Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE:

Sytytkö spontaanisti vai tarvitsetko lämmittelyä? Ovatko seksuaaliset halut erilaisia kumppanisi kanssa? Miten yhdistätte erilaiset seksihalut?

xXx, M40/N31 27.06.2022
Syttyminen riippuu päivästä. Mitä pirteämpi olen, sitä helpommin syttyy. Olemme kumppanini kanssa siten onnellisessa asemassa, että lähes kaikki ehdotukset menevät läpi, oli kysyjänä sitten kumpi tahansa. Jos jotain haluaa, niin kysyy suoraan. Näin avoimesti kun kaikki asiat kysytään, ei myöskään tule epämieluisia yllätyksiä, eikä jää asiat kaivelemaan. Suora puhe on ollut alusta asti ratkaisumme loistavaan seksielämään. Eikä kyse ole suinkaan meidän kohdallamme peiton alla pimeässä puuhastamisesta, muuten kuin korkeintaan silloin jos mitään muuta vaihtoehtoa ei ole.
Ansku87, Pariskunta 12 vuotta naimisissa 28.06.2022
Riippuu niin paljon mielentilasta. Joskus haluaa ottaa vähän rauhallisemmin ja varsinkin menkkojen jälkeen tuntuu niinkuin olisi narttukissa joka on kiimassa kuin viimeistä päivää ja silloin seksikin tuntuu taivaallisen hyvältä. Ja mitä seksuaalisiin haluihin tulee niin molemmilla yhtä voimakas vietti. Se miten yhdistetään halut on se että pyrimme mahdollisuuksien mukaan täyttämään molempiemme toiveet.
paljas uneksija, pari 38/40 28.06.2022
Kyllä sytymme täysin spontaanisti. Monesti ei tarvi kuin toisen hipaisu, niin johan on tolppa tanassa ja pimppi märkänä.
Kolmas kerta toden sanoo, Nainen 53v 28.06.2022
Meillä molemmilla kolmas avioliitto ja ollaan oltu yhdessä 7 vuotta. Kaikenlaista ollaan kokeiltu kun ei voi tietää mistä tykkää ennen kun testaa :) Pissa ja kakka leikit on molemmille nou nou ja ei edes kokeilla. Välillä innostuu vähemmästä ja välillä vaatii vähän tekemistä. Itse en orgasmia saa penetraatiossa joten leluja löytyy. Joskus kun miestä panettaa ja minua ei, suoritan suullisen kuulustelun enemmän kuin mielelläni. Aina ei halut kohtaa ja siitä ei suurta vaivaa ole että ojentaa auttavan käden. Samoin menee toisin päin. Molemmat ollaan avoimia toisen ehdotuksille. Minulla näin ei aina ole ollut. Edellisissä liitoissa olin lähinnä se antava osapuoli, tässä mennään samalla viivalla. Nyt on seksielämä sellainen kuin jokaisella kuuluisi olla.
Juge90, m31 28.06.2022
Syttyminen riippuu minun ja kumppanin välisestä kemiasta, koska ilman minkäänlaista kemiaa, seksistä tulee mekaanista, kömpelöä ja tylsää.
Kaiken A ja O, N32 ja M30 28.06.2022
Halumme ovat eriparia. Minä (N) olen helposti ja spontaanisti syttyvä suurella halulla, kun taas kumppanini (M) kaipaa hieman lämmittelyä, eikä kaipaa seksiä ollenkaan niin paljoa kuin minä. Leluja on kertynyt lähinnä omiin tarpeisiini, sillä puolet ajasta tyydytän omat haluni yksin. Yhdyntää voisi olla aina enemmän, mutta olemme löytäneet hyvän rytmin yhdynnän ja lelujen kanssa, jotta molemmat ovat tyydyttyneitä.
Vatipää32, Mies vajaa 40 vuotta 28.06.2022
Ihan spontaanisti saattaa syttyä, mutta joskus tarvii lämmittelyä, että etukeno nousisi pystyyn. Kiihottumisessa ei ole ongelmaa, verenkierto ei ole entisellään, joten "ylläpitoa" saattaa tarvita esimerkiksi suuseksiä antaessa.
Ploppis, N27, M26 28.06.2022
Joskus tarvitsee lämmittelyä ja joskus taas ei yhtään, eikä edes halua lämmittelyä. Jos toisen tekee mieli ja toisen ei niin kyllä jonkinlaisen kompromissin aina löydämme. Asia ei ole ikinä ollut ongelma, päinvastoin. Mielellämme tyydytämme toisemme tavalla tai toisella, vaikka ei itse tekisi mieli. Halut on aika samanlaisia kuitenkin ja molemmille läheisyys on tärkeää ja puhumme seksistä avoimesti, heti alusta alkaen. Eikä seksi meille ole sitä, että aina toisen vähintään on pakko tulla. Välillä on kiva kokeilla jotain uutta ja lelut on mukava lisä siihen.
Marjaana, Mies 44 Nainen 48 28.06.2022
Halut on lähes kokoajan yllä , meillä molemmilla. Miesystävän kanssa viestitellään monta kertaa päivissä kaikesta mitä haluais tehä. Kokeillaan muutenkin ihan kaikkea. Pervoilun suunnittelu seuraavaa kertaa varten saa sauvan surisemaan.
xcat, N28/M28 28.06.2022
Riippuu päivästä, mutta aika usein sytyn aivan spontaanisti. Helpommin silloin kun olen pirteä, harvemmin väsyneenä ja ärtyneenä. Jos kumppani tekee aloitteen, niin tarvitsen lämmittelyä, sillä toisen näyttämä halu ja kiihkeys saa minutkin samalle tuulelle! Halumne kohtaa aika hyvin, olemme alusta asti sopineet, että seksistä pitää ja saa puhua ja omat halut ja fantasiat saa tuoda esille. Olemme molemmat kokeilunhaluisia ja seksi on meille samalla hauskanpitoa; ei ole niin vakavaa jos joku toisen aloitteesta lähteny uusi asia ei luistakaan niinkuin kuviteltiin.
Vivid, Nainen n.30v parisuhteessa 28.06.2022
Sytyn yleensä nopeasti ilman sen suurempaa lämmittelyä. Kumppanin kanssa kemiat ja toiveet ovat tähän mennessä ainakin pelanneet hyvin yhteen eikä sen suurempaa eritahtisuutta tai eriäviä toiveita ole tullut esiin. Mieliala ja tunnelma ovat meillä suhteellisen isossa osassa hetkissä joissa toinen haluaa spontaania toimintaa.
mummeli, nainen 60v 28.06.2022
Kumppanini on hitaasti syttyvä, minulla nollasta sataan hetkessä. Olemme jo iäkkäämpi lesbopari, emme asu yhdessä, joten seksiä sunnuntaisin on meidän motto. On helppoa järjestää seksille aikaa kun sovittuna on selvä päivä sitä varten.
Porakone, N35v 28.06.2022
Mie oon aikalailla "aina valmis". Harvoin tulee vastaan tilannetta missä en ois valmis panemaan ja missä en nauttisi tilanteesta.
SetäJaTäti, M49vN50v 28.06.2022
Syttyy aika spontaanisti. Halut kumppanin kanssa tosin aivan eri paria. Itseä panettaisi vaikka useamman kerran viikossa, toista huomattavasti harvemmin. Tähän mennessä olen hoitanut asian itse, vieraissa en ole juossut koska muuten menee hyvin.
Elvis, Nainen38 28.06.2022
Sytyn helposti ja välillä kaipaan lämmittelyä. Onneksi myös seksihalut sattuvat yksiin kumppanin kanssa, eli ilman ei koskaan jää kumpikaan. Keskustelllen avataan uusia asioita ja kokeillaan olisiko se meidän juttu.
nuoriopiskelija, Nainen 20v 28.06.2022
Sytyn usein hyvin helposti. Tähän astisten kumppanien kanssa halut ovat olleet hyvin samanlaisia. Jos eroavaisuuksia on, niistä keskustellaan.
Janttu, Mies 40v 28.06.2022
Syttyminen tapahtuu monesti spontaanisti, mutta on se kivaa jos teemme ensin alkulämmittelyä. Asusteet saa syttymään minut monesti ja riippuu kuinka osaa pukeutua olemukseensa. Minulla on seksuaalisia haluja monenlaisia joita haluaisin kokeilla kumppanin kanssa, mutta en ole aina varma toisesta osapuolesta haluaako hän kokeilla erilaista. Kysyminen ja asioista keskustelu on paras vaihtoehto alkuunsa. Erinlaiset hyväilyt, nuoleminen, hieronta alkuun on parasta.
Lilli, Nainen, 49 v, parisuhteessa emotionaalisesti rajoittuneen kanssa 28.06.2022
Spontaanisti, mutta myös lämmittäen. Halut eivät yleensä ole kohdanneet kumppaneitteni kanssa, nykyinen ei halua seksiä ollenkaan. Vaikeahan se on silloin haluja yhdistää, jos jo pelkkään flirttiin vastaaminen on ylitsepääsemätön tehtävä. Sooloseksi ja fuck buddy, ja lopulta kumppanin vaihto, näin se vaan valitettavasti menee. Ehkä joskus vielä löydän seksistä tykkäävän miehen.
Mirtsu90, Pariskunta N32 ja M36 28.06.2022
Joskus sytyn spontaanisti ja joskus ei lämmittelykään huononna asiaa. Paljon on samaa yhteneväistä mutta joskus ei kohtaa kaikki. Mutta meillä voidaan kyllä avoimesti ja hyvin jutella ja kysellä, ilman että alkaa sota tai tulisi huonoja fiiliksiä. Avoimesti myös kokeillaan ja keksitään uutta yhdessä ja kummankin ehdotuksia otetaan huomioon tasapuolisesti.
Tessa_, Nainen 33 v. 28.06.2022
Sytyn aika spontaanisti, kostun yllättävistä jutuista, esim. Jos oon vihainen, tai kun mä vaan katon mun miestä. Mun mies sanoo: "sä oot aina märkä". No joskus tuntuu, et meil miehen Kaa vähän erilaiset halut, esim. Mä tykkään et mies tulee mun päälle makaan, ku oon sohvalla, vaikka ois viel vaatteet päällä, koska siitä mä sytyn. Mies ei aina ymmärrä miksi mä haluun silleen. Ja sit jos toinen tai molemmat todella väsyneitä, uni menee seksin edelle. Kyllä ne pystyy yhdistää ne erilaiset halut niin, että kunnioittaa kumppania, ei on ei ja sitä rataa.. Toki runkkaaminen on myös yksi vaihtoehto, ja ite tykkään siitä tosi paljon, se ei vähennä himoja kumppania kohtaan. Ja koska mies tekee reissuhommia, niin silloinhan ihan päivänselvää hoidella itse itsensä.
Pena, Mies, jolla olisi vielä haluja 28.06.2022
Sytyn kyllä spontaanisti jos vaimo vaikkapa tekisi aloitteen jollain poikkeavalla tavalla. Nykyisin en oikein syty kun vaimo ilmoittaa kuin kalenterista katsoen milloin on seksiä tarjolla. Ilman mitään esileikkejä homma käyntiin ja valtaisalla kiireellä kohti maalia vaimon hoputtaessa. Ja kyllä halut on aivan eri luokkaa. Häntä ei todennäköisesti haluta enää minun kanssa seksi lainkaan. Olemme menossa kohti suhteemme auringonlaskua.
Pasi13, Mies, 30v 28.06.2022
Syttymiseni riippuu niin täysin naisesta ja tilanteesta. Kaikki muu menee aikalailla käsikädessä :)
H56, M56 28.06.2022
Olemme aina valmiita. Minä etenkin. Kumpikin pannaan täysillä, muttei orkku tavoitteena.
Kinky, Mies 26 29.06.2022
Molemmat nopeasti yleensä. Hupaisaa tässä on, että kumppani on grayace, eli seksuaalinen mielenkiinto heiluu aseksuaalin ja seksuaalin välillä. Eli aseksualisuus umbrellan alla. Itsellä on tapana, että vaikka ei tekisi niin mieli, niin tekee heti, kun kumppanin tekee. Bdsm ja kink communityssä olevina kaiken läheisen kanssakäymisen ei tarvitse eikä olekaan seksi, mikä on erittäin mukavaa ja raikastavaa. Suosittelen yleisestikin kaikille, että olisi muutakin intiimiä.
Keppostelija, 60v nainen 29.06.2022
Välillä syttyminen käy kuin Erinin biisissä " Vanha nainen hunningolla".... toisinaan ei sitten niin minkäänlainen vatkaaminen ja kuolaaminen saa aikaan muuta kuin lähtökahvien keittämisen.
Ankkeli, 19v nainen 29.06.2022
Joinakin päivinä tarvitsen lämmittelyä, joinakin en. Riippuu kuinka suuret halut on jo ennestään. Kumppanin kanssa halut on erilaiset siten, että itse juuri haluaisi jotain vaihtelua ja erilaisia lämmittelytapoja, kun taas kumppanille riittää perusakti ja suoraan asiaan meno.
Rouva Siveetön, Nainen 40v naimisissa ja 2 lasta plus kasa lemmikkejä, kotiorja. 30.06.2022
Sytyn spontaanisti, en välttämättä tarvitse mitään lämmittelyjä, kuin en myöskään tunnetasoa kun taas kumppani tarvitsee lämmittelyn ja tunteet. Seksuaalisia suuntautumisia on erilaisia meillä: mies umpihetero ja minä bi! On myöskin erilaisia seksuaalia haluja, mutta niitä on pystytty yhdistämään keskenään ja avointa suhdetta tavoitellaan koko ajan. Masturbointi on ollut kinkkinen asia ja sitä En ole suhteessamme jakanut kumppanilleni yli 10v henkilökohtaisista syistä, mutta nytten siitäkin on yli päästy ja voidaan tehdä myös yhdessä. Orgasmeja voi tulla 30 sekunnissa tai 3 minuutissa tai mikäli on puolitylsä päivä menee siihen 30 minuuttia tai 3 tuntia! Seksiä meillä voi olla 5-15 krt/vk tai muuten vaan yli 20h... #peittoheiluu #ikkunathelisee <3 parisuhteessa olemme olleet 15v ja Kyllä seksi On pakollista suhteessa tai Ei Se ole edes suhde ja mikään EI oo parempaa kuin sovintorunkku riitaseksi. Joskus sitä kuitenkin vaan tulee niitä mörrimöykky päiviä..
Kohmelo , Mies-77 30.06.2022
Itse sytyn spontaanisti ja lämmittelyyn ei paljoa tarvita. Kumppani puolestaan syttyy todella hitaastija usein seksi loppuu jo siihen hitaaseen syttymiseen. Halut ovat erilaisia mutta kun halut kohtaavat, silloin seksi luistaa. Eripuraa kieltämättä esiintyy kun halut ovat erilaisia.
SeikkailunHaluinen, Nainen 19v , kumppanit vaihtelee 03.07.2022
Tilanne riippuu ihan fiiliksestä ja kumppanista, välillä sytyn ihan sekunnissa ja olenkin valmis hommiin! Toisaalta lämmittelyäkin välillä kaipaa ja esileikki yleensä sen homman hoitaa!

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: