Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Bad Kitty - Bondage Set

TESTIRAPORTTI

Bad Kitty on tämän vuoden uuttuustuotesarja kaikille hieman tuhmemmista leikeistä kiinnostuneille. Lähetimme sarjaan kuuluvan bondage-setin kolmelle testiryhmän pariskunnalle. Vastaanotto oli kaikissa makuukammareissa vähintäänkin kihelmöivä! Lue millaisia uusia ulottuvuuksia testipariskuntamme löysivät, kun he pääsivät hieman määräilemään rakastaan sänkypuuhissa.

Asiallinen kotirouvaPari, 40-50v

Mielenkiintoinen kokonaisuus testattavaksi, sitomis-setti parisuhdetta piristämään. Setti sisälsi 4 kappaletta nilkka/käsi hihnoja, yksi kappaletta kuulahihnan suuhun, piiskan ja pehmustetun silmämaskin.

Tässä tuli aivan nuoruus mieleen, kun suhteen alkuaikoina harrastimme sitomista sattumanvaraisesti, mutta ei koskaan näin näppärällä setillä. Eli settiä avattaessa oli jo valmiiksi hieman mahanpohjassa mukavaa .kutinaa..

Itse testisessioiden aikaan saaminen oli paljon haastavampaa kuin aiemmissa sauvatesteissä, siinä yleensä sai tuotteeseen tuntuman jo viidessä minuutissa ja joskus sen testin päätökseenkin eli orgasmiin. Nyt testisessiolle oli varattava enemmän aikaa ja pelkästään pyllyn läpsyttely piiskalla kesti oman aikansa.

Tuotteista sen verran, että sidontahihnat tuntuivat mukavilta nilkoissa ja ranteissa ja olivat säädettävät. Lukot oli sijoitettu niin, että sidottava pääsi itsekin tarvittaessa niitä avaamaan ja lukot olivat helppotoimiset. Piiska oli sopivan pehmeä, mutta voimaa käytettäessä sillä sai myös kipua aikaan. Suupalloa emme käyttäneet, koska se ei tuntunut ajatuksena mukavalta. Pehmustettu silmämaski oli setissä osaltaan kiihottavin ja huonoin tuote. Kiihottavaa oli olla silmät sidottuna ja olla tietämättä mitä seuraavaksi tapahtuu. Saako lisää piiskaa, vai suuseksiä vai otetaanko sauvoja mukaan testiin. Eli käytimme silmämaskia myös muussa seksissä mukana. Huonoimman siitä teki se, että silmämaski oli meille molemmille liian pieni ja se alkoi painaa liikaa silmien kohdalta. Maskissa oli joustava kuminauha, mutta sitä ei pystynyt muuten säätämään.

Testisessioissa itse koin olevani kuin teini jälleen, johtuen juuri siitä, että silloin teininä sitä sitomista enemmän kokeilimme. Silloin mukana ei ollut piiskaamista, joten se oli uusi kokemus. Tai no, kyllä varmaan kaikki ovat kokeilleen silloin tällöin hieman avokämmentä pakaroille. Nyt otimme homman enemmän tosissaan ja kokeilimme eri sitomisyhdistelmiä, joita oli helppo muuttaa seksin/piiskauksen aikana. Kädet-kädet ja jalat-jalat, vasen käsi-oikea jalka ja oikea käsi-vasen jalka, kaikki keskeltä yhteen mukana setissä tulleeseen isompaan metallirinkulaan ja saman puolen kädet ja jalat yhteen jne. Muitakin variaatioita saadaan, ja eri sitomisasennoissa riippuen miten kädet ja jalat on sidottu, vaikuttaa siihen miten jakoväli on esillä tai miten pakarat ovat levällään.

Piiska soveltui hyvin pakaroiden hellään ja kovempaan piiskaukseen, samoin se sopi rinnoille ja hellään häpyhuulten läpsyttelyyn. Joten kannattaa itse kokeille omien mieltymysten mukaan, sitä saattaa yllättyä mistä sattuu pitämään. Se vinkkinä, että aloittakaa hellästi, voimaa saa kyllä myöhemmin mukaan jos tuntuukin pitävän piiskauksesta, etenkin varovaisuutta kun piiskaa häpyaluetta. Varsinkin silloin, jos on sitonut jalat levälleen. Ja sopivaa esileikin jatkoa on punaisen pyllyn rasvaaminen jollain sopivan viileällä rasvalla. Hmmmm.

Tämä bondagesetti on sopiva kokonaisuus testata miten piiskaleikit onnistuvat, ainut miinus oli silmämaskin hieman lyhyt kuminaru, mutta näppärä emäntä helposti pidentää tai lyhentää sitä itselleen sopivaksi.

Kirjoittanut: Asiallinen kotirouva
McKettuPari, 40-50v

Ensivaikutelma tuotteesta

Pakkaus kertoo selkeästi millaisesta seksilelusta on kyse. Jämäkästä pahvilaatikosta löytyy puna-musta sidontasetti. Laatikosta löytyy välineet käsien ja jalkojen sitomiseen, kapula voihkaisujen vaimentamiseen, maski yllätyksen tarjoamiseen ja naruruoska kiihkon nostattamiseen. Tässä kohtaa vain mielikuvitus on rajana nautinnolliseen seksileikkiin.

Tuotteen käytettävyys ja tuntuma

Suuri osa seksin nautinnosta tulee kiihottavilla mielikuvitusleikeillä valmistautuessa seksiin. Tekstiviesti on oiva tapa tehdä työpäivästä kihelmöivää odotusta. Sidontasetti on mahdollistanut uusien roolien kokeilun. Ranne- ja nilkkaremmien kiinnitystarrat ovat napakat ja helppokäyttöiset. Jalkojen väliremmi osoittautui aika lyhyeksi meidän leikeissä. Sidontasetin käytettävyyttä lisää huomattavasti sellaiset sängyn päädyt, joihin saa remmit napakasti kiinni. Maski peittää silmät varmasti, mutta puristaa silmiä suuripäisellä henkilöllä. Suukapula pysyy varmasti paikallaan remmillä. Ruoska on aika kevytrakenteinen ja vaatii reipasta käyttelyä toimiakseen. Meidän sidontaleikkeissä moottoroitu anustappi on nuoltaessa tuonut tihkuvaa kiimaa ja kipakoita orkkuja. Tämän jälkeen sidotun rouvan naiminen takaapäin räjäyttää pallit hetkessä.

Puhdistus käytön jälkeen

Ohjeen mukaisesti setin voi puhdistaa liinalla. Suukapula pestään käytön jälkeen vedellä ja kuivattaa.

Laatu ja kestävyys

Setti kestää kohtuullisen reipasta käyttöä. Ruoska ja maski heikentävät hiukan laadukkuuden mielikuvaa. Sopii hyvin ensimmäiseksi setiksi sidonnan ihmeelliseen maailmaan.

Kirjoittanut: McKettu
TomppaPari, 30-40v

Meille kävi mukava sattuma kun tuotetta hain postista. Kävin samalla reissulla kaupassa ja ostin koiralle uudet vetovaljaat, jostain syystä päädyin kankaisiin vetovaljaisiin ja punaisiin. Illalla aukoessani kovalla innolla kaalimadon pakettia hymy oli korvissa asti ja se vaan levisi kun huomasin paketissa olevan ko. tuotteen. Tuotteessa osa oli saman oloista materiaalia kuin koiramme uusissa vetovaljaissa. Näytin partnerilleni innoissani uutta tuotetta ja kohta esittelin myös koiran vetovaljaita kuuluviksi samaan pakettiin. No pienen hämmennyksen jälkeen naamani oli kertonut pilani.

Tuote ja tuotesarja oli täysin uusi kokemus, emme olleet ennen kokeilleet tällaisia sidontajuttuja. Pienen jännityksen jälkeen kokeilemaan tuotetta kunhan vain saimme varmistettua, että lapset varmasti nukkuu. Ensimmäisenä iltana sidoin kumppanini kyseisillä tuotteilla. Oli ihan huomattavissa kummallakin osapuolella sellaista uutta lisäkiihotusta asiaan vaikkakin emme ole kumpikaan olleet kiinnostuneita sitomisesta. Oli myös jännää huomata kuinka erilailla oli kiva kiusoitella ja kiihottaa kumppania, kokeilla myös sellaista mitä ei ehkä ole ennen uskaltanut ihan kokeillakaan. Kumppanille ja minulle tämä oli mahtava uusi kokemus joka antoi lisäkiihotusta ihmeenkin paljon. Oli muuten mukava tutustua seksileluihin uudella tavalla ja kokeilla niitä niin ettei kumppani näe mikä tai mitkä on seuraavaksi käytössä.

Kun itse jouduin sidottavaksi ja makasin silmätkin peitettynä sängyllä, huomasin kuinka eritavalla toisen kosketteluun yms. keskittyy. Et voi nähdä seuraavaa tulevaa liikettä, tiedät sen vasta kun tunnet jotain tapahtuvan. Huomasin myös tuntoni olevan paljon herkempi ollessani sidottuna ja en olisi uskonut, että kiihotumme noin paljon sitomisesta. Olemme keskustelleet asiasta aikaisemminkin emmekä ole olleet kiinnostuneet siitä.

Kummallekin osapuolelle on ollut myös mahtavia kokemuksia kokea yhdyntä sidottuna, eikä voi olla mainitsemattakaan tunnetta kun toinen osapuoli tyydyttää sinut huippuun asti eikä voi itse kuin vähän kiemurrella sidottuna. Ei uskoisi miten mahtavia tunteita voi kokea sitomisen aikana ja antaa toiselle täysi valta asiassa. Käytössä olevat muut seksivälineetkin saavat uutta puhtia sidontaleikeissä. Suosittelemme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kirjoittanut: Tomppa
Edellinen arvio: Fleshlight - STU Lady Seuraava arvio: Proposition - Romance Embraces Love