Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

DOUBLEO 6, VIBRATING DOUBLE RING

Kahdella renkaalla ja vibraattorilla varustettu Screaming O, Double kiihotusrengas sai runsaasti kiitosta erityisesti miespuolisilta testaajiltamme. Peniksen ja kivesten tyveen pujotettavat renkaat puristivat juuri sopivasti ja miehemme ylistivätkin kiihottavia sekä erektiota vahvistavia vaikutuksia maasta taivaaseen! Pariskunnat kokeilivat tuotetta yhdessä naispuolisen kumppaninsa kanssa. Kaksi naista koki vibraattorin liian heikoksi, eikä se osunut kohteeseensa eli klitorikseen riittävällä tavalla. Yksi testaajapari koki tuotteen toimivan molemmille juuri niin kuin pitääkin: "Tästä tuli heti meidän ykköslelu!"

ErosPari, 40-50v

Testaajat: >Aviopari (mies/nainen), jolla kaksi lasta, yhdessä 19v. ja naimisissa 18v.

Kokemus seksituotteista:Nyt jo kokemuksia useammasta tuotteista.

Testipaikka: Kotona sohvalla ja omassa sängyssä

Kuukauden ajankohta: Kuun alkupuolella.

Viikonpäivä: Lauantai ja maanantai

Vuorokaudenaika: päivällä

Esileikki ja kesto:Ei esileikkiä.

Ensivaikutelma tuotteesta

Pieni paketti, jossa tuote on pahvisella alustalla ja päällä läpinäkyvä muovi.

Minä: Paketissa näkyy paketin sisältö hyvin. Sen aukaiseminen oli helppo, mutta siinäpä ei sitten säilytellä itse tuotetta enää, joten siitä miinusta. Värimaailma oli punainen/lila ja kääntöpuolella mielestäni hyvä ja ymmärrettävät kuvat kuinka tuotetta käytetään.

Vaimo: Ihan kuin olisi lastenlelupakkaus.

Tuotteen käytettävyys

Paristot & moottori Paristolla toimiva ja tehokas sekä äärimmäisen helppokäyttöinen. Moottori toimii moitteetta ja äänikin on ok tai ainakin nautinto hävitti sen tehokkaasti ;o)! Paristot helppo asentaa.

Tuntuma

Materiaali: Materiaali erittäin hyvää, pehmeää ja iholle miellyttävää silikonia.

Tuotteen muotoilu ja tuntuma: Tuote on juuri sopivan kokoinen ja poikittain oleva vibra nystyröineen on täydellinen! Vibra tuntuu hyvin kalun juuressa ja osuu sopivasti yhdynnän aikana klitorikseen. Pehmeän materiaalin ansioista se ei tuota epämiellyttävää tunnetta vaan päinvastoin vie nautinnon paratiisiin ja räjäyttää tajunnan vauhdilla. Sopii erittäin hyvin kiireiselle parille tai panolle! Renkaat joista toinen asetetaan kiveksien ympärille ja toinen peniksen ympärille sopivat kaikenkokoisille kaluille erittäin hyvän elastisuutensa vuoksi. Renkaat puristavat sopivasti ja tuote pysyy hyvin paikoillaan touhutessa.

Tästä tuli heti meidän ykköslelu!

Muuta yleistä

Puhdistus ja huolto: Puhdistus ja huolto erittäin helppoa ja nopeaa!

Kestävyys: Kunhan pitää silikonin puhtaana ja säilyttää tuotetta jossain rasiassa uskon sen olevan kestävä ja pitkäikäinen.

Suositus: Suosittelemme tuotetta ehdottomasti kaikille etenkin, jos on ollut ongelmia vibrojen kovuudessa ja epämiellyttävässä värinässä niin takuulla nyt sitä ongelmaa ei ole! Ehdottomasti kaikilla täytyisi olla tämä lelu leluvalikoimassaan.

Mr. SledgehammerSinkku, Mies 28v

Ensivaikutelma tuotteesta oli hieman halpa joskin en antanut skeptisyyden tunteen vallata ilman kokeilua. Paketti ja itse tuote ovat melko yksinkertaisia; pahvia takakuoressa ja tuote kätevästi nähtävillä etumuovin läpi. Samoin kuin tuote myös paketti oli helppo avata purkaa.

