Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Onko seksielämäsi erilaista kesällä?

Himottaako heinäkuussa ja lisääntyykö seksin harrastamisen määrä kesällä? Hiipuuko parisuhteen seksielämä kesälomalla vai kukoistaako se juuri silloin jotenkin erityisellä tavalla? Kerro meille ja muille vaikuttaako kesä seksielämääsi.

don johnson, mies 32 03.07.2022
Kyllä, kesän voi tuntea lisäävän kipinää kaikin tavoin. Muunmuassa ulkona on mukava harrastella eri paikoissa kun taas talvella joutuu pysymään sisätiloissa.
2mielinen, Mies 40v 04.07.2022
Eka kesäloma vuosiin ja vaikka itseäni himottaa 365 päivää vuodessa ja kesän lämpö saa mukavasti veren kiertämään, niin kumppania ei niinkään. Itse nautin kyllä ulkoilma-aktiviteeteista, mutta edes treffipalstoilta ei samanmielisiä löydy. Suomalaisten seksielämässä on jotain vikaa nykyään, ja se pitäisi korjata. Kaipaisin suurempia messuja, Kaalimadon omat podcastit=eroottiset tarinat johonkin palveluun; yleisesti siis lisää seksiä, seksiä, seksiä.
Temppu, Mies39 04.07.2022
Kyllä meillä kesällä seksi vähenee merkittävästi, vaikka periaatteessa lisääntynyt paljas pinta haluja nostattaisikin. Lähinnä syy lienee lasten kesälomien (ja sen myötä jatkuvan lasten läsnäolon ja hoitamisen lisääntynyt määrä) lisäksi se, että varsinkin lämpimimpään aikaan ei houkuta ajatus, että jo leikkiin lähtiessään on hiki päällä. Ja vaikka miten pikaisesti hommat hoitelisi (mikä jostain kumman syystä ei aina kuulemma käy?) niin puuhien jälkeen on kahta kauheampi hiki. Minulle tämä vielä menisi läpi, mutta valitettavasti emäntä on aina ollut vähän toista mieltä. Siksi meillä talvi on huomattavasti aktiivisempaa aikaa kuin kesä.
KaSe63, Mies 63 04.07.2022
Jokaikinen kesä alkavat himot ja halut hyrrätä ihan toisella vaihteella. Olen jo kauan sitten päätellyt sen johtuvan siitä, että kaikki vähentävät vaatetusta ja paljasta pintaa on enemmän näkyvillä kuin talvisin.
Summer, M40N30 04.07.2022
Ainoa ero talveen nähden on että seksiä voi kesä-aikaan harrastaa myös ulkona, joka monesti onkin miellyttävämpi(kiihottavampi) paikka kuin kuuma makuuhuone. Toki kesäisin on silmänruokaa molemmille enemmän joten tunnelmaan virittäytyy helpommin.
Anntsyu, Nainen 38v 05.07.2022
Kyllä nyt hienon alkukesän aikana on himottanut enemmän kuin aikoihin. Vietän villiä sinkkukesää ja vauhtia ei ole puuttunut. Peittoa ei ole tarvittu näillä helteillä, mutta jos olisi, se olisi heilunut hyvin tiuhaan. Tuntuu myös että miehillä on joku kiimakausi meneillään, ei ole ollut ongelmia partnerin löytämisen kanssa. Nautin täysin siemauksin.
Mr.P, M43 05.07.2022
Valoisuuden lisääntyessä alkavat himot kyllä hyrräämään ja peitto heiluukin jonkin verran ahkerammin kuin talven pimeydessä. Tosin kaikkien kuumimpien hellepäivien aikana ei vain jaksa hikisiä petipuuhia vaan touhut pitää ajoittaa aamun viileyden aikaan. Kesällä tosin luonto kutsuu ja ulkona on paljon mukavampi kuin keväällä/syksyllä... Mikäs sen mukavampaa kuin poiketa polulta syvemmälle metsään ja sukeltaa mättääseen. ;)
Ankkeli, N19v 06.07.2022
Ei kesä ole hirveämmin vaikuttanut haluihin, tai en ole ainakaan huomannut eroa. Toki helteellä on sekin vähän epämukavampaa.
jukka, kesän ilot 06.07.2022
Kyllä sooloseksi lisääntyy kesällä. Naiset pukeutuu niin seksikkäästi että kesken päivän pitää mennä vaikka huotoaseman vessaan tyydytämään itsensä. Kivaa se on.
kohmelo, mies -77 07.07.2022
Lisääntyvä valo saa omat haluni heräämään mutta kuten monissa lapsiperheissä niin seksin määrä ei lisäänny koska lapset kesälomalla ja paljon kotona. On toki valitettavaa että näin on, että seksi vähenee silloin kun esim. vaatteita on vähemmän päällä.
En kestä enää, N29 11.07.2022
Vaikuttaa huomattavasti. Huomaan masturboivani 3-15 kertaa päivässä ja jopa harkitsevani kevyitä seksisuhteita, mikä ei ole minulle tyypillistä. Normaalisti harrastan seksiä vain suhteessa, mutta nyt kesällä tuntuu todella hankalalta koittaa tyytyä pelkästään leluihin ja omaan käteen. Edellinen tapailusuhde päättyi kuukausi sitten, eikä himot varmaan hellitä ennen kuin löydän uuden, eikä varmaan silloinkaan.
Sara66, Nainen 43 16.07.2022
Kesä on parasta aikaa seksille luonnossa, uimassa tai missä vaan mielikuvitus vain kattona..myös seksiä itsensä kanssa on paljoltikin aktiivisempaa.. Kesä seksi kiitos nam..
^_^, Nainen 32v 17.07.2022
Kesäloma (saa unohtaa aikaiset aamu heräämiset ja kaiken työstressin) lämpimät ilmat niin kyllä jaksaa "painaa" ;) lapsiperhe arjessa aikaa ei hirveästi jää kun illalla pitää mennä ajoissa nukkumaan kun kello soittaa aamusti ennen 5. Teinit kun valvoo sen verran myöhään niin ei paljoa naurata jos parisuhde aikaa halajaa... Onneksi kesällä voi jättää nuorison kotiin ja lähteä miehen kanssa kaksin luonnon helmaan "lenkille" ;)
tyllerö, N20 18.07.2022
Tuskaisilla helteillä ei tee mieli, mutta kesällä muuten vaatteet vähenee ja ulkona on kyllä peuhattu ;)
Autumnleaves, Pariskunta 26v 18.07.2022
Ei vaikuta seksin määrään. Pimeällä syksyllä viileässä makkarissa peiton alle yhdessä kaivautuessa tulee puuhasteltua jopa enemmän!
Normimenoa, N 23v 20.07.2022
Ei oikeastaan ole erilaista, mutta liian kuumalla ei kyllä tee mieli. Meillä on kyllä ilmastointilaite, mikä helpottaa. Ehkä kesäsin kyllä tykkään toisen pukeutumisesta enemmän, niin se vaikuttaa yleiseen vetovoimaan.
Kesäunelma, Pari M43, N41 21.07.2022
Kesä lisää kiimaa ihan selvästi. Ollaan toistemme kimpussa ja iholla jatkuvasti. Otetaan kuvia toistamme ja itsestämme, lähetellen toisillemme. Onhan nämä samat aktiviteetit mahdollisia toki myös talvisin, mutta jotain eroa siinä on nostaako talvitakin vai kesämekon helmaa, ja mitä sieltä alta sit näkyy: Pitsipöksy vai kalsarit?
TooHot, Nainen20 22.07.2022
Itsellä ei oikeen ole halut korkeimmillaan kesän aikana, liian kuuma ja hommissa muutenkin menee jo ihan hikiseksi. Parhainta se on talvella hommia säätää ku voi lämpöillä samalla eikä hikikään silloin haittaa!
Kaveri22, Mies 22 vakituisessa suhteessa 26.07.2022
Seksin osana sen jälkeinen läheisyys on itselle todella tärkeää ja sitä on kesällä vaikeampaa toteuttaa. Haliminen jää siis vähemmälle ja se on kesässä huonompaa. Mutta kesän hyviä puolia onkin, että kesällä voi harrastaa paremmin spontaania seksiä helpommin, koska kaikkialla on lämmin. Kesän kuumuus välittyy siis myös petipuuhiin. Sänky on liian kuuma paikka, mutta jos pantaessa olisi vähemmän liikettä ei tulisi niin kuuma siten pariskuntavibrat yms voi olla kyllä hyvä idea! Itselläni halut on kovat ja kesä rajoittaa niitä ehkä hieman.
Välillä on liian kuuma, N22 26.07.2022
Haluja on kesälläkin paljon, mutta liiallinen kuumuus vie himot kuitenkin pois. Vaikka kumppani onkin todella seksikäs ja haluttava, ei himo ole niin suurta kuumassa ja hikisessä kesä säässä. Onneks yöt ovat viileitä ja silloin on hyvä peittoja heilutella.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: