Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Sensuva - On, Luonnollinen kiihotusöljy naiselle, Ampulli

TESTIRAPORTTI

On - merkkisen kiihotus öljyn saivat testattavakseen kaksi naistestaajaa. Kiihotus öljy ei aivan täyttänyt lupaustaan varmana orgasmintuottajana, mutta niin kuin toinen testaaja totesikin kiihotus öljyjen vaikutus on hyvin yksilöllinen. Toinen toimii toiselle ja toinen toiselle. Kaalimadon vinkki onkin, että kiihotusvoiteista . ja öljyistä saa enemmän irti kun kokeilee niitä vibraattorin kanssa tai esileikissä kumppanin kanssa. Stimuloivat tuotteet ovat parhaimmillaan silloin kun klitorikseen kohdistuu lisäksi nautinnollista stimulaatiota.

YonaNainen, 40v

Tämä oli uusi juttu! Kertakäyttöampulli. Hygieenistä ja puhdasta. No en tiedä mikä olisi oikeaoppinen tekniikka avata ampulli mutta itse hain lopulta keittiöstä sakset kun ampullin kaula oli jo moninkertaisesti kierteellä. Onnistui saksilla, yess.

Öljyä oli helppo annostella koska ampulli oli yksinkertainen (kunhan siis sen sai ensin auki) ja öljyn koostumus oli mukavan paksua. Öljyn tuoksu oli hyvä, jotenkin tarkoitukseen sopiva, aromaattinen.

Pari tippaa klitoriksen päälle ja sitten odoteltiin. Ja odoteltiin. Mitään räjähdystä ei tapahtunut. En tosin sellaista odottanutkaan. Tunne oli vähän vaikeasti määriteltävissä: se lämmitti ja viilensi yhtäaikaa!?! Tuntuu että ihan aluksi se vei tuntoa klitoriksesta. Mutta myöhemmin (n.15-20min) se herkisti tuntoa ja kihelmöi. Kun otin vibran mukaan leikkiin, ei tarvinnut orgasmia odotella. Eikä toista orgasmia. Tosin täytyy ottaa huomioon että olo oli ollut jo valmiiksi tosi levoton.

Tämä on varmasti sellainen tuote että toisilla vaikutus on iso ja toisilla ei. Olen mä joskus arginiininappejakin syönyt kun kaveri hehkutteli miten ne lisäävät seksuaalista halukkuutta. No hei en tuntenut mitään eroa. Ilmeisesti sitä ainetta on mun elimistössä muutenkin tarpeeksi!?! Ainakin seksuaalisuudesta päätellen. Rönsyilin aiheesta mutta pointti oli siis että vaikutukset lienevät yksilöllisiä tällaisessa tuotteessa.

Tämä öljy on kivaa extraa yhdelle tai kahdelle. Aika sensuelli kaikessa aromaattisuudessaan!

Kirjoittanut: Yona
GeronimoNaispari, 24-27v

"No huh huh!" Tämä oli reaktiomme kun luimme "On - Natural Arousal Oil For Her"-kiihotusöljyn tuotetekstin. Lupaavat meinaan aika paljon. Tuote on pienessä mustassa pakkauksessa, jossa lukee: .shockingly powerful, buzzes with pleasure, supports personal lubrication, menthol-free.. Kyseessä on siis melko voimakas kiihotusöljy, jonka pitäisi kuumottaa klitoriksessa jopa 45 minuutin ajan. Tätä on pakko päästä kokeilemaan!

Tuote on pienessä ampullissa, jossa ainetta on 0,3 ml. Tuotteen vaikutuksen pitäisi alkaa 2 minuutin päästä sen laittamisesta klitorikseen. Tuote on tarkoitettu yhdelle henkilölle yhteen käyttökertaan. Tuotteen ampullissa on näppärä pää, vähän niin kuin kaatonokka, jolla aineen saa täsmälleen sinne, minne se on tarkoitettukin: klitorikseen.

Käytimme tuotetta ohjeiden mukaisesti vain toiselle meistä. Tuote oli hieman hankala saada auki, kun nokassa ei ollut mitään korkkia yms., jolla tuotteen olisi näppärästi saanut avattua. Se piti hampailla ns. purra auki ja muovi venyi hampaiden välissä ja se piti riuhtaista aika kovaa rikki. Tässä suhteessa antaisimme tuotekehitysidean: laittakaa tuotteelle jonkinlainen tiivis korkki, jonka saa hampailla näppärästi irti. Helpottaisi tuotteen avaamista. Tällä hetkellä tuotteen kanssa voisi käydä vahinko niin, että tuotteen avaamisen yhteydessä ainetta menisi hukkaan.

No, mutta itse asiaan: kiihotusöljy kuumotti kyllä kivasti klitoriksessa, mutta varsinaista maagista tehoa ei tuote kuitenkaan antanut. Kuumotuskaan ei kestänyt 45 minuuttia, kuten annettiin ymmärtää. Kiihotusöljy aikaansai klitoriksessa pientä kihelmöintiä ja kuumotusta ja tuntui todella hyvältä. Mutta, kuten mainittua, magiikka jäi puuttumaan. Tuotteen teho ei ihan vastannut korkeita odotuksia.

On-kiihotusöljy on varmasti hyvä niille naisille, jotka on vaikea saada ns. syttymään. Meidän tapauksessamme öljy ei kuitenkaan tuonut seksiin varsinaista suurta lisäarvoa ja se jäikin pieneksi pettymykseksi. Kuitenkin kaiken kaikkiaan öljy tuo mukavan lisän esileikkiin ja mahdollisesti jollain se saattaa aiheuttaa suurempiakin tuntemuksia. Huonoa öljy ei suinkaan ole, mutta liikaa siltä ei sovi odottaa.

Kirjoittanut: Geronimo
Edellinen arvio: EXtravaganza Inflatable Doll - Lexi Taylor Seuraava arvio: Fun Factory - Sharevibe tuplavibraattori