Tuotteen väri on violetti/pinkki mikä on hieman mielenkiintoista kun kyseessä on miehelle puettava miehen ja naisen käyttöön tarkoitettu lelu.. Musta tai vaikkapa läpinäkyvä olisivat parempia valintoja.

Pukiessani renkaan ensimmäistä kertaa ylle ajatus hieman hirvitti ja jännitin että mahtaako rengas tehdä kipeää käytössä. Lopulta se menikin paikalleen ihan mukavasti eikä tuntunut juuri ollenkaan pahalta; päinvastoin. Huomasin saavani erektion helpommin tuotteen avulla sekä myös kestämään pidempään kuin normaalisti. Tuotteen asettamista/pukemista pitää kuitenkin vähän harjoitella ja genitaalialueiden ajelu olisi tuotteen pukemisen ja riisumisen kannalta suositeltavaa. Renkaan materiaali sekä tuntuu miellyttävän napakalta ja kestävältä mutta on myös sitä. On mukavaa ettei tämmöisten lelujen kanssa tarvitse olla varovainen silloinkaan kun innostutaan..

Mukana tulleen vibraattorin käynnistettyäni huomasin ilokseni että myös minä tunnen sen joskin hieman surullisen vaimeasti eikä vibraattorissa tämän suhteen ollut kuin yksi asetus voimakkuudelle.. Bonuspisteitä irtosi kuitenkin erittäin helposta käytettävyydestä ja paristojen kestosta, mikä olisi voinut olla huonompikin. Äänekkyyden suhteen kuitenkin pieni miinus etenkin kun miettii vibraattorin aiheuttamaa ääntä suhteessa sen aiheuttamaiin värinöihin. Noh ei mitään pahaa jos ei jotain hyvääkin.. Emäntäni oli tästä lelusta oikein mielissään joskin oli vahvasti sitä mieltä, että ei vibraattori yksinään hänelle riittäisi. Itse olin täysin samaa mieltä. Vibraattori penisrenkaassa lisäksi rajoittaa mahdollisia asentoja koska tuotetta olisi hyvä käyttää niin että tulee klitorista vasten ja koska vibraattori asettuu peniksen varren yläpuolelle, tulisi naisen olla selällään tätä tuotetta käytettäessä. Olen myös nähnyt penisrenkaita joissa on tätä tarkoitusta varten vibraattori sekä peniksen varren päällä, että alla.

Lopuksi sanoisin tuotteen olevan mukava lisä hetero-seksiin parantamaan erektiota sekä tuomaan lisää jännitystä petipuuhiin. Itseäni tuotteessa oleva vibraattori kuitenkin jäi arveluttamaan joten jos tarkoitukseen on laittaa enemmän rahaa, miettisin tarkemmin tuntuisiko jonkin muun mallinen penisrengas missä on erilainen vibraattori tai useampi kappale myös miehelle vähän intensiivisemmin.. Tästä on kuitenkin hyvä aloittaa.
Ps. Ylimääräisenä käyttötarkoituksena vibraattorin voi irrottaa tuotteesta ja käyttää erikseen.

Unelmia ja toimistohommiaPari, M25, N23

Penisrenkaasta meillä jo olikin kokemusta, mutta ei tällaisesta, missä on mukana myös kiveksiä puristava rengas. Innolla odotimme uutta kokemusta. Eikun paketti auki ja patterit sisään (joita muuten oli kaksinkertainen määrä laitteen tarpeeseen nähden, mistä heti iso plussa). Ikäväksemme huomasimme, että tuotteessa oli jokin valmistusvirhe, ja vibraattori toimikin vain kun nappia piti koko ajan sormella pohjassa. Siis viestiä Kaalimadolle ja jo muutamassa päivässä oli uusi paketti noudettavissa postista. Nopeaa palvelua .

"Miehen sana"

Ensivaikutelmana tuote aiheutti epäilyksiä mahtuuko se ollenkaan päälle, sillä kalun varteen tarkoitettu rengas näytti enemmänkin sormeen soveltuvalta eikä kivesten alle tarkoitettu osuuskaan ollut järin tilavan oloinen. Materiaali kuitenkin osoittautui oikein joustavaksi. Ennen kuin testasimme vibraattorin toimivuutta ensimmäisessä tuotteessa, olin jo innoissani laittanut penisrenkaan paikoilleen. Yllätyksekseni totesin että tuote istuu paikoilleen paremmin kuin yksikään aiemmin kokeilemani penisrengas ja kivesten alta puristava rengas voimisti erektiota melkoisesti. Erittäin lupaava alku siis . jäimmekin odottamaan toimivan tuotteen saapumista innolla.

Ehjän tuotteen saavuttua jatkoimme kokeilua maukkaiden esileikkien jälkeen, jolloin kalu oli jo valmiiksi kivi kova. Penisrenkaan puettuani kalu pystyi kuin pystyikin kuitenkin kasvamaan vielä entisestään. Tämä sai toki pillun tuntumaan entistäkin tiukemmalta kalun ympärillä, mutta välillä kiihotuksen kasvaessa kalun paine tuntui jo pelottavankin voimakkaalta ja kymmenen minuutin käytön jälkeen renkaan puristava tunne alkoi tuntua epämukavalta.

Yleensä vibraattorilla varustetut penisrenkaat ovat vibraattorin kohdalta varsin paksuja ja alkavat jossain kohtaa painaa alavatsaa. Tässä renkaassa vibraattori on kuitenkin miellyttävän litteä ja .laakea., joten sen suhteen tuotetta on mukava käyttää pidempienkin maratoonileikkien aikana. Yleisesti tuote jätti positiivisen vaikutuksen sekä kalun että kiveksien ympärille tarkoitetuista tuplarenkaista, vaikka vibraattori ei antanutkaan toivotunlaista lisämaustetta.

"Naisen sana"

Yhdessä kokeilimme tuotetta ensi kertaa, kun esileikit oli hoidettu alta pois ja itse aktiin ryhtyminen oli seuraavana mielessä. Hetken asettelun jälkeen Double O6 oli paikallaan ja päästiin kunnolla vauhtiin. Se millaisen eron rengas tekee kaluun ulkoisesti, oli aika huikea. Kaikki suonet erottuivat hyvin ja kalusta tuli todella kova. Muutaman kerran imaistuani totesin vain, että ehkä parempi nousta .satulaan..

Vibraattorin tuottama nautinnon määrä riippuu suuresti siitä kuinka kaukana toisistaan on pillun suuaukko ja klitoris. Itselläni ainakin liikkeen tuli olla hyvin pientä, jotta sain jotain tuntumaa vibraattoriin. Ongelmana oli myöskin se, että klitorista vasten tarkoitetut pehmeät .nystyrät. tuntuivat vaimentavan värinän tehokkaasti. Hetken aikaa kalun päällä keinuessa todettiin kutakuinkin yhtä aikaa, että eiköhän jatketa loppuun ilman mitään lisävarusteita. Lelu pois välistä ja uudelleen kyytiin. Eikä mennyt kauaakaan kun päästiin ihanaan kliimaksin huippuun. Taisi mies todetakin, että ei muista koska olisi lauennut niin nautinnollisesti. Liekö renkaalla osuutta tähän asiaan ;)

Kokonaisuudessa hauska uusi kokemus, mutta ei välttämättä jää meidän lelulaatikon päällimmäiseksi, ainakaan yhdessä käytettävänä. Pillun mittasuhteet ovat joka naisella erilaiset, joten joku toinen voi tästä saada enemmän nautintoa irti kuin minä sain. Yleisestikin olemme todenneet, että penisrenkaat, joissa on vibraattori kiinni, ovat välissämme lähinnä epämukava alavatsaa painava turhake. Jäämme edelleen odottamaan kokemusta joka todistaisi tämän vääräksi .

Plussaa:
- Erittäin hyvä istuvuus, pysyy hyvin paikoillaan kalun juuressa kovemmassakin menossa
- Todella kova erektio
- Lisäparistot
- Vedenkestävyys (Kaalimadon vinkki: Suosittelemme pitämään moottoria vain roisketiiviinä.)

Miinusta:
- Tehottomat värinät klitorikselle
- Pidemmässä käytössä alkaa puristaa liikaaEdellinen arvio: Fifty Shades Of Grey - Mini Vibrator Seuraava arvio: Vibrating Lipstick


DoubleO 6, Vibrating Double Ring
2450

DoubleO 6, Vibrating Double Ring

Miellyttävää, hyvin venyvää sekä laadukasta 100%:sta silikonia oleva kiihotusrengas Screaming O:n DoubleO 6 puristaa juuri sopivasti peniksen tyvestä sekä ottaa kivekset mukaan leikkiin!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv