Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Pjur - Back Door, Comfort Anal Glide, 100 ml

TESTIRAPORTTI

"Pjur - Back Door on mielestämme käyttökelpoinen tuote ihan mihin tahansa missä tarvitaan liukuvoidetta, eikä sen käyttö rajoitu vain anaaliin vaan käy ihan joka reikään tai seksilelujen kanssa. Liukkarin maku/haju on mielestämme todella neutraaleja, mikä on omiaan mm. suuseksissä".

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saatiin Pjur - Back Door. Vesipohjainen anaaliseksiin tarkoitettu liukkari. Vesipohjainen liukuvoide ei ehkä ole paras valinta anaaliseksiin mutta mielestämme ainoa vaihtoehto jos mielii käyttää peppuleluja tai kondomia, sillä muut liukkarit harvoin siihen soveltuvat.

Back Door on tavallisia liukkareita paksumpaa ja tuntuu miellyttävältä pehmeältä kädessä. Se tahmaa huomattavan vähän ottaen huomioon, että kyseessä on vesipohjainen liukkari. Tuote on väritön hajuton ja todellakin mauton. Jouduimme todella maistelemaan tätä liukuvoidetta, että löysimme liukkarista mitään makua. Monia voiteita mainostetaan mauttomina, mutta harva todella on täysin mauton, tämä liukkari tekee siinä miellyttävän poikkeuksen. Liukkari kestää hyvin käytössä eikä liukkaria tarvitse holvata jatkuvasti. Pieni pullo tulee meillä riittämään hyvän aikaa.

Kierrekorkilla varustettu pullo ehkä tuntuu epäkäytännölliseltä, mutta tuote on sen verran paksua, että vaikka pullon kääntää ympäri ei pullosta valu pisaraakaan ulos. Pullo voi siis olla vaikka sängyllä ilman korkkia eikä tarvitse huolehtia siitä ovatko lakanat sotkussa. Liukkaria on siis helppo annostella yhdellä kädellä, pullosta kevyesti puristaen.

Pjur - Back Door on mielestämme käyttökelpoinen tuote ihan mihin tahansa missä tarvitaan liukuvoidetta, eikä sen käyttö rajoitu vain anaaliin vaan käy ihan joka reikään tai seksilelujen kanssa. Liukkarin maku/haju on mielestämme todella neutraaleja, mikä on omiaan mm suuseksissä.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: Pjur - Spa ScenTouch, Neutral Way Seuraava arvio: Rocks-Off - Wild-Boy Intense