseuraa.
Mr. P, M43 21.04.2022
Voisihan sitä olla reilusti enemmän. Aiemmin seksiä oli päivittäin, sitten useasti viikossa ja nyt se on hiipunut kertaan kuukaudessa tai kahdessa. Tähän syynä ovat tietenkin elämän tuomat haasteet. On lapset, lemmikit, työn tuomat haasteet ja hieman erilaiset elämänrytmit. Ei ihme että on jokseenkin kuivunut kasaan. Kyllähän tätä silloin tällöin yritetään puhaltaa uudelleen roihuamaan ja aina hetkeksi onnistuukin. Jouluisin kun availee lelulahjoja niin menee pari viikkoa huomattavasti aktiivisemmin...
Vilkas, Mies 46 21.04.2022
Kyllä tällä hetkellä on. Se vain huono puoli että kumppanilta puuttuu mielikuvitus asioiden suhteen.Eli kyllä kokeillaan uusia juttuja mutta vain jos minä keksin jotain.Eli tilannehan ihan ok periaatteessa,mutta mukava olis joskus tulla yllätetyksi.
Omenapuuro, Bi-n40v 21.04.2022
Seksi on ollut tärkeä osa elämääni 15-vuotiaasta lähtien. Nyt olen täyttänyt 40 ja olen 2.kertaa naimisissa, puoliso on elämäni 2.poikkis teinivuosilta :D Alkuun, niin kuin yleensä, seksiä oli riittävästi. Tunsin olevani tyydytetty ehkä ekaa kertaa elämässäni. Puolisoni on hyvin lahjakas rakastaja, hän osaa soittaa kroppaani upeasti. Molempien sairastelujutut ovat edellisten parin vuoden ajan vaikeuttaneet rakastelua, sooloseksiä, toisen ihmisen fyysistä koskettamista. Kipujen kanssa elämme molemmat, joten ymmärrystä riittää molemmin puolin. Haluamme toisiamme paljon, seksiä on harvoin, mutta jokanen kerta on paras ikinä. Tarve saada tuntuu olevan suurempi kuin puolison, mutta tiedän, että pinnan alla hän haluaa minua yhtä paljon ja yhtä ussein. Saan ja en saa tarpeeksi seksiä =D Onneksi on sooloseksi ja lelut!
Blehm, N32 21.04.2022
Parisuhdeseksini on tällä hetkellä erittäin tyydyttävää. Nautin niin paljon kumppanistani etten malta pitää näppejäni erossa mutta en voi sanoa etten saisi tarpeeksi seksiä. Ironista kyllä seksimme sisältää paljon valtaleikkejä ja kieltoja, joten seksielämäni on mitä ihanimmalla tavalla myös epätyydyttävää.
Piusku83, Nainen 38 21.04.2022
En saa tarpeeksi. Pitkiä päiviä töissä kumpikin ja nyt kun olen reilun 2kk vuotanut kuukautimaista vuotoa melkein koko ajan niin ei silleen kiinnostakaan kun on liian sottasta...
Sakke, N21 21.04.2022
Kumppania tulee nähtyä reilu kerran viikossa, eikä hänellä ole yhtä korkea libido kuin minulla :( En kuitenkaan valita!
Ruuhkavuodet, Pariskunta 24.04.2022
Kyllähän kaksi pientä lasta ja pitkät työpäivät vaikuttavat siihen ettei aina ehdi tai jaksa vaikka kuinka haluaisi.
Aatos, M31 24.04.2022
En saa seksiä ollenkaan. Olen antisosiaalinen sinkku, en tapaa missään uusia ihmisiä. Masturbointi on ainut tapa päästä paineista hetkeksi. Tai no varmasti on muita tapoja mutta ei se tervettä olisi jättää runkkaamatta.
Rawrx3, N15 25.04.2022
Oon puutteessa, sillä en saa orgasmeja masennuslääkityksen takia.
Kilttimuija, Nainen, 30 virolainen mies Suomesta 27.04.2022
Meillä puolison kanssa on aika touhukas seksielämä. Vaikka ollan oltu jo 10 vuota yhtessä. Eli minimi määrä on noin 2 kerrta viikossa. Välillä itsellä on vähän liiankin halukas olo. Niin sillon tunntuu että pitäisi saata monnta kerrta päivässä. Mutta tietän että puoliso ei valitettavasti kykene sihen. Mutta on meillä siten niitä leluja jotka autta hätästä. Olen kyllä tyytyväinen sexin määrä. Jouluna oli paras. Hommattiin se tuhma joulukalenteri niin voite uskoa että. Huhuhh oli meno ja meininki melkei joka ilta. Ja kaiken lisäksi vaikka meilläkin on kolme lasta. Olen Yllätynyt miten palljon ollan vieläkin jaksetu touhuila. Ja joskus pitkin päiviä kiusotteltu toine toista. Ja silloin illalla nammm. Voin sano että on riitävä. Ja ihana.
Kaveri, Mies 42 28.04.2022
Noo Valtavasti. On aikoja millon on hiljasempaa mutta ikä antaa anteeksi, oppinut välttämään rapulaa ja nähnyt myös aikuisuuden tuoman vapauden valita puoliso.
Ujo, Mies 35v 29.04.2022
Ujona ihmisenä sinkkuajan seksi on tiukassa, etenkin kun yöelämä on jäänyt korona-aikana pois. Olen kehittänyt itsetyydytystä paremmaksi leluin ja median avulla, mutta eihän se toista ihmistä korvaa.
Rouva 40 , Pimeässä peiton alla 29.04.2022
Mieheni saa aina kun haluaa. Minä noin joka 10. kerta... Näin jo yli 10v. Ehkä pitäisi päivittää välineistö tai hankkia fuckboy...
Mun motto on suihinotto, Nainen 24v 11.05.2022
Riittävästi seksiä, mutta liian vähän omaa aikaa kosketella ja viihdyttää ite itteeään. Kaalimadosta tilannu aikoinaan 3 satisfyeria ja ollu kyllä kovassa käytössä mut nykyään liian vähän omaa aikaa ja arkeen uusi lelu piristäis.
Temptation, Nainen 30 12.05.2022
Kyllä olen tyytyväinen seksielämääni. Sinkkuna elelen mutta tarvittaessa löytyy aina apukäsiä.. if you know what i mean ;)
Tytty, Kolmen henkilön suhde lähemmäs 40v 14.05.2022
On riittävä. Kaksi pysyvää kumppania viimeiset kymmenisen vuotta ja kumpikin haluaa paljon. Ei valittamista siis!
jortikka34, mies 34 14.05.2022
Talvi on mennyt vähän huonommin seksin suhteen, aikataulu, uusi työ, masennus ja väsymys on vähentänyt seksin harrastusta jos vertaa edellis kesään mutta kiima on palannut taas takasin pikkuhiljaa kun mennään kesää kohti ja seksiä aion nauttia mahdollisimman paljon. Uusia seksivälineitä tilattu ja niitä kokeilla myös uusia asentoja.
Näillä mennään, Pariskunta M43, N38 16.05.2022
Saisin ennemmän vaimolta mitä haluan tällä hetkellä 2-4 krt/viikko, molemmat työssä käyviä ja kolme teiniä talossa niin se kahdenkeskisen ajan löytäminen ilman että kello on nukkumaan menoa vailla on aika haastavaa. Pikapanoilla pesuhuoneesa mennään mutta tylsäksi sekin muuttuu kun itse on kokeilunhaluinen ja ois kiva päästä taas pitkän kaavan mukaan hoitaa hommat leluilla ja muilla lisukkeilla. Määrä ok laatu vois olla parempaa.
Jujeko, Pienien lapsien äiti 25v 17.05.2022
En koe että seksin määrä olisi lainkaan riittävää, kaipaan seksiä ja läheisyyttä suhteeseeni erittäin paljon.
Lelutonkivoi, M25 ja n23 17.05.2022
Seksiä harrastetaan aikalailla päivittäin, kun molemmilla on vapaata ja/tai energiaa niin 2 kertaa tai useammin päivässä. Ei ole mitään valittamista!
Games connect people, N35 17.05.2022
Elän etäsuhteessa, joten näemme muutaman kuukauden välein ja silloin seksiä riittää hyvin. Väliaikoina hyödynnetään Internetiä. Ehkä kuitenkin enemmän kaipaa läheisyydentunnetta kuin itse aktia. Tosin silloin kun pääsemme näkemään, niin himot voittaa ja päädytään niin nopeasti kuin mahdollista peiton alle yhdessä. Mutta sen jälkeen on hyvin aikaa vain olla toisen kainalossa. :)
AhdistunutUlla, N25 17.05.2022
Koen saavani nykyisessä parisuhteessani tarpeeksi seksiä :) Kuvittelin pitkään olevani aseksuaali, ennen kuin tapasin nykyisen kumppanini ja hän pisti peiton vällyt liikkeelle.
Keinot on monet., M52 21.05.2022
Seksiä kyllä saan aina kun haluan, mutta pitkän aikaa olen odottanut,että vaimo haluaa sitä oikein niin,että kerjää. Itse olen sivusuhteissa harrastanut myös anaali seksiä. En oikein tiedä miten saisin vaimoni edes kokeilemaan varovasti nauttiiko siitä... On antanut ymmärtää että se olisi jotenkin saastaista. Molemmat puolet ovat aina nauttinut siitä,mitä muutaman kymmenen kumppanin kanssa olen tehnyt. Pitkän suhteen paha puoli on kaavoihin kangistuminen,siksi eksyin tälle sivustolle etsimään jotain kivaa virkettä. Tiedä vaikka löytyisi jotain jolla saisin vaimoni kokeilemaan myös anaali seksiä.
Paavo198, Mies 19v 23.05.2022
Minä ja minun tyttöystävä asumme 350km etäisyydellä toisistamme ja näämme noin kerran kuukaudessa. Juuri sen takia seksi on hyvin vähäistä, mutta ollaan sen sijaan tilanneet satisfyer app seksileluja jotta voimme kontrolloida vibraattoreita etänä. Ollaan mietitty tosiaan että voisimme tilata lisää leluja kaalimadosta ja käyttää niitä kun näämme.
Tiggerr, Pariskunta N59v M56v 24.05.2022
Antiestrogeenin myötä (rintasyövän ehkäisy) ei pirise enää! Niin surullista! Ennen pirisi paljon. Miestäni käy sääliksi. Mutta hän on ihana ja kärsivällinen! Koen että me emme saa tarpeeksi seksiä ja johtuu minusta.
Saamaton nuori mies, M 24.05.2022
Kyllä ja ei. Olen avoliitossa ja tällä hetkellä sekä oma että kumppanin seksuaalisuus jonkun verran rajoittuu molempien osapuolten vakavien terveysongelmien vuoksi, lisäksi vaikeuttaa kiire, stressi ja ajanpuute. Sanoin kyllä ja ei siksi, koska seksiä on ajoittain paljonkin, ja ajoittain ei, itselläni on haluja useimmiten päivittäin joten sinäänsä tunnen saavani liian vähän. Myöskin itsetyydytyksen suhteen tuppaa olemaan "itsensä laiminlyömistä" vaikka tekisi mielikin...
Täyskäsi, Nainen, 36v 27.05.2022
Seksin määrä on riittävä, sillä en välttämättä tarvitse toista ihmistä täyteen nautinnon kokemukseen. Aika on perheellisenä kortilla, mutta aina sitä jonkun hetken löytää nautiskeluun...
Peruna, N20v M26 28.05.2022
Harrastamme kumppanini kanssa, joka kerta seksiä, kun näemme mutta kumppanille riittää vain kerran päivässä ja minä haluaisin silloin tällöin useamminkin.
Työnteko haittaa harrastustoimintaa, Mies 25v 29.05.2022
Ehkäpä en, mutta tähän on puhtaasti syynä arki ja sen hektisyys. Monesti "tavalliseen" hellyyteenkään ei aikaa tunnu riittävän, tai halut menevät juuri silloin ristiin, kun aikaa olisi.
Hengitysharjoituksia ja masturbaatiota, N25v 29.05.2022
Seksin määrä on pikku hiljaa kehittymässä parempaan päin. Stressi on haitannut niin masturbointia kuin kumppanin kanssa harrastettavaa seksiä. Opettelen parhaillani oman ajan ottamista ja se on todella mukavaa. Ensin rentoudun hengitysharjoitusten tai rentouttavan musiikin parissa ja sen jälkeen siirryn masturbaation pariin, sen jälkeen mahdollisesti muuhunkin mukavaan.... Apuna on myös avoin kommunikaatio kumppanin kanssa sekä kokeilunhalu makuuhuoneessa ;)
pihtari69, mies 24v parisuhteessa 31.05.2022
Saisin riittävästi seksiä ja olen parisuhteessa mutta olen se joka ei anna kumppanille ja mielummin itse tyydytän itseäni, en tiedä missä vika.
Miävaan, Nainen 24v. 31.05.2022
Kyllä, kumppanin kanssa keskustellaan näistä asioista, ja molemmat ovat tyytyväisiä. Puhuminen kannattaa. :)
Kokeillaanko?, M46 05.06.2022
Tällä hetkellä saan tarpeeksi,tyttöystävä löysi itsestään "pimeän "puolen ja haluaa nyt toteuttaa sitä,niin minäkin voitan siinä.
Sinps, Mies19v 07.06.2022
Seksitarpeeni eivät tule täytettyä. Isoin ongelma on sijainti. Asun keskellä ei mitään, joten menoa ja meininkiä pitäisi lähteä hakemaan kaukaa. Kuulun myös seksuaalivähemmistöön, joka myös vaikuttaa esimerkiksi seksikumppanien löytämiseen. Tulevaisuudessa esimerkiksi muuttaminen opiskelun perässä tulee vaikuttamaan tilanteeseen. En kuitenkaan ole toivottomassa tilanteessa, ja esimerkiksi runkkaaminen vapauttaa pahimmat paineet.
Linnan neito, N24 07.06.2022
Aiemmassa suhteessa elin useamman vuoden ilman seksiä, mutta nykyisen kumppanin kanssa halut kohtasivat heti alusta lähtien, ja harrastamme seksiä edelleen useita kertoja päivässä. Seksiä on ehdottomasti tarpeeksi, ja on ihanaa viimein tuntea itsensä myös kehollisella puolella luovaksi ja vapaaksi.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: