Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Airturn2 nyt 59,90 euroa ( norm. 99,90 euroa ). Tarjous voimassa su 27.11. klo 9.00 asti!  

Cruiser For Men

TESTIRAPORTTI

Liukuvoidetta itse säätelevä anaalitappisarja testattiin mies- ja naistestaajan voimin. Tarkka testaajamme Antaia löysi sekä hyviä että huonoja puolia tuotteesta. Miestestaajamme FreeWheelers puolestaan kehui tuotetta lähes poikkeuksetta. Molemmat testaajat pitivät anustappisarjan tehokkaasta moottorista sekä itsesäätelevästä liukuvoideominaisuudesta sen siisteyden vuoksi.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Postilta saapui tekstiviesti, lähetys olisi noudettavissa lähimmästä pakettiautomaatista. Kiiruhdin noutamaan pakettia ja luukusta avautui ruskea pahvilaatikko ilman mitään merkintää siitä mitä lähetys pitäisi sisällään. Kotoa avasin lähetyksen ja suu ja silmät suurena hämmästelin paketin sisältöä. Se oli Cruiser For Men.

Todella huomaa että Cruiser For Men on suunnattu miehille sillä tuote on pakattu todella komeaan nahkaiseen säilytysrasiaan, jossa päällä komeilee Cruiserin logo kuin Harley D.n nahkatakista. Myös kääntöpuolella jatku sama "biker" tyylinen teema.

En vieläkään voi käsittää mitä pidän käsissäni ja kansi on pakko avata.

Nyt leuka loksahtaa lopullisesti auki kun sisältä paljastuu cruiser sauva kaikkine lisälaitteineen.

Paketissa on kaiken kaikkiaan 3 erilaista silikonista valmistettua pepputappia, latausjohto, 2 liukuvoideampullia, käyttöohje sekä tuotteen rekisteröinti kortti. Kaikki siististi omalla paikallaan, vaahtomuovissa. Katseeni kiinnittyy paketin keskellä olevaan suurimpaan pepputappiin. Vaikka en ensikertalainen peppuleikeissä olekaan tuntuu tämä tappi todella massiiviselta ja mietin mahdanko saada sitä ollenkaan sisälle.

Kiima oli jo kova päästä työntämään koko komeus sisäänsä, mutta ensiksi on pakko silmäillä käyttöohjetta ja ladattava sauva ennen ensimmäistä käyttökertaa. Käyttöohje on selkeä, mutta vain pääkielillä, joten suomi puuttuu. Englannilla kuitenkin pärjää ja saan sauvan laitettua lataukseen. Latausjohto napsautetaan kiinni magneetilla laitteen pohjaan. Laitteen mukana ei tule verkkovirtalaturia vaan pelkkä USB johto, joten erillistä USB laturin hankkimista tämän sauvan kanssa pidän todella harkinnan arvoisena, mikäli sellaista ei satu jo omistamaan. Magneetti, jolla latausjohto jää kiinni sauvaan on jokseenkin heikko ja irtoaa helposti, eli sauvan lataus ei onnistu kunnolla mm. kannettavasta tietokoneesta. Siksi erillinen USB laturi on tässä kätevä.

Seuraavana päivä oli aika kokeilla. Sauva ilmoitti vihreällä merkkivalollaan olevansa ladattu ja täynnä tarmoa. Laitoin liukuvoide ampullin sisälle sauvan kannen alle ohjeiden mukaisesti mikä kävi vaivattomasti ja siististi. Sauvan päälle laitoin ohuimman pepputapin (11cm) painamalla sekä kiertämällä myötäpäivään, jolloin pepputappi lukittuu sauvan päälle.

Tässä laiteessa on matkalukitus, joka on todella näppärä, ettei moottori laite lähde vahingossa päälle. Lukituksen saa helposti poiskahta nappia yhtä aikaa painamalla. Muutoinkin napit ovat selkeät: päälle/pois nappi, liukuvoide nappi sekä ohjelmien valinta nappi. 3 erilaista värinävoimakkuutta ja erilaisia ohjelmia pulssia yms. Vaikka sauva on itsevoiteleva, ei liukuvoiteen käytöstä voi kokonaan luopua, sillä Cruiserin pienin pepputappi on omalle kohdalle liian iso paikkojen lämmittelyyn. Tavallisen pienen pepputapin jälkeen olin valmis koittamaan Cruiseria. Napista päälle ja liukuvoide nappulasta painamalla tulee cruiserin kärjestä pieni määrä liukuvoidetta. Työnsin sauvan sisälleni ja ihana värinän tunne täyttää peräaukon alueen. Pienin pepputappi on kuitenkin täysin sileä, joten tahtoo työntyä aina ulos jos sauvaa ei pidä toisella kädellä sauvasta kiinni. Päätänkin siirtyä kokeilemaan keskimmäistä kokoa.

Vanha tappi napsauttamalla irti ja uusi tilalle. Tämä tappi on eturauhaskiihottimen mallinen ja hyvin uritettu joten pysyy hienosti sisällä. Tämä tappi antaa todella hyvän "täytetyn" tunteen ja on malliltaan sellainen, joka painaa selvästi eturauhasta joten mielihyvän tunnetta on mahdotonta kuvailla. Keskitynkin vain makaamaan tappi sisälläni ja kokeilemaan eri värinöitä ottaen cruiserin välillä ulos ja painamalla sen takaisin sisääni.

Nälkä kasvaa syödessä, joten suurinta tappia oli pakko päästä kokeilemaan. Vaikka peppuni olikin hyvin liukastettu, meni aikaa ennen kuin sain tämän 5cm halkaisijaltaan olevan tapin sisääni. Sauva pepussani vain makasin mahallaan ja nautin "täytetystä" tunteesta sekä voimakkaasta värinästä. Suosikiksi muodostui vähän epäsäännöllinen värinärytmi, jolloin sauva välillä pääsi yllättämään värinän voimakkuudella.

Parhaaksi tavaksi huomasin painaa voitelunappia aina tapin ollessa sisälläni jolloin pakarat ja peräaukon alue ei ole kokonaan liukuvoiteessa ja homma pysyy todella siistinä.

Touhuilun jälkeen kaikki tapit on helppo pestä juoksevan veden alla, sekä pyyhkiä itse sauva kostealla liinalla. Sauva on helppo putsata koska koko homma hoituu huomattavasti siistimmin kuin tavallisten pepputappien kanssa eikä liukuvoidetta ole ihan joka puolella.

Hyvä kuivaus ja tapit yms. takaisin nahkaiseen säilytysrasiaan, jossa pysyvät omalla paikallaan.

Yhteenveto

Cruiserista tulee ehdottomasti yksi suosikkileluistani. Useampi tappi tekee siitä monipuolisen sekä voitelumahdollisuus tekee touhusta siistiä. Liukuvoiteen kulutus on kohtuullista ja kahden käyttökerran jälkeen ensimmäisestä liukuvoideputkilosta on kulunut vasta 1/3 osa. Kahdesta liukuvoideputkilosta riittää siis iloa pitkäksi aikaa.

Ainoa negatiivinen asia tässä laitteessa on lataus. Erillinen USB laturi on melkein pakollinen hankinta, jotta laitteen saa kunnolla ladattua.

Tuote on todella laadukas sekä aika hiljainen, joten mielestäni rahalle cruiserin kohdalla saa hyvin vastinetta.

Vaikka Cruiser for men on suunnattu miehille, soveltuu tuote ehdottomasti myös naispuolisille henkilöille. Ja jos ei peppuun halua niin pienin sileä pepputappi toimii perinteisen vibraattorin tapaan.

Kirjoittanut: FreeWheelers
AntaiaSinkku, nainen 43 v.

Brittiläisen Love Life-firman uutuus Cruiser lupailee hurjia: sanovat tämän olevan maailman ensimmäinen itseliukastava anaalitappisetti. Tottahan se on että liukuvoiteen kanssa säätäminen aina tekee anaalileikeistä työläämpiä, joten mikä tahansa mikä moista sählinkiä vähentää on tervetullutta. Settiä markkinoidaan miehille, mutta koska kaikillahan meillä on peppu ja siellä herkkiä hermoja, sain tämän arvioitavaksi näin naispuolisen anaalifanin näkökulmasta. Jihuu! Itse asiassa vähän hymyilytti lelusetin markkinointi kun siihen oli ympätty kovasti machoa prätkäimagoa ettei vain yksikään maskuliinisuudestaan epävarma herra pelkäisi, että peppuleikit tekisivät hänestä jostain maagisesta syystä vähemmän miehekkään tai jotain. Surku käy moisia veikkoja, mutta Love Life pelaa tässä varman päälle jotta arimmatkin kaverit uskaltaisivat ostaa moisen vehkeen.

Itse asiassa harmittavinta paketissa oli se että pakkausmateriaaleja oli käytetty valtavasti ja tuhlailevasti: useampi kerros muovia, pahvia, pehmustetta ja vielä tekonahkakantinen koristeltu rasia tekivät paketin avaamisesta työlästä ja tekivät valtavan läjän roskaa. Joten ekologisesta näkökulmasta ja roskiksen täyttymisestä pitää antaa iso miinus--enpä ole pitkään aikaan nähnyt mitään tuotetta missä oli käytetty näin paljon turhaa materiaalia; setin vibraattori ja sen mukana tulleet kolme eri tappia ja liukuvoideampullit olisivat helposti mahtuneet puolta pienempään tilaan. Samoin laatikko vie älyttömästi tilaa eikä sitä saa mahtumaan yöpöydän laatikkoon vaan se pitää änkeä sängyn alle; lopulta otin vehkeet ulos ja sujautin ne pussiin josta ne oli paljon helpompi ottaa ulos.

Mutta kuitenkin, testailemaan siis. Cruiserin toimintaperiaatteena on se että kihartimen näköiseen sauvan varteen livautetaan liukuvoideampulli ja varren päälle yksi kolmesta ontosta, silikonisesta tappivaihtoehdosta. Sauvan juuressa olevista nappuloista sitten säädellään muutamaa eri värinäasetusta ja keskimmäisestä, isommasta napista painamalla sauvan moottori alkaa pusertaa liukuvoidetta ampullista ulos niin että se valuu ulos tapin kärjessä olevasta pienestä reiästä. Mukana tulevat kolme tappia ovat kiitettävän erilaisia ja riittävät sekä aloittelijan että kokeneen peppuseksin ystävän tarpeisiin: kapea puikonmuotoinen tappi on todella hyvä alkulämmittelyyn ja sillä saa paikat auki helposti, päästään kaareva tappi on sopivan pituinen ja mukavasti taipuisan ja jämäkän väliltä ja osuu niihin parhaisiin paikkoihin sukupuolesta tai ruumiinaukosta huolimatta. Samoin perinteinen kartionmuotoinen tappi on reilun kokoinen ja tyydyttää mainiosti ahneenkin analistin--siinä riitti työsarkaa meikäläisellekin pitkiksi, herkullisiksi toveiksi.

Harvoin olen saanut myöskään leikkiä anustapeilla joissa on kunnollinen ja riittävä värinäominaisuus, jota pidän ensiarvoisen tärkeänä etenkin aloittelijoille tai jos peräpää on vaikkapa mahan vihoittelun takia päässyt kipeytymään mutta silti haluaa sulloa jotain peppuunsa. Cruiserin jyristykset ovat todella tehokkaat ja auttavat todella paljon peräaukon rentouttamisessa ja avaamisessa, joten voin suositella tätä moiseen tarkoitukseen lämpimästi. Itse käännän kaikista kehon sisällä käytettävistä leluista värinät pois päältä orgasmin lähestyessä jotteivät ne tule omien kouristusteni tielle, mutta juuri tuohon avaamisoperaatioon värinät ovat aivan mahtava juttu, ja suoralla, pitkulaisella puikkotapilla yhdistettynä lelun rajuimpiin vibraatioihin jaksoin leikkiä kauan ja nautinnollisesti. Koska lelun varsi jonka päälle tapit sujautetaan värisee kauttaaltaan, tunsin todella voimakkaita värinöitä syvällä sisuskaluissani ja koko sänky tärisi. Joten tosi hyvin tämä jytisi ja aukaisi peban vaikka olin pitänyt anaalileikeistä reilumpaa taukoa--olin positiivisesti yllättynyt siitä miten mutkattomasti jokainen tappi upposi sisuksiini.

Miinusta täytyy kuitenkin antaa tuotekehittelystä: tässä on ollut hyvä idea mielessä, mutta toteutuksen kanssa on jääty puolitiehen. Latausjohdon liitin--jonka pitäisi toimia magneetilla niin että se napsautetaan sauvan juureen kiinni--ei meinaa pysyä millään kiinni sauvassa ja putoaa jatkuvasti irti. Se ei ole läheskään yhtä voimakkaalla magneetilla varustettu kuin esimerkiksi Fun Factoryn latausjohto, ja mitä netistä katsoin niin muutkin arvostelijat olivat mananneet sitä että johto irtoaa jatkuvasti jos sitä päin edes hengittää. Joten kun jätät tämän lataukseen, käy jatkuvasti tarkistamasa että onko piuha edes kiinni--järkevintä on pistää USB-johto kiinni töpselimuuntajaan ja pistorasiaan kiinni ennemminkin kuin tietokoneeseen jotta se ei heilahtele irti. Samoin lelun mekanismit rikkoutuvat herkästi; tapin sauvaan liittävä kovamuovinen lukko jää helposti jumiin tai hajoaa kokonaan (jonka takia sain korvaavan setin testattavakseni), ja samoin liukuvoidetta pumppaava mekanismi kuoli kummastakin setistä muutaman käytön jälkeen. Se piti hirvittävää, sauvasekoittimen tasoista meteliä runnoessaan liukkaria ulos ja sitten väsähti totaalisesti vaikka sauvan vibraattorin latinki kestikin tuntikausia. Joten tuntuu vähän siltä että Love Lifen tyypit eivät ole testanneet vehjettä kunnolla pitempiaikaisessa käytössä ja ovat halunneet vain saada nopeasti fyrkkaa ja asiakkaista viis. Tästä (ja firman kehnoista kotisivuista) jäi kyllä tälle käyttäjälle rahastuksen maku.

Samoin on valitettavasti mainittava tappien onttoudesta ja niiden kärjissä olevista rei'istä johtuva hygieniaongelma jota muutkin käyttäjät kirosivat: tapit ovat todella hankalia puhdistettavia ja kärjen reikää ei meinaa saada millään puhtaaksi, ja ottaen huomioon missä lelu on ollut niin tämä on erityisen inhottavaa. Nuppineulalla piti loppupelissä kaivella sotkuja ulos. Samoin sauva itse EI ole vedenkestävä, joten tapit pitää ehdottomasti ottaa irti ennen kuin vie niitä pesulle. Ironisesti näytti siltä että juuri tuon takia varsiosan liukuvoidetta ulos pusertava mekanismi levisi, koska... öh... mekanismi itse ei kestänyt sille vuotanutta liukuvoidetta! Samoin järkytyin siitä että tuo tappien kärjessä oleva reikä päästää möhnää tapin sisäpuolelle ja tahrii täten myös tuon vettä kestämättömän varsiosan likaantuneella liukuvoiteella, joten se on pakko puhdistaa jotenkin mutta silti tuntui että se jäi likaiseksi kun piti käyttää varovaisia konsteja ettei saanut nestettä varsiosan sisään. En ole ikinä kyllä kohdannut näin huonosti puhdistettavaa seksilelua ja kuten sanottua, erityisesti anaalilelun kanssa tämä on todella huono juttu--tämän suunnitellut insinööri kaipaa kyllä nyt piiskausta, eikä seksikästä sellaista. Loppupelissä otin liukuvoideampullin ulos ja käytin sitä normaaliin tapaan lelun ulkopinnalle pursotettuna, joten se siitä itseliukastavasta mekanismista.

Lelun mukana tulevasta liukuvoiteesta pidin itse kovasti ja se oli juuri sopivan paksua ja riittävää omiin anaalitarpeisiini, mutta tässä yhteydessä on mainittava että se on glyseriinipohjainen ja täten voi ärsyttää joidenkin käyttäjien limakalvoja. En kyllä pitäisi tätä yhtä suurena ongelmana anaaliseksissä (pimppi on vähän eri juttu) ja itselleni liukkari ei aiheuttanut mitään ongelmia--olisin voinut itse asiassa ostaa tätä ihan tuubissakin; harvinaisen hyvää tavaraa! Juuri sopivan glyseriinin ja veden yhdistelmän ansiosta se on tarpeeksi paksua muttei kuivu liian äkkiä, ja tuoksu ja maku ovat miellyttäviä. Samoin koostumukseen on näköjään lisätty erilaisia stimuloivia yrttejä. (Miinusta tosin siitä että Cascaden kotisivu ei listaa liukuvoiteen sisältöä eikä kummemmin käyttöohjeitakaan, joten oli vaikea löytää tätä infoa mistään ilman että tihrustin ampullin pikkuriikkistä tekstiä.) Tihrustus paljastaa että mukaan on ympätty mm. greippiöljyä, guaranaa ja eleutheroa jota Siperian ginsengiksikin kutsutaan, samoin lemmenrohtona tunnettua damianaa. Itse en tuntenut sen kummempaa stimulaatiota näitten ansiosta; voide tuntui vain miellyttävältä ja tietysti anaalistimulaatio on jo itsessään niin intensiivistä että on vaikea huomata mitään muuta sen aikana tapahtuvaa, jollei voide nyt aivan persuksia korvenna.

Loppuvaikutelma lelusta oli kohtalainen ja kädenlämpöinen: suosittelisin varauksella jos budjettia riittää (ja rekisteröikää tuote sen mukana tulevalla kortilla jotta voitte saada korvaavan jos vehje levähtää), mutta toisaalta tämä ei myöskään jäänyt niiden lelujen joukkoon jotka jäävät kaapin perukoille pölyttymään. Idea kuitenkin vaatii vielä paljon tuotekehittelyä ja itse asiassa setin monimutkaisuus--tappien tarkkuutta vaativa paikalleen ruuvaaminen, ampullien kanssa säätö, eri nappien käyttö liukkaria ja värinöitä varten ja puhdistushankaluus ja ylipäätään se että tämä hajoaa helposti--tekee lelusta suuremman sähläysoperaation kuin tavallisen tapin ja liukkarin kanssa leikkiessä!

Kuitenkin värinöitten tehokkuus ja se että kahvasta/tapin juuresta saa hyvän otteen (toisin kuin vaikka Fun Factoryn uusista renkulakahvoista) tekee tästä todella erinomaisen pepun avaajan jota voin suositella sinkuille, pariskunnille ja kelle tahansa sukupuolesta riippumatta. Tämä on taas niitä jotka kuuluvat dominoijankin lelulaatikkoon koska tällä on todella kiva kiusoitella partneria ja kehon avaamisesta tulee hidas, herkullinen rituaali jota värinät vielä tehostavat. Tulen varmastikin käyttämään tätä vastaisuudessakin ja vaikka sauva hajoaisi totaalisesti niin pidin tapeista niin paljon että käyttäisin niitä anaalileikkeihin ilmankin. Joten sanoisin että Cruiser jää vielä pitkän matkan päähän tavoitteestaan, mutta pelkästään värisevänä anustappina se toimii erittäin tehokkaasti.

Kirjoittanut: Antaia
Edellinen arvio: We-Vibe Tango, Pleasuremate Collection Seuraava arvio: Lust by Jopen, L5