Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Fun Factory - Bootie anustappi, S lila

TESTIRAPORTTI

Fun Factoryn uusia Bootie anustappeja on saatavilla kolmea eri kokoa. Pienin niistä sopii erinomaisesti aloittelijoille ja suurin tyydyttää kokeneemman peppuvälineiden käyttäjän. Fun Factoryn tapaan tapit ovat laadukkaita ja käytössä erittäin miellyttävän tuntuisia. Bootie tappi oli testauksessa FreeWheelers:llä ja hän piti siitä kovasti. Lue arvio niin tiedät tästä tapista kaiken!

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saapui Fun Factoryn Bootie L pepputappi, joka saapui pienessä ruskeassa pahvilaatikossa Kaalimadon tyyliin. Tappi on pakattu ruskeaan tyylikkääseen pieneen rasiaan josta huomaa, että laadukkaasta tavarasta on kyse. Pakkaus on myös sen verran laadukas, että toimii säilytysrasiana käyttöjen välissä.

Laatikon avattua eteen aukenevat ensimmäisenä "käyttöohjeet" vaikkei tämän pepputapin kanssa niitä juuri tarvitse. Mitään pärisevää tai surisevaa toimintoa ei tässä tapissa ole. Lähinnä ohjeesta selviää pesuohjeet.

Tappi on valmistettu silikonista mikä on mielestäni yksi parhaita seksilelujen materiaaleja markkinoilla. Silikoni on pehmeää mutta sopivan jämäkkää, ei tunnu kylmältä ja pinta tuntuu silkkisen pehmeältä. Todella hyvän tuntuinen materiaali, täydellinen materiaali siis pepputapille.

Tapin muotoilu on selkeästi eturauhaskiihottimen mallinen ja tapin on selvästi tarkoitus painaa eturauhasta. Tässä tappi onnistuukin hyvin ja tapin ollessa pyllyssä saa siitä hyvin painetta ja täyteläisyyden tunnetta.

Testissä oleva tapin koko on L eli suurin Bootie tapeista. Koko on silti melko vaatimaton, joten vähänkään peppuseksiin perehtynyt kannattaa ehkä jättää pienin koko hankkimatta. Meille tapin koko on aivan loistava lämmittely tapiksi, ennen varsinaista peppuseksiä. Pieneen leikittelyyn aivan loisto peli.

Tapissa on kaksi "lirpaketta" jotka jäävät pyllyn ulkopuolelle ja asettuvat pakaroiden väliin. Lirpakkeet on samaa silikonia kuin koko tappi ja asettuvat hyvin pyllyvakoon. Halvemmista tapeista tuttua painavaatunnetta ei synny koska lirpakkeet joustavat kivasti, tästä syystä tätä tappia voi pitää mielellään pitempiäkin aikoja eikä tappi tunnu hankaavan edes liikkuessa. Ainoa negatiivinen asia tapin muotoilussa on, että tapin ollessa sulavalinjainen tahtoo tappi voideltuna hiljalleen pullahtaa ulos pyllystä, tämän asian voi helposti korjata pitämällä ihonmyötäisiä alushousuja, jolloin tappi pysyy visusti siellä missä pitää.

Tapin peseminen on helppoa. Juoksevan veden alla mietoa saippuaa käyttäen, jonka jälkeen tappi ei maistu eikä haise millekään.

Bootie pepputappi on yksi parhaista omistamistamme pepputapeista ja tulemme varmasti käyttämään sitä paljon. Silikoni tekee siitä todella mukavan pitää ja helpon puhdistaa. Tapin muoto ja koko ovat todella erinomaisia ja sujauttamalla tämän tapin pyllyyn tuntuu olo todella kiimaiselta.

Sopii ehdottomasti ihan kaikille. Pepputappi josta emme muuttaisi mitään.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: SONO - Sleeve with Extension, Nr 17 Seuraava arvio: The Screaming O - Remote control panty vibe