Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 
Kaalimato tutkii, kansa vastaa
Kerro herkullinen tarina, sano ääneen kiihottava kokemus tai jaa hellyttävä muisto

AREENA ON SINUN!

PUHEEN AIHE: Millaisia seksipaineita miehillä on?

Mies, kerro millaisia paineita sinulla on seksiin liittyen ja miten ne ovat vaikuttaneet seksielämääsi?

 

Geiman, Mies 25v 14.08.2022
Sinkkuvuosina tuli koettua monenlaisia paineita seksissä, jotka lähinnä liittyi ulkonäköön, ääntelyyn ja saako toisen tulemaan. Tuntuu että homopiireissä katsotaan hirveästi ulkonäköä ja kroppaa ja kaikki tuntuu pyörivän sen ympärillä. Tämä saa usein itsekin miettimään sitä vaikkei haluaisikaan. Paineita on tuonut myös miten pitäisi tai voi äänellä sekin aikana. Onko luonnostaan nautinnosta tuleva ääntely ok toiselle vai pitäisikö olla "maskuliisempaa" örinää tai onko voihkiminen enemmän toisen mieleen. Samalla olen törmännyt useasti tilanteeseen missä toinen on harmitellut kun en tullut ja että enkö tykännyt. Vaikkei näin todellakaan ole. Seksi tuntuu olevan monelle hyvin tulemiskeskeistä ja määrittelevän paljon nautintoa.
Tomppa, Mies 40v 14.08.2022
Kyllä se kestävyys on ainoa toivottu piirre minun seksikumppaneiltani. Vaikka kuinka suot käsillä ja suuseksillä orgasmeja, niin aina sitä mutruillaan, jos liipasin on liian herkässä.
Mottimatti, Mies60 14.08.2022
Moi! Pystyy naisen tyydytää hyvin, ettei seisokki lopu kesken aktin. Nopeesti tuleminen. Ongelma. Vaikuttaneet seisokki ei meinaa olla kova. Haluttomuuta ilmaantuu näiden takia.
Kaalikeitto, Mies 38 15.08.2022
Liiallinen tyydyttämisen (orgasmiin) tarve kumppanille. Lopulta kävi, että ei itse laukea ollenkaan tai lopahtaa. Ylisuorittamistako?
Laukeaminen 50vm ja 50v nainen, Laukeaminen 50vm ja 50v nainen 15.08.2022
Liian harvoin seksiä suhteessa. Seurauksena liian nopea laukeaminen sut ku saa.
Ferdi, Pariskunta 45/55 15.08.2022
Ikävä kyllä, uudessa parisuhteessa ei koskaan ole ollut mitään paineita! Voimme puhua kaikki asiat juuri siten miten asiat on, täysin estottomasti ja luotettavasti! Emme salaa mitään ja seksi tai seksuaalisuudesta, kun löytää sen oikean jonka kanssa voi puhua kaikki fantasiat, halut ja tietysti kumppanin mieltymykset! Puhukaa ja keskustelkaa ja kehukaa partneria, niin hän saa itseluottamusta ja rohkeutta uusin ja ennen kaikkea niitä fantasioita mitä hän haluu!!
Noone, Mies 33 15.08.2022
Henkilökohtaisesti elämä vienyt suuntaan, jossa paineet seksuaalisesta suoriutumisesta on alkanut huomattavasti painaa mieltä. Huomasin jo kauan sitten, että naiset vaikuttivat pettyneeltä, kun housuista ei paljastunutkaan mikään yli 20cm monsteri, vaan ihan tavallinen ja normaali, terve 16cm vehje. Ongelma ei sinänsä vielä silloin ollut suuri, mutta jäi mieltä askarruttamaan. Myöhemmin kuitenkin vakituisessa parisuhteessa ollessa huomasin, että kumppanini alkoi olla hyvin tyytymätön seksuaaliseen suoritumiseeni. Mikään ei ikinä riittänyt tai ollut kyllin hyvä, vaikka sain hänet orgasmiin asti, monesti jopa useampaan. Lisäksi olin opetellut kohtalaiset oraali taidot, sillä itse pidin nuolemisesta, mutta tämäkään ei enää naiselle kelvannut. Paineiden noustessa, nousi myös ongelmat. Aloin stressata omaa suoriutumistani, joka johti kaiken näköisiin ongelmiin: heikentynyt seisokki, vaikeuksia saada pystyyn ja välillä homma lopahti kesken aktin. Kumppaniani ei enää kiinnostanut omat tuntemukseni laisinkaan, vaan keskittyi ainostaan omaan tulemiseensa, ja jos en ollut "riittävä", nainen kiukustui ja oli loppupäivän pahalla päällä. Asiasta yritimme keskustella useampaan otteeseen, tuloksetta. Loppujen lopuksi yhtenä myöhäisenä saunailtana, kumppanini muutaman oluen jälkeen päätti lipsauttaa, että toivoisi minulla olevan isompi vehje ja että kestäisin vaikka koko yön jos niin huvittaa. Olin hieman ymmälläni, sillä orgasmin tuottaminen ei ikinä ollut ongelma, eikä kumppanini ollut todellakaan mikään nymphomaani tai muutenkaan kovin korkeasti seksuaalinen ihminen. Tämän jälkeen seksielämämme vajosi umpikujaan. Naisesta tuli vielä entistä itsekeskeisempi seksin aikana ja seksin määrä alkoi harveta, kunnes loppui kokonaan. Nyt asiat ovat jääneet minua pahasti askarruttamaan, enkä niihin saa minkäänlaista lopetusta. Tällä hetkellä tuntuu että seksielämäni taitaa olla kuollut ja kuopattu.
Ttt, Pari m32 n32 15.08.2022
Kestävyys, joka tuntuu johtavan usein omaan pettymiseen. Samaan aikaan tulisi usein olla se aloitteentekijä.
m56, m56 15.08.2022
Tietysti se, ettei seiso uuden kumppanin kanssa. Muuten taas toisin päin. Se kun kestää liian pitkään. 3-5 h, niin suurin osa naisista kirjoittaa päässään kauppalappuja. Itellä seisoo vaan ja tekee mieli.
Naiset ensin, Mies 40 naimisissa 15.08.2022
Se, että saa naisen (oman vaimon) tyydytettyä. Herrasmies, kun ajattelee, että naiset ensin. :) Joskus tulee unohdettua oma kiva ja siitä tulee palautetta, mutta minkäs teet. Samalla haluaisi kokeilla kinkymipiä juttuja. Miten saada hänet siihen mukaan...
Kolkytviisveemies, M35N38 15.08.2022
Loukkaantuminen onnettomuudessa, joka aiheutti kovasti stressiä ja haluttomuutta, mutta siitä selvittiin kun otettiin entistä enemmän leluja käyttöön ja olimme leikkisämpiä kumppanin kanssa sängyssä. Seksi ei ole suorittamista vaan molemminpuolista hyvää oloa ja tunnetta. Kokemuksesta voin kertoa, että mikään ei estä seksiä ja nautintoa vaikka olisi jalka kipsissä ja pää paketissa, kaikki on vain omasta itsestä kiinni ja siitä mitä juuri te haluatte. Rajoitteet on tehty rikottaviksi.
Jazzo50, 50v ukkomies 15.08.2022
Ekat kerrat uuden kumppanin kanssa on aina ollu vaikeita, koska joskus kokematomana kossina se kerran lerpahti just sillon kun olis pitänyt ruveta tositoimiin ja siitähän jäi trauma. Hirrrveee jännitys, että eihän se piip nyt vaan taas tee samoin ja tietäähän sen sitten, että miten se menee. Tällein keski-ikäiisenä ukkomiehenä ei enää tarvitse suoituspaineita tuntea, harventuneesta purkautumisvälistä johtuvia paineita sitten senkin edestä :D
Joujou, Mies 36 parisuhteessa 10v 16.08.2022
Nuorempana tuli lähinnä oltua kännissä aina kun harrasti seksiä. Sitten tapasin nykyisen vaimoni 10v yhdessä. Ekat pari vuotta tuli nautittua alkoholia melko runsaasti vaimon kanssa niin ei ongelmia. Sitten. Otettiin niskasta kiinni ja lopetettiin juominen ja yhtäkkiä pitikin panna selvänä. Noh reisille meni ja tuli kirjaimellisesti monesti kun olikin hieman tuntoherkemmät paikat. Noh sitten kun siinä yritti kaikkea ettei laukee heti niin alko muut ongelmat. Tuli paniiikki että saanko erektion, pysyykö se ja nauttiiko vaimo varmasti. Siihen sain lääkityksen ja nyt 8 vuotta selvinpäin harrastaneena voi sanoo että elämäni parasta seksiä ja oon kokenut niin paljon uutta kuten myös vaimoni ja mikä parasta.. Mitä enemmän toista rakastaa.. Sitä parempaa se on.. Mutta edelleen mulla on ne pillerit ja myös käytän niitä. En pääse niistä varmaan ikinä eroon kokonaan. Jouduin oikeestaan opettelemaan kaiken ns. alusta koska sitä enemmän suoritus ym. paineita mitä enemmän tunteita toista kohtaan. Ei halua tuottaa pettymystä, koska rakastaa niin paljon. Vaikka ymmärrystä löytyy, jos joskus ei toimi tai on niin kiihottavaa, että tulee tosi nopee. Mutta rakkaus on hämmentävää. Sen eteen tekee mitä vaan.
Joku, Mies 36v 16.08.2022
Pelottaa ettei seiso, tai että tulee aivan liian nopeasti..
Siloperse, Mies 26 16.08.2022
Homomiehenä koko, miltä se näyttää, onko hyvä, kai ajelin persposket ja vastaavat ovat tuttuja ja uskon näin olevan monilla.
Ikämies, 47 16.08.2022
Aina tuntunut ettei tää 17 senttiin riitä ja sen takia juoksin aikanaan vieraissa ku pässi narussa..
PasiLanssi13, Mies, 30v, Sinkku 16.08.2022
Suorituspaineita on varsinkin jos on ollut pidempään saamatta.
rallikukkula, Mies 18v 17.08.2022
Se on varmaan se nykyporno kun sitä tunnetta aiheuttaa, mutta tuntuu että miehen pitäisi kestää monta kymmentä minuuttia, jonka aikana naisen tulisi saada lukematon määrä orgasmeja. Jos tulee liian nopeesti, täytyy heti olla valmis jatkamaan. Myös ääntely on aina epävarmaa, kun ei tiiä pitääkö jyystää turpa kiinni vai antaako kuulua.
Kohmelo, Mies-77 17.08.2022
Kyllä ne paineet liittyy siihen, että saako kumppanin tulemaan ja myös siihen, että itse ei tulisi niin nopeasti. Joskus myös ehdotukset ovat kompastuskivi.
Tupis, Mies 40v 17.08.2022
Vaikka olen ollutkin naimisissa jo jonkin aikaa niin ulkonäköpaineet ovat kovat. Varsinkin kun vaimoni katsoo sellaisia ohjelmia joissa miehillä on kunnon sixpäkki ja muutenkin kunnon lihakset. Ja itsellä kun on ylipainoa niin tuntuu etten enään visuaalisesti kiihota vaimoani. Ja tietysti kestävyys pitäisi olla omasta mielestäni parempi.
Elias the beast, Mies 19 iso muna ja pitkä ja komee. Intti pojat panee 21.08.2022
Jos ei vaa onnistu tai seiso tai jos toisella on kokemusta isommasta. Humala vaikeuttaa orgasmin saamista ja toisen mielestä se ei välttämättä ole kivaa.

Aloita shoppailu vaikkapa tutustumalla tämän hetken kiinnostavimpiin tuotteisiimme: