Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

KEY - COMET WAND

Key . Comet G tuotetta on toivottu testiryhmän testattavaksi. Otimme neuvosta vaarin ja lähetimme tyylikkään, koukun muotoisen sauvan Atroquininen ja Antaian arvioitavaksi. Jälleen kerran saimme todeta, että ihmiset ovat yksilöllisiä ja pitävät eri asioista . myös seksivälineiden saralla. Paksuista ja juomukkaista vibraattoreista ja dildoista pitävä Antaia haukkui Key . Comet G sauvan lyttyyn, mutta Atroquine puolestaan rakastui tuotteeseen ja löysi sen avulla kauan etsimänsä g-pisteen.

AtroquinineNainen, sinkku, 30v

Ensivaikutelma Key Comet Wandista on yllättävän elegantti. Jopen on aikaisemmin suoltanut markkinoille melkoisia hirvityksiä, mutta Comet Wand saapuu tyylikkäässä pakkauksessa, näyttää kauniilta ja tuntuu laadukkaalta. Materiaalina on silikonilla päällystetty lasi, joka sekä näyttää upealta, että tekee lelusta hieman täys-silikonista dildoa painavamman. Tämä yhdistettynä Comet Wandin muotoon lupaa jo ensi silmäyksellä todella intensiivistä g-pistestimulaatiota.

Mainittakoon tässä vaiheessa, että vaikka minulla on hyviä g-pistekokemuksia erään toisen dildon kanssa, orgasmini ovat silti aina olleet hyvin pitkälti klitorispainotteisia. G-pisteorgasmi vaatii ainakin omalla kohdallani juuri oikeanlaisen lelun, ja todella voimakasta ja nopeaa liikettä, joten useimmiten masturboidessani en yksinkertaisesti viitsi vaivautua ja menen siitä, missä aita on matalin. Kokeiltuani Comet Wandia ensimmäisen kerran jouduin toteamaan, että tämä saattaa hyvinkin olla se dildo, joka muuttaa asian.

Muotonsa vuoksi Comet Wandin käyttö ainakin omalla kohdallani vaatii hieman runsaammin liukkaria kuin ns. tyyppillisen muotoinen dildo. Pallomainen kärki tuntuu kookkaammalta kuin näyttää, mutta kenties juuri siksi se toimii niin loistavasti. Comet Wandin kanssa ei nimittäin tarvitse etsiä g-pistettä; se löytyy kuin itsestään, ja tuntuu aivan mielettömän hyvältä. Pyöreä pää asettuu g-pistettä vasten ilman sen kummempaa asettelua ja sauvan paino saa aikaan juuri oikeanlaisen paineen. Edestakainen liike ei ole välttämättä tarpeen, ja käyttöohjeissakin opastetaan lähinnä "pyörittelemään sauvaa g-pistettä vasten". Itselleni kuitenkin parhaalta tuntuu liikutella sitä hyvin pienin, mutta nopein liikkein edestakaisin. Silikonin ja lasin yhdistelmä on oikeastaan nerokas; lasi antaa lelulle painoa ja jämäkkyyttä (ja tietysti kauniin ulkoasun) ja silikoni saa käyttäessä aikaan todella intensiivisen "kitkan" g-pisteeseen ja siten voimistaa tuntemusta.

Olen aikaisemmin ejakuloinut muutaman kerran, mutta se ei tähän asti koskaan ole ollut minulle helppoa. Tätä nykyä masturboin pyyhe allani suojaamassa lakanoita, koska Comet Wandia käyttäessäni ejakuloin lähes aina. Muun muassa tämän takia Comet Wand saa plussaa myös puhdistamisen helppoudesta. Vesihanan alle vaan ja kuivaus nukkaamattomalla pyyhkeellä. Periaatteessahan tämän lelun voisi pestä myös astianpesukoneessa, ilman pesuainetta tietysti.

Yhteenvetona, olen rakastunut Comet Wandiin ja se on saanut minut suhtautumaan aivan uudella tavalla g-pisteorgasmeihin. Siinä missä aiemmin en jaksanut vaivautua, nyt tuskin maltan odottaa seuraavaa kertaa. Voin suositella tätä dildoa niin g-pistestimulaatiosta pitäville kuin niillekin, jotka eivät ehkä vielä ole löytäneet omaa g-pistettään. Comet Wandilla se nimittäin taatusti löytyy

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

Valitettavasti nyt tulee tylytystä, sillä Comet ja minä inhosimme toisiamme alkumetreiltä saakka emmekä lämmenneet toisillemme edes illan edetessä. Jo paketin nähdessäni tämä koko kapistus ärsytti suunnattomasti. Ensimmäisenä silmiin hyppäsi hampaiden kiristystä aiheuttava kielioppivirhe ja vielä nolostuttavan isolla präntillä. Teksti kehottaa käymään makuulle sanoilla "lay down" vaikka sen pitäisi olla "lie down," joten ensimmäinen mielikuva oli pöljistä jenkeistä jotka eivät ikinä osaa taivuttaa tuota makaamista tarkoittavaa sanaa oikein. Ai tässä pitäisi sitten siis maata jonkin mongertavan cowboyn kanssa? Ei hirveän viettelevää. Samoin ennen kuin avasin pakettia tiirustelin sen kuvaa ja tekstiä ja ainoa mitä sain siitä selville oli se että kyseessä oli todella tyylitelty "naisystävällinen" lelu. Joskus tämä on ihan positiivinen termi kuten vaikkapa Kaalimadon itsensä yhteydessä, mutta valitettavasti tämä kapistus oli taas näitä tapauksia joissa "naisystävällinen" tarkoittaa yhtä kuin "tehty miellyttämään hienohelmaisia siveyden sipuleita jotka eivät missään nimessä alentuisi ostamaan mitään oikean peniksen muotoista, hyiii." Joo, ihan eri asia sitten että tuottaako tämmöinen design-vekotin yhtään mitään tyydytystä oikeassa aikuisen, seksiä rakastavan naisen alapäässä. Runko näkyi olevan silikonilla peitettyä kovaa lasia (eli ei siis taivu, au) eikä terskaosaa tai juomuja kummemmin kuvassa näkynyt (ei sitten kai tunnu limakalvoilla miltään, tuumin), eikä paketti kertonut että toimiiko tämä nyt sitten virtaskalla vai onko ihan virraton. Elikkä tuli välittömästi selväksi että en kuulunut tuotteen kohderyhmään; seksikaupassa olisin sivuuttanut tämän heti.

Mutta no, kokeilemaan.

Paketista paljastui siis virraton silikonipeitteisestä lasista tehty G-pisteen hieromista varten tarkoitettu lelu. Pakettikin oli todella... öh... luova ja sitä oli vaikea avata koska limittäin toisiinsa sullotut pahvilaatikot olivat todella tiukasti kiinni ja niiden kanssa oli äheltämistä ennen kuin pakettia itseään *huomattavasti* pienempi ja kapeampi lelu paljastui sen uumenista. Mukana tulevat lehtiset hehkuttivat tätä taas ärsyttävän amerikkalaistyyliseen tapaan: tämä on naisten ja pariskuntien suunnittelema ja sen takia automaattisesti loistava ja tällä haluat huutaa niin että herätät naapurit! Suomalaisen lukijan mielessä tämän sorttinen leuhkiminen ei kyllä herätä muita kuin aivan päinvastaisia ajatuksia--"ai, mistäs muka tiedät?"

Muotokaan ei hirveästi intohimoja herättänyt--lelu on todella kaareva ja kun en kovista leluista enkä G-pisteeseen suunnatuista jutuista tykkää niin ajatuskin tämän pistämisestä pimppiini tuntui todella epämiellyttävältä. Ja ainoat lelun juomut olivat tietty näitä saakutin pitkittäissuuntaisia--olisi ihan oikeasti kiva tietää onko kukaan saanut niistä koskaan oikeasti tyydytystä verrattuna poikittaisiin juomuihin. Joo, kivan näköistä jonkin muotoilijan silmille mutta ihan eri asia että hiveleekö alapäätä; viimeksi kun vilkaisin aitoa penistä niin kyllä se terskan nuppi sivuttain leveni eikä pystysuuntaan. Ei hirveästi houkuttanut tätä peppuunkaan sulloa vaikka lelun kaari vaikutti sellaiselta että siellä se saattaisi peräti tuntua joltakin. Tämä lähinnä siksi että lelu ei ole kovin paksu (lähinnä vain kaksi senttiä leveä ja pään pallukkakin on paksuimmillaan vain 3,75 senttiä). Keskivertopenistä kapeampi vehje ja kun juomutkin olivat noita onnettomia, niin... no, omistan paksumpia, juomuisempia ja taipuisampia, ja etenkin jonkun Stronic Drein jälkeen oli vaikea kuvitella että saisiko tästä mitään irti. Samoin kahvasta näki jo heti että tällä ei sitten kummemmin vatsallaan masturboida (iso miinus tästä) ja että se tulisi pyöristetyn sileytensä takia pysymään paljon paremmin rakastajan kuin käyttäjän itsensä kädessä.

Hitto. Ehkä tänään oli nyt vain huono päivä? Enkö nyt antanutkaan lelulle mahdollisuutta? Täytyy myöntää että oli vaikea tehdä niin koska on kuin joku olisi tehnyt listan kaikesta siitä mikä moderneissa seksileluissa vain voi allekirjoittanutta ärsyttää. Pyllistävän mimmin kuvalla varustettu räkäisen putiikin jellyjortikkakin olisi herättänyt enemmän toivoa. Tästäkö pikku kapulasta pitäisi maksaa satanen ja sen (paketin kyljessä hehkutettuihin) myyntivaltteihin kuuluvat muun muassa se että mukana tulee pussi ja että tossa päässä on niinku kato hieno hopeinen logo? Ihan oikeasti?

'ttu. Mä yritän. Mä ihan oikeasti yritän! Pakko tästä on jotain riemua saada, attana. Vaikka väkisin. Joten ei kuin lämmittelemään klitsukiihottimella ja tutuilla fantasioilla. Ehkäpä ärsytykseni vähenisi jos ajattelisin että rakastajani sitoisi silmäni ja käyttelisi tätä lelua sisuskaluissani ilman että olisin tullut ajatelleeksikaan sen näköä, muotoa saatikka ärsyttävää markkinointia? Keskity tuntemuksiin, Antaia, tuntemuksiin; unohda kaikki muu. Silmäsi ovat sidotut silkkiliinalla, olet pylly pystyssä barokkisohvalla ja takanasi seisoo joku hieno herra jota on kutsuttaman vain nimellä Master tai Sir tai--no, siinähän se lämmittelyorgasmi jo tulikin!

Ja lämmittelyorgasmi olikin valitettavasti se helpoin. Kun otin itsensä Cometin esiin niin tuli melko pian selväksi että sen kovuuden takia vain puolet siitä mahtui emättimen sisään. Puolet siitä jäi törröttämään pimppiä vasten niin että kiihotinta tai kättä oli vaikea pistää klitorikselle. Tämä ei ollut lupaavaa, vaikka kaari olikin ihan miellyttävän tuntuinen--kuitenkin lelun kapeus, lyhyys ja kovuus tekivät siitä vaikeasti liikuteltavan eikä koskaan tuntunut siltä että olisin saanut sitä osumaan oikeisiin paikkoihin sopivan voimakkaasti. Lelu myös lipsui älyttömästi tuon kapeutensa ansiosta ja kahva meni heti märäksi ja liukkaaksi omista mehuistani, eikä sitä oikeastaan voinut myöskään työnnellä edestakaisin, vain pikkuisen hivutella ja taputella. Ihan esileikkikamaahan tämä oli, totesin. Fantasiani rakastaja kuiskikin korvaani että hän vain kostuttaa tätä nyt pillussa koska kyllä tyttö tietääkin että minne tämä menee seuraavaksi, eikö tiedäkin? Tämä visio auttoi hieman, mutta se että en millään saanut orgasmia lelun kanssa vaikka kuinka kääntelin ja vääntelin oli kovin turhauttavaa. Lopulta luovutin ja käytin emättimessäni isompaa ja juomuisampaa, realistisemman muotoista lelua jotta sain tuon kauan kaipaamani emätinorgasmin. Comet oli sentään hieronut G-pistettäni sen verran mukavasti että oli herkistänyt sen, joten tuolla paremman kokoisella lelulla oli helppo saada orgasmi aivan sekunneissa.

No niin. Rakastajani (ja jostain ihmeestä fantasiaan ilmestynyt tyttöassistentti) jatkoivat kanssani leikkimistä ja alkoivat nyt hyväillä ja kostuttaa peppuani ja työnnellä Cometia sisääni. Päässäni pyörivät visiot anaalikoukuista ja koska en ollut vähään aikaan työntänyt peppuuni mitään sormia isompaa, Cometin pallukka tuntui aluksi aivan ihanan julmalta ja suurelta kun se venytti sulkijalihaksiani. Ehdin jo anella armoa mutta pian se luiskahtikin sisääni ja alkoi herrani käden liikuttamana hieroa sisuksiani kun tyttö lipsi nyt erittäin kostunutta pilluani. Tämä tuntui jo paljon paremmalta ja inahtelin nautinnosta. Mutta pian sain taas kokea pettymyksen: lelun muodon (ts. taas tämän erittäin lyhyen penetraatiopituuden) takia pallo ei koskaan mennyt tarpeeksi syvälle jotta olisin saanut kunnon syvän anaaliorgasmin ja jouduin luopumaan tuosta ajatuksesta tuota pikaa, fantasiani kiihottavuudesta huolimatta. Rakastajani ja rakastajattareni päättivätkin kokeilla että saadaanko tällä meikätyttöä ammottamaan, ja otin piruuttani käsipeilin avuksi testatakseni että saisiko tällä pornoleffatasoisia gapeshotteja aikaiseksi.

No, kyllä ja ei. Peräaukon lihakset kyllä aukenivat ihanasti ja juuri niiden kohdalla tästä lelusta sai eniten irti, mutta taas kerran kahva alkoi lipsua kädessä ja vihdoin minun piti tarrata nenäliina käteeni ja tarttua sillä Cometia varresta kiinni uudestaan. Myöskin tuon pallopään muoto oli sellainen että sitä oli masturboijan lähestulkoon mahdotonta vedellä sisään ja ulos peräaukosta--tämän tarvitsisi olla rakastajan kädessä juuri tuota kokonaan ulos/kokonaan sisään-liikettä varten. Omissa käsissäni liike jäi kömpelöksi ja aina oli hirveä äheltäminen että sain sen takaisin peräaukostani sisään ja haaveilemani ammotukset saivat jäädä fantasioiksi. Näin kyllä olevani auki, mutta tässä olisi todellakin tarvinnut toista ihmistä jotta olisi voinut pitää yllä rytmikästä sulkijalihasten stimulaatiota. Ei, hirveäksi kohellukseksi tämä jäi.

Kiroilin ja manasin ja otin taas klitoriskiihottimen käteeni ja aivan väkisin, väen vängällä vääntämällä pakotin itseni saamaan anaaliorgasmin joka kuitenkin jäi puolitiehen ja valjuksi. Peppuni oli auki mutta se kaipasi jotain paljon suurempaa--ei, edes peban puolella Cometista ei ollut kunnon panotoimintaan. Taas kerran jouduin ottamaan paremmin muotoillun lelun käteeni että sain liikuteltua sitä tarpeeksi pitkin työnnöin, tarpeeksi hyvällä paineella jotta sain vihdoin tultua "kunnolla." Rakastajani saivat lipsittyä ja sodomisoitua minut nautinnon huipulle mutta Comet oli todellakin tässä vaiheessa jäänyt jo yöpöydälle orvoksi.

Elikkä tästä on valitettavasti sanottava että ei tämä tehnyt kuin vihaiseksi. Etenkään hintaansa nähden en sanoisi että tämä on mistään kotoisin, koska samalla rahalla saa jo kaksi tai kolme paljon paremmin pimpit ja peput tyydyttävää lelua. Ehkäpä tästä on vähän iloa pieneen esileikkikiusoitteluun asiantuntevan pariskunnan käsissä, mutta heillekin, saatikka sitten yksistään ilakoivalle on olemassa parempiakin vaihtoehtoja. En suosittelisi tätä sileytensä, kovuutensa, kapeutensa ja lyhyen penetraatiopituutensa takia edes neitsyille, oli sitten kyse emättimestä tai peräaukosta. Paketti ja kuvat antavat vaikutelman paljon isommasta lelusta eikä sen lopullisestakaan pituudesta saa sisään kuin kolmasosan tai puolet. Tämä ei yksinkertaisesti ulotu yhtään mihinkään eikä sitä edes voi liikutella kunnolla, joten masturbointivehkeeksi tämä on täysin epäonnistunut.

Summa summarum: ei. Soveltunee ehkä kipukoukuksi, bumerangiksi tai vesilinnun kolkkaajaksi. Jos haluat vastaavankaltaisen masturbointikokemuksen mutta huomattavasti pienemmällä budjetilla, mene rautakauppaan ja osta sieltä ovenkahva.Edellinen arvio: Ouch - Wheel of Pleasure Seuraava arvio: Fun Factory - Joupie vibraattori


Key - Comet Wand
4990

Key - Comet Wand

Todella laadukas, elegantti ja ergonomisesti muotoiltu dildo sopii erilaisten nautintoa tuovien pisteiden stimuloimiseen niin naisella kuin miehelläkin.

Miellyttävästä silikonista ja kestävästä lasista valmistettu dildo sopii sekä G-pisteen että eturauhasen nautinnolliseen hieromiseen.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv