Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

WOMANIZER W100, TURKOOSI

Kaalimadossa myynnissä oleva Womanizer on ääni- ja paineaaltoihin perustuva klitoriksen kiihottaja, jota naiset ovat kehuneet muualla maailmassa. Lähetimme Womanizerin neljälle testiryhmän naiselle.

Womanizer sai paljon kehuja, mutta moitteiltakaan se ei välttynyt. Lue Suomen ensimmäiset, viralliset Womanizer arviot ja lisää tämä nautinnon tuoja vaikka joulupukin toivelistalle!

YonaNainen, 40v

Avasin Kaalimadon lähettämän paketin tuttuun tapaan nopeasti repien ja uteliaana. Pahvista Womanizer-pakettia pyöritellessäni ihmettelin mikä ihmeen masiina tuo oikein on! En ollut koskaan ennen törmännyt moiseen! Paketista paljastui aika tosi pätevän oloinen ja varsin tyylikäs säilytysboksi. Ja boksin sisällä oli muotoilultaan partakonetta muistuttava laite!? Mutta siis esteetikon silmää miellyttävä! Käärmeennahkakuosia, iso bling bling-nappula!

Ihmetellen etsin ihan ensimmäisenä latauspistokkeen paikan ja laitoin laitteen latautumaan. Sen saa ladattua pistokkeesta tai usb-lähteestä --> mahtavaa ja simppeliä.

Tavoistani poiketen avasin näinkin aikaisessa vaiheessa käyttöohjeen. Mitä ihmettä.. Monta sivua varoituksia, muistutuksia, käskyjä ja joko mainitsin: varoituksia. "Älä tee sitä, älä tee tuota, keskustele lääkärisi kanssa mikäli... Alkoi jännittää.. Mikä tämä on ja onko tällä tosiaan mahdollista saada vahinkoa aikaiseksi!?!

Täynnä virtaa --> testaukseen. Käyttöohjeet lukeneena tiesin miten toimia. Ja seuraavassa palaute:

OH MY DEAR LORD! I'M IN LOVE!!!

Mainostekstit lukeneena odotukset olivat kovat ja kokeilinkin eka kertaa sitä ihan kylmiltään. Ajattelin että kaiken hehkutuksen perusteella laite kyllä lämmittää minut. Ja... Niin se todella teki! Se vei minut! Se otti mut tuosta vaan nopeasti, mitään kyselemättä, röyhkeästi! Voisin väittää että alle 15 sekunnissa (en laskenut) tulin! Halusin pitkittää ja keskeyttää hetkeksi. Mutta en pystynyt, en voinut irrottaa, olin koukussa! Spontaani reaktio tapahtuneeseen oli kovaääninen nauru! Laite oli lunastanut lupauksensa. Ja olin rakastunut! Ihmettelin ja kihertelin pari minuuttia ja kokeilin uudestaan: sama juttu! Tulin taas ja vähän äkkiä! Tämä todella on orgasmikone!?! Saan vibralla orgasmin yleensä aika helposti. Ja Womanizerilla vielä helpommin. Nauroin taas ääneen.

Womanizer ottaa hellän otteen klitoriksen ympärillä olevasta ihosta ja pehmeä rengas "kiinnittyy" ihoon niin että ilmaa ei pääse alta. "Kupin" sisään tulee kevyt imu ja pieni alipaine joka on kertakaikkiaan mahtavaa! Ei liian voimakas eikä tunnu selkeästi imulta tai venytykseltä. Ja en tiedä mitä siellä kupin sisällä tapahtuu mutta jotain taivaallista kuitenkin! Ja hauskaa ja kiehtovaa on se että laite ei kosketa klitorista ja se on silti suloisesti tulessa. Voimakkuutta saa halutessaan enemmän helposti laitteen blingbling-nappulaa painamalla, ja taas helposti ensimmäiselle voimakkuustasolle (mun suosikki) painamalla lyhyesti virtanappia.

Toisena päivänä testasin niin että orkun jälkeen odotin vain muutaman sekunnin ja aloitin uudestaan. Ja siitä seurasi vielä mahtavampi uskomaton orgasmi jonka aikana pakotin masiinan jatkamaan työtään. Se sai mut ejakuloimaan pitkästä aikaa!! Ja nauroin taas ääneen. Pitkään. Joten suosittelen varautumaan pyyhkein!

Laitteessa on kovempi ääni kuin hiljaisissa vibroissa. Ääni on matalampi ja erilainen ja humiseva. Yleensä äänekkyys on miinusta mutta tässä tapauksessa en ajattele ääntä ollenkaan. Tosin hiljaa ja salaa toimiminen ei onnistu. Mutta ei se onnistu tällä muutenkaan.

Tätä laitetta ei pestä juoksevan veden alla. Pehmeän silikonisen pinnan saa helposti pois ja se on helppo pestä ja kuivata. Ja plussaa oli se että paketissa oli toinenkin silikoni.

Suosittelen Womanizeria KAIKILLE NAISILLE! Aivan uskomaton kone! Kallis, mutta jokaisen sentin arvoinen! Jälleen kerran hinta kyllä kertoo laadusta, ja onhan tämä ihanuus kyllä aivan ainutlaatuinen! Ja hei, vain paras on minulle kyllin hyvää.

Jos mulla ei olisi tätä ja tajuaisin tämän laitteen ihanuuden, ostaisin itselleni lahjaksi! Jää nähtäväksi miten käy vibroilleni.. jäävätkö raukat työttömiksi.

Taidan keksiä tälle ihanuudelle oman henkilökohtaisen erisnimen. Meillä on nyt kuherruskuukausi. Ei saa häiritä.

AtroquinineNainen, sinkku, 30v

Womanizerin suhteen on pakko myöntää, ettei minulla ole hölkäsen pöläyksen aavistusta miten se toimii. Omat aiemmat kokemukseni rajoittuvat värinään ja oskillointiin. Womanizer toimii ääni- ja paineaalloilla, kuulemma. Mielenkiintoista.

Pakkaus on minimalistisen tyylikäs, aivan jotain muuta kuin laite itse. Laadukkaan tuntuisesta, penaalimaisesta kotelosta paljastuu ehkä mauttomin laite ikinä. Pinkkiä? Check. Käärmeennahkakuviota? Check. Tarpeetonta blingiä? Check. Onko tämä nyt sitten se, mitä valmistaja odottaa naisten haluavan? Ei kuitenkaan pidä tuomita pelkän ulkonäön perusteella, sen olen toki oppinut. Muutoin Womanizer muistuttaa korvakuumemittaria. Silikoninen suppilomainen kärki on irrotettava, mukana tulee myös toinen samanlainen. Ainakin puhdistus on helppoa, suppilon voi irrottaa ja huuhtoa vesihanan alla.

Kun ensimmäisen kerran painoin Womanizerin virtanappia, en oikein tiennyt mitä pitäisi ajatella. Laite pitää hyvin äänekästä pörinää, ja sormenpäähän kokeiltuna vaikutti siltä, että eihän tässä ole tehoa nimeksikään. Sormenpäässä tosin tuntui kevyt imu, ja käyttöohjeesta selviääkin, että suuttimen olisi tarkoitus imeä klitorista pois "hupustaan".

Womanizerin käyttö on (teoriassa) helppoa. Siitä löytyy kaksi nappia; on/off-nappi ja toinen, jota olen päättänyt kutsua bling-napiksi, koska se näyttää joltain, mitä pikkutytöille myydään leluosastolla muovisiin prinsessakoruihin liitettynä. On/off-napista laite käynnistyy pienimmällä teholla. Bling-nappia painamalla lisätään tehoa, jota löytyy viiden portaan verran. On/off-napin pitäminen parin sekunnin ajan pohjassa sammuttaa laitteen. Sanoin aikaisemmin "teoriassa", koska tähän yksinkertaisuus sitten loppuukin. Ideanahan olisi siis asettaa suutin klitoriksen kohdalle, jotta alipaine voisi "kiinnittää" suuttimen siihen ja imeä klitorista ylöspäin. Havaitsin tämän ainakin omalla kohdallani pahuksen hankalaksi. Luultavasti siksi, että oma klitorikseni ei ole kovin erottuva tai ulkoneva, ja klitoriksiahan on juuri niin paljon erilaisia kuin naisiakin, joten jollekin muulle tämä ei välttämättä ole lainkaan ongelma.

Ensimmäisellä käyttökerralla ajattelin, ettei Womanizer ole kovin häävi kapistus. Se tuntui ihan mukavalta, mutta en onnistunut saamaan orgasmia. Toisella yrityksellä kuitenkin onnistuin ilmeisesti asettamaan sen juuri oikein klitoriksen kohdalle, ja kas, yllättäen se epämääräinen miellyttävä tunne muuttuikin noin sata kertaa intensiivisemmäksi ja sain orgasmin noin 10 sekunnin sisään.

Valitettavasti kokemuksen uusiminen tuntuu olevan tuuripeliä. Välillä suutin vain asettuu paikoilleen juuri oikein, ja välillä taas ei millään. Tämä aiheuttaa turhautumista, mutta jatkan yrittämistä, koska parhaimmillaan Womanizer tuntuu todella hyvältä. Itseasiassa se tuntuu enemmän suuseksiltä kuin mikään suuseksiä tarkoituksella jäljittelevä lelu. Pisteet tästä.

Kuten aiemmin totesin, en ymmärrä Womanizerin toimintaperiaatetta, mutta selvästi tässä on kyllä keksitty jotain hienoa. Tulokset, kuten monissa muissakin leluissa, riippuu jonkin verran käyttäjän anatomiasta, ja laite pitää melkoista meteliä, mutta kenties teknologia vielä kehittyy tästä, ja toivonkin että Womanizerin kehittäjät jatkavat ääni- ja paineaaltotuotteiden kehittelyä, koska ko. teknologia seksileluissa on varsin lupaava.

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

Tässäpä kelpo naistennielijä! Ensiksi tosin täytyy sanoa että kavahdin enemmän kuin hieman vekottimen designia: pinkki, leopardikuvioitu kuosi ja säätönappikin on muovitimantti? Seksilelu leoparditrikoita käyttävälle puumalle, kenties? Ennen kuin olin edes laittanut vehjettä lataukseen, olin mielessäni nimennyt sen Peggyksi Pulmusten Peggy Bundyn mukaan. Lookki oli sen verran korni että saattaa hyvinkin karkoittaa joitain ostajia, joten ihme että valmistajalla ei ollut vähemmän räikeitä malleja saatavilla--kaikista löytyi jonkin sortin esteettisesti arveluttavia eläinkuvioita.

Mutta noh, eipä lannistuta ulkonäöstä--olin hyvin kiinnostunut ja innostunut laitteen käyttötarkoituksesta ja himokkaan kokeilunhaluinen. Eikä niitä leopardikuvioita tarvitse hirveästi pimeässä sängyssä katsella, tuumin. Womanizer on suurin piirtein partakoneen kokoinen klitoriskiihotin joka toimii sillä periaatteella että klitsu imaistaan silikonisuulakkeen sisään ja sitten laite värisyttelee sitä erilaisin ääniaalloin. Perinteinen väristin tai hieroja se ei siis ole, vaan laitteen koko juju perustuu nimenomaan noihin äänivärinöihin. Ihan mielenkiintoinen konsepti, joten pistin laitteen latautumaan.

Lataus itse tapahtuu USB-kaapelilla (ja mukana tulee kätevä adapteri seinäpistoketta varten joten tietsikka ei ole välttämätön; tästä plussaa) ja ainakin paketin mukaan täyden akun pitäisi kestää noin 90 minuuttia, mikä kuulosti todella hyvältä ilotteluajalta. Latauksen olisi pitänyt kuulemma kestää nelisen tuntia mutta itselläni valo lakkasi vilkkumasta jo noin kahden ja puolen tunnin päästä. Jo ensimmäisenä tosin harmitti se että latauskaapelin leluun menevä osa oli todella jäykkä ja tämän pistokkeen kotelo-osa oli huonosti suunniteltu: se on pienen silikonipätkän varressa kääntyvä silikoninpala, mikä mitä todennäköisesti tulee haurastumaan ja katkeamaan alta aikayksikön. Sinänsä tämän ei pitäisi latausta haitata mutta tulee paljastamaan tuon aukon kaiken maailman roskalle ja kosteudelle, mikä hieman huolestutti; samoin irrotettava klitoriksen ympärille menevä suulake pysyi aika höllästi kiinni ja tipahteli lattialle ennen kuin olin edes aloittanut lelulla leikkimistä. Laatu ei ihan vakuuttanut, mutta lelu ei toisaalta myöskään ollut ihan huonoimmasta päästä, mikä antoi toivoa.

Kun vihdoin pääsin sitten tällä elostelemaan niin KIESUS! Värinäähän tästä tuli ja kunnolla! Olin todella tyytyväinen värinöiden voimakkuuteen enkä itse asiassa aluksi edes pystynyt käyttämään vahvinta asetusta koska se oli niin jytyä että teki jo kipeää. Tässä tuli harmillisesti myös selväksi se että vaihdellaksesi rytmejä kovimmasta pehmeimpään lelu piti palauttaa alkuasetuksilleen; kun olit painellut viisi kertaa käynnistysnopeudesta nopeimpaan rytmiin, värinöitä ei enää saanut käännettyä takaisinpäin. Kun painat virtanapista lyhyesti kerran, se palaa hitaimpaan rytmiin ja timanttinappia pitää painella toistamiseen jotta pääset sinne mistä lähditkin. Kuitenkin tehokkaimmat väristykset olivat niin hurjia että niillä luulisi jo vaativammankin naisen pääsevän nautinnon huipulle--harvoin käytän mitään värinäleluja muulla kuin täydellä teholla mutta Womanizerin tapauksessa jo pari ensimmäistä asetusta olivat aivan päätähuimaavia.

Suulakkeen asettaminen oikeaan kohtaan pimppiä oli aluksi hieman hankalaa, koska opaskirja sanoi että sitä ei saisi liikuttaa sen jälkeen kun olet asettanut sen juuri sopivalla tavalla klitoriksen ympärille. Ongelma oli vain siinä että klitoriksen koko ja muoto ja pituushan vaihtelevat huomattavasti kiihotuksen edetessä, joten etenkin aluksi, klitsun ollessa vielä suht nupullaan, sen oikean paikan löytäminen oli hankalaa ja lelua piti nostella ja siirrellä. Samoin suulake nipisteli ikävästi ja hieman hiersi virtsaputken päältä, mikä heti herätti kauhua mahdollisesti seuraavasta virtsaputkentulehduksesta, mutta nämä ongelmat väistyivät kun kostuin ja kiihotuin enemmän--tätä on selvästikin helpompi ja parempi käyttää kun on jo ehtinyt päästä leikeissä vauhtiin.

Ja ne leikit ja ne vauhdit! Olin todella positiivisesti yllättynyt siitä mitä Womanizer tarjosi. Ajatukset Peggy Bundystä hävisivät alta aikayksikön koska värinät saivat vain ajattelemaan häikäilemätöntä viettelijäherraa imeskelemässä klitoristani. Värinöiden antama stimulaatio oli niin intensiivistä että voihkin hämmennyksestä ja oli todella helppo liukua fantasiamaailmoihin. Hykertelevä konna sitoo tyttösen kiinni sänkyyn ja opettaa tälle suuseksin saloja, imien tämän pillua armottomasti kunnes tyttö voihkii armoa... hnng. Tunsin todellakin että olin imun ja värinän armoilla ja paljon, paljon plussapojoja tästä--aina kun lelu saa sinut tuntemaan että olet kelpo rakastajan käsittelyssä joka vie ja kunnolla, ei siinä voi muuta kuin vikistä. Silmäni levähtivät auki kuin sankarittarella konsanaan kun aloin heti valua lakanoille ja olin aivan turvoksissa, päättömänä kiihotuksesta. Ja pahis vain sähisi että nyt tehdään tytön pillusta pehmeä ja pullea ja märkä että siihen on sitten hyvä pistää paksua kullia, eikös niin?

Tässä vaiheessa aloin jo ääneen soperrella että nyt oli pakko saada kyrpää--toivottavasti naapurit eivät kuulleet tuota... lelu ehdottomasti herätti halun saada jotakin sisääni, koska se oli niin erilainen kuin yleensä käyttämäni klitoriskiihottimet tai omat käteni. Yleensä pidän painosta ja paineesta ja siitä että saan liikutella jotain klitoriksellani, mutta koska tätä ei hirveästi pystynyt (pientä painelua ja aivan kevyttä hieromista lukuun ottamatta) liikuttelemaan, tunsin olevani (ihanasti) vankina ja minun oli pakko saada jotain sisääni saadakseni täyden orgasmin. Joten hivutin emättimeeni Stronic Drein ja kun aloin runkata sillä tämän lisäksi, taivaat aukesivat ihan sekunneissa. Yleensä yksi tämän kaltainen orgasmi riittää itselleni ja sen jälkeen siirryn moottorittomien lelujen pariin, mutta nyt makasin ja voihkin vielä parin lisäorgasmin ajan sängyllä näin kahdella lelulla leikkien. Tämä oli ehdottomasti hyvä idis koska kaksinkertainen värinä ja paine herkkien alueiden kummallakin puolen takasivat rajut orgasmit.

Ja orgasmeista puheenollen: vaikka päädyinkin vielä tämän jälkeen ottamaan "kunnon" paineorgasmit kovemmalla klitsukiihottimella ja sitten käsilläni ja dildolla ratsastaen, tämä antoi ihan he-le-ve-tin pitkät ja intensiiviset orgasmit. Taas kerran tuijotin jalkoväliäni häkeltyneenä (ja paha herra tietysti nautti) kun orgasmi vain jatkui ja jatkui ja setä jatkoi imeskelyään armoa antamatta pukinparta pillumehuista kimmeltäen. Olin avuton, täysin antautunut ja aidon autuuden pauloissa. Ihan väistämättä tuli mieleen että Womanizer on varmasti ihan päättömän hyvä vehje pariskunnille jos nainen saa käytellä sitä ennen penetraatiota tai sen aikana--sillä saa helposti naisen hulluksi ja rukoilemaan melaa mekkoon. Mitä enemmän lelua näet kokeilin niin sitä selvemmäksi tuli se että halusin penetraatiota lähes heti väristelyt aloitettuani vaikka yleensä otan ensin klitorisorgasmin ennen kuin rupean sullomaan mitään sisääni--muuten yhdyntä voi tuntua liian kivuliaalta. Kuitenkin se suuseksiä muistuttava tapa jolla Womanizer stimuloi klitorista sai nimenomaan emättimeni kaipaamaan painetta ja kitkaa ja täyttämistä. Sen avulla kastuin ja pehmenin niin nopeasti että pystyin ottamaan jotain sisälleni jo ennen sitä perinteistä klitsuorgasmia, mikä oli todella upea yllätys.

Etenkin naisille jotka pitävät pehmeämmästä kosketuksesta klitoriksellaan tämä on varmasti ihan loistovekotin, eikä tämä jättänyt myöskään kovemmasta paineesta tykkäävää meikätyttöä kylmäksi. Itse joudun joinain päivinä käyttämään lääkkeitä jotka heikentävät klitoriksen tuntoherkkyyttä ja vaikeuttavat orgasmin saantia, mutta Womanizer onnistui niistäkin huolimatta saamaan klitorikseni kunnolla vauhtiin vaikka olin odottanut tuollaisina päivinä olevani ihan puuduksissa. Todella hieno yllätys!

Suurin lelun miinus kuitenkin tulee siitä että se on aivan *järjettömän* äänekäs. Opaskirja väittää että lelun jyrinä vaimenee kun sen saa imaistua klitsun ympärille, mutta tämä on täyttä soopaa. En ole varmaan ikinä leikkinyt näin äänekkäällä seksilelulla--makuuhuoneeni oli vielä sen verran viileä leikkejä aloittaessani että pidin lämpötuuletinta päällä ja kuulin lelun mekkalan tuulettimenkin hurinan ylitse! Elikkä jos tarvitset hiljaista lelua niin ettet herätä toisia saman katon alla asuvia, edes tuuletin ei tule peittämään tätä surinaa. Tiedä sitten peittäisikö edes hevimättö, koska ääni on todella voimakas. Tätä ei siis missään nimessä voi suositella niille joiden pitää hoitaa runkkailunsa vaivihkaa. Fyysiseltä puolelta ainoaksi ongelmaksi sanoisin sitä että tätä ei voi käyttää kauhean pitkiä aikoja kerrallaan tai useampana päivänä peräkkäin koska muutoin se silkan tehonsa ansiosta ärsyttää limakalvoja ja virtsaputken suuta liikaa. Etenkin kun paikat eivät ole vielä kostuneet niin se nipistelee ja silloinkin hiertää vaikka en koskaan käyttänytkään sitä varmaan 10-15 minuuttia pitempään. Pidin muutaman päivän taukoja jolloin käytin toista klitoriskiihotinta ja palailin Womanizerin pariin silloin tällöin, ja tämä osoittautuikin hyväksi valinnaksi.

Summataanpa vielä:

MIINUKSET

 • Todella kovaääninen.
 • Hankalampi käyttää kun paikat eivät ole vielä märät ja turvonneet kunnolla, nipistelee etenkin tällöin. Hiertää jos sitä käyttää useampana päivänä putkeen vaikka käyttö kestäisi vain muutamia minuutteja kerrallaan.
 • Klitsukiihottimella hieromiseen ja painelemiseen tottuneelle ei tuota yhtä syvää paineen kokemusta ja yhtä syvällä tuntuvaa orgasmia (kuitenkin hyvä niille jotka pitävät kevyestä kosketuksesta).
 • Ei ole saatavilla kuin leopardi-tai liskokuosisena. Todella korni design pilaa tunnelmaa--tosin tietty hyvä kun haluat roolipelata leopardimekkoista vosua, mutta tuo bimbo ja huorahtava assosiaatio ei kaikkia naisia miellytä. Jos olisin saanut tämän poikaystävältä lahjaksi niin olisi voinut tehdä huonon vaikutuksen. Mutta toisaalta koska tykkään roolipelata ja vosuilla välillä ja koska tämä teki pimpille hyvää niin ei se niin haitannut. Kuitenkin nyt sitten tästä varoitus joululahjoja mietiskeleville herroille että riittääkö naisesi huumorintaju tuohon kuosiin...
 • Kova hinta, itse olisin puolittanut sen koska lelu on aika simppeli ja vain ulkoisesti käytettävä--yli huntilla odotan jo jotain millä voin penetroida itseni ja saada ejakulaatio-orgasmeja, mutta jos budjettia löytyy niin kokeilun arvoinen vehje (ei kuitenkaan klitsukiihottimena IMHO hakkaa puolta halvempaa Mia 2:sta).


  • PLUSSAT
   • Käyttö on helposti hoksattavissa eikä lelussa ole turhaa kikkailua.
   • Mukana tuleva säilytysrasia on tosi kätevä ja suojaa lelun pölyltä. Ei myös näytä seksilelupakkaukselta vaan kuin jonkun sheivailuvehkeen tms. säilytyskotelolta. Voit siis jättää sen kylppäriin lojumaan ilman että vieraileva anoppi saa sydäriä.
   • Voimakkaat, tavallista pidemmät orgasmit.
   • TODELLA nopea kiihotus! Saa muutamassa minuutissa paikat erittäin kosteiksi ja pulleiksi ja penetraationhimoisiksi, nam!
   • Todella hyvät värinät jotka tyydyttävät vaativankin, kovaakin painetta vaativan käyttäjän
   • Erinomainen myös rakastajan kanssa käytettäväksi, pariskunnille varmana kiva.
   • Pitkä akunkesto mikä on todella jees, helppo ladattavuus, ei lankoja eikä pattereita, halleluja!
   • Ei ole kädessä painava ja sitä on helppoa pidellä paikoillaan, etenkin koska sitä ei tarvitse kummemmin liikutella.
   • Suht helppo putsata, irrotettavan suulakkeen putsaamiseen riittää lämmin vesi, saippua ja pumpulipuikko ja itse vekottimen voi pyyhkäistä nihkeällä (ei märällä) liinalla helposti liukkarista/mehuista puhtaaksi.
   • Sen mikä tämä kuosissaan menettää, sen se päihittää emotionaalisessa inspiraatiossa ja kiihotuksessa kun tunnet oikeasti olevasi suustaan taitavan ja armottoman rakastajan armoilla.
   • Parantaa klitoriksen herkkyyttä ja paisuttaa sen paremmin kuin jotkut muut lelut, mikä auttaa paljon jos kärsit lääkkeitten, väsymyksen, sairauden, yleisen vitutuksen tms. takia kiihotus/orgasmivaikeuksista. Tämä tekee myös lelun käytön jälkeisistä leikeistä nautinnollisempia kun klitoris on kunnolla esillä ja täten orgasmien saanti helpottuu.


   • VINKKEJÄ: -Itse huomasin parhaaksi käyttöasennoksi sen että ns. kahvapuoli on vatsaani päin.
    -Lelua voi opastuksesta huolimatta liikutella ihan pikkuisen jos kaipaa klitoriksellaan hierovaa tunnetta.
    -Kannattaa ehdottomasti käyttää tätä juuri sheivailtuasi niin että koko riemurasia tai edes klitorista ympäröivä alue on karvaton. Helpottaa myös oikean paikan löytämistä koska se pitää nähdä saadaksesi suulakkeen oikealle paikalle, mikä on selinmakuulla hieman hankalaa. Samoin karvattomuus vähentää nipistelyä/hiertymisen tunnetta.

GeronimoNaispari, 24-27v

Womanizer oli pakattu hempeän väriseen pakkaukseen, joka loi tyylikkyytensä puolesta suuret odotukset tuotetta kohtaan. Paketin avattuamme huomasimme tuotteen olevan myös kätevässä kantopussissa. Sellainen penaalin tai aurinkolasikotelon tapainen varsin tyylikäs suojakotelo. Erittäin hyvä esim. kun tuotteen haluaa ottaa matkakaveriksi.

Itse tuote oli varsin uudenlainen ilmestys: nopealla vilaisulla tuli mieleen jonkinlainen lääkärin käyttämä tutkimusväline. Tietysti värityksensä puolesta tuote toki ei sellaista mieleen tuonut, tuote kun on erittäin naisellisen värinen: pinkki. Womanizer on tyttömäinen sanan varsinaisessa merkityksessä.

Tuote on myös ladattava, mikä on erittäin tärkeä ominaisuus. Lisäksi laturin .kolo. on näppärästi suojamuovin takana. Erittäin käytännöllistä jälleen.

Tuote on kaikessa yksinkertaisuudessaan klitoriksen kiihotin, erittäin laadukas sellainen. Tuotteessa on useampi eri tehoaste, jotka saa näppärästi vaihdettua painamalla yhtä nappia useamman kerran peräkkäin. Womanizer myös sammuu kätevästi: painamalla yhtä nappia pitkään pohjaan.

Womanizer on varsin äänekäs ollakseen viaton pinkki vibra. Kaikista suhteellisen laadukkaista yksityiskohdista huolimatta lelu jää hieman .kiima-kamaksi.. Se on ikään kuin tehty laadukkaaksi, mutta jotain jää kuitenkin puuttumaan.

Toiminnallisuutensa puolesta Womanizer on hieman kömpelön mallinen. On tullut kokeiltua monia linjakkaita seksileluja ja niihin verrattuna jää W valitettavasti armotta kakkoseksi.

Womanizer on myös hieman yksipuolinen laite, siitä saa hyvän klitoriksen kiihottimen, mutta siihen homma jää. Womanizerin tekniikka on kuulemma jotain ihan uutta, mutta perusvibralta se kuitenkin tuntuu.

Erityisen hyvää lelussa on kuitenkin yksi asia: valo. Kyllä, lelu alkaa todellakin loistaa punaista seksinväristä valoa kun vibran laittaa päälle. Wau Womanizer! Valitettavasti kuitenkaan kivalla pinkillä värillä ja punaisella valolla ei saada ihmeitä aikaiseksi sängyssä.

Kaiken kaikkiaan kiva vehje, söötti ja näppärä. Toimii hyvin siinä, mihin se on tarkoitettukin. Mutta enempää siltä ei sitten sovi toivoakaan. Womanizerin kehittynyt ääniaaltoteknologia ei jättänyt meihin lähtemätöntä vaikutusta, mutta soiva peli kuitenkin.Edellinen arvio: Tenga - Vi-Bo Multi Use Vibe Box Seuraava arvio: Ultra Twizzle hieromalaite, pinkki


Womanizer W100, Turkoosi
15900

Womanizer W100, Turkoosi

WOMANIZER W100 on kehitetty vain ja ainoastaan naisia ja heidän orgasminsaantimahdollisuuttaan ajatellen! Koskaan aiemmin markkinoilla ei ole ollut vastaavaa tuotetta tarjolla!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
Womanizer W100, Lila Womanizer W100, Pink Womanizer W100, Black Womanizer W100, Black - Swarovski Elements Womanizer W100, Lila/Crystal - Swarovski Elements Womanizer W100, Lila/Crystal Dreams - Swarovski Elements


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv